Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-15, 09:01   #1291
Roougee
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
a my dziś mamy 60 dni do ślubu

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:06   #1292
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziś zmarł tato mojego TŻ-a !!!!!!!!!!!!!!! Cały czas siedzę i ryczę Co prawda ślub miałby być dopiero albo aż za 7 miesięcy ale raczej go odwołamy. Nie wiem jak to będzie. Jak oni sobie poradzą. Mojego K mama przez całe życie nie pracowała. Teraz zostanie bez środków do życia !!! Jest mi tak smutno, że szok Przepraszam, ale musiałam się z Wami tym podzielić. Przy TŻ i jego mamie nie chcę się rozklejać !!!
przykro mi bardzo.
trzymajcie się
a mama Tż nie dostanie renty bądź emerytury po mężu??

ja bym poczekała z decyzją o odwołaniu ślubu. Tata Tż z pewnością nie chciałby byście odwoływali ślub... To i tak będzie Wasza decyzja.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:08   #1293
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:12   #1294
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Witam!
Pewnie nie wszystko mi się zacytowało, ale odpisuję
Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
ja uwielbiam wiosnę nie lato tak jak jest 18-20 stopni C
Cytat:
ja też kocham wiosnę
upały źle znoszę
no to dziewczyny żółwik
Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Są tacy Mój wsadził kiedyś do prania wszystko co znalazł w koszu z brudami - a były tam od skarpetek po dywaniki łazienkowe i swetry Kolorowe, czarne i białe, wszystko razem w jednej temperaturze. Jeszcze się zdziwił, czemu patrzę na niego jak na wariata...
ja bym nie próbowała chyba kolejny raz,skoro i tak wiesz co cię czeka...

Cytat:
Dziewczyny dziś zmarł tato mojego TŻ-a !!!!!!!!!!!!!!! Cały czas siedzę i ryczę Co prawda ślub miałby być dopiero albo aż za 7 miesięcy ale raczej go odwołamy. Nie wiem jak to będzie. Jak oni sobie poradzą. Mojego K mama przez całe życie nie pracowała. Teraz zostanie bez środków do życia !!! Jest mi tak smutno, że szok Przepraszam, ale musiałam się z Wami tym podzielić. Przy TŻ i jego mamie nie chcę się rozklejać !!!
bardzo mi przykro no i co do ślubu to tak jak mówią dziewczyny, 7 miesięcy to jest sporo i nie wieadomo jak wtedy będziecie myśleć, może narazie się powstrzymajcie od decyzji, a za pare miesięcy zdecydujecie co dalej.
A co do księży to u mnie ostatnio dużo takich przypadków było (nie wiem czemu i mam nadzieję, że już się to nie powtórzy), że ktoś zginął w okolicach ślubu (2 przypadki wydarzyły się miesiąc przed ślubem ) i za każdym razem było odwoływane, a później na szybko znowu załatwiane... I za każdym razem ksiądz mówił, że w taki dzień żałoba zostaje wzniesiona dla całej rodziny, ponieważ ślub planuje się przez dłuższy czas i nigdy nie wiadomo, czy jak się go przełoży to "znowu", ktoś nie umrze przykre, ale prawdziwe.
Trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
Pub kojarzę, poszukam sklepu Wklejam fotki naszego rudego misia na drapaczku i w ocenie sędziowskiej i jedno jego mamusi też w ocenie u sędziego na rękach, Africa to pierwsze kociątko, które sama samiutka przyjęłam na świat i od razu czułam, że nikomu jej nie oddam. Teraz moja królewna zapiera dech w piersiach sędziom i miłośnikom maine coonów, a wychodzi na to, że jej rudy synuś będzie jeszcze ładniejszy
śmieszny kociak

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
2 pokoje, 1000zł plus prąd i gaz
ooo to w miare nie drogo no to gratulacje jeszcze raz
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

1,5 miesiąca do ślubu

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Ale co się stało? Chorował czy tak nagle? Z tego co piszesz to był młody facet.
Mój Tato zmarł mając 29 lat ;( i może te słowa nic nie pomogą i mam nadzieję, że ich źle nie odbierzesz ale zazdroszczę Twojemu TŻ, że będzie doskonale pamiętał swego Tatę....bo ja nie pamiętam prawie nic
Trzymajcie się. Jestem z Wami serduchem
no właśnie, wiadomo teraz jest wielki ból i smutek, ale najgorsze jest to jak się nie ma żadnych wspomnień też coś o tym wiem

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:13   #1295
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
ooo to w miare nie drogo no to gratulacje jeszcze raz
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:13   #1296
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Justi brawo za buty ile za nie dałaś? i czy są wygodne? też mi się podobają, tylko ta moja stopa :/ nigdzie nie mogę znaleźć na mój rozmiar

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Stary 2011-03-15, 09:13   #1297
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Wam! Nie wyspałam się, nie mogłam zasnąć, oglądałam film i się rozbudziłam, zasnęłam chyba koło 3 a mała zrobiła mi już pobudkę przed 8 Jeszcze za oknem pochmurno
przed 8 to jeszcze nie tak zle, mojej kolezanki synek codziennie budzi ja o 5,40

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 09:14   #1298
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:

Jako jedność :
Stary 2011-03-15, 09:20   #1299
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
A co do księży to u mnie ostatnio dużo takich przypadków było (nie wiem czemu i mam nadzieję, że już się to nie powtórzy), że ktoś zginął w okolicach ślubu (2 przypadki wydarzyły się miesiąc przed ślubem ) i za każdym razem było odwoływane, a później na szybko znowu załatwiane... I za każdym razem ksiądz mówił, że w taki dzień żałoba zostaje wzniesiona dla całej rodziny, ponieważ ślub planuje się przez dłuższy czas i nigdy nie wiadomo, czy jak się go przełoży to "znowu", ktoś nie umrze przykre, ale prawdziwe.
Trzymaj się kochana
mojej szwagierce ksiądz powiedział to samo. Chcieli odwołać ślub, ale ksiądz ich przekonał. Teść zmarł 3 miesiące przed jej ślubem.
odbyło się normalne wesele.

Cześć !!!

zbieram się po bratanicę, dzisiaj do 15 robię za nianie :P

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

za dni

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:23   #1300
bambusiek
Zakorzenienie

Chyba też bym nie odwoływała ślubu w takiej sytuacji Ew. zrezygnowała z dużego weselicha i zrobiła mniejsze
Ważne, żeby żałobę mieć w sercu...

Coś się kończy, coś się zaczyna...
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:34   #1301
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Justi brawo za buty ile za nie dałaś? i czy są wygodne? też mi się podobają, tylko ta moja stopa :/ nigdzie nie mogę znaleźć na mój rozmiar
Dzięki Tak, wygodne obcas 5,5 cm
zapłaciłam 145zł
jaki masz rozmiar? Może zamówisz sobie przes internet?

Cytat:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 09:43   #1302
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Chyba też bym nie odwoływała ślubu w takiej sytuacji Ew. zrezygnowała z dużego weselicha i zrobiła mniejsze
Ważne, żeby żałobę mieć w sercu...

Coś się kończy, coś się zaczyna...
jesli chodziło by o smierc kogos z mojej strony to chyba tez bym wesela nie odwołała a od strony TŻ to zalezy co on by powiedział i jak chcial
moze nei zabrzmi to fajnie ale tak mozna wesele odwolywac przez iles lat.. wazne by miec pamiec o tej osobie.
Stary 2011-03-15, 09:48   #1303
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Naszemu znajomemu zmarła mama, tydzień temu był pogrzeb, ślub planują na czerwiec. Spotkaliśmy ich ns naukach, nie odwołują niczego. Podejrzewam, że mama czuła, że to już blisko i powiedziała im, że mają planów nie zmieniać.
Ja nie wiem jak bym postąpiła gdyby to moja mama zmarła, nie wiem.

Uciekam do gina i później do przyjaciółki na ploty pa

Stary 2011-03-15, 10:03   #1304
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

a my za 58 dni będziemy mieć 100dniówkę
my za 9 dni
Cytat:
Naszemu znajomemu zmarła mama, tydzień temu był pogrzeb, ślub planują na czerwiec. Spotkaliśmy ich ns naukach, nie odwołują niczego. Podejrzewam, że mama czuła, że to już blisko i powiedziała im, że mają planów nie zmieniać.
Ja nie wiem jak bym postąpiła gdyby to moja mama zmarła, nie wiem.

Uciekam do gina i później do przyjaciółki na ploty pa
straszne
Ja tez nie wiem jakbym sie zachowala mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze

czesc
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:35   #1305
HerbADKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
moj kot tez jest cudny a jest dachowcem, poszedl jakies 2 tyg temu w "las" i jeszcze nie wrocil, mam nadzieje ze jeszcze wroci
wklejam foty
Wygląda jak norweski leśny nie martw się, teraz zaczął się okres godowy kotów :P Miałam kiedyś dachowca, którego miesiąc nie było. Już mówiliśmy, że nie wróci a tu niespodzianka, po miesiącu się pokazał i już z domu nie wychodził

Miałam też dachowca, który żył na dwa domy. Zorientowaliśmy się po pewnym czasie. Wyprowadził się od nas, ale regularnie na święta(!) się pojawia.

Co do odwoływania ślubu, kiedyś czytałam, że księża radzą by jednak ślubu nie odwoływać, gdy umrze ktoś bliski, ponieważ to jest czas narzeczonych. Kiedy odwołamy, to nie wiadomo czy dane będzie wziąć ten ślub. Ale - to jest osobista decyzja każdego kto się znalazł w takiej sytuacji.

Edytowane przez HerbADKA
Czas edycji: 2011-03-15 o 10:38
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:45   #1306
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
dzisiaj jak zdazymy jedziemy ogladac obraczki , mam do was pytanie jesli dajecie swoje zloto patrzycie na to skad ono jest np czy to jest obraczka slubna z małżeństwa ktore nie bardzo było szczesliwe? wiem ze to troche wchodzenie w przesady a ja "niby" nie jestem przesadna, ale... i wiem ze jest mała sznasa ze akturat to konkretne złoto co damy trafi na nasze obraczki ale zawsze jest takie myslenie
My nie patrzyliśmy na historię złota, zresztą pisałam wam jakie złoto daliśmy. Myśląc w ten sposób człowiek tylko się nakręca na negarywne myślenie, a z tego nic dobrego nie wyjdzie. Złoto to złoto, niezależnie od tego skąd pochodzi nie ma nic wspólnego z waszym przyszłym życiem.

Cytat:
Bambuś zobaczyłam Twój suwaczek i się zestreswałam...
za ddś
popatrz na mój, może zrobi Ci się lepiej (zwłaszcza, że wszystkie mamy tę samą datę )
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:50   #1307
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
My nie patrzyliśmy na historię złota, zresztą pisałam wam jakie złoto daliśmy. Myśląc w ten sposób człowiek tylko się nakręca na negarywne myślenie, a z tego nic dobrego nie wyjdzie. Złoto to złoto, niezależnie od tego skąd pochodzi nie ma nic wspólnego z waszym przyszłym życiem.
a ja mam trochę inne podejście
i np nie wzięłam obrączki od teściowej, kobieta żyje ma się dobrze i miałam jakieś opory
co prawda męża już nie ma ale mimo wszystko to jakiś symbol
Stary 2011-03-15, 10:52   #1308
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jedynej złotej rzeczy, jakiej nie chciałam oddać to złotej obrączki mamy z inicjałami Taty i datą ich ślubu. Może nawet gdybym miała ją w swojej obrączce to nic nie zostałoby z grawerki a istnieje ryzyko, że w ogóle nie zostałaby przetopiona dla nas, a jest dla mnie ogromną pamiątką.
Tato ma swoją "ze sobą"...
Nad pochodzeniem reszty złota się nie zastanawiałam
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:54   #1309
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
popatrz na mój, może zrobi Ci się lepiej (zwłaszcza, że wszystkie mamy tę samą datę )
mało, oj mało zostało
G. 9.1O.18
Stary 2011-03-15, 10:54   #1310
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
a ja mam trochę inne podejście
i np nie wzięłam obrączki od teściowej, kobieta żyje ma się dobrze i miałam jakieś opory
co prawda męża już nie ma ale mimo wszystko to jakiś symbol
wiesz co, też o tym pomyślałam, i może zbyt ogólnie napisałam to co wcześniej. chodziło mi bardziej o myślenie czy biorę obrączki/złoto po małżeństwie/ludziach szcześliwych i spełnionych w życiu czy nie. Od żyjących rodziców czy dziadków też nie wzięłabym złota, bo to ich pamiątka i wspomnienia. Akurat ja miałam do dyspozycji tylko złoto po osobach, które już nie żyją, i po pewnej selekcji, bo są pamiątki po osobach, których napewno nie przetopimy, bo są zbyt cenne dla rodziców i nikt nie pomyśli o tym, żeby przetapiać na coś innego, nawet obrączki.
Stary 2011-03-15, 10:57   #1311
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co, też o tym pomyślałam, i może zbyt ogólnie napisałam to co wcześniej. chodziło mi bardziej o myślenie czy biorę obrączki/złoto po małżeństwie/ludziach szcześliwych i spełnionych w życiu czy nie. Od żyjących rodziców czy dziadków też nie wzięłabym złota, bo to ich pamiątka i wspomnienia. Akurat ja miałam do dyspozycji tylko złoto po osobach, które już nie żyją, i po pewnej selekcji, bo są pamiątki po osobach, których napewno nie przetopimy, bo są zbyt cenne dla rodziców i nikt nie pomyśli o tym, żeby przetapiać na coś innego, nawet obrączki.
rozumiem już o co chodzi

brat mojego P wziął po zmarłym ojcu
teściowa chciała nam oddać swoją ale nie mogłam
Stary 2011-03-15, 10:59   #1312
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
mało, oj mało zostało
yhm.. moja mama dzisiaj zaczęła na mnie krzyczeć, że nic nie załatwiamy teraz i że jak tak dalej pójdzie to obudzę się dopiero 30 kwietnia a Wy co teraz załatwiacie? Może my o czymś zapomnielismy

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
ja jedynej złotej rzeczy, jakiej nie chciałam oddać to złotej obrączki mamy z inicjałami Taty i datą ich ślubu. Może nawet gdybym miała ją w swojej obrączce to nic nie zostałoby z grawerki a istnieje ryzyko, że w ogóle nie zostałaby przetopiona dla nas, a jest dla mnie ogromną pamiątką.
Tato ma swoją "ze sobą"...
Nad pochodzeniem reszty złota się nie zastanawiałam
właśnie o tą resztę mi chodziło. mało precyzyjnie się wyraziłam.
Stary 2011-03-15, 11:19   #1313
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
yhm.. moja mama dzisiaj zaczęła na mnie krzyczeć, że nic nie załatwiamy teraz i że jak tak dalej pójdzie to obudzę się dopiero 30 kwietnia a Wy co teraz załatwiacie? Może my o czymś zapomnielismy
Zasadniczo nic nie załatwiamy
Zostały nam 3 zaproszenia do rozdania dzisiaj chyba pójdę do fryzjerki umówić się na próbną fryzurę
B. nie ma jeszcze butów, koszuli i musznika/krawatu
Ja mam wszystko, suknia jest w trakcie poprawek.

do końca marca muszę zamówić bukiet i torta
G. 9.1O.18
Stary 2011-03-15, 11:24   #1314
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Zasadniczo nic nie załatwiamy
Zostały nam 3 zaproszenia do rozdania dzisiaj chyba pójdę do fryzjerki umówić się na próbną fryzurę
B. nie ma jeszcze butów, koszuli i musznika/krawatu
Ja mam wszystko, suknia jest w trakcie poprawek.

do końca marca muszę zamówić bukiet i torta
A myślałam, że tylko my nic/prawie teraz nie robimy. Z zaproszeń też nam coś zostało, pojedyncze i dla znajomych bo np. nie było jak się spotkać czy coś.
Mój Ł. ma już wszystko jeśli chodzi o strój. Moja suknia się szyje, ale nie mam biżuterii i nie mogę znaleźć
Powinniśmy teraz wybrać menu, ciasta i tort (załatwia nam to lokal, my tylko wybieramy).
Stary 2011-03-15, 11:26   #1315
T'ai
Zakorzenienie

my też się obijamy trochę
P nie ma garnituru, a ja nie wybrałam jeszcze bukietu

dziś zamówię zawieszki na alkohol i kupimy tablice rej - zawsze coś

prezenty dla gości jak będę miała potwierdzenia
Stary 2011-03-15, 11:27   #1316
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
A myślałam, że tylko my nic/prawie teraz nie robimy. Z zaproszeń też nam coś zostało, pojedyncze i dla znajomych bo np. nie było jak się spotkać czy coś.
Mój Ł. ma już wszystko jeśli chodzi o strój. Moja suknia się szyje, ale nie mam biżuterii i nie mogę znaleźć
Powinniśmy teraz wybrać menu, ciasta i tort (załatwia nam to lokal, my tylko wybieramy).
My menu ustalamy na początku kwietnia do tego czasu mamy zamówić tort i bukiet, żeby podpasować ciasta i dekorację
G. 9.1O.18
Stary 2011-03-15, 11:28   #1317
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Dzięki kochane za kciuki !! Pomogły Kupiłam butki! takie: KLIK!
Bardzo ladne butki.

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
byłam dziś na zakupach z mamą i znalazłam śliczną sukienkę na drugi dzień ale kosztuje 700zł i uważam, że to barzo dużo.... jutro TŻ jedzie tam ze mną żeby ją ocenić
700zl... to sporo. Chyba, ze bedzie na tyle uniwersalna, ze jeszcze kilka razy ja wykorzystasz

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja to mam ostatnio zachcianki jakbym w ciąży była
Ja mam to samo Wczoraj az mi sie plakac chcialo taka mialam ochote na czekolade Wedla truskawkowa

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
Pub kojarzę, poszukam sklepu Wklejam fotki naszego rudego misia na drapaczku i w ocenie sędziowskiej i jedno jego mamusi też w ocenie u sędziego na rękach, Africa to pierwsze kociątko, które sama samiutka przyjęłam na świat i od razu czułam, że nikomu jej nie oddam. Teraz moja królewna zapiera dech w piersiach sędziom i miłośnikom maine coonów, a wychodzi na to, że jej rudy synuś będzie jeszcze ładniejszy
To jest kot??? Wyglada jak koci tygrys hehe. Piekny

Cytat:
dzisiaj jak zdazymy jedziemy ogladac obraczki , mam do was pytanie jesli dajecie swoje zloto patrzycie na to skad ono jest np czy to jest obraczka slubna z małżeństwa ktore nie bardzo było szczesliwe? wiem ze to troche wchodzenie w przesady a ja "niby" nie jestem przesadna, ale... i wiem ze jest mała sznasa ze akturat to konkretne złoto co damy trafi na nasze obraczki ale zawsze jest takie myslenie
Ja na szczescie nie mialam takiego dylematu, bo cale zloto to byly moje pierscionki, ktore dostawalam od Tz na wszelkie okazje Smieje sie teraz, ze to byla inwestycja na przyszlosc.
Niby takie glupie, ale sama nie wiem czy bym sie nie zastanawiala nad takimi rzeczami gdyby to bylo czyjes zloto... aczkolwiek dokladnie tego samego zlota raczej nie uzyja na wasze obraczki.

Cytat:
Straszna wiadomosc. Wspolczuje kochana Bardzo mi przykro.
To tak nagle sie stalo, czy byl na cos chory??
Wyrazy wspolczucia dla Tz -trzymajcie sie jakos.....
Stary 2011-03-15, 11:33   #1318
efonka
Zadomowienie

dzieki za rady w sprawie złota na obraczki- nie bede patrzec na jego historie ale od zyjacych osób nie wezme obraczki i bez roznicy czy ktos mi ja daje bo i tak "nie zyje" w tym małżeństwie czy poprostu zostal sam. co d reszty nie bede sie zastanawiac

juz nie moge sie doczekac dzisiejszego przymierzania obraczek
Stary 2011-03-15, 11:37   #1319
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki za rady w sprawie złota na obraczki- nie bede patrzec na jego historie ale od zyjacych osób nie wezme obraczki i bez roznicy czy ktos mi ja daje bo i tak "nie zyje" w tym małżeństwie czy poprostu zostal sam. co d reszty nie bede sie zastanawiac

juz nie moge sie doczekac dzisiejszego przymierzania obraczek
ale nie masz pewności, ze twoja obraczka nie byla zrobiona wlasnie z takiej obraczki od zyjacej osby ?? jubiler dokladnie z twojego złota nie zrobi...on od ciebie odkupuje a moze zrobic z zupełnie innego
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 11:39   #1320
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
my też się obijamy trochę
P nie ma garnituru, a ja nie wybrałam jeszcze bukietu

dziś zamówię zawieszki na alkohol i kupimy tablice rej - zawsze coś

prezenty dla gości jak będę miała potwierdzenia
My zrezygnowaliśmy z zawieszek i prezentów dla gości. A bukiet i tablice załatwia nam dekoratorka, mamy to już ustalone.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości