![]() |
#241 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Cytat:
Cytat:
Sądzę ze spokojnie 1oo będzie ![]() Cytat:
![]() Ja dziś kupiłam Butki do sukienki na poprawiny ![]() Dziękuję, ale to zasługa mojej Uwaga! Teściowej. Znalazła krój, materiał dobrała idealny a ja jak ją zobaczyłam to się zakochałam ![]() Cytat:
![]() My dzisiaj załatwiliśmy nauki!!! termin rozpoczęcia to 19.03.2011 ![]() Ustawiłam ludzi do stolików (teraz pokminić kto obok kogo, tak jeszcze aby na ukos było dobrze) oraz pokoje przyporządkowaliśmy dla gości ![]() Stoliki dla gości będą okrągłe (do 10 os., ale mi wyszło tak 7 i 8, jeden 9osób) nasz stolik prostokątny. Do zobaczenia jutro wieczorem. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
![]() A to że malo staranna bo to próbna (choć ładnie wygląda). Na ślubie będzie ładniejszy!!! PS mam takie same kolczyki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#242 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Majówki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardziej mi się podoba jak moja... Przez weekend szukałam w sieci fryzjerów i wizażystek ale niestety Ci co dobrzy wszyscy zajęci...choć ten mój fryzjer bardzo dobry (stylista) zawsze do niego chodze, obcina mnie, farbuje - rewelacja a tu takie coś - stwiedziłam, że to gniazdo na głowie i jeszcze niestaranne... jestem załamana...nie wiem co dalej....znacie kogoś dobrego z okolic Mysłowic, Katowic, Sosnowca????????? Kogoś kogo możecie mi polecić??? Proszę.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak już to lubię tak całkiem gładko i nisko nad karkiem i na jednym zdjęciu bardzo płasko wyszedł.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
Wrzucam fotki fryzur, które znalazłam w sieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki, dzieki za opinie. Mnie przod fryzrurki, grzyweczka itp bardzo sie podoba, koczek tez w sumie jest z tylu jest dla mnie ok, tylko wlasnie z profilu wyglada tak plasko... ja mam tez plaska ta czesc glowy, wiec moze to dlatego.... Zastanawiam sie, czy nie umowic sie z fryzjerka raz jeszcze i poprosic o okraglego koczka, taka kulke, a nie takiego podluznego.... Jak myslicie?
Poza tym mielismy udany weekend: w piatek wysiedlismy z pociagu i biegem do ksiedza, gdzie jak sie okazalo czekala na nas cala rodzina TZ i swiadkowie. Ksiadz az tak strasznych pytan nie zadawal, mial formularz i czytal pytania typu: czy wiemy co to jest malzenstwo, czy chcemy mies dzieci i wychowywac je w wierzez katolickiej, czy mozemy mies dzieci, czy jestesmy spokrewnieni, czy jestesmy adoptowani, czy pobieramy sie dobrowolnie itp. Umowil nas na 18 maja na probe przed slubem oraz na spowiedz. A potem poszlismy cala rodzinka (w 10 osob) do resturacji na kolacje. Mimo iz bylismy zmeczeni, bylo milo ![]() W sobote rano pojechalismy natomiast po garnitur (ja tez! ![]() ![]() Poniewaz krawacik jest ciemny fiolet, a TZ jednak chce miec kwiatki w butonierce, wiec zastanawiam sie nad bialym bukietem z dodatkiem fioletu ciemnego wlasnie i nad jakims akcentem fioletowym w makijazu. Potem byla fryzurka, a potem kolacja z przyjaciolmi TZ (ktora przeciagnela sie do 2giej w nocy), podczas ktorej rozdalismy zaproszenia. Wszystkim bardzo sie podobaly, i ogolnie bylo fajnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
a tutaj torty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |||
Zakorzenienie
|
Joasiunia, super pomysl na sesje maja Wasi fotografowie!
T'ai, cieszysz sie, ze juz bedziecie urzadzac mieszkano ? ![]() ![]() Cytat:
T'ai, bombowa sukienka i bardzo Ci w niej zgrabniutko. A w czerwonym musi Ci byc do twarzy! Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Dziewczyny, wrzucilam cosik w grupie na FB, lookniejcie jak bedziecie mialy chwilke. Potem skasuje i to i zdjecia z forum ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas na protokole jest to samo ![]() no i TŻ w huo bossie ![]() Byłysmy z mamą rozjerzeć sie za butami, ale szalu ni ma. W sumie jakieś tam bym sobie wybrała ale kosztowały 70zl i mama powiedziała że muszą być porządniejsze ![]() ![]() no i rozdalismy 12 zaproszeń ![]() ![]() ![]() U nas stoły będe ustawione wzdłóż, długie będa, nei chce ich dzielić bo nei lubie jak są przerwy między ;ludzmi ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za 2 tyg jadę do Ikei ![]() dziękuję za opinię ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Passion, no i jak ludzi reakcja na zaproszenia? Chetni isc na wesele czy nie? Powiem Wam, ze jeden kolega TZ cos krecil, chyba nie przyjdzie.... ludzie jednak sa dziwni... Tym bardziej ze wydaje nam sie, ze jest niechetny ze wzgledu na ludzi, ktorzy beda na weselu... slabo ich zna, niektorych nie lubi.... no ale kurcze, ma dziwczyne, bawilby sie z nia, no i byl z nami... ale jak to woli....
Moj TZ w hugo bossie wyglada super ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a miałam nie chudnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zobacznie TŻ w ślubnym gartniuturze dopiero przede mną ![]() U jednej rodziny to juz tatu siostra coś wspominała że będziemy prosić i nie byli zdziwienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Cze dziewczynki
![]() Jeszcze 2 miesiące i 2 tygodnie ![]() Wczoraj rozwieźliśmy kolejne zaproszenia, w sobotę zrobiłam sobie paznokietki a teraz idę zrobić kawkę i nadrobić to co napisałyście przez weekend ![]()
#256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez się cieszę z każdej miski itp ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() dużo Wam jeszcze zostało? Nie miałaś mieć fryzurki w weekend?;> |
||
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile u Was w parafiach się płaci za zapowiedzi, bo za chwilę musze lecieć do księdza i nie wiem ile kasy brać... u mnie dokładnie 2 miesiącee... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Fryzurki ślubne cd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za miesiące ![]() Cytat:
![]() ![]() ta 6 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() u nas 50 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Passion a te kwadratowe jak wysokie były? Ja potrzebuję 30 i 50cm w sumie chciałabym wyższe, ale nie mam tyle kasy by se tak kupować
![]() Zaraz zerknę na stronkę Ikeki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
No moja mama ma lekkiego swirka na puncie fryzjerow, uwaza, ze z tylu w koczku kazde pasemeczko powinno byc wyczesane, nablyszczone i pieknie ulozone... Moj TZ powiedzial natomiast, ze wygladam slicznie i naturalnie (tzn. ze fryzurka nie jest przesadzona). No ok, juz sie nie zalamuje w takim razie, tylko zastanawiam, czy spobowac jeszcze okraglutkiego koczka.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() spróbuj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
No to ja Wam nawet nie mowie, ile zaplacilismy w kosciele....
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
ale za same zapowiedzi?
u nas 50zł a ślub 750 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Zaplacilismy od razu za slub, protokol i zapowiedzi, w sumie 200 euro...
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
ksiądz u nas powiedzial że młodzi dają najczęściej po 400zł, ale ogranista podobno bierze 200
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.