Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 21:40   #4321
Martita88
Rozeznanie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Wiem, wiem, ale kurcze tak się przywiązałam, że była pod rękę. Tak strasznie ją kocham! A pożegnania z nią są dla mnie czystym koszmarem

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Dziewczyny słyszałyście?
http://www.youtube.com/user/RatujcieSzymona#p/u

Jestem przerażona!
Ja przed chwilą odsłuchałam ...

Nie wiem co napisać.

Chce mi się płakać. Tak bardzo chciałabym pomóc temu dziecku.

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Punto te plasterki też lubie i do jaja sadzonego :ślina:

Dziewczyny, bedzie musiało to tak zostać Tylko wstązeczki lekko poprzypalam bo się siepią, ale nie mam w domu zapalniczki

Bardzo się podoba

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Na dzień dobry znalazłam mojego chomika, nie żyje. Zdechł w nocy
Katar mi nie przechodzi... to już przeszło miesiąc
Nie wyspałam się

A z pozytywnych - jadę na łikend do mamy i zobaczę się z przyjaciółką

Milego dnia SPD

My przeżyliśmy śmierć trzech Naszych chomiczków
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 06:28   #4322
aaby
Zakorzenienie

Dzień dobry!!

Nie nie, nie myślcie że wstąpił we mnie jakiś poniedziałkowy optymizm. Wręcz przeciwnie Przyszłam do pracy jak za karę Wrrr...

Weekend (poza piątkowym wieczorem) uważam za całkiem udany. Sobotni wieczór co prawda był zmarnowany, bo po kąpieli położyłam się na łóżku jakoś po 20, przyszedł TŻ, rozmawialiśmy i... obudziliśmy się o 1 A miałam za chwilę wstać. Także nic z tego wieczoru nie miałam.
Wczoraj od rana na uczelni, miałam seminarium - kosmos!! Babka jest zdecydowanie za ambitna - trzeba było wziąć jakiegoś profesora, co to ma wszystko gdzieś W dodatku nie mam tematu. Ba! Mało tego, nawet żaden z jej obszarów zainteresowań nie pokrywa się z moim. Ale tak to jest, jak przypisują do naszej specjalności promotorów z inwestycji, a połowa grupy chciało pisać pracę z nieruchomości. Durne postanowienia
Po zajęciach pojechaliśmy jednak na shopping - zamówiliśmy obrączki i ni z tego ni z owego kupiłam ślubne kolczyki
Wieczorem wróciliśmy, ale oczywiście z mojego zamiaru leżenia w łóżku już o 22 nic nie wyszło i poszliśmy spać grubo po 23 Dziś więc jestem nieprzytomna.

Ale wczoraj była pięęękna pogoda! Przywdziałam wiosenną kurtkę, buciki (obtarły jak cholera!) i moją nową haemową chustę Jest boska!

...i znów cały tydzień...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 06:42   #4323
201604250957
Konto usunięte

Dzień dobry

Aaby pochwal się kolczykami i obrączkami jakie wybraliście!

Ijaa to Was stolica uraczyła atrakcjami nie wiedziałam, ze jesteś fanką Starbucksa jak bym wiedziała to bym Cie zabrała do Starego Browaru bo tamże znajduje sie poznański Starbucks no nic następnym razem

Poniedziałek ach poniedziałek! Pracować się nie chce, ale nic to bo.... WIOSNA słonko, ciepełko i ten charakterystyczny zapach powietrza żyć nie umierać!
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 06:52   #4324
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Aaby pochwal się kolczykami i obrączkami jakie wybraliście!

Ijaa to Was stolica uraczyła atrakcjami nie wiedziałam, ze jesteś fanką Starbucksa jak bym wiedziała to bym Cie zabrała do Starego Browaru bo tamże znajduje sie poznański Starbucks no nic następnym razem

Poniedziałek ach poniedziałek! Pracować się nie chce, ale nic to bo.... WIOSNA słonko, ciepełko i ten charakterystyczny zapach powietrza żyć nie umierać!
U mnie pogoda niestety się popsuła Słoneczko zastąpione zostało smogiem w angielskim stylu Ale nic to - ważne, że ciepło

Obrączki wybraliśmy takie:

img_prod1863_0_o.jpg

a kolczyki takie:

img_prod2442_0_o.jpg

Obrączki na żywo wyglądają dużo ładniej, bo tu jakoś tak mega sztucznie wyszły. Przymierzaliśmy jeszcze bardzo podobne, tylko z samego żółtego złota (prawie identyczne, jak Haniuli ), ale były szersze o 1mm i już kiepsko wyglądały na moich nie porażających długością paluchach, a poza tym te z białym złotem wydały mi się delikatniejsze. No i myślę że będą praktyczniejsze, bo w razie srebrnej biżuterii w przyszłości nie będą się gryzły.
Udało nam się skorzystać z fajnego rabatu, także w sumie dlatego się już zdecydowaliśmy
Oczywiście jak chyba każda PM mam wątpliwości co do zamówionego rozmiaru... Ale będę martwić się w lipcu
A kolczyki mają perłę bardziej białą niż różową - zdjęcie przekłamuje.
Teraz zaproszenia... Aż się boję po tym, co miała Haniula

Aaa właśnie, Haniula, czy możesz nie wspominać o super pasujących do mojej sukni butach, które widziałaś w Venezii?! Bo to mi nie pomaga
edit: Właśnie przejrzałam stronę V. Czy mówisz o tych za 659zł?!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2011-03-14 o 06:56
Stary 2011-03-14, 07:03   #4325
Nadia5
Zakorzenienie

Aaby, bardzo ładne kloczyki. Obrączki prawie takie jak nasze więc również pochwalę Piszę prawie bo na zdjęciu naprawdę sztucznie wyglądają. A na zdjęciu jak zamawialiśmy, to to białe złoto również się tak wyróżniało, w rzeczywistości aż tak razącej różnicy nie ma
Jaki wybieracie grawer ?

Ja się na dzień dobry spięłam z Tżtem Ale..jest kochany, bo konsekwentnie łagodzi każdy spór i moje wybuchy, zgrzyty zębami i łzy z bezsilności...

Teraz piję kawkę, muzyka w głośnikach i ta cudna pogoda za oknem
Za godzinkę uciekam na autobus. Do Centrum, pozałatwiać pare spraw i spotkanie z kolegą Raaany jak się cieszę, tak dawno się nie widzieliśmy Kawka..nie, na Piwo pójdziemy a co trzeba to oblać

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 07:05   #4326
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Aaby, bardzo ładne kloczyki. Obrączki prawie takie jak nasze więc również pochwalę Piszę prawie bo na zdjęciu naprawdę sztucznie wyglądają. A na zdjęciu jak zamawialiśmy, to to białe złoto również się tak wyróżniało, w rzeczywistości aż tak razącej różnicy nie ma
Jaki wybieracie grawer ?
Dokładnie, białe złoto nie odróżnia się aż tak
A grawer tradycyjny - ja imię TŻa i datę ślubu, TŻ moje imię i datę ślubu. A Wy jaki macie?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-03-14, 07:12   #4327
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Moja wczorajsza praca została odłożona na rzecz leniuchowania z tż, oglądania filmu z popcornem i spania

Tak więc dziś muszę pisać tak długo aż skończę! Będzie ciężko, ale dam radę. Jutrzejszych zajęć już nie mogę opuścić!

Aaby zarówno obrączki i kolczyki bardzo mi się podobają

Teściowa dziś przyjeżdża
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 07:13   #4328
alazkrainy
Zakorzenienie

Hej

Szkoda, że poniedziałek nie wyspałam się

Na dworze cieplutko, ptaszki ćwierkają, wiosna za rogiem.

Muszę się wybrać do Takko, może wypatrzę tam jakies wiosenne kurteczki, bo by mi się takowa bardzo przydała teraz

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 07:24   #4329
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dokładnie, białe złoto nie odróżnia się aż tak
A grawer tradycyjny - ja imię TŻa i datę ślubu, TŻ moje imię i datę ślubu. A Wy jaki macie?
No to przypuszczam że obrączki mamy indentyczne bądź bardzo podobne

"Gdzie Ty tam ja"
Opcja - "póki kredyt nas nie rozdzieli" nie przeszła

Cytat:
Dzień dobry

Moja wczorajsza praca została odłożona na rzecz leniuchowania z tż, oglądania filmu z popcornem i spania

Tak więc dziś muszę pisać tak długo aż skończę! Będzie ciężko, ale dam radę. Jutrzejszych zajęć już nie mogę opuścić!

Aaby zarówno obrączki i kolczyki bardzo mi się podobają

Teściowa dziś przyjeżdża
Brrr

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 07:26   #4330
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Wczoraj dzwoniła mama, że babcia przekazała mi pokaźną sumkę pieniędzy żebym sobie dołożyła do prawa jazdy! Byłam w głębokim szoku bo babcia ma niską rentę. Chciałabym się jej jakoś odwdzięczyć i wysłać jej jakiś prezent. Tylko nie mam pojęcia co to mogłoby być
Stary 2011-03-14, 07:37   #4331
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
A widzisz, jestem i to ogromną fanką. A co do Starbucksa w Poznaniu - w sobotę przeglądając ich stronę, natknęłam się na tę informację (do tej pory myślałam, że jest tylko we Wrocławiu i z Warszawie) to wyobraź sobie jak mi para poszła uszami.

Cytat:
U mnie pogoda niestety się popsuła Słoneczko zastąpione zostało smogiem w angielskim stylu Ale nic to - ważne, że ciepło

Załącznik 3818058

a kolczyki takie:

Załącznik 3818059

Obrączki na żywo wyglądają dużo ładniej, bo tu jakoś tak mega sztucznie wyszły. Przymierzaliśmy jeszcze bardzo podobne, tylko z samego żółtego złota (prawie identyczne, jak Haniuli ), ale były szersze o 1mm i już kiepsko wyglądały na moich nie porażających długością paluchach, a poza tym te z białym złotem wydały mi się delikatniejsze. No i myślę że będą praktyczniejsze, bo w razie srebrnej biżuterii w przyszłości nie będą się gryzły.
Udało nam się skorzystać z fajnego rabatu, także w sumie dlatego się już zdecydowaliśmy
Oczywiście jak chyba każda PM mam wątpliwości co do zamówionego rozmiaru... Ale będę martwić się w lipcu
A kolczyki mają perłę bardziej białą niż różową - zdjęcie przekłamuje.
Teraz zaproszenia... Aż się boję po tym, co miała Haniula

Aaa właśnie, Haniula, czy możesz nie wspominać o super pasujących do mojej sukni butach, które widziałaś w Venezii?! Bo to mi nie pomaga
edit: Właśnie przejrzałam stronę V. Czy mówisz o tych za 659zł?!
Bardzo ładne obrączki i kolczyki również.

Cytat:

Teściowa dziś przyjeżdża
BE STROOOOOOOOOOOOOONG!

Raaaaaaaaaaany, jak mi się chce spać. Dawno nie miałam takiej zwałki rano.
Nic to, trzeba się ogarnąć! Mam ambitny plan dzisiaj dużo zrobić - ba! nie tylko dzisiaj. Ogarnianie się będzie ma być dłuższe i ma wejść mi w krew.
Pogoda cudna, więc to na ogroooooooomny plus.
Zaraz dzwonię na siłownię. A niech spróbuje nie być miejsca na moje zajęcia.. to pójdę do konkurencji.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 07:42   #4332
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Wczoraj dzwoniła mama, że babcia przekazała mi pokaźną sumkę pieniędzy żebym sobie dołożyła do prawa jazdy! Byłam w głębokim szoku bo babcia ma niską rentę. Chciałabym się jej jakoś odwdzięczyć i wysłać jej jakiś prezent. Tylko nie mam pojęcia co to mogłoby być

Kochana Babcia rozumiem, ze chcialabys jej podziekowac, ale ten prezent to powinien być bardziej symboliczny i od serca, niz drogi bo przeciez nie po to Cie Babcia dofinansowala zebys teraz wydawała kasę na prezent kurcze nie wiem co by to mogło być hmm może jakieś Wasze wspólne zdjęcie w ramce albo coś w tym guście nie wiem jaka Ona jest, co lubi, czego jej trzeba więc trudno coś doradzić....

Aaby śliczne obrączki (koleżanka z pracy ma chyba takie same i się świetnie prezentują) i bardzo ładne kolczyki
Stary 2011-03-14, 07:42   #4333
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to masz dylemat.
W sumie ja też, bo maja babcia ma w niedzielę urodziny. I tez kompletnie nie wiem co jej kupić.
Myślałam o jakiejś wiosennej apaszce, bo w moim przypadku będzie to drobiazg ze względu na fundusze.
Jeśli babcia używa kosmetyków i wiesz jakich to maże coś w tym kierunku?
A może jakieś witaminy wzmacniające skoro ostatnio była chora.

Szkoda, że muszę dzis w pracy siedzieć. Ale i tak dobrze się czuję bo słoneczko świeci i motywuje

Stary 2011-03-14, 07:45   #4334
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Kochana Babcia rozumiem, ze chcialabys jej podziekowac, ale ten prezent to powinien być bardziej symboliczny i od serca, niz drogi bo przeciez nie po to Cie Babcia dofinansowala zebys teraz wydawała kasę na prezent kurcze nie wiem co by to mogło być hmm może jakieś Wasze wspólne zdjęcie w ramce albo coś w tym guście nie wiem jaka Ona jest, co lubi, czego jej trzeba więc trudno coś doradzić....
Tak ja wiem, że nie ma być drogi bo to mijałoby się z celem. Babcia słabo widzi i nie wiem czy taka ramka była by dobrym pomysłem. Być może taka dosyć spora mogłaby sprawić jej przyjemność

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Oj to masz dylemat.
W sumie ja też, bo maja babcia ma w niedzielę urodziny. I tez kompletnie nie wiem co jej kupić.
Myślałam o jakiejś wiosennej apaszce, bo w moim przypadku będzie to drobiazg ze względu na fundusze.
Jeśli babcia używa kosmetyków i wiesz jakich to maże coś w tym kierunku?
A może jakieś witaminy wzmacniające skoro ostatnio była chora.
Kosmetyków używa bardzo mało i to takie minimum, które zawsze ma Witaminki- dobry pomysł. Teraz muszę pomyśleć i coś stworzyć co sprawi jej radość Dzięki
Stary 2011-03-14, 07:48   #4335
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ja wiem, że nie ma być drogi bo to mijałoby się z celem. Babcia słabo widzi i nie wiem czy taka ramka była by dobrym pomysłem. Być może taka dosyć spora mogłaby sprawić jej przyjemność

Kosmetyków używa bardzo mało i to takie minimum, które zawsze ma Witaminki- dobry pomysł. Teraz muszę pomyśleć i coś stworzyć co sprawi jej radość Dzięki

Moja tez używa minimum kosmetyków. A witaminek łykac nie chce Także ja to mam większy problem. A kwiatów w domu ma pełno, także się to z celem mija.
Ale nie ma to tamto, już ja coś wymyślę

Stary 2011-03-14, 07:48   #4336
aaby
Zakorzenienie

Dziękuję za opinie
dodaja, Kash ma rację. Jeśli naprawdę chcesz się jakoś odwdzięczyć, to powinno być to symboliczne, bo nie po to Babcia wspomaga finansowo, żebyś Ty wydawała nie wiadomo ile na prezenty. Nawet źle by to wyglądało.
Ty znasz Babcię najlepiej i sama wiesz, co lubi. Może apaszkę? Może jakąś książkę?
A Babcia daleko mieszka? Bo może najlepszym prezentem byłaby dla niej jakaś pomoc, np. umycie okien? Albo upieczenie jakiegoś ciasta i miły wspólny wieczór?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-03-14, 07:53   #4337
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
A widzisz, jestem i to ogromną fanką. A co do Starbucksa w Poznaniu - w sobotę przeglądając ich stronę, natknęłam się na tę informację (do tej pory myślałam, że jest tylko we Wrocławiu i z Warszawie) to wyobraź sobie jak mi para poszła uszami.
o jaaaa ale z nas torby!!! w takim razie tymbardziej musisz przyjechać jeszcze do Poznania trzeba nadrobić to karygodne zaniedbanie

Dodaja dużo sił i spokoju na przyjazd teściówki niech spłynie na Ciebie siła spokoju całego wagonu medytujących tybetańskich mnichów dasz radę!
Stary 2011-03-14, 07:57   #4338
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dziękuję za opinie
dodaja, Kash ma rację. Jeśli naprawdę chcesz się jakoś odwdzięczyć, to powinno być to symboliczne, bo nie po to Babcia wspomaga finansowo, żebyś Ty wydawała nie wiadomo ile na prezenty. Nawet źle by to wyglądało.
Ty znasz Babcię najlepiej i sama wiesz, co lubi. Może apaszkę? Może jakąś książkę?
A Babcia daleko mieszka? Bo może najlepszym prezentem byłaby dla niej jakaś pomoc, np. umycie okien? Albo upieczenie jakiegoś ciasta i miły wspólny wieczór?
No właśnie o to chodzi, że daleko. Niespełna 500 kilometrów. Jakbym miała możliwość i kase to jeździłabym baardzo często! Teraz pojechał z nią mój tato, żeby jej pomagać. Ciesze sie, że nie jest sama.

Cytat:
Dodaja dużo sił i spokoju na przyjazd teściówki niech spłynie na Ciebie siła spokoju całego wagonu medytujących tybetańskich mnichów dasz radę!
Oj przyda się. Ja już od rana mam taką gulę i już wiem co będzie sie działo po wejściu jej do domu Tak strasznie tego nienawidzę. Także jak będę fuczeć na forum, to błagam wybaczcie i nie linczujcie

Ala moja łykać też nie lubi, woli takie do picia Ona każdego dnia łyka tyle tabletek, że głowa mała!
Moja kiedyś coś mówiła, że przydałaby się jej pościel flanelowa. Może to byłby pomysł. Pomyślimy, zobaczymy
Stary 2011-03-14, 08:00   #4339
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Ala moja łykać też nie lubi, woli takie do picia Ona każdego dnia łyka tyle tabletek, że głowa mała!
Moja kiedyś coś mówiła, że przydałaby się jej pościel flanelowa. Może to byłby pomysł. Pomyślimy, zobaczymy
Moja nawet pić nie chce i nie przetłumaczysz że czasem by mogła
Oo taka pościel mogła by byc pomysłem, tym bardziej że mówiła o tym. O albo jakaś koszula flanelowa czy piżama do spania żeby było jej ciepło.

Stary 2011-03-14, 08:05   #4340
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Moja nawet pić nie chce i nie przetłumaczysz że czasem by mogła
Oo taka pościel mogła by byc pomysłem, tym bardziej że mówiła o tym. O albo jakaś koszula flanelowa czy piżama do spania żeby było jej ciepło.
Super, dzięki

Wiecie co Wam powiem?
Zbierałam na to prawko i już nazbierałam, a teraz boję się iść Idiotka ze mnie !
Stary 2011-03-14, 08:18   #4341
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
o jaaaa ale z nas torby!!! w takim razie tymbardziej musisz przyjechać jeszcze do Poznania trzeba nadrobić to karygodne zaniedbanie
Koniecznie, koniecznie trzeba to naprawić.

Cytat:
Zbierałam na to prawko i już nazbierałam, a teraz boję się iść Idiotka ze mnie !
DO ROBOTY!

Stary 2011-03-14, 08:23   #4342
evilcia
Zadomowienie

aaby piękne kolczyki obrączki też bardzo fajne.

Siedzę w pracy i żałuję, że jakiegoś urlopu nie mam, bo taka piękna pogoda za oknem, że nic tylko iść do ogrodu i podłubać co nie co, a tu w pracy trzeba siedzieć,

Dzisiaj idę na aqua , a jutro się umówiłam ze znajomymi na siłownię na próbę, żeby zobaczyć czy złapię bakcyla (oby taaak!), bo do tej pory pójście na siłownię bywało jednorazowe i potem się już tam nie pojawiałam
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:26   #4343
Anastazja86
Zakorzenienie

Aaby- piękne obrączki i kolczyki

Dodaja- myślę że pościel lub piżama flanelowa będzie dobrym pomysłem super masz babcię że Ci dofinansowała to prawko ja też muszę iść i szczerze mówiąc też się boję ale w moim przypadku konieczne jest zrobienie w końcu tego prawka

witam
ja w pracy od 8, oczywiście Tż jak zwykle obudził mnie po 6 jak wrócił z pracy
od dzisiaj nie jem słodyczy! koniec z zajadaniem stresów
muszę zadbać o siebie w końcu wiosna idzie
w ogóle u mnie pogoda się skopała, jest ciepło ale niebo zachmurzone jakby zaraz miało lać
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:39   #4344
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
aaby piękne kolczyki obrączki też bardzo fajne.

Siedzę w pracy i żałuję, że jakiegoś urlopu nie mam, bo taka piękna pogoda za oknem, że nic tylko iść do ogrodu i podłubać co nie co, a tu w pracy trzeba siedzieć,

Dzisiaj idę na aqua , a jutro się umówiłam ze znajomymi na siłownię na próbę, żeby zobaczyć czy złapię bakcyla (oby taaak!), bo do tej pory pójście na siłownię bywało jednorazowe i potem się już tam nie pojawiałam
Oj tak oj tak siłownię polecam.
Samej to tak dziwnie, ale jak już są dwie osoby to zawsze jakoś to idzie.

Stary 2011-03-14, 08:40   #4345
Mordsith
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Słonko znów przedziera się przez firanki do pokoju jak ja kocham te wiosene poranki

aaby śliczne kolczyki, obrączki też mi się podobają

dodaja kochaną masz tą babcię, tylko pozazdrościć, prezencik skormny i prosto z serca powinien być Powodzenia z teściową! Dużo sił
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:47   #4346
ijaa
Zakorzenienie

Zapisałam się na siłownię - są miejsca! Bałam się o to, bo tam przed wiosną zawsze dzikie tłumy są.
Ambitny plan zakłada minimum 3 wizyty w tygodniu! Trzymajcie kciuki.

Stary 2011-03-14, 09:07   #4347
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
Zapisałam się na siłownię - są miejsca! Bałam się o to, bo tam przed wiosną zawsze dzikie tłumy są.
sama bym się zapisała, ale pracuję na 2 zmiany i czasami nawet raz w tygodniu się nie da
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 09:17   #4348
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dzień dobry Kochane
Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
My przeżyliśmy śmierć trzech Naszych chomiczków
Dlatego zdecydowaliśmy wczoraj, że nie kupujemy już ani szczurów ani chomików Mamy psa, do tego jest to rasa długowieczna Więc pieszczoch jest

Cytat:

Załącznik 3818058

a kolczyki takie:

Załącznik 3818059
Obrączki nie w moim stylu ale kolce bardzo mi się podobają ( i dobrze, że nie są w różu )

Cytat:
Kochana babunia Czasem można liczyć na pomoc w najmniej oczekiwanym momencie Myślę, że wyściskanie babci i przyssanie się do niej z radości pokaże jej jak bardzo się cieszysz i ona się wtedy jeszcze ucieszy

Cytat:
Teściowa dziś przyjeżdża
Ech, powodzenia

Cytat:
Super, dzięki

Wiecie co Wam powiem?
Nie gadaj Jak ja się wybrałam (i do tego zdałam za 1 razem) to dla każdego innego to pikuś Zawijasz kiece i lecisz

Ja dziś spałam w opakowaniu, TŻ nie chciał mnie budzić Skopałam psa ze 4 razy, wstałam połamana Ale przyszła paczka z Oriflame i mam już puder dla mamy

Dzisiaj na 18 idę na metamorfozę Trzymajcie mocno kciuki

Poza tym słonko, zabiorę psicę do lasu
Cytat:
Brawo, ambitnie Kciuki masz

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:23   #4349
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Nie gadaj Jak ja się wybrałam (i do tego zdałam za 1 razem) to dla każdego innego to pikuś Zawijasz kiece i lecisz

Ja mam wrażenie, że nie dam rady opanować wszystkich czynności jakie trzeba opanować prowadząc samochów. I jeszcze mam jakieś dziwne wrażenie, że nie okiełznam takiej bestii jaką jest samochód

Ijaa super z tą siłownią. Jakbym miała kompana też bym chodziła. Samej mi łyso

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-03-14 o 09:24
Stary 2011-03-14, 09:28   #4350
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki w takim razie, oby motywacja nie opadła
Cytat:
Dzień dobry Kochane

Poza tym słonko, zabiorę psicę do lasu
Brawo, ambitnie Kciuki masz
no proszę, widzę że metamorfoza się na wiosnę szykuje trzymam kciuki

nie wiem co dzisiaj na obiad zrobić nic nie mam w lodówce, Tż chciał wątróbkę ale janie cierpię no ale może pójdę do sklepu i mu kupię a sobie jajka zrobię
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości