|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
zaczęłam ją nosić jakieś 2 tygodnie temu, jestem z niej zadowolona, bardzo pakowna, wygodnie się nosi i ten kwiatek dodaje jej uroku szybciej bym powiedziała, że courtney jest bardziej ceratowa, cienka (też ją mam) niż melissa
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Raczkowanie
|
Hello Avonki
Kuszą mnie te perfumy Love to the Fullest by Reese z Demo do 5, ale Mam Prośbę niech mi ktoś mniej więcej opisze je będę wdzięczna.
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Super
myślicie ze będzie pasował do wszystkiego? ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
zapach jest całkiem całkiem
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-03-15 o 12:37 |
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ile razy można składać zamówienie z avonu? jest jakaś ograniczona ilość?
|
#1056 |
|
Rozeznanie
|
Beda zielone czerwone i zolte. Ja osobiscie uzywam zoltych sa dosc cytrusowe. Rozowe sa swiezo rozane jakby a zielone sa dla mnie dosc duszace. Co do trwalosci niestety szalu nie ma
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też darmowe
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1058 |
|
szeryfcio
|
A wy mi powiedzcie dziewczyny o szczotce
![]() Która lepsza z tych z naturalnym włosiem: okrągła czy płaska wygładzająca? nr 1 czy nr 3 ze str.150, kat.4 ? Czy tak samo dobre?
|
#1059 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Joanna2705 Czas edycji: 2011-03-15 o 12:47 |
||||
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Właśnie odebrałam paczkę od kuriera.... Otwieram pudełko a w nim otwarta maseczka błotna do włosów ze spa
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
no to super:P
dziękuję! zrobiłam błąd bo zamiast poczekać i wstrzymać się z zamówieniami - aby zebrać większe zamówienie, ja jak tylko przekraczałam 150zł to składałam już ![]() w gorącej wodzie kąpana, ale to dopiero mój drugi niepełny (bo zaczęłam od3go katalogu z czego to był ostatni tydzien składania w 3cim kat) :P
|
#1063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnio nawet przed snem spryskałam pościel i zasnęłam tak szybko ,że nawet nie pamiętam kiedy 2) a wiesz ,że ten portfel ma inne wymiary niż w kat.? gdzieś chyba u trendujących była taka informacja na fakturze ![]() 3) dziękuję 4) ja też planuje je sprzedać
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Raczkowanie
|
O ile pamiętam to będzie dwa rodzaje tych perfum, zielone i czerwone chyba [/QUOTE]Mam na myśli te z Demo do 5 czyli zielone. Czy są mdłe, mocne czy bardziej lekkie, świeże ktoś wcześniej pisał, że nadają się na wieczór
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Klientka zamówiła Aromadisiac, nie wiem jak można się tym psiukać
![]() Za to balsam perfumowany Bond z netto - cudny ![]() Później wrzucę fotki kuferka z logo
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-03-15 o 12:52 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie lepiej Ci będzie poczekać do kat. 6 ? wtedy bedzie na nie program motywacyjny i np przy zakupie 3 szt za 1 zapłacisz taniej + gratis biżu będzie (naszyjnik i kolczyki z zielonym/turkusowym oczkiem )
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
witam
, dawno mnie nie było tutaj a katalog 4 taki ciekawy....![]() Bardzo fajnie że wprowadzili nowe odcienie błyszczyków soczystych z CT - moje ulubione błyszczyki tylko te kolory były takie sobie, widziałyście te nowe odcienie? Jak wypadają w porównaniu do zdjęć w katalogu? I nowe cienie potrójne...Kuszą mnie Onyx quartz - czy są fajne? i tak wąchałam cały czas kartkę z zapachem nowej serii do stóp - i już wiem co mi to przypomina! Wody Islandii ! |
|
|
|
#1069 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() lepsza jest ta płaska wygładzajaca ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
ja tak miałam z maseczką do włosów bez takiej naklejki zabezpieczającej była , otwarta i na dodatek rozlana , zalała mi część kosmetyków ![]() napisałam wtedy do Avonu i 2 dni pózniej dołączyli mi tą maseczkę bezpłatnie z moim kolejnym zamówieniem |
||
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w następnym katalogu zamówię chyba scrub z tej serii W ogóle to przydałaby się u nas sól do stóp
|
|
#1071 |
|
szeryfcio
|
Można, można
Ja z kolei nie wiem jak można sezonówkami czy mgiełkami (bo wg mojego nosa do perfum im daleko) ![]() ale każdy ma inny nos i inne potrzeby jeden woli porządny zapach drugi lekki, świeży, tani a nietrwały.
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
Jaka jest Wasza opinia na temat torebki Alicia? Mogłaby któraś wrzucić zdjęcia na katalogowy? Chodzi mi w szczególności o to jak prezentuje sie na ramieniu. Będe wdzięczna
|
|
|
|
#1074 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o fuuuu nie znoszę tego zapachu ![]() ja zamawiam balsam z netto ale Ungaro miał ktos te balsamy?o to czekam na fotki tego kuferka, bo chciałabym wiedzieć jak wygląda w środku , czy jest pakowny etc ![]() a tak nawiązujac do oferty logo to szkoda .że jednak u nas nie ma tych etui na próbki #1742 a tak się cieszyłam,że i u nas to będzie![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
Witamy ![]() moja klientka zamawiała nowy odcień tego błyszczyka Diamond Dust , na obrazku wydawał się być różowy a w tubce jest jakby biało/przezroczysty z brokatem i drobinkami
|
||
|
|
|
#1075 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1076 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale to zaraz przechodzi- ogolnie polecam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byle się dobrze otwierał Kiedyś kupiłam w sklepie taki, że otwierał się inaczej - jakby był dla leworęcznych i za każdym razem wszystko mi z niego wypadało Nie mogłam się przyzwyczaić i wymieniłam go na Violet od nas
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Tak się nie mogłam doczekać.. i juz przyszedł miły Pan..! ![]() Prezenty: szampon naturals 750 ml mango imbir, tusz curlicious diamond.. idą do zapasów, po naturalsie łapię łupież ![]() I brak kremu do stóp waniliowego ;( produkcja zakończona. Ostro się rzuciły dziewuchy.. :P zwykłe okkręgi nie mają na niego szans.. ^^ a szkoda bo liczyłam na niego ![]() A tak z reszty.. nowy różowy olejek SSS- super! ładnie pachnie ,nawilżanie chyba średnie.ale ogólnie na plus seria limonkowa do stóp - krem jakiś taki rzadki,peeling male drobinki a spray pachnąć pachnie, ale też trochę alkoholem podjeżdża - zawiera go w składzie. mgiełka cytrynowa - pierwsze wrażenie,tak jak w katalogu, e pachnie jak odświeżaacz do wc no ale cytrynka to cytrynka cytryną pachnie ![]() mleczko granat mango - bardzo leciutkie, kojarzy mi się z jakimś kosmetykiem Avonu tylko nie mogę przypomnieć sobie z jakim.. ale super ![]() No i dostałam do każdego katalogu minikataloog i do swojego również Czyli aż 21 razem Zdziwiłam się trochę.. bo zawsze mało tych mini katalogów dawali..:POraz! Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim - paczka była miejscami poklejona taśmą! Ale sprawdziłam zawartość,wszystko było, wszystko w porządku.. I co jeszcze? katalogi na kosmetykach,rozrzucone byle jak. Pierwszy raz mi się to zdarzyło - zazwyczaj mam ładnie ułożone w kupkach bo 5 na dnie Ale tym razem zamawiałam paczkę na inną konsultantkę (bo u mnie wisiała zaległość, a potrzebowałam szybko :P) , a jak na siebie zamawiam to zawsze mam wszystko ładnie pięknie Nie wiem jak to jest :P Może mamy przydzielonych PAKOWACZY? I powiedzcie mi dziewczyny, jak dostajecie papierową fakturkę, to jest darmowa i w strefie elektroniczną również macie? Bo tu mi właśnie przyszła na tą panienkę i zastanawiam się czy sobie nie ustawić też papierowej fakturki
|
|
|
|
#1080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam obie i zdecydowanie wolę tą nr 3 okrągła może by bardziej posłużyła do modelowania włosów ale u mnie nie bardzo bo gorzej mi je elektryzuje wolę wygładzającą i ją mogę polecić |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

Warta ceny?? Kiedyś któraś z wizażanek chyba pisała że materiał jest jak cerata, tak??
zaczęłam ją nosić jakieś 2 tygodnie temu, jestem z niej zadowolona, bardzo pakowna, wygodnie się nosi i ten kwiatek dodaje jej uroku
szybciej bym powiedziała, że courtney jest bardziej ceratowa, cienka (też ją mam) niż melissa

myślicie ze będzie pasował do wszystkiego? 

. Widzę że forum trwa i rozwija się i bardzo mnie to cieszy. Napewno będę częstym bywalcem tutaj i służę pomocą