|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
w mBanku nie, przelicza tylko po bankowym kursie (na dole strony masz tabelkę z aktualnym ich kursem)
|
|
#2492 |
|
Wtajemniczenie
|
ponawiam niesmialo swoje pytanie odnosnie reklamacji rzeczy z asosa, czy ktos cos wie na ten temat??
|
|
|
|
#2493 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak z rozmiarówką pierścionków z asosa? jeśli noszę jubilerską 11 to powinnam wziąć S czy M?
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żałowałam, że nie było niebieskiego (bo Twoje zdjęcie niebieskiego tolas mnie w ogóle naprowadziło na stronę asosa ). Moje pierwsze zamówienie z Asos - uff Mam nadzieję, że się nie zawiodę
|
|
#2495 |
|
Raczkowanie
|
czy jezeli jakas rzecz, a dokladnie torebka :P zniknie ze sklepu, to czy jest szansa ze jeszcze sie pojawi? uzupelnia asos pewne modele? (nie wiem czy sobie robic nadzieje ze moja upatrzona torebka jeszcze sie pojawi.. ehh, spoznilam sie z zakupem )
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ,dodają regularnie (głównie w środy ) chyba że cóś jest na sale od dłuższego czasu i już są ostatnie sztuki,ale wtedy jeszcze może się zdarzyć że ktoś zwróci.
|
|
|
|
#2497 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny, wysylalyscie moze na paypala pieniadze na poczcie, przelewem?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
Radze uwazać ze standardowymi paczkami ostatnio strasznie giną!!!
|
|
|
|
#2499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie strasz mnie nawet, bo dwie do mnie idą...:-( na szczęście kolejna idzie już kurierem, a jedna kurierem doszła (wystarczyło przekroczyć 50f, dobrze że zamawiam dla koleżanek też)
nie mam podpisu :< Edytowane przez sroda Czas edycji: 2011-03-13 o 23:27 |
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2501 |
|
Przyczajenie
|
Teoretycznie na stronie paypal'a jest podane, ze musi sie zgadzac przy przelewie imie i nazwisko z konta na paypal'u i, ze to musi byc taki przelew. Ale znowu wyczytalam na kilku forach, ze ludzie przez przelewy pocztowe wplacaja gotowke, czas 3dni, wiec to az tak dlugo nie jest. A nie zdazylabym jutro zalozyc konta, wplacic pieniedzy i zrobic od razu przelew na paypal...grrrr...gorzej jak moja kasa zniknie po takim przelewie.
|
|
|
|
#2502 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na poczcie w kolejce też swoje odstoisz, a procedura założenia konta w banku to jakieś 15 minut. wybierz bank z zerowymi opłatami za prowadzenie konta, od razu wrzucisz na nie jakieś środki i v'oila. jeśli masz już paypala to potem po powrocie do domu doładowanie błyskawiczne i w ciągu jednego dnia masz zamówienie złożone!
|
|
#2503 |
|
Raczkowanie
|
nie strasz mnie nawet, bo dwie do mnie idą...:-( na szczęście kolejna idzie już kurierem, a jedna kurierem doszła (wystarczyło przekroczyć 50f, dobrze że zamawiam dla koleżanek też)[/QUOTE]
weź nie strasz, do mnie idzie jedna, przekroczyłam 50Ł; głupia zrobiłam zakupy za 70łi nie wysłali mi kurierem i już tydzień nie śpię; po jakim czasie mam się martwić że przepadła |
|
|
|
#2504 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja robiłam w ciągu półtora miesiąca chyba 7 zamówień choć mnie zwykła poki co nie zawiodła... o ile w poniedziałek/wtorek dostanę dwie paczki![]() trochę denerwuje mnie ta panika z zaginięciem paczek, bo też zaczynam się martwić, ale z drugiej strony- raczej pisze się o tym, że paczka zaginęła, a nie, że doszła, więc pewnie procent zaginięć jest niższy niż nam się wydaje, a dwa- przecież zwracają pieniądze...
nie mam podpisu :< Edytowane przez sroda Czas edycji: 2011-03-14 o 02:35 |
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie powiem szczerze tfu tfu tfu że mi jeszcze żadna z wielu nie zaginęła - nie zawsze zamawiam większe - czasem tylko 1 sztukę tańszą - ale tylko raz miałam problemy - jak wysłali kurierem to brakowało dwóch żeli - czyli mam negatywne doświadczenie z kurierem a z pocztą nie - wszystko zależy na kogo trafi i jacy ludzie pracują na poczcie - nie wszyscy są złodziejami - poza tym jeśli coś zaginie naprawdę - to mimo dłuższego oczekiwania nie znam nikogo komu by pieniądze przepadły
.. żeby kurierem wysłali (po zamówieniu przy wyższej kwocie) trzeba wpisać kod - czytajcie opis pod koszykiem - czasem jak jest bardzo ciężka rzecz - np buty + żel + torebka = to wtedy sami wysyłają kurierem - nie wiem tego na pewno ale to z moich prywatnych obserwacji (nie wiem jak wygląda syt. kiedy zamawia się nie przecenione - bo korzystam głównie z sale )---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- ja zawsze przygotowuję się na gorsze bo wolę się mile rozczarować, jak ci coś nie spasuje to za cenę za którą zapłaciłaś na pewno sprzedasz Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2011-03-14 o 07:02 |
|
|
|
#2506 |
|
Przyczajenie
|
hej
ja ostatnio oddawałam ciuszki wysłałm listem poleconym z zadeklarowana zawartoscia zaplacilam chyba kolo 20 zł . wiem ze sama wysylka kolo 17 zł a za kazde 50 zł zadeklarowanej zawartosci 1 zł doszło w przeciagu 4 dni i na 5 dostalam zwrot gotówki. tylko oczywiscie paypal jak zwykle na wszystkim musi zarobic:/ i prawie zabrał mi 10 funtów bo swoim kursem zwrócił mi pieniadze , które na poczatku policzył po 5zł a teraz po jakies 4:/
|
|
|
|
#2507 |
|
Raczkowanie
|
nie mam, wysłali standardem; to moje pierwsze zamówienie, głupia byłam że nie podzieliłam go, ale nie chciałam stracić kodu; trudno najwyżej będę się denerwować; ja też jestem z Wrocławia, jak do tej pory nigdy się na tej poczcie nie zawiodłam nawet z zagranicznymi pakietami więc mam nadzieję że tym razem też się skończy dobrze
|
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
grrr a moja parasolka wysyłana 4marca jeszcze nie dotarła
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2510 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a ta zwykła... ta ostatnia nie doszła, a wcześniejsza doszła bez jednej sukienki w środku (szary worek rozwalony, całość wsadzona do worka jak na ziemniaki). 16-tego mam znowu do nich pisać w sprawie niedostarczonej przesyłki. czy ktoś z was wie co oni wtedy robią? oddają pieniądze czy wysyłają jeszcze raz? czy może mam pecha? |
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
jest -25% na wybrane modele sukienek
http://www.asos.com/Women/Dresses/Dr...n_25OffDresses |
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
czy teraz jest darmowa przesyłka? do kiedy?
|
#2513 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam zamówić sobie coś, ale teraz stanęłam w miejscu bo nie wiem jaka przesyłkę wybrać. wyskoczyła mi lista są tylko 2 pozycje co nic nie kosztują, a własnie o taką mi chodziło. moze ktoś podpowiedzieć? pierwszy raz zamawiam sama
|
#2515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tam to chyba obojętnie, dopiero jak cię poproszą o zalogowanie się i przejdziesz do takiej szarej strony kończącej zamówienie to tam są dwie możliwości darmowa nierejestrowana albo pata kurierem, tam też niżej możesz wpisać kod rabatowy |
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakiś kodzik się znajdzie?
|
|
#2517 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- no i zamówić mi się nie udało. mam paypala, ale podłączone do niego konto bankowe. kiedy chcę zapłacić za przedmiot pokazuje mi się, ze nie mam podłączonej karty. myślałam że moge wybrać albo karta albo paypal... ach no i ten kod nie działa
|
|
#2519 |
|
Raczkowanie
|
musisz miec jakies pieniadze na paypalu
a potem zlozyc zamowienia na Asosie.
|
|
|
|
#2520 |
|
Raczkowanie
|
no i zamówić mi się nie udało. mam paypala, ale podłączone do niego konto bankowe. kiedy chcę zapłacić za przedmiot pokazuje mi się, ze nie mam podłączonej karty. myślałam że moge wybrać albo karta albo paypal... ach no i ten kod nie działa [/QUOTE]przed chwilą sprawdzałam u mnie działa nadal, więc albo wpisałaś w złe miejsce albo przeniosło cię do płacenia na paypalu nie miałaś kasy i kod zmarnowany; najlepiej przelać kase na paypala przelewem błyskawicznym i tak płacić |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

).
Mam nadzieję, że się nie zawiodę 

)