![]() |
#4771 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
2. to nie kawa ![]() Cytat:
![]() cena tyż fajna ![]() fiem ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
grozi wypollizowaniem
|
fiosna fiosna seksownej bielizny mi sieu zachciewa
![]()
#4773 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Ju, kameleon się jeszcze nie sprzedał? nie wierzę!
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ![]() to jadę, do wieczora ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |||
Zakorzenienie
|
Ani to, ani to
![]() ![]() Fajny regał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
Mówiłam, że z ostatniej wystawy nic się nie sprzedało
![]() ani kameo, ani żyrafa- nic
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem robiłam sobie w pracy po południu, na zimno - zimne mleko i ciut kawy rozpuszczalnej (można tez dodać nieco cukru) ![]() Fiosna, fiosna... phi, od jutra ma znów być zimno do końca tyg, nie ma się czym podniecać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-14 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mieszkanie w którym teraz mieszkamy ma być nasze (moja i TŻa) więc tylko czekamy aż młodzi sie zdecydują wyprowadzić, ale idzie im ciężko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też mi się wiosna podoba, szkoda że chyba na stałe jeszcze nie przyszła ![]() u mnie chyba jutro ma być jeszcze ładnie... tak Onet twierdzi, mam nadzieję, ze nie kłamie mnie ![]() Idę robić obiad |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Matko! Widziałyście pralkoumywalkę? ![]() A ta lodówa jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4781 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja też...
![]() Tak patrzę na Wasze i ja też chcę remont i urządzić coś ![]() Jak się wqurzę to chociaż urządzę jakąś zadymę ![]() Oj ![]() Cytat:
![]() Tzn parę pomysłów już mam, co chce i w jakim kolorze, ale to się może zmienić ofkors. Ja chcę 3 pokoje ![]() Ma mama słyszała, że od środy - czwartku spsucie się pogody, potem jeszcze dodała, że mówili, że to głównie na północy ![]() Właśnie Red a gdzie umieszczacie łóżeczko dla dziecka? Ja właśnie m.in przez 2 biurka i kompy poczebuję 3 pokoi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zresztą nie będziesz musiała, ona i tak będzie jedną z pierwszych, która się dowie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 ja bym w sumie mogła przyjąć wizytację w stanie agonalnym ale boję się, że jak teściowa wejdzie to już nie wyjdzie, będzie zadawać tysiące pytań, kazać karmić (wstydam się wyciągać przy niej cyca, tak na zapas się wstydam), kazać to, siamto i pouczać. Ad. 3 Mówisz, że taki szósty zmysł? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spadam na dwór drewna do pieca przywieźć i na słońcu się ugrzać ![]() edit: a gdzie nożyczki cenzora? musiałam ręcznie wygwiazdkować ![]()
![]() |
#4784 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
w ogóle tak sobie myślę, że chciałabym zobaczyć Twoje obrazy z bliska, może by mi się coś baaaardzo spodobało? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez Anetuniaa Czas edycji: 2011-03-14 o 13:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
no nie?
też zwróciłam na niego uwagę - ale pomyślałam ze może nie jest na sprzedaż ? ciekawe do której norki by pasował ? ![]() w takim razie to absurd jakiś że sie nie sprzedał ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() Red - to jest baaardzo cenna rada - myslę nawet że skuteczna - jak mało co - i wygodna Ju - miałam pisać ale w sumei to bez sensu - moja Mama szuka na gwałt obrazu poziomego - ma ramę - meble identyko jak Redsikowe i rama takaż - długa pozioma - tylko jest jeden szkopuł - ona na zwierzątka ![]() no i łazi i ogląda jakieś kwiaty albo co i mówi a moze to? a moze jakieś liscie - no cholipa chłam - of kors nie wtrącam sie bo to jej - ale jakbyś miała gdzieś jakieś liście - moze bym jej pokazałą - chociaż to pewnie bez sensu bo mama kręci nosem na wszystko - ale jakby Ci leżały gdzieś bokiem - chętnie luknę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-14 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Ostatnia wystawa była w Nonsensie, teraz- w kwietniu, będzie w centrum w Alternatywie. Dam znać i wszystkich zapraszam!
Zaczynam nerwowo mysleć o mydłach- chyba coś znów poleci w świat ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Mnie nie oszukasz- po nosie widać, że nie ![]()
#4789 |
grozi wypollizowaniem
|
o kurcze-ale śfinka
![]() ![]()
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co ściemniasz, że masz 2 ![]() Wszyscy mają czy pokoje, ja też chcę ![]() Może, ale nie wykluczam, że w razie czego to skłonna jest zadzwonić do szpitala i spytać czy już zaczęłaś rodzić, a po porodzie za ile minut wychodzisz ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-14 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
Kam - chlebak
![]() Gryx - lodówka ![]() ufielbiam wesołe kuchnie Ju - kameleon jest naj naj naj piękniejszy i najweselszy - ja go osobiście kofffam - jestem niestety przekonana ze mnie na niego nie stać ale jeśli pozwolisz zachowam na dysku - coby "dla własnych celów" sobie na niego paczeć i paczeć - świetnie na mnie działą pozytywnie - wiosną czyli obecnie bedą sie o niego zabijać ( choć nie powiem dzie ja go widzeu ![]() Polly - wklej kufffnieeeeeeeeeeee aha i w kolejną zachorzaną bezsenną, again z bólu noc - łączę sie w bólu z Betty ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-14 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
grozi wypollizowaniem
|
tesz mam czy pokoje
![]() wkleje jak juz sie zdecuduje na cos na sciane i to powiesze ![]() ![]() ![]() ![]()
#4793 | ||
Nindżopesz
|
Ja ściemniam, ja?
![]() EDIT: te meble zostały po poprzednikach i powiem Wam, że póki co mamy tylko dwie szafy takie jak ta na pierwszym zdjęciu (drugiej nie objęłam, stoi obok). EDIT2: i pod oknem stanie przedpokojowa kanapa i gdzies się białe łóżeczko upcha a jedną z szaf wychrzani. Ale nie ma się co śmiać, dziś rano dzwoniła, w końcu odebrałam i pyta czy wsio ok. Czyli już codziennie tak będzie? Niby miły gest ale ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-03-14 o 14:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
no karolinę ![]() Cytat:
przeca to nie ważne jaka - czy zniszczona czy nie - no skoro jest nie nowa to musi być używana - chodzi o klimat, styl - a sama przyznasz ze takie "świeże meble" to nie bałdzo - zbyt sklepowo, musi troszkę być widać ze zadomowione - moze nie porysowane ale "zamieszkane" no |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, taki dziecięcy pokoik ![]() A ja mam jeszcze pytanie ile m2 ma ta Wasza sypialnia? Pytam, no bo jak tam i łóżko się zmieściło i 2 kompy ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baaaardzo baaaardzo najjjjs - ze kanapą klimat jak z bajki - taka idylla firany mi sie widza i świecznik i fogle całość - adoptuj mnieeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]() dzięki Red ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-14 o 14:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
nie, bo w śfince by się zmieściły ze trzy Mićki
Cytat:
![]() koniecznie daj znać kiedy będzie Alternatywa, trzymam kciuki Cytat:
![]() --- pogubłam się kogo chorującego i cierpiącego trzeba przytulić to przytulam hurtowo ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
obora, patwisko, rzeźnia...
![]() bredzę już ![]() ![]() Cytat:
później różnie, za pierwszym byłam tak wymęczona, że nie byłam w stanie jeszcze na nic do wieczora. no i to było w szpitalu, gdzie nie wpuszczali odwiedzających na sale, a w specjalnym pokoju się podejmowało. jak pacjentka nie była w stanie wstać, to pielęgniarki pokazywały rodzinie dziecko przez szybę, zgarniały fanty (no te zakupy niezbędne) i podawały na salę ![]() za drugim się ogarnęłam w moment i pobiegłam pod prysznic, na telewizję, etc, chociaż jeszcze się trochę w głowie kręciło. ale za to do sąsiadki przychodziła cała rodzina stadem, a chłop i matka, to sobie zmiany wyznaczyli i siedzieli od rana do nocy... szlag mnie trafiał, bo czasem z 10 osób się zbiegło w małej sali i bezczele sobie na moim łóżku siadali. Red, możesz zastrzec, kto może Ciebie odwiedzać i umówić się z pielęgniarkami, żeby wypraszały po 10,20... min. Informacji przez telefon udzielają tylko za Twoją zgodą, w szpitalu też nie pokażą teściowej Twojej karty pacjenta... Ja mam (niemoje) 2, ale na 58 mkw ![]() Ale nie wklejam, bo u mnie jeszcze przeprowadzkowe kartony w kątach się przewalają. Czeka mnie wyprawa do banku - nie wiem jak to przeżyję... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Biedactwo ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.