![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() Wiecie, jak jest sukienka po fińsku? Leninki ![]() jaka zajjefajna piosenka!! ![]() ![]() Tenhi Bębny, zawodzenie rzępolących skrzypiec i ten posępny teledysk pełen snujących się mgieł i szkieletów - cuudo ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-14 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
grozi wypollizowaniem
|
maja jak ty masz tak z tym vrethem jak ja teraz to ja ci współczuje
![]() ![]()
#4863 | |
Zakorzenienie
|
jako i ja
od południa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Jakbym ja była Mają to bym wręcz sama unikała samokatowania się to strassssne jeeeezd ![]() Polly - a ja miałam takich uczniów - do dziś jak sie mijamy w Biedronce ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-14 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
no proste
![]() ![]() Acz dość żwawy jak na nieboszczyka ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() słit ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() nie, no co Ty - przecież ja od zeszłego kwietnia nie wykazuję żadnych, ale to żadnych objawów ![]() Ani na niego ani na żadnego innego Fyna z włosamy do pasa ![]() ![]() no co Wy ![]() bo nabiorę podejrzeń, że przez 2 tyg. nie stęskniłyście się za mną tylko za moimi avami ![]() ![]() widocznie mam jakieś masochistyczne skłonności ![]() No ale jak tu unikać oglundania miens? Tuć jedyne kwile kiej słuńce rozpromienia chuć na moment ten łez padół i szarom beznadziejnom egzystencyję bez krztyny przyjemności ![]() (już się nawet naźreć czekolady nie mogem ![]() ![]() ![]() ![]() Jak Cię to pocieszy, to z upływem lat człowiek do wszystkiego się może przystosować, żeby przeżyć ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-14 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
perfumowy zawrót głowy
|
✂✂✂✂a dostałam fakturę i wyszło, że mój prywatny telefon sam się łączył z netem w roamingu
![]() uuu mam nożyczki
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śmiem twierdzić od lat nie inaczej - bardzo tró ![]() ![]() ot życie - bez gwarancji, nawet na sprzęty ino 2 lata ![]() jaki to soczek ten śliwkowy - Fortuna???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() No i ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 |
grozi wypollizowaniem
|
oesu ide stont..bo mie swidruje tam i kolana mienknom
![]() ![]() ale powiem ci maja ze mialas mocne wejscie po tej nieobecnosci ![]() ![]()
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- pogrubione to słowo klucz ![]() nic więcej nie powiem musze sie ugryźć w język jest przed 23.00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
grozi wypollizowaniem
|
bosze...po✂✂✂alo mnie na starosc
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- a moj malzon zachorzał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- w fłaśnie-ujrzałam dzis nozyczki w robocie,ale w domu nie widze ![]()
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wejście Smoka ![]() A pamiętacie ten występ, podczas którego grając na bis rozebrali się do majtek? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=z7-W3atka2k W moim ulubionym wywiadzie po pijaku (w którym vrecik jest taaaakie zajjjjeesuotki ![]() ![]() A i skrymerowy chudawy tyłek tam się przez chwilę nieźle prezentuje ![]()
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
i nie powiem co !!!
gópia mina na górze - nozyczki na dole - uśmiechujki - i tętno 300 taki flircik przy kasie albo nad brokułami - raz przy nabiale - pamiętam byłąm cerwoniutka- bo oni wiedzą co robią - ale rozmiawamy o dupie marynie - stoisz, wybierasz a tu zza ucha tak z 30 cm niskim tonem "polecam jogurt naturalny, najzdrowszzy i najsmaczniejszy" ![]() młode a mądre no dzięki ![]() agnes - co za nozyczki ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
nie widać a ja kce zobaczyć majtki Vrethaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() wywiad pamiętam pijaniutki słodziutki - podejrzewam ze i łątwy - dąłby sie owinąć - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o jacie! ![]() to tak na całego idą chłopaki ...a nie myslałas eeeee zeby kiedys ,takiego ucznia... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4878 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Nindżopesz
|
Ju, ooo jakie smaczne danie! A ja głodna po szkole, idę jeść.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kto może informatyczną radą wspomoć Rejcz? ![]() Cytat:
![]() Nie lubię pijanych chopów, ale ten jeden jest taaaaaakiii słooooodziuuuutki, i rozbrajający ![]() edit: sziiiit, ideu się dobić do reszty i pojapić jak on zaje**cie śpiewa i tańcuje po pijaku ![]() Bry Pin ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-14 o 20:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no joł i mam też ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale ja jestem nietaktowna ![]() Cytat:
![]() o bidaku, ![]() Cytat:
![]() wróciłam ![]() i tak gin mnie skomplementował ![]() no po siedmiu latach zauważył ![]() ![]() ![]() nabiłam sobie gigantycznego guza na lewym łuku brwiowym, przy wsiadaniu do auta ![]() ![]() jak ja to zrobiłam ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-14 o 20:46 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Spoora mała już zdrowa?
Moja tak, ciekawe jak długo, chcę już w przyszłym tygodniu puścić ją na basen. Maja - ale masz do nadrabiania! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4884 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() idę spać ![]() O,Florci machnę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
a nikt mi nie kciał streszczenia napisać, pff
![]() ja pamiętam, że były tylko suty tej laski ze dwora jak się myła nad miednicą ![]() Może Polly chodzi właśnie o odwrotny, NIEpobudzający efekt? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-14 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() może kiedys, pożyjemy, zobaczymy - ino drżę jak idę do klubu nocnego - bo juz dwa razy napotkałąm ferajne ale byłam z mocną obstawą - jak idziemy same laski - to wtedy jest śmielej - tańce ino tańce ale tych takich "Vretowych" (jest ich dwóch) jeszcze nie trafiłam nocą w gorącym zatłoczonym klubie przy rytmach muzyki ja sie boje sama siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Jak nie to polecam ![]()
![]() |
#4889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wychodzi, że tam dzie gin paczy zazwyczaj ![]() Cytat:
![]() Ja siebie tyż, ale żem tffarda - nawet po pijaku w zatłoczonym klubie pozwalam sobie co najwyżej na tańce i niewinne macanko ![]()
![]() |
#4890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Wojtkiem z kolei zamieszkałam po 2 tygodniach, ślub był po ok. 2 latach i chyba teraz jest nam najlepiej i na pewno nic nie minęło- wprost przeciwnie. Teraz będzie 5 lat, jak jesteśmy razem. Po jakim czasie spałam z nimi nie napiszę, bo, jak zauważyła Rejcz, jest przed północą- ale nie, nie na pierwszej randce ![]() Cytat:
![]() znam natomiast parę małżeństw nieudanych, gdzie wybranek był pierwszym i jedynym partnerem- nie wiem, czy coś w tym jest? Ja bym tak nie chciała.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.