Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 10:38   #4201
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Witam,

Wczoraj był przepiękny, iście wiosenny dzień. Zaliczyliśmy spacer i pyszny deser lodowy z kawką! Daisy, Anula lubicie conssoni? Niestety wieczorem prognoza pogody sprowadziła nas na ziemię, podobnież od jutra zdecydowane pogorszenie pogody.

ania2631 córeczka prześliczna! Nie mogę doczekać się 3d mojego Syneczka!

moria brzuszek piękny! Nie chce mi się aż wierzyć, że łącznie tyle przytyłaś! Chociaż jesteś wysoko, więc kilogramy jakoś proporcjonalnie Ci się rozkładają, nie to co u mnie

aguś super kącik Oleńki, też już chciałabym mieć tyle rzeczy dla mojego Synalka, ale ja strasznie niezdecydowana jestem przy zakupach dla Niego! Chciałabym wszystko naj i strasznie długo schodzi... Mój TŻ wczoraj zapytał gdzie może znaleźć listę z rzeczami do szpitala, bo jakby coś się działo to żeby wiedział co zabrać, mobilizuje mnie już do pakowania torby, a ja mam termin na czerwiec.

eweska wyglądasz naprawdę bosko, do tego jesteś taka fotogeniczna, ja "boję się" błysku lampy, dlatego fotograf zawsze ma ze mną nie małe wyzwanie...

gusiagatko super trampeczki

anula super wózek i fotelik, my zastanawiamy się nad takim niebieskim kolorem gondoli, bo maxi cosi jest cały czarny, również w środku i nie wiem czy nie będzie za ciemny na lato. Nie dziwię się, że tak z TŻtem cieszyliście się z zakupu, my wczoraj leżeliśmy i rozmyślaliśmy jak to będzie za kilka miesięcy jak Synuś będzie już z nami!

antropia ja również wczoraj zaczęłam 28 tydzień! Mam podobny problem z ciuszkami, za dużo nie kupuję, bo wiem, że masę dostanę na powitanie Synka od rodziny i znajomych, wtedy zrobię mały przegląd co jest w naszym guście, a co nie i rzucę się w prawdziwy wir uzupełniania szafy!

mimbi ja bym się zapytała wprost co chcieliby w zamian, ewentualnie kupiła jakiś większy prezent dla dzieciaków, bo po mimo tego, że z jakością podarowanych ciuszków przegięli, to porządny wózek ma jakąś wartość. I jeszcze jedno wyjście jeśli wasze relacje są naprawdę kiepskie i boisz się wypominania przez długie lata, to na Twoim miejscu obejrzałabym się za innym wózkiem.

daisy współczuję wyniku badania i szlabanu na słodkości.

Co do dreszczy to mój Synuś też takie ma i martwiłam się czy to aby na pewno ok, ale skoro i Wy coś takiego odczuwacie to pewnie nie jest to nic złego.
dzieki kochana
no to ja musze sie zabra cpowaznie za ta torbe
zawsze mowilam, ze w marcu spakuje
ale teraz to na bank ja w tym tygodniu spakuje
Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ale ja właśnie nie czułam jeszcze nigdy czkawki

Apropo drętwienia nóg... Ja mam to w nocy! Urwała bym i przez okno wyrzuciła tak mnie denerwują!!! Do 2 w nocy chodziłam po pokoju i przysiady robiłam!

A co do wagi... Przez tą moją półtora tygodniową chorobe schudłam 2 kilo Więc jak dziś stanęłam na wadze to od początku ciąży 7 kilo przytyłam!
kurcze w sumie jestes dopiero 28 tydzien
ja niepamietam, kiedy czkawke zaczelam czuc, mozliwe ze okolo 30 tygodnia dopiero
a wusmie nie wiedzialam, ze to czkawka, dziewyny mnie uswiadomily
to takie rytmiczne pukanie, w takich samych odstepach czasu , tak jakby ci os bardzo mocno pulsowalo w bruzchu
poczujesz,
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Ja zmienilam posciel, piore stara, i zrobilam sobie lekki poranek pieknosci, maseczka na twarz na wlosy itp i teraz mam nerwa, bo mam kilka obrazow ktore malowalam i nie mam pomyslu jak mam je rozwiesic! nie chce juz sciany dziurawic bo zaraz trzeba bedzie gipsowac, nie ma to tamto. Zaczynam watpic w swoj talent malarski i wnetrzarski!
agus ja juz trzymam kciuki za wizyte choc to dopiero wieczorem! u mnie tez wyszlo slonce!!! yeaaah!!!! ide zaraz na spacer!
mangoo oczywiscie, ze uwielbiamy consoni!! wlasnie zaraz sobei ide kupic jakies lody, choc oczywiscie nei beda tak pyszne jak Consoni....
mnie ten kolor fotelika powalil na kolana, nei chcialam zadnego innego, choc na promocji byl zielony ale ten jest cuuudny, natomiast wozek czarny zawsze chcialam meic, tu zreszta inne wlasciwie nie jezdza poza tym czarny jest uniwersalny, nei brudzi sie zima i jesienia

Siasku uradowana!noo i to jak
ja mam wrazenie ze moja mala teraz tez poprzeczniej lezy bo brzuch ma nagle inny ksztalt plus Zosia kopie okrutnie po bokach i po zeberkach
mary gratuluje zmywary, choc musze cie zmartwic, ze czlowiek sie przyzwyczaja i niesamowicie rozleniwia majac zmywarke...a co bylo jak sie zepsula i tydzien nie mielismy..llooo matko!
a tez chce do IKEI..jeszcze jedna szafeczke i lampke musimy kupic
ale to chyba dopiero w kwietniu bo kasy juz niet...nie maaa...
idz spaceruj, korzystaj
ja narazie kisze w pracy
Stary 2011-03-14, 10:54   #4202
Aliczka88
Zadomowienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzieki kochana

ja niepamietam, kiedy czkawke zaczelam czuc, mozliwe ze okolo 30 tygodnia dopiero
to takie rytmiczne pukanie, w takich samych odstepach czasu , tak jakby ci os bardzo mocno pulsowalo w bruzchu
poczujesz,

idz spaceruj, korzystaj
ja narazie kisze w pracy
Zapomniałam zmienić, juz mam 29 tydz. A w piątek zaczynam 30 Też szukam i czakam na to rytmiczne pukanie - może się doczekam

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:12   #4203
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Ja zmienilam posciel, piore stara, i zrobilam sobie lekki poranek pieknosci, maseczka na twarz na wlosy itp i teraz mam nerwa, bo mam kilka obrazow ktore malowalam i nie mam pomyslu jak mam je rozwiesic! nie chce juz sciany dziurawic bo zaraz trzeba bedzie gipsowac, nie ma to tamto. Zaczynam watpic w swoj talent malarski i wnetrzarski!
agus ja juz trzymam kciuki za wizyte choc to dopiero wieczorem! u mnie tez wyszlo slonce!!! yeaaah!!!! ide zaraz na spacer!
mangoo oczywiscie, ze uwielbiamy consoni!! wlasnie zaraz sobei ide kupic jakies lody, choc oczywiscie nei beda tak pyszne jak Consoni....
mnie ten kolor fotelika powalil na kolana, nei chcialam zadnego innego, choc na promocji byl zielony ale ten jest cuuudny, natomiast wozek czarny zawsze chcialam meic, tu zreszta inne wlasciwie nie jezdza poza tym czarny jest uniwersalny, nei brudzi sie zima i jesienia

Siasku uradowana!noo i to jak
ja mam wrazenie ze moja mala teraz tez poprzeczniej lezy bo brzuch ma nagle inny ksztalt plus Zosia kopie okrutnie po bokach i po zeberkach
mary gratuluje zmywary, choc musze cie zmartwic, ze czlowiek sie przyzwyczaja i niesamowicie rozleniwia majac zmywarke...a co bylo jak sie zepsula i tydzien nie mielismy..llooo matko!
a tez chce do IKEI..jeszcze jedna szafeczke i lampke musimy kupic
ale to chyba dopiero w kwietniu bo kasy juz niet...nie maaa...
To zrozumiesz, że wczoraj nie byłam wstanie odmówić takiemu pysznemu deserkowi z masą owoców, w tym truskawek Co do wózka to mnie też czarny bardzo się podoba, jedynie chciałabym, aby w środku był jasny tak jak u Ciebie, dlatego zastanawiam się nad niebieską gondolą, bo do spacerówki jestem przekonana.

Cytat:
dzieki kochana

poczujesz,

idz spaceruj, korzystaj
ja narazie kisze w pracy
Ja też jeszcze czkawki nie czułam, co prawda jestem w 28 tygodniu, ale Dziewczyny z większym stażem ciążowym pisały, że też jej nie odczuwają, pewnie to sprawa indywidualna.

aguś wiesz może co z dorkbl, czy już wiadomo kiedy wychodzi? Bo na ogólnym brak info, a do klubu nie mam dostępu.

Filip 21/06/2011
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:16   #4204
matallewar
Zakorzenienie

Od dorki nie było żadnego info, napisałam do niej smsa, to jak odpisze, to Wam przekażę

A ja pracuję. Tż mnie zawalił robotą, w ogóle obudził mnie, bo KATASTROFA, a okazało się po prostu, że ma trochę więcej pracy

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:17   #4205
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Hej kochane brzuchatki
ostatnio narzekałam na ruchy mojej maleńkiej, ruszała sie ale delikatniej. A wczoraj pokazała na co ją stać, normalnie w szoku jestem co wyprawiała w moim brzuchu wieczorem miała mega czkawke, Tz przyłożył rękę i był w szoku ze tak to czuć "oja, oja" mówił
nieraz mam wrazenie ze mi brzuch rozerwie i coreczka wyskoczy
dzisiaj od rana tez jest aktywna, zaczyna sie wbijac nożkami w zebra bo az ja podskakuje wydaje mi sie ze wczesniej sie jakos inaczej ulozyla i bylo ja slabiej czuc. A do niej naprawde to niepodobne. Odkąd zaczęłam czuć ruchy, nigdy nie narzekałam na nie.
Wczoraj mnie nie bylo, Tż miał wolne wiec pobylismy ze soba, bylismy na zakupach w realu (kupiłam pieluszki tetrowe 11szt za 24zl jakoś), potem na spacerze, w domku polezelismy i dzionek zlecial, nawet lapka nie włączałam.

ddaaiissyy
współczuje z ta nietolerancją glukozy, ale zobaczysz wyjdzie ci to na zdrówko. Ja jak stosowałam diete, czułam sie o wiele lepiej, lżej no i caly miesiac nie przytyłam nawet grama. Bedzie dobrze zobaczysz

anulinka2009
ale masz zgrabny brzuszek, wow 9kg przytyłaś? to ja podziwiam i szacun for you

anula_81
no wreszcie sie wozeczka doczekałaś, ja też tylko śledziłam strony z pytaniem "gdzie on jest" fajniutki bardzo podoba mi sie fotelik do samochodu, swietny kolorek.

JanuszAgnieszka jezeli dziewczynki sa bardziej delikatniejsze w ruchach to moja musi mieć niezły temperamencik

andziot ale mi smaka na zoo zrobiłaś teraz to wrecz marze zeby się tam w przyszłosci ze swoja córeczka wybrać zdjatka widziałam, dziewczyny skomentowały odpowiednio, wiec sie przyłączam

matallewar nie wiem czy to skurcz przepowiadający, ale mnie tak bolało jakoś 2tygodnie temu, trwało to około poł godziny i myślalam ze do szpitala sie wybiore. Pozniej przeszlo jak reka odjal. Teraz mam krotkie skurcze, szczegolnie wieczorem, brzuszek mi przy nich twardnieje, ale nie bola tak bardzo jak tamten

spice1985 ja remontow nie robię, bo mieszkam w wynajmowanym, na razie nie mam lozeczka, ale możliwe ze kupie uzywane od znajomych, wiec sie u nich przez te 2 lata wywietrzyło
co do lakierow i farb, od mojego Tż czuje jak z pracy wroci, ale to chyba nie grozi? czasem z nim jezdzilam ale odkad jestem w ciazy-unikam. 2 tygodnie temu jak bylismy malowac ten traktor, to tylko raz bylam zobaczyc jak chlopakom idzie. Smród niesamowity. Kobitki kazały mi uciekac stamtad. Kiedys na tej wsi mieszkała taka kobietka, ktorej w 4miesiacu zachciało sie malować emulsją (chyba) podłogę i trafiła do szpitala-poroniła, od tego własnie.

mary poziomkowa ale ci tej zmywarki zazdroszczam

asiak1981 witaj szkoda, ze cie nie ma. Najważniejsze ze u ciebie wszystko ok ja też cierpie na rozne bole kości itp. Jeszcze troszke, damy rade

kwiatecku tak jestem rzadziej na forum, bo mi sie ciężko siedzi, a jak sie położę to z laptopem nie wygodnie. Jednak zaglądam stale, nie zawsze odpisze, ale czytam. Tym bardziej teraz gdy już blisko rozwiązania, chce wiedzieć wszystko co się u nas dzieje
jestem bardzo ciekawa buziek naszych malenstw, czekam juz na foteczki w tych becikach, pajacykach, bodach, ktore tak dzielnie kupujemy

spuchlam juz bardzo, dzisiaj nie moglam zdjac obraczki, a palec mnie bolal dopiero jak pokremowałam sie to zeszla. W ogole jak sie dziwnie sms tymi grubymi palcami pisze. Kostek u nog mi nie widac. Moze znowu sie czegos nie teges najadlam....albo od caprio jablkowy mi sie zrobilo? sama nie wiem jak walczyc z tymi obrzekami

ale sie malutka wypina, no szaleje ze szok. Musze kosci wyprostowac, ide na zakupy jedzeniowe. Okna juz pootwierałam, Boziu jak pieknie! gdy tak sloneczko swieci, az chce sie zyc
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2011-03-14 o 11:18
24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:22   #4206
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
To zrozumiesz, że wczoraj nie byłam wstanie odmówić takiemu pysznemu deserkowi z masą owoców, w tym truskawek Co do wózka to mnie też czarny bardzo się podoba, jedynie chciałabym, aby w środku był jasny tak jak u Ciebie, dlatego zastanawiam się nad niebieską gondolą, bo do spacerówki jestem przekonana.

Ja też jeszcze czkawki nie czułam, co prawda jestem w 28 tygodniu, ale Dziewczyny z większym stażem ciążowym pisały, że też jej nie odczuwają, pewnie to sprawa indywidualna.

aguś wiesz może co z dorkbl, czy już wiadomo kiedy wychodzi? Bo na ogólnym brak info, a do klubu nie mam dostępu.
pisala mi w paitek, ze do poniedzialku ja potrzymia
pewnie sie dzisiaj odezwie
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
Hej kochane brzuchatki
ostatnio narzekałam na ruchy mojej maleńkiej, ruszała sie ale delikatniej. A wczoraj pokazała na co ją stać, normalnie w szoku jestem co wyprawiała w moim brzuchu wieczorem miała mega czkawke, Tz przyłożył rękę i był w szoku ze tak to czuć "oja, oja" mówił
nieraz mam wrazenie ze mi brzuch rozerwie i coreczka wyskoczy
dzisiaj od rana tez jest aktywna, zaczyna sie wbijac nożkami w zebra bo az ja podskakuje wydaje mi sie ze wczesniej sie jakos inaczej ulozyla i bylo ja slabiej czuc. A do niej naprawde to niepodobne. Odkąd zaczęłam czuć ruchy, nigdy nie narzekałam na nie.
Wczoraj mnie nie bylo, Tż miał wolne wiec pobylismy ze soba, bylismy na zakupach w realu (kupiłam pieluszki tetrowe 11szt za 24zl jakoś), potem na spacerze, w domku polezelismy i dzionek zlecial, nawet lapka nie włączałam.

ddaaiissyy
współczuje z ta nietolerancją glukozy, ale zobaczysz wyjdzie ci to na zdrówko. Ja jak stosowałam diete, czułam sie o wiele lepiej, lżej no i caly miesiac nie przytyłam nawet grama. Bedzie dobrze zobaczysz

anulinka2009
ale masz zgrabny brzuszek, wow 9kg przytyłaś? to ja podziwiam i szacun for you

anula_81
no wreszcie sie wozeczka doczekałaś, ja też tylko śledziłam strony z pytaniem "gdzie on jest" fajniutki bardzo podoba mi sie fotelik do samochodu, swietny kolorek.

JanuszAgnieszka jezeli dziewczynki sa bardziej delikatniejsze w ruchach to moja musi mieć niezły temperamencik

andziot ale mi smaka na zoo zrobiłaś teraz to wrecz marze zeby się tam w przyszłosci ze swoja córeczka wybrać zdjatka widziałam, dziewczyny skomentowały odpowiednio, wiec sie przyłączam

matallewar nie wiem czy to skurcz przepowiadający, ale mnie tak bolało jakoś 2tygodnie temu, trwało to około poł godziny i myślalam ze do szpitala sie wybiore. Pozniej przeszlo jak reka odjal. Teraz mam krotkie skurcze, szczegolnie wieczorem, brzuszek mi przy nich twardnieje, ale nie bola tak bardzo jak tamten

spice1985 ja remontow nie robię, bo mieszkam w wynajmowanym, na razie nie mam lozeczka, ale możliwe ze kupie uzywane od znajomych, wiec sie u nich przez te 2 lata wywietrzyło
co do lakierow i farb, od mojego Tż czuje jak z pracy wroci, ale to chyba nie grozi? czasem z nim jezdzilam ale odkad jestem w ciazy-unikam. 2 tygodnie temu jak bylismy malowac ten traktor, to tylko raz bylam zobaczyc jak chlopakom idzie. Smród niesamowity. Kobitki kazały mi uciekac stamtad. Kiedys na tej wsi mieszkała taka kobietka, ktorej w 4miesiacu zachciało sie malować emulsją (chyba) podłogę i trafiła do szpitala-poroniła, od tego własnie.

mary poziomkowa ale ci tej zmywarki zazdroszczam

asiak1981 witaj szkoda, ze cie nie ma. Najważniejsze ze u ciebie wszystko ok ja też cierpie na rozne bole kości itp. Jeszcze troszke, damy rade

kwiatecku tak jestem rzadziej na forum, bo mi sie ciężko siedzi, a jak sie położę to z laptopem nie wygodnie. Jednak zaglądam stale, nie zawsze odpisze, ale czytam. Tym bardziej teraz gdy już blisko rozwiązania, chce wiedzieć wszystko co się u nas dzieje
jestem bardzo ciekawa buziek naszych malenstw, czekam juz na foteczki w tych becikach, pajacykach, bodach, ktore tak dzielnie kupujemy

spuchlam juz bardzo, dzisiaj nie moglam zdjac obraczki, a palec mnie bolal dopiero jak pokremowałam sie to zeszla. W ogole jak sie dziwnie sms tymi grubymi palcami pisze. Kostek u nog mi nie widac. Moze znowu sie czegos nie teges najadlam....albo od caprio jablkowy mi sie zrobilo? sama nie wiem jak walczyc z tymi obrzekami

ale sie malutka wypina, no szaleje ze szok. Musze kosci wyprostowac, ide na zakupy jedzeniowe. Okna juz pootwierałam, Boziu jak pieknie! gdy tak sloneczko swieci, az chce sie zyc
kochana a duzo pijesz? i siusiasz czesto??
bo ja duzo pijesz a malo siusiasz to puchniesz
nie pij az tyle najwyzej
bo ja chleje wody jak szalona ale sikam co chwile i nie puchne poki co
a obraczke zdjelam tydzien temu
Stary 2011-03-14, 11:25   #4207
enchantresss
Rozeznanie

Cześć brzuchatki Nie było mnie od soboty, a to wszystko przez TŻ, bo na tygodniu przez szkołę i jego treningi rzadko się widujemy i w soboty zawsze po meczu przyjeżdża i w poniedziałek rano dopiero wraca do siebie Także z góry uprzedzam, że jak nie będzie mnie w weekendy to żyję, ale z dala od komputera
Podobnie jak reszta, w końcu POCZUŁAM WIOSNĘ Czekałam na te słońce jak na zbawienie i się doczekałam i jestem przeszczęśliwa, bo od razu jakiś taki humor lepszy i aż się żyć chce !
Obiecałam, że po weekendzie wstawię zdj brzuszka, ale te co robiliśmy z TŻtem na spacerku to się nie nadają, bo byłam w takiej luźnej koszuli, że ledwo coś widać.. więc zrobiłam sobie foto kamerką i wstawiam :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Picture0750.jpg (26,5 KB, 60 załadowań)

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:29   #4208
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
Cześć brzuchatki Nie było mnie od soboty, a to wszystko przez TŻ, bo na tygodniu przez szkołę i jego treningi rzadko się widujemy i w soboty zawsze po meczu przyjeżdża i w poniedziałek rano dopiero wraca do siebie Także z góry uprzedzam, że jak nie będzie mnie w weekendy to żyję, ale z dala od komputera
Podobnie jak reszta, w końcu POCZUŁAM WIOSNĘ Czekałam na te słońce jak na zbawienie i się doczekałam i jestem przeszczęśliwa, bo od razu jakiś taki humor lepszy i aż się żyć chce !
Obiecałam, że po weekendzie wstawię zdj brzuszka, ale te co robiliśmy z TŻtem na spacerku to się nie nadają, bo byłam w takiej luźnej koszuli, że ledwo coś widać.. więc zrobiłam sobie foto kamerką i wstawiam :
olinek okraglinek
fajniutki

przymierzalam wczoraj ta koszule
ale mi takie kwiatki nie pasuja
a sliczne sa
Stary 2011-03-14, 11:32   #4209
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
ale ładne wcięcie szczuplaczek jesteś

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:33   #4210
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
olinek okraglinek
fajniutki

przymierzalam wczoraj ta koszule
ale mi takie kwiatki nie pasuja
a sliczne sa

dziękuję Ja chciałam legginsy w kwiatki jeszcze, ale TŻ stwierdził, że oszalałam więc pocieszam się koszulą

zosiaa, dziękuję, ale szczuplaczek to nie nie nieee , aktualnie to się czuje SŁONIEM

Gabrysia

04.06.2011
<3

Edytowane przez enchantresss
Czas edycji: 2011-03-14 o 11:36
Stary 2011-03-14, 11:34   #4211
matallewar
Zakorzenienie

Info od dorki:
Leże pod ktg i słucham najmilszego dźwięku świata Nie sądzę, żebym prędko stąd wyszła ale wcale mi to nie przeszkadza. Tu mam dzwoneczek i w razie czego przylatują a w domu sama. Pielęgniarki ok. Miałam trochę w piątek załamkę, pogadały ze mną i już jest mi lepiej. Od piątku mnie nie badali. Chyba nic nie chcą ruszać. Mam leżeć i jak najmniej chodzić. Mąż mnie myje, a teściowa donosi owoce.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-14, 11:39   #4212
mazianka81
Rozeznanie

Witam wiosennie

Widze,ze nie tylko ja cierpie na wszelakie dolegliwosci.Spuchłam tez juz bardzo,wszystko mnie boli,a wczoraj to juz nie wiedzialam co ze sobą zrobic,jak usiąść czy lezec szok,

Ale pzrynajmniej pogode wkorzystalismy,spedzilism y dzien w ogrodzie ( wrzucam 2 fotki)
Ju;lka miała szał na trampolinie i hustawce i w piaskownicy,super pogoda była,chociaz sie dotleniłam i nie musialam gotowacbo tesciowa gotowała

Niestety po całym dniu u babci ( oczywiscie dawce cukru i tłuszczu) Julka znowu wymiotowała wieczorem,ja nie wiem czy ona ma jakaś alergie na babcine jedzenie????( bo na trampo skakała przed a nie po jedzeniu)

dzieisj narazie ok.ob tak dalej.

i znowu nie mam weny na obiadek,co by tu.....??

no a poza tym to wczoraj latałam jak glupia do toalety,bo mi ciągle cos leciało i juz miałam paranoje,ze wody .
macie tez tak??

co do mebelków to mamy wsio uzywane po Julci,wiec nie mam problemu z zapachami.
zreszta wózio tez uzwany kupilismy( taki sam jak andziotka-pzrepiekny)
ciuszków wiekszosc tez uzywanych,nawet mi sie udalo sporo z bwełny organicznej na allegro wylicytowac,aaa i najwazniejsze kupiłam chuste do noszenia małego,juz sie nie moge doczekac jak przyjdzie.

no to tyle o mnie,anulinka brzusio faktycznie zgrabniutki i tez sportowy
mimbi ja bym wprost zapytała ile chcą za wózek i juz

Kasiulka własnie próbuje obraczke sciagnac i ciezko-kurcze z Julka tak nie spuchłam,a teraz szok( ale słszałam ze jak sie pije za duuzo to własnie sie puchnie)nie wiem ile w tm pradwy.

a Gabek tak wczoraj sie bujał jakby juz w kanał wchodził,tak mnie na samym juz dole szczypało i roziągało,szok!kurcze ciekawe co bedzie dalej?

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:49   #4213
moria44
Wtajemniczenie

Ale mamy pogodę Normalnie zamiast z Wami szwargolić to mnie ciągnie na dwór, rozsiadam się na leżance i czuję jakby było lato, naprawdę Jeszcze mnie wzięło na przesadzanie kwiatków ale okazało się, że mam tylko nawóz z oczyszczalni i torf a muszę lawendę przesadzić więc jakiejś innej ziemi potrzebuję. Już mi jedna roślinka w doniczce wybija, normalnie czuć wiosenkę na każdym kroku.
Mój termometr pokazuje 15 st. w cieniu

Aliczka - ja czkawkę zaczęłam odczuwać gdzieś tak od 30 tygodnia
24kasia - no bardzo się cieszę, że i Ciebie córcia skopała Moja też raz jest bardzo mało aktywna a czasem jak się obróci albo wypnie to aż brzuch śmieszne kształty przybiera

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
od soboty puchną mi nogi, (...)a najgorsze jest to że jak kładę się spać to mnie te nogi bolą od kolan w dół, czy to normalne??? czy któraś też tak ma???
Taaak, też tak mamy Dokładnie tak samo, ból kolan, kostek, stóp, moje są tak spuchnięte, że aż mnie od spodu bolą, właśnie ułożyłam sobie poduchy pod stopami bo się boję, że mi eksplodują
A najlepsze jest to, że to prac w ogródku chciałam moje trampeczki vansiki założyć i słuchajcie NIC na mnie nie pasuje! Wszystkie za małe Ja przed ciążą miałam tak wąskie stopy, że jeszcze miałam kupę luzu i na długość też były ciut za duże więc w czubkach miałam chusteczki upchane a teraz bez chusteczek ja nie mogę w nie stopy włożyć

Cytat:
a twoja tez z pewnoscia zaraz przyjedzie! bo ty tez chyba dlugo juz czekasz co?
a jak sie ma DORKABL?
Oj tak, czekam już ponad miesiąc, póki co wieści brak, miał być wózek do końca ubiegłego tygodnia, może dziś dostanę maila a jeśli nie, to ja do nich jutro napiszę.
Dorkabl miała dziś wychodzić ze szpitala. Może Grazin ma jakieś nowsze wieści.

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Ta koszenila nie jest taka zła tylko groźnie brzmi jak się wie z czego jest to naturalny barwnik.
No tak, naturalny no bo mszyca to żywy organizm i pewnie mi od zjedzenia jej sproszkowanej formy nie osiwieję ale nie przekonam się nawet na łyżeczkę produktu, który ją zawiera, no chyba że nieświadomie
Ale nie rozumiem czemu nie można np. jogurtów czerwonych barwić ekstraktem z buraka, też naturalny no i na co dzień w naszej kuchni. Niektóre firmy barwią burakiem, np. Jogobella. Nie wiem czy każdy jogurt ale akurat, te które kupuję i są czerwone mają ten właśnie barwnik

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Hej, wpadłam z rana żeby się z Wami czymś podzielić, mianowicie wyczytałam w necie ze : Niestety zapach nowych mebli swiadczy o ulatnianiu sie z nich wielu
szkodliwych substancji, przede wszystkim rakotworczego formaldehydu.
Tak jest, niestety, dlatego nasze już trzeci tydzień się wietrzą, na szczęście teraz ciepło więc można okno otworzyć ale póki co ciągle czuć a z nowych mebli w pokoiku stoi tylko łóżeczko i komoda no i jeszcze krzesełko bujane ale ono nie jest z drewna i wydaje mi się, że żadnego zapachu nie wydziela.
Acha i oczywiście wszystkie te meble dokładnie umyłam moim ekstraktem z orzechów w dniu zakupu, półki w komodzie też z obu stron więc to co czuć to ewidentnie meblowy zapaszek.

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Dziewuszki was też rano bolą stawy i biodra? U mnie to jakaś masakra, wstać z łóżka nie mogę
Taak boląąą Czasem mam wrażenie, że zanim dojdę do łazienki to mi się nogi rozsypią

Cytat:
Napisane przez asiak1981 Pokaż wiadomość
witam wszystkie brzuszki!
Donoszę że żyję,nadal w dwupaku.
asiak no witamyyy Końcóweczka już przed nami a Ty jeszcze do pracy chodzisz? Jejku, ja sobie tego nie wyobrażam.

Cytat:
moria brzuszek piękny! Nie chce mi się aż wierzyć, że łącznie tyle przytyłaś! Chociaż jesteś wysoko, więc kilogramy jakoś proporcjonalnie Ci się rozkładają, nie to co u mnie
Dziękuję Ja stwierdzam, że na takich zdjęciach bez skali porównawczej to nie widać czy ktoś 70 czy 100kg waży, no bo ja też widzę, że jakoś tak jak wykadruję brzuszysko to jest nawet ok Zdjęcia całej sylwetki nie mam, zrobiłam sobie jedno i miałam załamkę, wykasowałam i więcej tego nie spróbuję

enchantresss zgrabiara z Ciebie! I brzusio masz piękny

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:51   #4214
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Info od dorki:
Leże pod ktg i słucham najmilszego dźwięku świata Nie sądzę, żebym prędko stąd wyszła ale wcale mi to nie przeszkadza. Tu mam dzwoneczek i w razie czego przylatują a w domu sama. Pielęgniarki ok. Miałam trochę w piątek załamkę, pogadały ze mną i już jest mi lepiej. Od piątku mnie nie badali. Chyba nic nie chcą ruszać. Mam leżeć i jak najmniej chodzić. Mąż mnie myje, a teściowa donosi owoce.
no to niech lezy dorka
jeszcze troche musi zaciskac nozki
Cytat:
dziękuję Ja chciałam legginsy w kwiatki jeszcze, ale TŻ stwierdził, że oszalałam więc pocieszam się koszulą

zosiaa, dziękuję, ale szczuplaczek to nie nie nieee , aktualnie to się czuje SŁONIEM
hehe
faktycznie troche by bylo za duzo kwiatkow
chociaz taka moda nastala - kwiecista
Stary 2011-03-14, 11:53   #4215
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Info od dorki:
Leże pod ktg i słucham najmilszego dźwięku świata Nie sądzę, żebym prędko stąd wyszła ale wcale mi to nie przeszkadza. Tu mam dzwoneczek i w razie czego przylatują a w domu sama.
No to tak jak myślałam, pewnie nasza dorka już do końca będzie leżeć ale dobrze, że ma pozytywne nastawienie i korzysta z dzwoneczka
Pozdrowienia dla niej, może dostanie lapka i będzie z nami na bieżąco

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:53   #4216
mazianka81
Rozeznanie

i ja mam zbudynienie, zapomniałam o wczorajszch zdjeciach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie008_1.jpg (314,7 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie013.jpg (204,1 KB, 60 załadowań)

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:59   #4217
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
pisala mi w paitek, ze do poniedzialku ja potrzymia
pewnie sie dzisiaj odezwie
To czytałam, myślałam, że są jakieś nowe wiadomości!

Cytat:
Śliczny i zgrabniutki brzuszek! Mamy podobny termin, ale ja jestem zdecydowanie okrąglejsza.

Cytat:
Info od dorki:
mattal dzięki za info! Pozdrów dorkę, powiedz, że trzymamy za nią kciuki! Super, że ma dobrą opiekę i pozytywne myślenie!

Filip 21/06/2011
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:00   #4218
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

andziot; rozumiem, że Twoj małz uzalezniony od gier
a jak zaczęłam czytac Twoj post to myslalam, ze przyłapałas go na jakichś stronach porno
obiadek odmrażany tez nie jest zły Od srody podobno ma się ochłodzić.

Komoda z ikei musze sie zmobilizowac i po nią jechac wreszcie, bo wszystkie mi wykupicie Jestem w niej zakochana

the_sania; gratulacje za 31 tydzien !! chciałabym do 8 pospac Ciekawe czy mogą małżowi jeszcze potem L-4 przedłuzyc? Tylko srednio się to Wam opłaca aby nie powiedziec, ze w ogole
Powiem Ci, ze bez tego cukru lipa straszna ! Pije własnie na gorzko herbate malinową .... ale tez nie wiem czy mi ją wolno
W srodę idę prywatnie do diabetologa a do poradni przy szpitalu dopiero termin mam na 30.03.. zobaczymy czego sie dowiem.

anulko i jak Ci w domeczku Ja dziś na 10 dopiero wiec bardzo spieszyć sie nie musiałam ale mimo to, o 6,20 wstałam

mazianka81
, ja biegam siusiu co chwilkę ! Rano gdy już wstałam myslalam, ze szału dostane. I najgorsze jest to, ze 2 kropelki tylko robiłam
mam taka sama chyba tunike, tylko w innych kolorach
kupowałas ją w Tesco F&F ? Ja ją uwielbiam

24kasia86 tylko nie przeforsuj się na tych zakupkach !! podobno ma się niebawem ochłodzić ale nie az tak bardzo - do 5-7 stopni wiec i tak sie da przezyc
Fajnie, ze mozesz juz takie doznania TŻtowi serwowac Tez bym chciała, ale chyba musze poczekac. Mam nadzieje, ze Gabi sie rozkreci

Własnie do dorki pisać miałam ale widze ze łączność juz jest No to super, ze jest w dobrych rękach.

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-03-14 o 12:03
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:02   #4219
enchantresss
Rozeznanie

dziękuję jeszcze raz za brzuszkowe komplementy
moria, możesz wpisać na listę imię mojej córci : Gabrysia Przekonałam TŻta nareszcie I już postanowione.

mazianka, śliczny brzucholek i córcia też ślicznota

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-03-14, 12:06   #4220
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana a duzo pijesz? i siusiasz czesto??
bo ja duzo pijesz a malo siusiasz to puchniesz
nie pij az tyle najwyzej
bo ja chleje wody jak szalona ale sikam co chwile i nie puchne poki co
a obraczke zdjelam tydzien temu
wiesz pije duzo, siusiam 2x w nocy ale w dzien ogolnie czesto. Sama nie wiem moze mi ta salatka wczorajsza zaszkodzila? musialam juz przeciez posolic do smaku...

a spuchlam dzisiaj niemiłosiernie, nawet adidasy ciazko zalozylam, a wczoraj bez problemu. hmmmm
Nikosia

Stary 2011-03-14, 12:09   #4221
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
superowe
ale macie fajowa trampolinke
Stary 2011-03-14, 12:21   #4222
spice1985
Zadomowienie

Ale ja mam jeszcze inny,gorszy problem z tym łóżeczkiem i komodą i chyba będziemy musieli je odsyłać Już Wam pisze o co chodzi. Mamy ten zestaw: http://allegro.pl/lozeczko-materac-k...477745148.html i z wszystkich rantów łóżeczka i komody (tych boków desek) schodzi jak się potrze wilgotną szmatką, taki różowo-fioletowy kolor i w ogóle widać własnie takie pociągnięcia tym kolorem fioletowawym jak się na brzegi spojrzy Jak się przejedzie szmatką na granicy między kremową deską, a brzegiem tej ciemnej, to się marze po tym kremowym kolorze wlaśnie ten róż-fiolet. Nie wiem czemu tak jest, normalnie dużo tego schodzi, jak się tak przejedzie szmatką na brzegach desek Jestem załamana tym,bo zestaw mi się podobał,ale jak można takie coś zrobić dla dzieci? Pisałam do kasi13... z naszego forum,bo widziałam ze kupiła to samo łóżeczko,ale jeszcze mi nie odpisała. Co myślicie o tym? Odesłać to czy wymyć brzegi do czysta? Raczej na odesłanie jesteśmy nastawieni,bo nie powinno się tak dziać! Dziwi mnie tylko że nikt na aukcji nie pisał o tym, w komentarzach, może tylko nam się tak przytrafiło?

24kasia86 może Twój mąż będzie wiedział czemu tak się dzieje? Bo jak dzwoniłam do tego sprzedawcy to on wielka niewiedza, że tylko sprzedają ten towar, a jak do firmy zadzwoniłam która to robi, to mówili że oni malują meble,ale nie powinno nic schodzić...No,ale kurde złazi i to dużo!

Zęby Hanusi

Edytowane przez spice1985
Czas edycji: 2011-03-14 o 12:23
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:36   #4223
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Cytat:
Ale ja mam jeszcze inny,gorszy problem z tym łóżeczkiem i komodą i chyba będziemy musieli je odsyłać Już Wam pisze o co chodzi. Mamy ten zestaw: http://allegro.pl/lozeczko-materac-k...477745148.html i z wszystkich rantów łóżeczka i komody (tych boków desek) schodzi jak się potrze wilgotną szmatką, taki różowo-fioletowy kolor i w ogóle widać własnie takie pociągnięcia tym kolorem fioletowawym jak się na brzegi spojrzy Jak się przejedzie szmatką na granicy między kremową deską, a brzegiem tej ciemnej, to się marze po tym kremowym kolorze wlaśnie ten róż-fiolet. Nie wiem czemu tak jest, normalnie dużo tego schodzi, jak się tak przejedzie szmatką na brzegach desek Jestem załamana tym,bo zestaw mi się podobał,ale jak można takie coś zrobić dla dzieci? Pisałam do kasi13... z naszego forum,bo widziałam ze kupiła to samo łóżeczko,ale jeszcze mi nie odpisała. Co myślicie o tym? Odesłać to czy wymyć brzegi do czysta? Raczej na odesłanie jesteśmy nastawieni,bo nie powinno się tak dziać! Dziwi mnie tylko że nikt na aukcji nie pisał o tym, w komentarzach, może tylko nam się tak przytrafiło?

24kasia86 może Twój mąż będzie wiedział czemu tak się dzieje? Bo jak dzwoniłam do tego sprzedawcy to on wielka niewiedza, że tylko sprzedają ten towar, a jak do firmy zadzwoniłam która to robi, to mówili że oni malują meble,ale nie powinno nic schodzić...No,ale kurde złazi i to dużo!
Witam się wiosennie
kochana już Ci odpisałam na priva,przepraszam że tak późno
od kilku dni nie włączałam kompa.
Nie czytałam waszych postów ,szkoda mi czasu na siedzenie przed kompem ,jak taka piękna pogoda.
Jutro idę do gina więc trzymajcie kciuki,odezwe się napewno po wizycie.
Jestem ciekawa ile mała wazy
zmykam miłego dnia pa pa

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:38   #4224
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Śliczny i zgrabny brzuszek.

Cytat:
Info od dorki:
No to sobie poleży bidulka, najważniejsze że ma dobrą opiekę.

Cytat:
Super

Wczoraj rozmawialiśmy z małżem o porodzie i z tego co wyliczyłam to pewnie najpóźniej po 17 kwietnia chłopaki już będą z nami bo z tego co wiem to termin cc wyznaczają na dwa, trzy tygodnie przed terminem. Więc na Wielkanoc będzie nas już 5-tka
Moja szwagierka na dniach też będzie rodzić, ma termin na 4 kwietnia więc już niedługo

Muszę iść na dniach synalowi klucze dorobić do mieszkania bo już różnie może być, jak będzie w szkole a ja zacznę rodzić to będę musiała jechać do szpitala a synala nie będę miala jak poinformować, więc musi mieć klucze ze sobą, wtedy kartke mu zostawię że mama w szpitalu i że ma czekać na kogoś, albo na dziadków, albo na ciotkę. Telefon swój ma, trzeba pilnować aby był cały czas naładowany. To jest taki plan w razie czego jakby synal był w szkole dużo czasu mi nie zostało, różnie już może być a w środę zaczynam już 34tydzień.

Mam doła, wybierałam się dziś do sklepu z godzinę, przebierałam w ubraniach wierzchnich, no w nic nie wchodzę, tak ciepło chciałam coś lżejszego ubrać, żeby w miarę wyglądać, nie musiałam się dopinać ale żeby kurtka nie wyglądała na za małą, no i niestety nie mam nic
Buty też ciężko mi wcisnąć bo stopy spuchnięte, kurcze nie wyobrażam sobie jak tak dalej będzie ciepło to ja chyba nadal w płaszczu zimowym będę latać i w kozakach bo tylko to jest na mnie dobre
A nie uśmiecha mi się niczego nowego ciążowego kupować na najwyżej miesiąc Ech doła mam :/

Chłopcy kopią, wypinają się, ale czkawki jeszcze nie czułam
Czasami jak się wypną to mnie boli brzuch, tak naciągają mi skórę:P

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-03-14 o 12:40
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:40   #4225
matallewar
Zakorzenienie

Pozdrowienia przekazane

U mnie też śliczna pogoda, a ja siedzę i pracuję, bo tż mnie zawalił pracą
Do tego majstrował mi coś przy netbooku i teraz co chwila mi się wiesza

Ale wieczorem SR

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-14, 12:41   #4226
24kasia86
Wtajemniczenie

enchantresss brzusio widoczny i jak na razie tylko jego widac, szczuplaczek z ciebie

Cytat:
Info od dorki:
ciesze sie ze daje rade! dobrze ze tam o nia dbaja trzymam kciuki, pamietaj zeby ja pozdrowic

Cytat:

Kasiulka własnie próbuje obraczke sciagnac i ciezko-kurcze z Julka tak nie spuchłam,a teraz szok( ale słszałam ze jak sie pije za duuzo to własnie sie puchnie)nie wiem ile w tm pradwy.

a Gabek tak wczoraj sie bujał jakby juz w kanał wchodził,tak mnie na samym juz dole szczypało i roziągało,szok!kurcze ciekawe co bedzie dalej?
zdania sa podzielone, jedni mowia zeby duzo pic, bo wtedy sie czesto lata do toalety i wszystko wychodzi z ciebie, sama nie wiem jak z tym sobie radzic
ja na obiadek robie mielone, bo akurat mam mięsko. Tez nie mam juz weny do gotowania, dlatego niedlugo mi przyjdzie ksiazka kucharska "polskie dania" podobno 1500przepisow na zupy, miesa, desery i przystawki moze bedzie w czym wybrac
śliczne zdjęcia wstawiłaś ja też chce poskakać na trampolinie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
24kasia - no bardzo się cieszę, że i Ciebie córcia skopała Moja też raz jest bardzo mało aktywna a czasem jak się obróci albo wypnie to aż brzuch śmieszne kształty przybiera
hehe moj brzuszek tez zmienia ksztalty Jeny jak ja ją kocham
pogoda w Łodzi przepiękna, szkoda ze nie mam ogrodka tak jak ty i musze sie wąskim balkonem zadowolić
widze ze tobie tez ciezko butki zalozyc? jeszcze troche i wszystko zejdzie, a przynajmniej jakaś cześć

ddaaiissyy i ty bedziesz tak czuc maleńką, w koncu jestem miesiac dalej w ciazy niz ty i jak juz pisalam moja ma temperamencik wierzga cały czas, wiec ja to sie zastanawiam czasem w druga strone czy oby nie za czesto sie rusza?
hehe jak czytalam post andziotka tez myslalam ze przylapala meza na filmach porno ja kiedys tak swojego przylapalam, teraz ma neta w tel wiec nie wiem czy oglada, wole nie wiedziec

sms od agnieszki_pe25:
"hej Kasiu, mam tak wolny net, ze nie otwiera wizażu, dlatego mnie nie ma. Wyszłam ze szpitala w piątek, wczoraj byłam na dyżurze w przychodni bo coś mi sie dzieje z ta żyłą gdzie wenflon był. Chyba pylą jakieś rośliny już bo nie mogę oddychać dzisiaj, ale ogólnie ok. Jestem w trakcie przeprowadzki i marze żeby się już skończyła. Pozdrów dziewczyny z wizażu, jak się ogarnę z przeprowadzka to się odezwę. Buźka"
Nikosia

Stary 2011-03-14, 12:42   #4227
anula_81
Zakorzenienie

a ja po godzinnym spacerku, kupilam chrupiacy pyszniasty chleb i wcinam sobie drugie pyszne sniadanie! u nas slonce i plus 5 stopni!! no szokujace!!!
az szlam w rozpietej kurtce, mam nadzieje, ze sie nie przeziebilam
achh juz bym z Zosienka poszla na spacerek do parku
u nas jeszcze obraz wiosny psuje zalegajace wszedzie snieg, ale juz cos tam sie rozkreca

daisyy widze, ze wszystke bedziemy mialy komody z Ikei dobrze Daisy ze idziesz prywatnie do doabetologa bo czekac znowu 2 tygodnie to bez sensu totalnie.
Mnie w domeczku dobrze, choc jak taka ladna pogoda, to mam ochote isc do pracy, musze sie pozytywnie nastawic bo teraz mnie czekaja 4 dni pracy pod rzad ale damy rade bo w przyszlym tyg tylko poniedzialek i wolne, bo mama bedzie
Milego dnia wpracy, bezstresowego!
mazianka bez zartow ze u was bylo tak cieploooooo?!?!
Moria 15 stopni w cieniu? ale boskkooo.... ja musze nowe kwiatki kupic na taras, niestety lawenda nie przezyla zimy ale niestety kwiatki to ja kupuje na taras dopiero w maju bo inaczej czesto atakuja je jeszcze przymrozki ale za jakies dwie godziny slonce przejdzie na strone tarasu i chyba tez sobie z ksiazka posiedze ooo i pranie wywiesze !
A co do wozka,to nic sie nei martw, ja na swoj w PL czekalam ponad poltora miesiaca chyba albo i wiecej i ciagle mowili w tym tygodniu, w przyszlym, ale w koncu przyszedl
Dorkabl miała dziś wychodzić ze szpitala. Może Grazin ma jakieś nowsze wieści.
matall dziekujemy za wiesci od Dorki!!! a ty nei pracuj zbyt wiele
enchantresss jaki ladny szczuplutki brzuszek.
Kasienko moja tez tak ma, ze czasem cisza, wolno, powoli ledwie co, a dwa dni z rzedu miala takie kopy i wypinania sie, ze nie moglam uwierzyc!
Kasiu puchniesz bo pewnie organizm wode magazynuje, jak duzo pijesz musisz duzo siusiac! ja pije baaardzo duzo, pisalam ci suszy mnie totalnie ale duzo pije i bardzo duzo siusiam i mzoe dlatego nei puchne.
mangoo przez ciebie kupilam sobie sorbet truskawkowy i mrozeone truskawy i zrobie sobie wlasny deser.wlasnie fajnie w tym moim wozku, ze w srodku jest jasny

a mnie sie humor zepsul, bo wlasnie TZ dzwonil, ze zaproponowali mu super oferte z Audi,zeby wymienic ten samochod i zamowic juz teraz bo jest taniej ip itd i on tylko pyta! sie zdenerwowalam, nic nie mozna z nim ustalic, najpierw bylo ze moze bysmy wymienili samochod, potem juz napewno wymieniamy ale po urodzneiu malej, a teraz nagle juz teraz trzeba zamawiac i jeszcze dodal, zebym pozniej nei miala pretensji, ze auto bedzie kosztowac duuuzo wiecej jak zamowimy w maju! a ja w ogole nie chce zamawiac!
poryczalam sie, i on zawsze jeszcze przez tel mi mowi zebym nie robila histerii.
ehh napisze wiecej w klubie, ale zabral mi cala radosc dzisiejsza.

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:44   #4228
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

witam witam
jestem i ide nadrabiac ale pewnie wszystkiego nie zdaze bo za chwile do zusu musze jechac
ale dzisiaj bede miala troche wiecej czasu na wizaz bo tż jest do 22 w pracy
co do dorki nie mam zadnych informacji.
Stary 2011-03-14, 12:48   #4229
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:

wiesz ja nie mam pojęcia czemu się tak dzieje, pewnie to od jakości farby zależy jak coś to zapytam sie męza, teraz jest w pracy. On też "tylko" maluje, ale może będzie znał odpowiedź. Poczakaj sprobuje sie z nim teraz skontaktować.
Nikosia

Stary 2011-03-14, 12:52   #4230
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
wiesz ja nie mam pojęcia czemu się tak dzieje, pewnie to od jakości farby zależy jak coś to zapytam sie męza, teraz jest w pracy. On też "tylko" maluje, ale może będzie znał odpowiedź. Poczakaj sprobuje sie z nim teraz skontaktować.
Ok dzięki. W sumie dzwoniłam do tej firmy która robi te łóżeczka i komody i facet mi powiedział, że mieli już kilka takich zgłoszeń i że to wynika ze specyfikacji płyty, czy coś, że tak się stało, w sumie nie umiał mi chyba dokładnie wyjaśnić. Powiedział że to można domyć do czystości, bo farba jest atestowana do produktów dziecięcych i nie jest szkodliwa bla bla bla ,albo mogę zareklamować. I co robić?

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości