Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 17:52   #301
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Dzień dobry

buahhot śliczne buciki

Ostatnio mam taką ochotę na zakupy, że normalnie nie mogę Może w przyszłą środę pojadę do Krk, to pochodzę po lumpkach i w ogóle Mam nadzieję, że TŻ nie będzie chciał ze mną jechać, bo wtedy sobie po sklepach nie połażę za bardzo, bo mi będzie marudził

Strasznie mnie dzisiaj id samego rana żołądek boli, nie wiem czemu

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:05   #302
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziewczyny, co sadzicie o tych butkach? bo ja sie zakochałam
Załącznik 3818287
boskie

ja po pracy wzięłam się za sprzątanie i robienie obiadu
potem tata wrócił od mamy ze szpitala(pękł jej tętniak na mózgu i już 38 dzień jest w śpiączce)
zjedliśmy obiad i poszłam z psem do taty
choroba mnie rozkłada na dobre;/
kupiłam sobie farbę do włosów castinga brąz i dzisiaj zamierzam pofarbować
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:08   #303
_Alessandra
Zakorzenienie

A jednak wpadłam do Was na chwilę, bo mi mózg odleci przez tą ciągłą naukę... A chwilka przerwy jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Ogólnie napisałam dzisiaj wszyściutko ze spr. z geografii , gorzej z biologią, bo nauczyłam się wszystkiego co było w zeszycie i te ważne rzeczy z książki(naprawdę dużo tego było) a ona jak zwykle zrobiła tylko 4zad. i do tego, żeby było śmieszniej - 2 z zeszytu + 2 z jakiś totalnie nieznaczących informacji, które są w środku tekstu w książce - zawsze tak daje bo mamy się uczyć "dokładnie i wszystkiego co jest w materiale" no myślałam, że padnę, tyle się uczyłam a zrobiłam tylko te 2 z zeszytu i po połowie z tamtych 2 następnych, ale to tylko wymieniłam...

agusiownik
- dzięki za odp.! A ty mieszkasz w Irlandii czy w Anglii bo mi się już coś pomieszało?

tillavanilla - o, Ty to na 100% mieszkasz w Angli i mam takie pytanko do Ciebie bo mój ojciec tam pracuje i tak się zastanawiam co mógłby mi tam kupić z kosmetyków - coś niedostępnego w Polsce, albo coś co jest tańsze tam niż u nas - może masz coś wartego polecenia?

Czekoladowa1
- hehe, no niestety dołujące, ale prawdziwe Ojej, dziękuję, jak miło mi się zrobiło jak to przeczytałam I nie przejmuj się - ja dziś miałam na 8 a wróciłam do domu po 16, jutro to samo, normalka...

Anastazja86
- ooo widzisz, to żeśmy się dobrały z tym niedoszłym imieniem Też kiedyś chciałam dać to imię mojej córeczce bo jest śliczne, jak kiedyś będę mieć, ale już mam swoje 2 inne typy przy których zostanę I dokładnie dałaś idealny przykład z płacami za granicą a kosztami życia a tutaj ...To samo zauważyłam w Hiszpanii jak byłam, tam za pół roku pracy na zwykłym stanowisku kupisz sobie świetne autko i to przy normalnym życiu, jedzeniu, chodzeniu po knajpkach, kupowaniu ciuchów itd itp. a u nas? U nas za niedługo ludzi to za godzinę pracy będzie stać na....cukier i eee..chleb? No bomba, a gdzie reszta... Wracaj do zdrówka !!

Marlienkaa2 - ja też tworzę moje must have i również jestem przerażona bo takich naprawdę potrzebnych produktów mam sporo, a kasa z nieba nie leci...

mirkaaa - a to niestety ze względu na przedmioty, które obowiązują na takich studiach - chemia przede wszystkim no i zapewne biologia..A ja niestety jestem noga z tych przedmiotów totalna i jestem w Technikum Hotelarskim także zupełnie inny kierunek .... Jakbym mogła jeszcze raz wybrać, to poszłabym do liceum na biol-chem i przyłożyła się do tych przedmiotów, ale w gimnazjum nie wiedziałam jeszcze co będę chciała robić w życiu i tak jakoś wyszło..

buahhot - i mnie bardzo się te buciki podobają, od razu widzę takie piękne lato, zapach morza itd. mmmm .... Ale u mnie tak samo jak u caate - nie dla mnie takie paseczki, bo skracają nóżkę, a ja za długich to nie mam...

marta 85 - jak ja Ci zazdroszczę, co chwilę gdzieś wybywasz i to jeszcze w góry

angelinmyheart - gratuluję! Widzisz, jaka zdolniacha z Ciebie!

pettiteAngel
- trzymam mocno kciuki za osiągnięcie wymarzonej wagi i za motywację zwłaszcza, sama wiem jakie to trudne się zawziąć bo sama nie mogę a też by mi się przydało i to bardzo, takie 3kg schudnąć to byłoby fajnie ...Także do boju!

loluska - ojej, biedactwo, Kochana życzę żebyś jak najszybciej powróciła do sprawności i z kręgosłupem i ręką...

O,właśnie może nie na temat, ale jestem specem od offtopów Za co bardzo Was przepraszam, ale dla mnie to wątek taki jak ten, gdzie tak świetnie się ze sobą dogadujemy i czujemy się jakbyśmy już się znały, to są nie tylko porady, rozmowy itd. na temat wyglądu, urody, mody itp. ale także właśnie o takich zwykłych, codziennych sprawach ...
A co do pytania: macie już typy imion dla swoich przyszłych dzieci? Albo może chociaż się zastanawiałyście nad jakimiś? Bardzo ciekawa jestem, czy będą przeważać tradycyjne, czy może zagraniczne ?
U mnie jest to : dziewczynka -Amelia, a jak będzie druga to Lena, a dla chłopca Oskar

I mam jeszcze 2 pytanka ale to już do tematu wątku: nie wiem czy już pytałam, czy nie, przepraszam, ale u mnie czasami z pamięcią ciężko
Miała któraśz Was perfumy Little White Dress z Avonu? Bo chciałabym zamówić, a nie wiem czy to będzie dobry zakup, jak one pachną tak mniej więcej?
I miała może któraś z Was do czynienia z Effaclarem K bądź Effaclarem Duo z La Roche Posay? Bo wiem, że jakiś taki specyfik kupić muszę na pewno, ale nie wiem zupełnie który Który będzie bardziej działał itd.?? Bo myślałam nad Diacnealem z Avene, który bodajże caate mi polecała ale nie wiem czy nie będzie już za silny na tę porę roku, i chyba z nim poczekam do jesieni..Ale chciałabym mieć taką w miarę buźkę na lato i nie wiem czym już się ratować I myślałam właśnie nad którymś z Effaclarów tylko nie wiem który lepszy..I do tego dokupić też żel myjący z Effaclar'a.

Ja wracam do nauki,miłego popołudnia Kochane!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:13   #304
loluska
Zakorzenienie

Anastazja, przykro mi z powodu mamy

Olka dziękuję niestety przyczyną niesprawności ręki jest właśnie kręgosłup, a tutaj mam dosyc spory problem ;/ ale może jakoś rozćwiczę...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2011-03-14 o 18:18
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:14   #305
Kalpana
Zakorzenienie

Alessandra mi się marzy córeczka Z resztą mojemu mężowi też I jak nam się kiedyś uda ją mieć, to będzie Julia Imię ostatnio strasznie oklepane, ale mnie się od dawna bardzo podoba. Dla chłopca: Bartek, Maciek i Patryk.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:16   #306
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość

mmm, ale zazdroszczę
fajniejsza byłaby wycieczka gdyby nie moje wymioty, czymś się zatrułam może później wstawię zdjęcia jak TZ będzie miał czas

Muszę pojechać jutro do biblioteki i pewnie nie obejdzie się bez rossmana
i dziś w ruch idą maseczki na włosy i twarz bo nie moge patrzeć na siebie, zawsze tak mam po weekendzie

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2011-03-14 o 18:19
marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:27   #307
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
boskie

potem tata wrócił od mamy ze szpitala(pękł jej tętniak na mózgu i już 38 dzień jest w śpiączce)
współczuję bardzo sytuacji z mamą... mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i szybko wróci do zdrowia....

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
A jednak wpadłam do Was na chwilę, bo mi mózg odleci przez tą ciągłą naukę... A chwilka przerwy jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Ogólnie napisałam dzisiaj wszyściutko ze spr. z geografii , gorzej z biologią, bo nauczyłam się wszystkiego co było w zeszycie i te ważne rzeczy z książki(naprawdę dużo tego było) a ona jak zwykle zrobiła tylko 4zad. i do tego, żeby było śmieszniej - 2 z zeszytu + 2 z jakiś totalnie nieznaczących informacji, które są w środku tekstu w książce - zawsze tak daje bo mamy się uczyć "dokładnie i wszystkiego co jest w materiale" no myślałam, że padnę, tyle się uczyłam a zrobiłam tylko te 2 z zeszytu i po połowie z tamtych 2 następnych, ale to tylko wymieniłam...

agusiownik
- dzięki za odp.! A ty mieszkasz w Irlandii czy w Anglii bo mi się już coś pomieszało?

tillavanilla - o, Ty to na 100% mieszkasz w Angli i mam takie pytanko do Ciebie bo mój ojciec tam pracuje i tak się zastanawiam co mógłby mi tam kupić z kosmetyków - coś niedostępnego w Polsce, albo coś co jest tańsze tam niż u nas - może masz coś wartego polecenia?

Czekoladowa1
- hehe, no niestety dołujące, ale prawdziwe Ojej, dziękuję, jak miło mi się zrobiło jak to przeczytałam I nie przejmuj się - ja dziś miałam na 8 a wróciłam do domu po 16, jutro to samo, normalka...

Anastazja86
- ooo widzisz, to żeśmy się dobrały z tym niedoszłym imieniem Też kiedyś chciałam dać to imię mojej córeczce bo jest śliczne, jak kiedyś będę mieć, ale już mam swoje 2 inne typy przy których zostanę I dokładnie dałaś idealny przykład z płacami za granicą a kosztami życia a tutaj ...To samo zauważyłam w Hiszpanii jak byłam, tam za pół roku pracy na zwykłym stanowisku kupisz sobie świetne autko i to przy normalnym życiu, jedzeniu, chodzeniu po knajpkach, kupowaniu ciuchów itd itp. a u nas? U nas za niedługo ludzi to za godzinę pracy będzie stać na....cukier i eee..chleb? No bomba, a gdzie reszta... Wracaj do zdrówka !!

Marlienkaa2 - ja też tworzę moje must have i również jestem przerażona bo takich naprawdę potrzebnych produktów mam sporo, a kasa z nieba nie leci...

mirkaaa - a to niestety ze względu na przedmioty, które obowiązują na takich studiach - chemia przede wszystkim no i zapewne biologia..A ja niestety jestem noga z tych przedmiotów totalna i jestem w Technikum Hotelarskim także zupełnie inny kierunek .... Jakbym mogła jeszcze raz wybrać, to poszłabym do liceum na biol-chem i przyłożyła się do tych przedmiotów, ale w gimnazjum nie wiedziałam jeszcze co będę chciała robić w życiu i tak jakoś wyszło..

buahhot - i mnie bardzo się te buciki podobają, od razu widzę takie piękne lato, zapach morza itd. mmmm .... Ale u mnie tak samo jak u caate - nie dla mnie takie paseczki, bo skracają nóżkę, a ja za długich to nie mam...

marta 85 - jak ja Ci zazdroszczę, co chwilę gdzieś wybywasz i to jeszcze w góry

angelinmyheart - gratuluję! Widzisz, jaka zdolniacha z Ciebie!

pettiteAngel
- trzymam mocno kciuki za osiągnięcie wymarzonej wagi i za motywację zwłaszcza, sama wiem jakie to trudne się zawziąć bo sama nie mogę a też by mi się przydało i to bardzo, takie 3kg schudnąć to byłoby fajnie ...Także do boju!

loluska - ojej, biedactwo, Kochana życzę żebyś jak najszybciej powróciła do sprawności i z kręgosłupem i ręką...

O,właśnie może nie na temat, ale jestem specem od offtopów Za co bardzo Was przepraszam, ale dla mnie to wątek taki jak ten, gdzie tak świetnie się ze sobą dogadujemy i czujemy się jakbyśmy już się znały, to są nie tylko porady, rozmowy itd. na temat wyglądu, urody, mody itp. ale także właśnie o takich zwykłych, codziennych sprawach ...
A co do pytania: macie już typy imion dla swoich przyszłych dzieci? Albo może chociaż się zastanawiałyście nad jakimiś? Bardzo ciekawa jestem, czy będą przeważać tradycyjne, czy może zagraniczne ?
U mnie jest to : dziewczynka -Amelia, a jak będzie druga to Lena, a dla chłopca Oskar

I mam jeszcze 2 pytanka ale to już do tematu wątku: nie wiem czy już pytałam, czy nie, przepraszam, ale u mnie czasami z pamięcią ciężko
Miała któraśz Was perfumy Little White Dress z Avonu? Bo chciałabym zamówić, a nie wiem czy to będzie dobry zakup, jak one pachną tak mniej więcej?
I miała może któraś z Was do czynienia z Effaclarem K bądź Effaclarem Duo z La Roche Posay? Bo wiem, że jakiś taki specyfik kupić muszę na pewno, ale nie wiem zupełnie który Który będzie bardziej działał itd.?? Bo myślałam nad Diacnealem z Avene, który bodajże caate mi polecała ale nie wiem czy nie będzie już za silny na tę porę roku, i chyba z nim poczekam do jesieni..Ale chciałabym mieć taką w miarę buźkę na lato i nie wiem czym już się ratować I myślałam właśnie nad którymś z Effaclarów tylko nie wiem który lepszy..I do tego dokupić też żel myjący z Effaclar'a.

Ja wracam do nauki,miłego popołudnia Kochane!!
co do imion dla dzieci... ja na dzień dzisiejszy nazwałabym dziewczynkę albo Maja albo Weronika albo Inga...a chłopca- Hubert lub Igor...

byłam dziś w biedro i kupiłam sobie micela do twarzy - zobaczymy jak się bedzie sprawował...

idę posłuchać wiadomości z nimieckiego....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:30   #308
Anastazja86
Zakorzenienie

_Alessandra- jeśli chodzi o płace to u nas jest porażka;/ jeszcze jak się mieszka z rodzicami to ok, ja od 4 lat mieszkam z Tż i niestety doznałam na własnej skórze jakie są ciężkie czasy i w jakim popapranym kraju żyjemy

co do imion dzieci to jak pisałam wcześniej dla dziewczynki Anastazja a dla chłopca Oskar
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:14   #309
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej dziewczynki ja na chwilke

Zaczela sie wiosna wiec robimy porzadki na podworku na nic nie mam czasu bylam na solarium dzisiaj....ojej ale sie spieklam poszlam na 15 minut ale ze solarium nie bylo nagrzane to baba mi wlaczyla na 20 ale musze juz teraz przystopowac podcielam wloski 3 cm !!! Ale roznica ale grunt ze zdrowe....bede opcinac konce co jakis czas a jak stan ich sie polepszy to wtedy bede zapuszczac
Stary 2011-03-14, 19:15   #310
kejtti91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Alessandra mi się marzy córeczka Z resztą mojemu mężowi też I jak nam się kiedyś uda ją mieć, to będzie Julia Imię ostatnio strasznie oklepane, ale mnie się od dawna bardzo podoba. Dla chłopca: Bartek, Maciek i Patryk.
to ja sie wtrace
umnie bedzie Julia a,dla chłopca Jakub albo Maxiu
kejtti91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:16   #311
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Właśnie siedzę z maską na włosach, wyregulowałam brwi, zrobiłam hennę, peeling twarzy (teraz jest mega gładka ) i położyłam maseczkę z dermiki (Satysfakcja). Zaraz pomaluje pazurki

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:18   #312
kejtti91
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie siedzę z maską na włosach, wyregulowałam brwi, zrobiłam hennę, peeling twarzy (teraz jest mega gładka ) i położyłam maseczkę z dermiki (Satysfakcja). Zaraz pomaluje pazurki
oddaj włoski z avatarku sa piekne!tez chce takie
kejtti91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:20   #313
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

A co do cen paliwa to nic mi nie mowcie, my mamy na benzyne i masakra a cukier tak samo drogi ze szok, wzielam ostatnie 10 kg ostatnio w biedronce, tak ludzie kupuja puki tani jeszcze w miare, a ja lubie robic dzemik swoj wlasny bo mam truskaweczki swoje mam wszystko. Warzywa, truskawki....musze sie wziasc za ogrodek jutro za warzywnik przekopak i przygotowac do siewu

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
O taki krój, jak w załączniku. Tylko kwiatki mam trochę inne. Teraz się tka zastanawiam, czy nie zamienić na szarą. Tż. bardziej się podobała szara.
bardzo ladna tez sie musze zaopatrzyc w taka
Stary 2011-03-14, 19:21   #314
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez kejtti91 Pokaż wiadomość
oddaj włoski z avatarku sa piekne!tez chce takie
dziekuje
a Ty jakie masz wlosy? Moze powiesz cos o sobie?

Stary 2011-03-14, 19:26   #315
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

buahhot ladne buciki

a u nas jak bedzie chlopiec to bedzie MAXIU

ciekawe co z marthaaa?
Stary 2011-03-14, 19:32   #316
Elvii
Zadomowienie

Moja córeczka będzie miała na imię Liliana albo Lea
a dla chłopca jeszcze nie wymyśliłam

jutro mam rozmowe kwalifikacyjną i po prostu nie wiem co mam ze sobą zrobić...

Anastazja86, współczuje, ale również wierzę że wszystko będzie dobrze!

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/

Edytowane przez Elvii
Czas edycji: 2011-03-14 o 19:43
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:38   #317
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
boskie

bardzo Ci współczuję i wiem, co przeżywasz, bo ojciec mojego przyjaciela też leży w śpiączce... trzymaj się

właśnie zastanawiam się, co ze sobą zrobić na pewno będzie peeling i maseczka nawilżająca.
jak zwykle rozdwoił mi się paznokieć przy palcu wskazującym prawej ręki. wszystkie mam ładne, a ten jak zwykle się rozdwaja
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:40   #318
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
boskie

bardzo mi przykro z powodu mamy...

Jeśli chodzi o moje typy imion tooo synek Fabian a córka Maja

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:40   #319
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
buahhot ladne buciki

a u nas jak bedzie chlopiec to bedzie MAXIU

ciekawe co z marthaaa?
no właśnie nie ma jej już od dawna... a kiedy się ostatnio logowała na wizazu??
kurcze, ie ma jej od tej jej imprezy chyba co miała robić...

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Moja córeczka będzie miała na imię Liliana albo Lea
a dla chłopca jeszcze nie wymyśliłam

jutro mam rozmowe kwalifikacyjną i po prostu nie wiem co mam ze sobą zrobić...
zrelaksuj się , zrób sobie spa.. i wyśpij się porządnie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-03-14, 19:47   #320
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
no właśnie nie ma jej już od dawna... a kiedy się ostatnio logowała na wizazu??
kurcze, ie ma jej od tej jej imprezy chyba co miała robić...

i jeszcze angelwithoutsoul też dawno nie było

Dbam o siebie

Stary 2011-03-14, 19:54   #321
karolcia198506
Zakorzenienie

Anastazja86 bardzo współczuję i mam nadzieję że z mamą będzie dobrze

Ja jeszcze nie myślę o imionach dla przyszłych dzieci

Zaraz idę się myć itd...
Stary 2011-03-14, 19:56   #322
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
i jeszcze angelwithoutsoul też dawno nie było
rzeczywiście... ciekawe co z nimi....

ZALATANA......
Stary 2011-03-14, 19:58   #323
snowhitee
Zakorzenienie

A ja dziś umyłam wszystkie swoje pędzle zaraz idę umyć włoski, później zrobię peeling buźki, nałożę maseczkę nawilżająca, umaluje pazurki iii jestem gotowa, żeby jutro pójść do pracy

Dbam o siebie

Stary 2011-03-14, 20:00   #324
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
A ja dziś umyłam wszystkie swoje pędzle zaraz idę umyć włoski, później zrobię peeling buźki, nałożę maseczkę nawilżająca, umaluje pazurki iii jestem gotowa, żeby jutro pójść do pracy
też musze pazurki zrobić dziś... chyba na miętowo pomaluję...

ZALATANA......
Stary 2011-03-14, 20:02   #325
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kitka, buahhot, Czekoladowa1, loluska, _Alessandra dziękuje. Jutro są wyniki z ostatniego kolosa i mam nadzieje, że go też zdałam.

Cytat:
a ja ładnie piszę pracę siedzę w bibliotece i czytam wizaz
Wizaż uzależnia.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja drugi tydzień łykam merz i wcieram seboradin i włosy lecą mi koszmarnie. Nie wiem dlaczego W czwartek planuje iść z nimi do lekarza.
Może dlatego, że jest wiosna, albo wypadają stare włosy by dać miejsce nowym zdrowym. Dziewczyny pisały, że przy Garnierze Nerilu tak miały.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
właśnie drożdże.... mam zamiar przyspieszyć porost i zaczynam testować drożdże...
Ja to nie cierpię nawet zapachu drożdży, więc niestety to nie dla mnie.
Choć ostatnio zauważyłam, że dzięki pokrzywie zaczęły w końcu rosnąć. Powoli, ale zawsze coś.

Cytat:
boskie

Współczuje z powodu mamy. Mam nadzieje, że szybko dojdzie do siebie.

_Alessandra ja córce bym dała na imię Maja, a chłopczyk Kuba.

Ode mnie niedawno Tż. poszedł i taki miły dzień dzisiaj spędziliśmy. Zamieniłam tą tunikę na szarą i o wiele bardziej mi się podoba, a jutro może w końcu pójdę na zakupy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 20:05   #326
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
tusz Super Shock
mleczko do demakijażu
róż w kamieniu
kredka do oczu zielona z drobinkami[/COLOR] ( choc mam zielone oczka, spróbuję, caate zainspirowałaś mnie swoim makijażem kredka jest dość ciemna, i tylko kryształki zielone połyskują więc może źle nie będzie)
próbki szminek z nowej edycji Gold
idealnie lekki podkład

i teraz zaczynam akcję oszczędzanie :P

Który róż? U mnie jutro paczka
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 20:08   #327
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a ja pomalowałam na czerwono

Cytat:
Wizaż uzależnia.
o kurde

Stary 2011-03-14, 20:09   #328
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
a ja pomalowałam na czerwono
Też pomalowałam dzisiaj na czerwono.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-14, 20:09   #329
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Może dlatego, że jest wiosna, albo wypadają stare włosy by dać miejsce nowym zdrowym. Dziewczyny pisały, że przy Garnierze Nerilu tak miały.

Tylko, że u mnie ta wiosna to cały rok chyba trwa. Ewidentnie jest coś nie tak, zrobię badania i zobaczymy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 20:15   #330
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Tylko, że u mnie ta wiosna to cały rok chyba trwa. Ewidentnie jest coś nie tak, zrobię badania i zobaczymy
W takim razie też bym poszła zrobić badania. Mam nadzieje, że to nic poważnego.

01.02.2009r
04.08.2018r
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości