|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
witam kobitki
kilka dni mnie nie było,ale wieczorami starałam sie podczytywac i jestem w miare na bierzaco, w czwartek zawiozłam tate do szpitala i miał operacje na zylaki odbytu-miał ktoś taka rozbiona z waszych znajomych??????? tata czuje sie nie najlepiej ,dzis byłam u niego i był zmuszony isc do wc i jak wyszedł to był zapłakany,pierwszy raz go tak widziałam ból i krewa z wesołych wiad. to dzis zamowiłam posciel i od wtorku zaczynam prac ![]() ,chyba czas sie spakowac ale nie mam jeszcze rzeczy kosmetycznych,dla siebie i malucha
|
|
#4142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Paulizia masz ten kefirek? Bo jak coś to u mnie pół lodówki nimi zawalone
Jogurtów słodkich niet... choc po tym co mi Listopadowa napisała to chyba nawet kefirków nie powinnam chlip chlip Btw Listopdowa - baaardzo Ci dziękuję za szczegółowe wskazówki ! Zarejestruje się jutro do poradni metabolicznej przy UJ to gdy się tam wybiore dam Ci znać, jeżeli czegoś jeszcze więcej się dowiem - oczywiscie jesli zainteresowana jesteś, bo Ty sama mooocno się juz w temacie orientujesz. mimbi ja też uczę się dzielnie od Ciebie i staram się być coraz bardziej świadomym konsumentem. Dodatkowo zmotywowały mnie do tego programy na TVN Style "Wiem co jem" Otwierają oczy na wiele spraw !! Dziś ponieważ od 6 nie śpię obejrzałam na VOD onet odcinek wczorajszy na temat zup i m.in kostek rosołowych... oczy przecierałam ze zdziwienia jaki to shit ! Spojrzałam w domu na skład i potwierdziło sie.. sama chemia i tłuszcze trans Odnośnie wózka... hmmm ja był zagrała w otwarte karty - biorę wózek, jeśli powiesz co chcesz. Taki barter A sama też osobiście wolałabym tak jak i Paula, ciuszek z 5-10-15 aniżeli adidasa antropia; dokladnie ja tez az tak duuuzo nie kupuje ciuszków, bo raz że dziecinka szybko wyrasta a dwa na pewno każdy tez cos przyniesie. Poza tym jak ogladam nie rózowe ciuszki, to mam dylemat w jakie kolory uderzac.. bo nie mam wyobrażenia w jakich kolorkach będzie Gabi do twarzy ![]() Ja dziś tez truskawki wciągnełam, tyle że mrożone Tzn rozmoroziłam, dodałam pomarańcza i kefir no i wyszedł koktajl Bez cukru !!!!! A ile ja go zawsze sypałam do koktajlu... Teraz jedynie 2 tabletki słodziku dodałam, które rozpusciłam w łyżeczce wrzącej wody ![]() Ty na 9 budzik musisz ustawiac ? Spałabys dłuzej? Ale zazdroszczę ! Chciałabym tak Jedynie jak jestem u rodziców to czasem poszaleję i zdarzy mi się do 9 a nawet ostatnio do 9.40 !! Ale tylko dlatego tak długo śpię bo opuszczam rolety i jest totalna noc Gratuluje 28 tygodnia !! Jesteśmy na tym samym etapie Camomile, ale ładne zakupy anulka, doczekałaś sie !! Mówiłam, że za długie czekanie, dobre śniadanie ? ![]() Szałowa fura i czaaarna Mnie przed 3 kółkami jedynie odrzucił fakt, że przy domu rodziców są łaki, lasy i pola gdzie niekoniecznie droga równa i pewnie po tych wertepach ciężko byłoby 3 kołami jeździć a na pewno tam bede smigała bo okolica ładniusia, zero aut no i rzeczka szemrząca więc idealny klimat na spacery. Wizualnie 3 kółka mi sie podobaja Świetny wózio ![]() Pamiętałaś o mnie Kochana ![]() Ja dziś troszkę się obijałam, oglądałam tv, spałam 20 min po południu !! no i teraz kompika odpaliłam Wiesz, że ja też nie mam bladego pojęcia co do środka wózka się wkłada ![]() Dobry temat poruszyłaś ![]() Anulinko, szkoda, że nie ma Cię u mnie Pewnie z TŻ chętnie poobserwowalibyście widoki z mojego okna.Chyba treningi albo jakieś próbne loty miał rządowy TU-154. Widziałam jak 2 czy 3 razy startował/lądował. Być może więcej ale jak leżę plackiem to nie widzę co za oknem ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Grazin, a jak Twoje zdrówko ? Gusia, dziękuję za pamięć o mnie Czy jadłaś pizze ?? A ja chyba już nie moge Buuu Wózek wybraliście/kupiliście ? Promocja z punktów obowiązywała ??
|
#4144 | |
|
Zadomowienie
|
Anulinka jaki brzuszek uroczy
![]() A ty jaka szczuplutka!! Może oddam Ci kilka moich kilo? Camomile czapeczki prześliczne!!! A co ja mojemu synkowi na główkę będę ubierać, jak napatrzę się na wasze zakupki z kokardkami?! Cytat:
Anula kochana!! Ale przyjemnie czytało mi się o waszym wózeczku!! Teraz z powodu wózka Zosi nie tylko ty masz mega uśmiech na twarzy!! Na prawdę czuję jak ja sama się cieszę, że ty się cieszysz ![]() ![]() ![]() ![]() klask i: x 100.. za wózek, za podejście i za twoją radość!!Paulizia oczywiście, że Milpol jest na mojej liście pościelowej.. i też ta jaśniutka najwięcej mi się podoba, ale póki co jeszcze szukam dalej.. bo u mnie łóżeczko syneczka będzie stało w naszej sypialnii, więc musi mi pościel współgrać z wystrojem sypialnii (wiemmmm, cuduje!), i mam obawy, że ten kolor jest za jasny jak na moją sypialnie.. wydaje mi się, że wtedy łóżeczko zginie na tle innych rzeczy! ciężko mi to wytłumaczyć, bo też nic jaskrawego nie chce! A inne kolory z Milpolu nie bardzo mi się widzą! W Milpolu "czepiam sie" jeszcze tej falbanki na ochraniaczu.. Aga87 to nawzajem będziemy sobie te tradycjne kciuki trzymać ![]()
|
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Lolka1212
![]() ddaaiissyy cieszę się że wkońcu idziesz na zwolnienie, , dziewczyny należy Wam się trochę odpoczynku !!!! nie sądzę żeby ktoś docenił to że tak bardzo się poświęcacie niestety więc nie przesadzajcie, bo dziecko jednak najważniejsze jest ... no ale do końca zrozumiecie to dopiero jak będzie poza brzuszkiem ![]() polecam CI kosmetyki z AVENE dla dzieci z serii Pediatril, bo wiem że lubisz apteczne kosmetyki, nie są aż takie drogie jak np Mustela a podobno bardzo dobre anula_81 współczuje śniegu ![]() ja mam nadzieję, że zima już do nas nie wróci ![]() fotek nie ma ?????????? Są, masz szczęście świetny !!!!!listopadowa80 przytulam aby problemy szybko minęły Grazin ciebie też przytulam i cieszę się, że sobie poszłaś, wiesz dlaczego ![]() anulinka2009 piękny brzuszek, nie dziwię się Pepe że tak go ciągle myzia nóżkami ![]() ja mam Jumpera X po Zosi i Gabrysia też będzie w nim jeździć Camomile o 8 rano w nd SR ???? będę Was co niedziele podziwiać za samozaparcie no i wielkie szczęście mieliście z tym wózkiem ... i lampka przesłodkamimbi jesteś niesamowita ! iście gospodarna i spryciula do tego, a mężu jeszcze przeszkolenie musi przejść ![]() ja wózek bym chyba wzięła, ale po prostu kupiłabym coś porządnego dla ich dzieci, albo spytała się wprost co by chcieli w ramach podziękowania może wtedy pretensji mieć nie będą ![]() niby wózek wygrany, ale widzę, że oni z tych skąpych więc w sumie mogliby na nim zarobić gdyby go sprzedali, więc myślę że i tak trzeba by im coś kupić w podzięce, a przecież i tak sporo zaoszczędzicie .... antropia truskawki !!! eweska dobrze ze teraz chociaż ten skype jest .... ja pamiętam jak zaczynałam studia w Poznaniu a mężul we Wrocku i gdyby nie internet to pewnie byśmy nie przetrzymali takiej rozłąki przez 6 lat (Zosia rozmawia z dziadkami przez skype często )monika21121984 zdrówka dla taty, świeżo po operacji ma prawo go boleć przy załatwianiu... ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej Byliśmy z Zoo (jak pewnie wiecie )obeszliśmy prawie całe więc pewnie wiecie jak teraz się czuję (oszczędzę Wam marudzenia, ale musiałam się na godzinkę położyć spać po powrocie)Zosia była tak podniecona zwierzątkami, że padła w wózku z wrażenia po paru godzinach ![]() najbardziej podobał jej się dziedziniec zwierzęcy gdzie zwierzątka chodziły sobie wolno między ludźmi, można było je głaskać i dać jabłuszko ( niektórzy karmili paluszkami słonymi i ciastkami ludzi było peeeeełno .... żyrafki oczywiście pozdrowione ![]() nie wiedziałam, że mamy tresowane słonie, pani która je karmiła zrobiła pokaz umiejętności, świetnie to wyglądało ... wrzucę fotkę jak przejrzę i zobaczę co się nadaje
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pizzy nie jadłam agus87 no to dzień pełen wrażeń dzisiaj miałaś Pewnie będzie Ci się dobrze spało I oczywiście :kciuki : tak już na jutro!andziot wypad do Zoo jak widzę zaliczony do udanych
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-03-13 o 20:12 |
|
|
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4149 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, tym bardziej, że od jutrzejszego poranka znowu maraton mnie czeka![]() Cytat:
Będziemy mieć do niego fotelik, więc skłaniamy się do zakupu gondoli i spacerowego ( wraz z dodatkami kosztuje na allegro 1000 zł ). Cytat:
![]() A za kg dziękuję, pewnie jeszcze sama dorzucę kilka ( a ostatnio apetyt mi dopisuje |
|||
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz wykapana, jakos nie mam weny do filmow dzisiaj, wlaczylam jeden ale juz 4 raz chyba robie przerwe, wozek za bardzo mnie rozemocjonowal ehh wiem, ze dzieciak ze mnie ale nic nei poradze Tak mi sie mordka cieszy ![]() Andziotku kochana, dobzre ze skurczy dzisiaj nie mialas mzoe wiosna tak na ciebie dziala?Az sie przyjemnie czyta opis wizyty w Zoo, juz sobie twoja zosie wyobrazam jaka podekscytowana musiala byc , pewnie tak jak ja wozkiem snieg na szczescie przestal padac, ale jutro i pojutrze ma byc znowu minus 5! ilez mozna, protestuje! ja sie ciesze ze mnie sasiedzi nie widza, jak z tym wozkiem po domu wedruje hihih ![]() Lolcia jestes przekochana!!! myslalam ze nikt mnei nie zrozumie, ze az tak jak glupek sie ciesze, normalnie tak mi to wszystko sprawia radosc, ze nie umiem tego wytlumaczyc! troche sie balam oczywiscie bo my decyzje o wozku podjelismy szybko, kilka testow, opinii znajomych, podejrzalismy kobiety na ulicy, proby w sklepie i buch zamowiony, wiec ciesze sie tak ogromnie ze nam obojgu sie podoba, fotelik oczywiscie tez niedlugo trzeba bedzie naze zamontowac w samochodzie ))aaa i LOLCIA AGUS kciuki za jutrzejsze wizyty juz szykuje daisyyy ja tez mam ostatnio fazy zastanawiania sie, jakie Zosia bedzie miala oczka, jakie wloski, jaka bedzie z charakteru ![]() co do trzech kolek to ja wlasnie dla wertepow je wybralam, na baaardzo duze wertepy sie to przednie kolo blokuje, a najwazniejsza jest nei ilosc kol tylko zeby byly duze i pompowane, tak mi mowili znajomi, ktorzy w sniegu pod miastem takim wozkiem dziecko woza ![]() a Ty dobrze ze sie dzisial poobijalas nalezy ci sie!ja jutro wolne jeszcze, ale od wtorku do piatku do pracy i przyszly poneidzialek tez bo mama przyjezdza i reszte tygodnia wtedy chcialabym wolne ![]() NO WLASNIE A KTOS WIE Z MAM DOSWIADCZONYCH CO OPROCZ DZIDZI WKLADAMY DO WOZKA)))????janusz agnieszka ja sie nie zgadzam, ze ruchy dziewczynek subtelniejsze, moja rowno mi daje kopniaki po zebrach i zoladku ze mam caly brzuch obolaly ![]() dobra doogladam moze ten film , a co! |
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspolczuje ci tych mrozow
|
|
|
|
|
#4152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a moje odczucia akurat to potwierdzaja, co nie zmienia faktu, ze inni moga czuc co innego
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
gusiagatko, przepraszam Cie najmocniej.. no bo Ty na obczyźnie, princi na obczyźnie... pokręciłam ! Zbudynienie!! To princi miała kupic
a spaghetti też musiało byc miooodzio Mniaam ! i to jeszcze przez TŻ zrobione andziot, ja już sobie wyobrazam jak zostałaś ściorana Przeciez to zoo jest olbrzymie! Czy dobrze domniemam, że Zosia wróci do zabawy owieczką ? Koniecznie jak odpoczniesz wrzuc zdjecia Dziekuje Ci bardzo za namiary na kosmetyki apteczne dla Dzidzi. Proszę powiedz mi tylko, one nie są tak "mocne" jak oilatum albo emolium? Podobnie jak większość z Was nie chciałabym od razu tych najmocniejszych wprowadzać, no bo co będzie jeśli Gabi będzie miała problemy skórne ![]() agusia, po takich atrakcjach to pewnie padniesz do łóżeczka jak andziotkowa Zosia
|
#4154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lekki to on nie jest, no ale coś za coś ... ma wszystkie funkcje na których mi zależało ... trochę kijowate jest wpinanie gondoli bo trzeba ścisnąć dwa takie haczyki, ale jak się dojdzie do wprawy to jest ok kółka mam pompowane i jeździ się bardzo "gładko" kolor mam taki siwy w żółte kółka, nie wiem czy jeszcze jest dostępny ... Cytat:
miałam wyścieloną białym miękkim cieniutkim materacykiem i czasem kładłam tylko pieluchę tetrową, jakby miało się coś ulać z buzi lub pampersa i tyle ... ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
ale w zoo ciągle "bieeeee" mówiła ![]() co do tych kosmetyków to Avene nie jest chyba na bazie emolientów, musiałabym poczytać bo aż tak się nie interesowałam ... one nie są typowo dla skóry atopowej, więc chyba po prostu są delikatne ... ja teraz myję Zosię w Musteli bo była promocja i ona też jest świetna, ma delikatny zapach, musiałabyś powąchać czy ci odpowiada, w SP pewnie mają jakieś próbki ...
|
|||
|
|
|
#4155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anulka, mnie też takie rzeczy cieszą. Jak nabęde furę, to z pewnoscią zapakuję misia i bede sie przyuczała do prowadzenia Pamietam, ze jako mała dziewczynka uwielbiałam jeździc wozkiem z córką sąsiadki. A od tego czasu nie prowadzilam ![]() Rozumiem Cie w 100% a co oglądasz? wiesz, moze Twoja Zosia tak bardzo kopie bo jesteś w starszej ciązy niz my ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
bo chyba az tyyyle naraz jeszcze w realu nie widziala ![]() własnie dziś czytałam o mustelli dla kobiet po porodzie i rzuciło mi sie w oczy, że mają także dla dzieci. Poproszę o próbki, wybieram sie w tym tygodniu do SP
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
dodałam fotki w albumie
|
|
|
|
#4157 | |
|
Zadomowienie
|
Andziot ale wam fajnie na tej wycieczce było
![]() ![]() Też już chciałabym takie atrakcje syneczkowi robić !! Cytat:
A wiesz co? Ja jakammm stara też z przyjemnością wózkiem bym jeździła po mieszkaniu.. Albo do leżaczka-bujaczka z radości wskoczyłabym jak bym już miała ![]() ..bo też jak wariat cieszę się z dzidzi!! więc rozumiem Cię doskonale ![]() ![]() Bużka za kciuki |
|
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kupiłam małemu buciki, to dwa dni nimi "chodziłam"
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
nooo milo sie czyta, ze nie tylko ja mam fazy na jezdzenie wozkiem
![]() ![]() obejrzalam Milosc i Inne Uzywki z Anne Hathaway, taka sobie komedyjka romantyczna![]() teraz juz sie odklejam od kompa, bo oczka bola ![]() caluje was mocno i do jutra bo bede w domku!! |
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie dziś w sklepie złapał straszny ból jak na @.
Nieźle się przestraszyłam, ale pobolało tak z 15 minut i przeszło zupełnie To mógł być skurcz przepowiadający??
|
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
Witam po dwóch imprezowych dniach. Padam z nóg, ale na szczęście teraz mam spokój aż do narodzin maleństwa...
Uciekam do spania, jutro popiszę |
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie na czym przyłapałam mojego kochanego mężula właśnie ????
![]() siedzi na kanapie i na kolanach trzyma lapka i gra w jakąś grę na kompie do tego włączył PS na tv i gra w wyścigi jednocześnie ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boli dluzej ale skurcz trwa ok 40 sekund Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-03-13 o 22:10 |
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, no to ja nie wiem, co to było. Ale z tego bólu ledwo do auta doszłam... A teraz spokój już zupełnie, nic się nie dzieje.
Ból w prawej piersi, standardowo, przeszedł w niedzielę rano
|
|
#4166 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ja dziś od 8 na nogach, w sumie powinnam się cieszyć, bo wy wstajecie 5-6, a ja śpię spokojnie nawet do 9 i ostatnie 2noce bez wstawania na siku za to rwa kulszowa przeszkadza jak nie wiem !byłam u moich rodziców, bo mają urodziny oboje i oczywiście nażarłam się ciasta jak świnia hihi. a i pochwalę się zaczynam dziś 31 tydzień ![]() Anulinka fajne określenie- sportowy brzuszek ale pasuje- nieduży i zgrabny ![]() Anula nooooo w końcu doczekałaś się wózka Mary Ty chyba powinnaś brać coś na uspokojenie, bo nosi Cię z tym sprzątaniem za bardzo. a z listy piosenek, które podałaś przypomniał mi się "her morning elegance" i włączyłam Marcelowi. Teraz puszczam już 5raz pod rząd, bo kopie przy niej ![]() Ewesko dobrze, ze na skypie sobie pogadałaś z mężem i jakoś popołudnie zleciało ![]() Daisy oj Tobie kochana współczuję tego wyniku glukozy... ajjj i podziwiam, że dajesz radę bez cukru! twardzielu Ty! dzięki, że pytasz o męża. w sumie generalnie z nim jest ok. tylko łapka ciągle w szynie, bo pękniecie musi się "uszykować" no i mam więcej na głowie przez to, ale powoli nabiera sprawności na tyle ile może ale Twój TŻ musi super wyglądać z guzem hyhy. zrobi wrażenie na spotkaniu na bank co do kredytu, to ja na waszym miejscu zostałabym u rodziców. 120-sporo metrów no i nie jesteście obciążeni kredytem. a to naprawdę wygoda w dzisiejszych czasach. jeszcze jak mam nadzieję, uda się zrobić oddzielne wejście to w ogóle bajka![]() Andziot to mieliście sympatyczne popołudnie aczkolwiek ja nie lubię, ani zoo, ani cyrków. szkoda mi zwierzątListopadowa śniło mi się ostatnio, że byłam u Ciebie na kawie to akurat po tym, jak oglądałam zdjęcia mieszkanka :P nie pamiętam o czym gadałyśmy, ale byłam i wiem, że jeszcze ręce myłam w Twoim zlewie i bałam się, że ktoś mnie nakryje Matall mamy tego samego dnia juesdżi uuu takie jakby kłucie, że ruszyc się nie możesz ten ból
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2011-03-13 o 23:57 |
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
może Tż Ci w nocy z pt na sob męczy cycuszka jak śpisz i w sobotę boli
![]() spytaj go
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje 31 tygodnia! ![]() A ja czasem śpię i do 11 i nie wstaję do wc Ja dziś miałam w ogóle mega ciężki dzień ![]() Nie mogłam oddychać, bolało mnie wszystko, byłam niewyspana, tż mnie irytował, a na koniec ten ból brzucha. Szkoda gadać ![]() andziot Przekonam się pod koniec marca, bo idzie do szpitala i nawet jeśli go wypuszczą na weekend, to ma się umawiać z kumplami na spotkanie, a ja robię baby shower A tak serio, to na pewno spytam o to lekarza, ale to chyba jakieś psychiczne u mnie, skoro boli tylko w nocy z soboty na niedzielę
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejny tydzien
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać, dobranoc
Tż oczywiście cały dzień spędził przy komputerze albo naprawiając auto, nie ma to jak niedziela ![]() A do mnie ma pretensje, że siedzę na forum... Ef Ci Tż'ci
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

ból i krew
ale nie mam jeszcze rzeczy kosmetycznych,dla siebie i malucha

chlip chlip
Teraz jedynie 2 tabletki słodziku dodałam, które rozpusciłam w łyżeczce wrzącej wody
Gratuluje 28 tygodnia !!
Jesteśmy na tym samym etapie 

klask i: x 100.. za wózek, za podejście i za twoją radość!!

więc nie przesadzajcie, bo dziecko jednak najważniejsze jest ... no ale do końca zrozumiecie to dopiero jak będzie poza brzuszkiem