|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Dzień dobry
buahhot śliczne buciki Ostatnio mam taką ochotę na zakupy, że normalnie nie mogę Może w przyszłą środę pojadę do Krk, to pochodzę po lumpkach i w ogóle Mam nadzieję, że TŻ nie będzie chciał ze mną jechać, bo wtedy sobie po sklepach nie połażę za bardzo, bo mi będzie marudził ![]() Strasznie mnie dzisiaj id samego rana żołądek boli, nie wiem czemu
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po pracy wzięłam się za sprzątanie i robienie obiadu potem tata wrócił od mamy ze szpitala(pękł jej tętniak na mózgu i już 38 dzień jest w śpiączce )zjedliśmy obiad i poszłam z psem do taty choroba mnie rozkłada na dobre;/ kupiłam sobie farbę do włosów castinga brąz i dzisiaj zamierzam pofarbować
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak wpadłam do Was na chwilę, bo mi mózg odleci przez tą ciągłą naukę...
A chwilka przerwy jeszcze nikomu nie zaszkodziła Ogólnie napisałam dzisiaj wszyściutko ze spr. z geografii agusiownik - dzięki za odp.! A ty mieszkasz w Irlandii czy w Anglii bo mi się już coś pomieszało? tillavanilla - o, Ty to na 100% mieszkasz w Angli i mam takie pytanko do Ciebie bo mój ojciec tam pracuje i tak się zastanawiam co mógłby mi tam kupić z kosmetyków - coś niedostępnego w Polsce, albo coś co jest tańsze tam niż u nas - może masz coś wartego polecenia? Czekoladowa1 - hehe, no niestety dołujące, ale prawdziwe Ojej, dziękuję, jak miło mi się zrobiło jak to przeczytałam ![]() Anastazja86 - ooo widzisz, to żeśmy się dobrały z tym niedoszłym imieniem Też kiedyś chciałam dać to imię mojej córeczce bo jest śliczne, jak kiedyś będę mieć, ale już mam swoje 2 inne typy przy których zostanę I dokładnie dałaś idealny przykład z płacami za granicą a kosztami życia a tutaj ...To samo zauważyłam w Hiszpanii jak byłam, tam za pół roku pracy na zwykłym stanowisku kupisz sobie świetne autko i to przy normalnym życiu, jedzeniu, chodzeniu po knajpkach, kupowaniu ciuchów itd itp. a u nas? U nas za niedługo ludzi to za godzinę pracy będzie stać na....cukier i eee..chleb? Marlienkaa2 - ja też tworzę moje must have i również jestem przerażona bo takich naprawdę potrzebnych produktów mam sporo, a kasa z nieba nie leci... mirkaaa - a to niestety ze względu na przedmioty, które obowiązują na takich studiach - chemia przede wszystkim no i zapewne biologia..A ja niestety jestem noga z tych przedmiotów totalna i jestem w Technikum Hotelarskim także zupełnie inny kierunek .... Jakbym mogła jeszcze raz wybrać, to poszłabym do liceum na biol-chem i przyłożyła się do tych przedmiotów, ale w gimnazjum nie wiedziałam jeszcze co będę chciała robić w życiu i tak jakoś wyszło.. buahhot - i mnie bardzo się te buciki podobają, od razu widzę takie piękne lato, zapach morza itd. mmmm .... Ale u mnie tak samo jak u caate - nie dla mnie takie paseczki, bo skracają nóżkę, a ja za długich to nie mam... marta 85 - jak ja Ci zazdroszczę, co chwilę gdzieś wybywasz i to jeszcze w góry angelinmyheart - gratuluję! Widzisz, jaka zdolniacha z Ciebie! ![]() pettiteAngel - trzymam mocno kciuki za osiągnięcie wymarzonej wagi i za motywację zwłaszcza, sama wiem jakie to trudne się zawziąć bo sama nie mogę a też by mi się przydało i to bardzo, takie 3kg schudnąć to byłoby fajnie ...Także do boju! loluska - ojej, biedactwo, Kochana życzę żebyś jak najszybciej powróciła do sprawności i z kręgosłupem i ręką... ![]() O,właśnie może nie na temat, ale jestem specem od offtopów Za co bardzo Was przepraszam, ale dla mnie to wątek taki jak ten, gdzie tak świetnie się ze sobą dogadujemy i czujemy się jakbyśmy już się znały, to są nie tylko porady, rozmowy itd. na temat wyglądu, urody, mody itp. ale także właśnie o takich zwykłych, codziennych sprawach ...A co do pytania: macie już typy imion dla swoich przyszłych dzieci? Albo może chociaż się zastanawiałyście nad jakimiś? Bardzo ciekawa jestem, czy będą przeważać tradycyjne, czy może zagraniczne ? U mnie jest to : dziewczynka -Amelia, a jak będzie druga to Lena, a dla chłopca Oskar ![]() I mam jeszcze 2 pytanka ale to już do tematu wątku: nie wiem czy już pytałam, czy nie, przepraszam, ale u mnie czasami z pamięcią ciężko Miała któraśz Was perfumy Little White Dress z Avonu? Bo chciałabym zamówić, a nie wiem czy to będzie dobry zakup, jak one pachną tak mniej więcej? I miała może któraś z Was do czynienia z Effaclarem K bądź Effaclarem Duo z La Roche Posay? Bo wiem, że jakiś taki specyfik kupić muszę na pewno, ale nie wiem zupełnie który Który będzie bardziej działał itd.?? Bo myślałam nad Diacnealem z Avene, który bodajże caate mi polecała ale nie wiem czy nie będzie już za silny na tę porę roku, i chyba z nim poczekam do jesieni..Ale chciałabym mieć taką w miarę buźkę na lato i nie wiem czym już się ratować I myślałam właśnie nad którymś z Effaclarów tylko nie wiem który lepszy..I do tego dokupić też żel myjący z Effaclar'a.Ja wracam do nauki,miłego popołudnia Kochane!!
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja, przykro mi z powodu mamy
![]() Olka dziękuję niestety przyczyną niesprawności ręki jest właśnie kręgosłup, a tutaj mam dosyc spory problem ;/ ale może jakoś rozćwiczę...
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2011-03-14 o 18:18 |
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra mi się marzy córeczka
I jak nam się kiedyś uda ją mieć, to będzie Julia |
|
|
|
#306 |
|
Wtajemniczenie
|
fajniejsza byłaby wycieczka gdyby nie moje wymioty, czymś się zatrułam może później wstawię zdjęcia jak TZ będzie miał czas Muszę pojechać jutro do biblioteki i pewnie nie obejdzie się bez rossmana i dziś w ruch idą maseczki na włosy i twarz bo nie moge patrzeć na siebie, zawsze tak mam po weekendzie
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2011-03-14 o 18:19 |
|
|
|
#307 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
byłam dziś w biedro i kupiłam sobie micela do twarzy - zobaczymy jak się bedzie sprawował... idę posłuchać wiadomości z nimieckiego....
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra- jeśli chodzi o płace to u nas jest porażka;/ jeszcze jak się mieszka z rodzicami to ok, ja od 4 lat mieszkam z Tż i niestety doznałam na własnej skórze jakie są ciężkie czasy i w jakim popapranym kraju żyjemy
![]() co do imion dzieci to jak pisałam wcześniej dla dziewczynki Anastazja a dla chłopca Oskar
|
|
|
|
#309 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki ja na chwilke
Zaczela sie wiosna wiec robimy porzadki na podworku na nic nie mam czasu bylam na solarium dzisiaj....ojej ale sie spieklam poszlam na 15 minut ale ze solarium nie bylo nagrzane to baba mi wlaczyla na 20 ale musze juz teraz przystopowac
|
|
#310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
umnie bedzie Julia a,dla chłopca Jakub albo Maxiu |
|
|
|
|
#311 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Właśnie siedzę z maską na włosach, wyregulowałam brwi, zrobiłam hennę, peeling twarzy (teraz jest mega gładka
|
|
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Zadomowienie
|
A co do cen paliwa to nic mi nie mowcie, my mamy na benzyne i masakra
swoje mam wszystko. Warzywa, truskawki....musze sie wziasc za ogrodek jutro za warzywnik przekopak i przygotowac do siewu ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#314 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dziekuje
![]() a Ty jakie masz wlosy? Moze powiesz cos o sobie?
|
|
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
buahhot ladne buciki
a u nas jak bedzie chlopiec to bedzie MAXIU ![]() ciekawe co z marthaaa?
|
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
Moja córeczka będzie miała na imię Liliana albo Lea
a dla chłopca jeszcze nie wymyśliłam ![]() jutro mam rozmowe kwalifikacyjną i po prostu nie wiem co mam ze sobą zrobić... Anastazja86, współczuje, ale również wierzę że wszystko będzie dobrze! Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2011-03-14 o 19:43 |
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
właśnie zastanawiam się, co ze sobą zrobić na pewno będzie peeling i maseczka nawilżająca. jak zwykle rozdwoił mi się paznokieć przy palcu wskazującym prawej ręki. wszystkie mam ładne, a ten jak zwykle się rozdwaja |
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o moje typy imion tooo synek Fabian a córka Maja
|
|
#319 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
kurcze, ie ma jej od tej jej imprezy chyba co miała robić... Cytat:
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja86 bardzo współczuję i mam nadzieję że z mamą będzie dobrze
![]() Ja jeszcze nie myślę o imionach dla przyszłych dzieci ![]() Zaraz idę się myć itd... |
|
|
|
#322 |
|
CABIN CREW
|
rzeczywiście... ciekawe co z nimi....
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś umyłam wszystkie swoje pędzle
zaraz idę umyć włoski, później zrobię peeling buźki, nałożę maseczkę nawilżająca, umaluje pazurki iii jestem gotowa, żeby jutro pójść do pracy
|
#324 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kitka
, buahhot, Czekoladowa1, loluska, _Alessandra dziękuje. ![]() Wizaż uzależnia. ![]() Cytat:
Cytat:
Choć ostatnio zauważyłam, że dzięki pokrzywie zaczęły w końcu rosnąć. ![]() Cytat:
_Alessandra ja córce bym dała na imię Maja, a chłopczyk Kuba. Ode mnie niedawno Tż. poszedł i taki miły dzień dzisiaj spędziliśmy. Zamieniłam tą tunikę na szarą i o wiele bardziej mi się podoba, a jutro może w końcu pójdę na zakupy.
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie też bym poszła zrobić badania. Mam nadzieje, że to nic poważnego.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

Może w przyszłą środę pojadę do Krk, to pochodzę po lumpkach i w ogóle

A chwilka przerwy jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Ojej, dziękuję, jak miło mi się zrobiło jak to przeczytałam
Też kiedyś chciałam dać to imię mojej córeczce bo jest śliczne, jak kiedyś będę mieć, ale już mam swoje 2 inne typy przy których zostanę 

niestety przyczyną niesprawności ręki jest właśnie kręgosłup, a tutaj mam dosyc spory problem ;/ ale może jakoś rozćwiczę...
fajniejsza byłaby wycieczka gdyby nie moje wymioty, czymś się zatrułam 

na nic nie mam czasu