Majowe Panny Młode - część IV - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 23:08   #241
qsloncu
Wtajemniczenie

Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Znalazłam kabel i wrzucam zdjecia sukienki (tylko kurcze kolory znów jakies dziwne ;/) Ta z manekina była w pudrowym różu a ta, którą mierzyłam łososiowa.
Najbardziej spodobało mi się to,że jedna warstwa jest podszyta od środka czarną tkaniną.
Szkoda,że kwiatek się nie zdejmuje bo nie jest cudem świata, no i coś dekolt jest wysoko i moje cycki wyglądają jak by miały kogoś zabić
Ładna i sądze że kwiatek ładnie pasuje

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Nam zostało jeszcze kilka zaproszeń ale już nam odmówiło 25 osób!
Do tego ok 30 osób cały czas powtarzało nie wiem, nie wiem wywnioskowałam z tego że pewnie nie przyjdą ale nie chcą tak odrazu mówić:/ zapraszamy 160 osób chciałm większe wesele a tu teraz nie wiadomo czy 100 będzie;(
Ja po prawie zakończonej fazie "potwierdzeń" z 60 gości zostaje mi ok 51/2 gości a był moment że myślałam że zostanie 44!!
Sądzę ze spokojnie 1oo będzie
Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
dzisiaj jadę z mama rozejrzeć sie za jakimiś butkami slu8bnymi i ztatą mamy zamiar rozdać parę zaproszeń
Super znalazłyście coś??
Ja dziś kupiłam Butki do sukienki na poprawiny (ale coś mnie cisna i mam nadzieję że uda mi się je rozchodzić jak nie to chyba do szewca oddam na rozciąganie)

Cytat:
Napisane przez DELL Pokaż wiadomość

Qsloncu, trafiona kreacja! b. ładna!!
łoszzz, odważna suknia!!
Dziękuję, ale to zasługa mojej Uwaga! Teściowej. Znalazła krój, materiał dobrała idealny a ja jak ją zobaczyłam to się zakochałam

Cytat:
Hymmm nie wiem czemu wstawiłam tak jak zwykle...

Właśnie wystawiłam na all butki z Deichmanna. Kupiłam je w zeszłym roku jakoś przed wielkanocą z nadzieją, że je rozejdę. No i nie rozeszły się, ale dostały nowych zdobień koty obgryzły jeden obcas. Ciekawe czy ktoś mi je kupi
http://allegro.pl/biale-czolenka-na-...507557035.html
Powinny pójść

My dzisiaj załatwiliśmy nauki!!! termin rozpoczęcia to 19.03.2011
Ustawiłam ludzi do stolików (teraz pokminić kto obok kogo, tak jeszcze aby na ukos było dobrze) oraz pokoje przyporządkowaliśmy dla gości
Stoliki dla gości będą okrągłe (do 10 os., ale mi wyszło tak 7 i 8, jeden 9osób) nasz stolik prostokątny.

Do zobaczenia jutro wieczorem.

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem. Wrzucam tylko fryzurkę, resztę opiszę jutro. Jestem załamana, bo mamie mojej się nie podoba zupełnie: mówi, że mało staranna... a ja sama nie wiem... moze cos bardziej okrągłego? Ogólnie sie podłamałam. Wrzucam, tylko nie byłoby tej siateczki.
Mi się podoba
A to że malo staranna bo to próbna (choć ładnie wygląda). Na ślubie będzie ładniejszy!!!
PS mam takie same kolczyki

qsloncu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 07:04   #242
badziabadzia
Zakorzenienie

Cześć Majówki
Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
Badzia nooo pędzą Kobitki pędzą I spoko,że protokół macie spisany Jak było? Dobrze?
spoko fajny ksiądz, cały czas sobie z nami żartował teraz musimy iść na pierwszą spowiedź...
Cytat:
Dziewczyny, jestem. Wrzucam tylko fryzurkę, resztę opiszę jutro. Jestem załamana, bo mamie mojej się nie podoba zupełnie: mówi, że mało staranna... a ja sama nie wiem... moze cos bardziej okrągłego? Ogólnie sie podłamałam. Wrzucam, tylko nie byłoby tej siateczki.
bardzo ładna fryzurka Monitko twarzowa i w ogóle!!
badziabadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 07:17   #243
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Ładna ta Twoja fryzurka
Bardziej mi się podoba jak moja...
Przez weekend szukałam w sieci fryzjerów i wizażystek ale niestety Ci co dobrzy wszyscy zajęci...choć ten mój fryzjer bardzo dobry (stylista) zawsze do niego chodze, obcina mnie, farbuje - rewelacja a tu takie coś - stwiedziłam, że to gniazdo na głowie i jeszcze niestaranne... jestem załamana...nie wiem co dalej....znacie kogoś dobrego z okolic Mysłowic, Katowic, Sosnowca????????? Kogoś kogo możecie mi polecić??? Proszę....
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 07:26   #244
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai bardzo ładna sukienka.
chyba wybiorę sie na zakupki do Twojego miasta
zapraszam

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
a zmieniając temat - jak rozsadzacie gości? preferujecie winietki czy nie? jakie macie ułożenie stołów? Okrągłe? prostokątne? typu podkowa? Kto z kim i gdzie ma siedzieć? czy młodzi tylko ze świadkami czy jeszcze z rodzicami?

My będziemy mieć stoły 12-osobowe okrągłe...i zastanawiamy się czy rodzice z nami czy obok w stole? Nie mamy pojęcia...
Ogółem myśleliśmy, żeby porozsadzać gości wiekowo...
do wczoraj miały być listy z nazwiskami ale pokłóciłam się z rodzicami i nic nie będzie

Cytat:
wiesz ja ogólnie nie gustuję w koczkach
jak już to lubię tak całkiem gładko i nisko nad karkiem
i na jednym zdjęciu bardzo płasko wyszedł....
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 07:54   #245
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Wrzucam fotki fryzur, które znalazłam w sieci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot019.jpg (21,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot020.jpg (12,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot021.jpg (13,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot022.jpg (20,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot023.jpg (56,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot025.jpg (32,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot026.jpg (25,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot028.jpg (18,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot029.jpg (15,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot033.jpg (29,1 KB, 2 załadowań)
Stary 2011-03-14, 07:55   #246
monita01
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki, dzieki za opinie. Mnie przod fryzrurki, grzyweczka itp bardzo sie podoba, koczek tez w sumie jest z tylu jest dla mnie ok, tylko wlasnie z profilu wyglada tak plasko... ja mam tez plaska ta czesc glowy, wiec moze to dlatego.... Zastanawiam sie, czy nie umowic sie z fryzjerka raz jeszcze i poprosic o okraglego koczka, taka kulke, a nie takiego podluznego.... Jak myslicie?

Poza tym mielismy udany weekend: w piatek wysiedlismy z pociagu i biegem do ksiedza, gdzie jak sie okazalo czekala na nas cala rodzina TZ i swiadkowie. Ksiadz az tak strasznych pytan nie zadawal, mial formularz i czytal pytania typu: czy wiemy co to jest malzenstwo, czy chcemy mies dzieci i wychowywac je w wierzez katolickiej, czy mozemy mies dzieci, czy jestesmy spokrewnieni, czy jestesmy adoptowani, czy pobieramy sie dobrowolnie itp. Umowil nas na 18 maja na probe przed slubem oraz na spowiedz. A potem poszlismy cala rodzinka (w 10 osob) do resturacji na kolacje. Mimo iz bylismy zmeczeni, bylo milo

W sobote rano pojechalismy natomiast po garnitur (ja tez! ) i znalezlismy cudny: czarny hugo boss, do tego sliczna koszula i ciemno fioletowy krawat, ladne moj TZ wygladal

Poniewaz krawacik jest ciemny fiolet, a TZ jednak chce miec kwiatki w butonierce, wiec zastanawiam sie nad bialym bukietem z dodatkiem fioletu ciemnego wlasnie i nad jakims akcentem fioletowym w makijazu.

Potem byla fryzurka, a potem kolacja z przyjaciolmi TZ (ktora przeciagnela sie do 2giej w nocy), podczas ktorej rozdalismy zaproszenia. Wszystkim bardzo sie podobaly, i ogolnie bylo fajnie.
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 07:58   #247
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczynki, dzieki za opinie. Mnie przod fryzrurki, grzyweczka itp bardzo sie podoba, koczek tez w sumie jest z tylu jest dla mnie ok, tylko wlasnie z profilu wyglada tak plasko... ja mam tez plaska ta czesc glowy, wiec moze to dlatego.... Zastanawiam sie, czy nie umowic sie z fryzjerka raz jeszcze i poprosic o okraglego koczka, taka kulke, a nie takiego podluznego.... Jak myslicie
ja bym spróbowała nawet z ciekawości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 08:08   #248
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

a tutaj torty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot036.jpg (24,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot037.jpg (15,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot051.jpg (24,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot059.jpg (14,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot039.jpg (24,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot040.jpg (28,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot057.jpg (17,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot060.jpg (13,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot053.jpg (41,5 KB, 1 załadowań)
Stary 2011-03-14, 08:20   #249
monita01
Zakorzenienie

Joasiunia, super pomysl na sesje maja Wasi fotografowie!

T'ai, cieszysz sie, ze juz bedziecie urzadzac mieszkano ? Mimo ze wynajete i umeblowane, ale zawsze cos od siebie mozna dodac, no i razem bedziecie

Cytat:
achhh, i Lachonki, pochwalę się...zakupiłam sobie przez internet gorset pod suknię ślubną ma obnizony tył, więc mam nadzieję, że będzie pasował !!!
Sliczne!

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
taka sukienka tylko będzie czerwona
T'ai, bombowa sukienka i bardzo Ci w niej zgrabniutko. A w czerwonym musi Ci byc do twarzy!

Cytat:
Cześć dziewczyny
Dzisiaj byłam na próbnej fryzurze i... sami oceńcie... mi się podoba ale moja mama stwierdziła, że paskudna...że lepiej jakiś kok.... :/

oczywiście z boku byłby kwiat...
Betty, rzeczywiscie ten koczek jast za duzy: masz taka mala zgrabna glowke, a tu nagle takie wielki kok... probuj dalej.

Cytat:
Znalazłam kabel i wrzucam zdjecia sukienki (tylko kurcze kolory znów jakies dziwne ;/) Ta z manekina była w pudrowym różu a ta, którą mierzyłam łososiowa.
Najbardziej spodobało mi się to,że jedna warstwa jest podszyta od środka czarną tkaniną.
Szkoda,że kwiatek się nie zdejmuje bo nie jest cudem świata, no i coś dekolt jest wysoko i moje cycki wyglądają jak by miały kogoś zabić
Takayka, ta sukienusia jakos mi sie niestety nie widzi.... Niedobrze lezy.

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Dziewczyny, wrzucilam cosik w grupie na FB, lookniejcie jak bedziecie mialy chwilke. Potem skasuje i to i zdjecia z forum
Stary 2011-03-14, 08:20   #250
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wystawiłam na all butki z Deichmanna. Kupiłam je w zeszłym roku jakoś przed wielkanocą z nadzieją, że je rozejdę. No i nie rozeszły się, ale dostały nowych zdobień koty obgryzły jeden obcas. Ciekawe czy ktoś mi je kupi
butki ładne, powinny pójść, ale rozwaliło mnie to zdjęcie z kotem-winowajcy

Cytat:
Napisane przez magsik Pokaż wiadomość
Ale powiem co się zmieniło: wczoraj odebrałam obrączki, kupiłyśmy dla mamy garsoneczkę i torebkę, jutro zrobię zdjęcia i powklejam. Buziole
za zakupy

Cytat:
Monita, fryzurka mi sie podoba, no tylko to środkowe zdjęcie i jaka Ty fotogeniczna jesteś

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
spoko fajny ksiądz, cały czas sobie z nami żartował teraz musimy iść na pierwszą spowiedź...
!!
to fajnego księdza mieliście miło sie czyta że gdzieś są w miarę normalni

Cytat:
Poza tym mielismy udany weekend: w piatek wysiedlismy z pociagu i biegem do ksiedza, gdzie jak sie okazalo czekala na nas cala rodzina TZ i swiadkowie. Ksiadz az tak strasznych pytan nie zadawal, mial formularz i czytal pytania typu: czy wiemy co to jest malzenstwo, czy chcemy mies dzieci i wychowywac je w wierzez katolickiej, czy mozemy mies dzieci, czy jestesmy spokrewnieni, czy jestesmy adoptowani, czy pobieramy sie dobrowolnie itp. Umowil nas na 18 maja na probe przed slubem oraz na spowiedz. A potem poszlismy cala rodzinka (w 10 osob) do resturacji na kolacje. Mimo iz bylismy zmeczeni, bylo milo

W sobote rano pojechalismy natomiast po garnitur (ja tez! ) i znalezlismy cudny: czarny hugo boss, do tego sliczna koszula i ciemno fioletowy krawat, ladne moj TZ wygladal
Potem byla fryzurka, a potem kolacja z przyjaciolmi TZ (ktora przeciagnela sie do 2giej w nocy), podczas ktorej rozdalismy zaproszenia. Wszystkim bardzo sie podobaly, i ogolnie bylo fajnie.
fajnie, że weekend sie udał
u nas na protokole jest to samo
no i TŻ w huo bossie

Byłysmy z mamą rozjerzeć sie za butami, ale szalu ni ma. W sumie jakieś tam bym sobie wybrała ale kosztowały 70zl i mama powiedziała że muszą być porządniejsze ale kupiłyśmy 16 wazoników w Ikei takie na jednego kwiatka, 16 świeczników na dlugie świece no i świece, białe
no i rozdalismy 12 zaproszeń T'ai pewnie jesteś ze mnie dumna i dzisiaj idę dalej zapraszać, normalnie pędze jak szalona
U nas stoły będe ustawione wzdłóż, długie będa, nei chce ich dzielić bo nei lubie jak są przerwy między ;ludzmi tylko nei wiem czy 2 czy 3 rzędy, zobaczymy ile ludziów będzie
Stary 2011-03-14, 08:29   #251
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai, cieszysz sie, ze juz bedziecie urzadzac mieszkano ? Mimo ze wynajete i umeblowane, ale zawsze cos od siebie mozna dodac, no i razem bedziecie

T'ai, bombowa sukienka i bardzo Ci w niej zgrabniutko. A w czerwonym musi Ci byc do twarzy!
ja się tam cieszę że sobie nawet kupię deskę do krojenia i łyżkę do zupy
za 2 tyg jadę do Ikei

dziękuję za opinię też myślisz że siłownia to niezbyt mądry pomysł?

Cytat:

no i rozdalismy 12 zaproszeń T'ai pewnie jesteś ze mnie dumna i dzisiaj idę dalej zapraszać, normalnie pędze jak szalona
będę jak rozdasz wszystkie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 08:34   #252
monita01
Zakorzenienie

Passion, no i jak ludzi reakcja na zaproszenia? Chetni isc na wesele czy nie? Powiem Wam, ze jeden kolega TZ cos krecil, chyba nie przyjdzie.... ludzie jednak sa dziwni... Tym bardziej ze wydaje nam sie, ze jest niechetny ze wzgledu na ludzi, ktorzy beda na weselu... slabo ich zna, niektorych nie lubi.... no ale kurcze, ma dziwczyne, bawilby sie z nia, no i byl z nami... ale jak to woli....

Moj TZ w hugo bossie wyglada super Usmiech mialam od ucha do ucha jak zobaczylam ten garnitur, a potem TZ w nim

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
ja się tam cieszę że sobie nawet kupię deskę do krojenia i łyżkę do zupy
za 2 tyg jadę do Ikei

dziękuję za opinię też myślisz że siłownia to niezbyt mądry pomysł?
Jasne, takie kupowanie to super sprawa. Co do silowni, to uwazam, ze nie zaszkodzi: zawsze ladnie rzezbi cialko itp, ale odchudzac sie nie musisz
Stary 2011-03-14, 08:36   #253
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

Jasne, takie kupowanie to super sprawa. Co do silowni, to uwazam, ze nie zaszkodzi: zawsze ladnie rzezbi cialko itp, ale odchudzac sie nie musisz
w weekend się przeraziłam bo mam dwie spódnice już za luźne
a miałam nie chudnąć
Stary 2011-03-14, 08:37   #254
passion80
Zakorzenienie

Cytat:

będę jak rozdasz wszystkie

Cytat:
Moj TZ w hugo bossie wyglada super Usmiech mialam od ucha do ucha jak zobaczylam ten garnitur, a potem TZ w nim

zobacznie TŻ w ślubnym gartniuturze dopiero przede mną
U jednej rodziny to juz tatu siostra coś wspominała że będziemy prosić i nie byli zdziwienie babci siostra, starsza kobitka powiedziała że na pewno nie przyjdzie bo nei ma siły, ale to sie spodziewałam reszta że jak najbardziej tak w nastepnym domu(na przeciwko mnie) a nie wiedzieli że wesele i zdziwini(że ktos mnie chciał) no i tam 3 pary ale jedna nei przyjdzie bo mają gospodarstwo i ktoś musi zostac no ale to rozumiem i mojego chrzestnego żona raczej nei przyjdzie bo wujo niedawno umarl i sama nie chce ale jej syn będzie na pewno jak na razie jak ktos odmawia to sie spodziewam tego, więc nie jest źle osz matko, jak sie rozpisałam
Stary 2011-03-14, 08:39   #255
kuleczka777
Zakorzenienie

GG do kuleczka777

Cze dziewczynki

Jeszcze 2 miesiące i 2 tygodnie

Wczoraj rozwieźliśmy kolejne zaproszenia, w sobotę zrobiłam sobie paznokietki a teraz idę zrobić kawkę i nadrobić to co napisałyście przez weekend

http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png
kuleczka777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 08:41   #256
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
a miałam nie chudnąć
to możesz jeść co chcesz
ja tez się cieszę z każdej miski itp

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kuleczka777 Pokaż wiadomość
Cze dziewczynki

Wczoraj rozwieźliśmy kolejne zaproszenia, w sobotę zrobiłam sobie paznokietki a teraz idę zrobić kawkę i nadrobić to co napisałyście przez weekend

dużo Wam jeszcze zostało? Nie miałaś mieć fryzurki w weekend?;>
Stary 2011-03-14, 08:41   #257
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
a miałam nie chudnąć
fajnie masz bo ja nie mogę za nic schudnąć!!!!!!!! wrrrrr
ile u Was w parafiach się płaci za zapowiedzi, bo za chwilę musze lecieć do księdza i nie wiem ile kasy brać...

u mnie dokładnie 2 miesiącee...
badziabadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:42   #258
takaya
Zakorzenienie

Cytat:
Monitka fryzurka super, jak siatki nie będzie to będzie extra! Tylko może poproś by ci grzywkę bardziej na czoło zaczesali i delikatnie unieśli aby nie była tak płaska jak mówisz. Dziwię się, że mamie się nie podoba bom oim zdaniem jest bardzo staranna

Cytat:
butki ładne, powinny pójść, ale rozwaliło mnie to zdjęcie z kotem-winowajcy
No a jak zdjęcie kryminalisty musi być
Cytat:
Byłysmy z mamą rozjerzeć sie za butami, ale szalu ni ma. W sumie jakieś tam bym sobie wybrała ale kosztowały 70zl i mama powiedziała że muszą być porządniejsze ale kupiłyśmy 16 wazoników w Ikei takie na jednego kwiatka, 16 świeczników na dlugie świece no i świece, białe
Passion a widziałaś tam takie walcowate wazony? Bo wydaje mi się, że w Ikei nie widziałam takich
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:42   #259
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Fryzurki ślubne cd
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot050.jpg (23,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot035.jpg (19,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot061.jpg (13,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot062.jpg (22,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot063.jpg (22,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot064.jpg (26,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot065.jpg (14,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot066.jpg (13,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot067.jpg (27,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot069.jpg (31,3 KB, 2 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 08:47   #260
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
ile u Was w parafiach się płaci za zapowiedzi, bo za chwilę musze lecieć do księdza i nie wiem ile kasy brać...

weź z 50zł, drobniej i jakby co więcej nie masz
za miesiące

Cytat:
Passion a widziałaś tam takie walcowate wazony? Bo wydaje mi się, że w Ikei nie widziałam takich
patrzyłam patrzylam ale nei było. Kwadratowe takie wysokie były, kosztowaly 9,99zł

Cytat:
Fryzurki ślubne cd
ta 6
Stary 2011-03-14, 08:50   #261
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuleczka777 Pokaż wiadomość
Cze dziewczynki

Cytat:
fajnie masz bo ja nie mogę za nic schudnąć!!!!!!!! wrrrrr

jak pochodzę jeszcze 1,5 mies na siłownię to masakra będzie

u nas 50 zł

za miesiące
Stary 2011-03-14, 08:50   #262
takaya
Zakorzenienie

Passion a te kwadratowe jak wysokie były? Ja potrzebuję 30 i 50cm w sumie chciałabym wyższe, ale nie mam tyle kasy by se tak kupować
Zaraz zerknę na stronkę Ikeki
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:50   #263
monita01
Zakorzenienie

No moja mama ma lekkiego swirka na puncie fryzjerow, uwaza, ze z tylu w koczku kazde pasemeczko powinno byc wyczesane, nablyszczone i pieknie ulozone... Moj TZ powiedzial natomiast, ze wygladam slicznie i naturalnie (tzn. ze fryzurka nie jest przesadzona). No ok, juz sie nie zalamuje w takim razie, tylko zastanawiam, czy spobowac jeszcze okraglutkiego koczka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 08:55   #264
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Passion a te kwadratowe jak wysokie były? Ja potrzebuję 30 i 50cm w sumie chciałabym wyższe, ale nie mam tyle kasy by se tak kupować
Zaraz zerknę na stronkę Ikeki
ok 30 miały? ale pewna nie jestem

Cytat:
tylko zastanawiam, czy spobowac jeszcze okraglutkiego koczka.
spróbuj na świętego spokoju
Stary 2011-03-14, 08:56   #265
monita01
Zakorzenienie

No to ja Wam nawet nie mowie, ile zaplacilismy w kosciele....
Stary 2011-03-14, 08:57   #266
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja Wam nawet nie mowie, ile zaplacilismy w kosciele....
ale za same zapowiedzi?
u nas 50zł
a ślub 750 nie skomentuję
Stary 2011-03-14, 08:59   #267
monita01
Zakorzenienie

Zaplacilismy od razu za slub, protokol i zapowiedzi, w sumie 200 euro...
Stary 2011-03-14, 09:01   #268
passion80
Zakorzenienie

ksiądz u nas powiedzial że młodzi dają najczęściej po 400zł, ale ogranista podobno bierze 200

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
eeeee, no to nieźle, myślałam że zaraz wyskoczysz tu z ceną i wszystkie padniemy
Stary 2011-03-14, 09:03   #269
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
no to tyle co u mnie widzę
Stary 2011-03-14, 09:08   #270
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Cytat:
Hymmm nie wiem czemu wstawiłam tak jak zwykle...

Świetne te Twoje czółenka Ale boję się że będą za wysokie i 80 zł pójdzie w błoto

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości