![]() |
#751 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja to jestem ciekawa czy ta złotka kredka z gąbeczką jest też taka miękka jak żelowa ![]()
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Ciekawe czy klapki będą w różnych rozmiarach czy tylko będzie jeden uniwersalny rozmiar ![]()
#755 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Nie jest świeży. Raczej nie na upały. Ale jest porządny, nie wali tandetą i trwały. Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Kiedyś były w avonie, to były w dwóch rozmiarach.
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jako, że 17-tego będę składała swoje pierwsze zamówienie (jutro idę zapisać się do Avonu), mogę zamówić z promocji balsam Tajski kwiat lotosu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Raczkowanie
|
Aha więc to był warunek dla mnie - konsultantki. Brzmiało jakby to był warunek dla klientki. Szkoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że składałaś zamówienie u innej konsultantki wartości 49,9zł w kat.3 i 49,9zł w kat.4 wtedy możesz prosić o zamówienie tego musu w cenie promocyjnej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zadomowienie
|
Czy scrub ten niebieski z serii clearskin zostal wycofany juz na zawsze? czu ten nowy zielony jest taki sam jak tamten?
#765 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
A więc tak, chciałam Wam napisać o dwóch rzeczach.
W piątce moja wish list to na pewno peeling do ciała kwiat lotosu z planet spa i tarka do stóp. Odwyk kosmetyczny i oszczędzanie zarobionych pieniążków. Druga sprawa skoro już avon rules, to za zamówienie z k4, a właściwie za zysk, nic nie brałam dla siebie więc cały zysk dla mnie w gotowce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Hm...
![]() ![]()
#768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
ja w 05 skoromnie - z katalogu chyba nic, jedynie z AM - dermabrazję anew, mleczka naturals, z formularza jeszcze ten balsam i krem AC i ... to by było na tyle ..... naprawdę katalog kiepski ...
moja mama nawet to stiwerdziła ![]() za to katalog 6 to inna para kaloszy ![]() na dzień dzisiejszy -> z am: - zestaw do paznokci - zestaw PS z katalogu: - lakier neonowy (jeszcze nie wiem, który kolor, ale chyba ten niebieski) - deo do stóp for men ![]() ![]() - torebka kristina mi się bardzo podoba, ale cena powala ![]() - rozśw. serum do twarzy PS - mleczko do opalania dla dzieci w kulce (mój bąbel je uwielbia) tak więc tu lista jest dłuższa ... oby klientki dopisały ![]()
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zeby nie bylo OT moja wish lista z K5: Korektor w sztyfcie Fair CT szminka Rich Berry Zestaw rumiankowy naturals Clearskin maseczka z glinka Serum na koncowki AT Zolta torebunia z Netto. Avon Care Summer balsam 400ml + rem do twarzy z Demo. Czuje, ze bede musiala cos wykreslic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sumie na swoją listę z kat.5 wpisałam jedynie: jeden charm z oferty netto podkład z AM z katalogu ze stron wyprzedażowych tonik Solutions z kat.6 z AM zestaw PS z katalogu lakier neonowy niebieski ![]() szczotka z naturalnym włosiem nowy żel Senses wysuwany pędzel |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A i zmyć oczywiście jeszcze nie próbowałam Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-03-13 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
To i ja dopiszę moją wstępną listę z 6- tki:
- lakier neonowy-fioletowy chyba chociaż niebieski też mi się podoba - pierścionek Priya - odświeżający spray do stóp limonkowy - mgiełka naturals cytrynowa - żel Waterfall Wrzuciłam na katalogowy moje charmy(znaczy mojej gwiazdy...bo ona je nosi i robią furorę wśród koleżanek) Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-03-13 o 17:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
No to ja tez napisze listę wish z 6
![]() neonowy lakier- oba odcienie ![]() biżuteria Fabiana z demo: tusz, anew do opalania z netto: Maska do ciala PS , krem do stop z Wanilią i brązowym cukrem, zel do mycia ciała PS, Brązujący balsam SSS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a powiedzcie mi taką rzecz- jak miałam poparzenie sloneczne na szyi, to teraz tylko filtr 50 mnie ratuje? Bo gdzieś czytałam że miejsca poparzonego nie powinno się wystawiać na słońce, a ciężko z tym będzie leżąc na plaży.
Ja to nowe cudo z anew podarowałam klientce za zamówienie na ponad 250 zł- zamawiała tylko produkty z anew. Przyda się jej bardziej niż mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie wypróbowałam lakier Dynamo i nowe naklejki- dla mnie boski
![]() ![]() Jutro wstawie zdjęcia ![]() Katalog 5 rzeczywiście nie za ciekawy. Na razie biorę: - zestaw Avon care z formularza - jakiś żel pod prysznic - reklamówki i jakieś próbki perfum. Oszczędzam na k6, bo tam lista jest dużo dłuższa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
szeryfcio
|
Pamiętam, że były "podwójne" numeracje: 37/38 i 39/40. Nie wiem czy dobrze zapamiętałam pary. W każdym bądź razie 38 były.
#778 |
Zadomowienie
|
ja je pamietam byl ten rozmiar byly w sumie dwa ale na zasadzie np 37-38 to byl jeden i drugi 39-40 ooo kolezanka mnie uprzedzila
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- wlasnie przeczytalam
#779 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ile znaków mamy do dyspozycji składając reklamację pisemną przez strefę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Składałam zamówienie właśnie i szare światło przy podkładzie w kompakcie Medium, żółte przy miniwersjach kremów do ciała oliwkowego i z minerałami.
A te torby termoizolacyjne (kuferki) są rzeczywiście takie dobre? Bo mam wersję z przed kilku lat i nie byłam z niej zadowolona. Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-03-13 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.