|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Kolejna dokładka
![]() Próbki: - V Valentino (f) ok. 1,8 ml - Lacoste Touch of Sun (f) 2 ml - PanAme J. Patou 1,7 ml (f) - Smok edp 0,9 ml (r) - Promesse Cacharel ok. 1 ml (r) - Gucci Rush 1,4 ml (f) - Valentino V Ete 2 ml (f) - Gloria Vanderbilt Love for Love ok. 1,5 ml (r) - Moschino Glamour Toujours 1,5 ml (f) - Moschino Glamour 0,5 ml (f) - Ralph Lauren Rocks 1 ml (f) - Beyond Paradise Estee Lauder ok. 1,7 ml (r) - Acqua di Parma Iris Nobile 1 ml (r) Odlewki: - Oilily Muse 2 ml fiolka - Agent Provocateur 2-2,5 ml atomizer - Vanille Noire YR 2 ml samplerek - Balmya edp do 10 ml - Sephora Waniliowanilia 5 ml minus 2 psiki - AA Winter Delice 3,5 ml atomek - Very Valentino 2 ml samplerek - Hypnotic Poison 2-3 ml w atomizerze 10 ml
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2011-03-13 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
JESTEM ONA
|
Szukam:
1. Lalique Le Parfum ![]() 2. Jil Sander No4 3. Jil Sander Stylessence Oddam: 1. Karl Lagerfeld Kapsule Floriental 75ml malutki ubytek 2. Kenzo L`Eau Par Kenzo Indigo 50ml mały ubytek 3.Jil Sander Pure Intense 50ml mały ubytek 4. GF Ferre Rose 30ml ubytek 4 psiki ![]()
#3843 |
Zakorzenienie
|
Oddam chetnie
![]() odlewki Van Cleef & Arpels - Automne 10ml Givenchy- Very Irresistible Soleil d'Ete ok. 5ml Isabel Derroisne - Secret de Hammam ok. 7ml w penie Zrobie odlewki z wlasnych flakonow: Petal by Cynthia Rowley EdT - max. 15ml Flower by Cynthia Rowley EdP - max. 20ml Bond Girl 007 EdP - max. 15ml Montana - Just me EdT - max. 10ml We flakonach: Yves Rocher - Fruits de Noel Pomarancza-Czekolada - koncowka na przetestowanie ok.2-3ml Yves Rocher - Tendre Jasmin EdP 30ml - raz testowany, z kartonem Yves Rocher - Comme une Evidence Homme EdT ok. 46ml/50ml z kartonem Isabel Derroisne - Charleston EdT ok. 20ml/50ml Lalique - Eau de Lalique ok. 30ml/100ml z kartonem Szczegoly i zdjecia w moim watku wymiankowym z podpisu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zadomowienie
|
Na wymianę mam próbki (niektore to mini odlewki - od ok 0,5 do 2,5ml, wizażowe, lukcyscentowe, fabryczne, robione - proszę pytać)
- Yves Rocher: Neonatura Cocon -Montale: Patchouli Leaves, Black Aoud -Lutens: Feminite du Bois -D'Urbano: Ametyst (ok 5ml) -Tauer: Incense Extreme, Incense Rose, L'aire du dessert marrocaine -Parfums del Rae: Mythique -Brosseau: Ombre Rose -ciocollato mon amour: fondente extra -L'artisan: Mure et Musc, Ananas Fizz, Ambre Extreme, Fou d'Absinthe (ok 4,5ml), Verte Violette, Patchouli Patch, Vanilia -Borsari: Violetta di Parma -Demeter: Holy Smoke -Sephora Brown -Lutens: Bois de violette (sampler) -E.Coudray: Ambre et Vanille - Etro: Heliotrope (ok 8 ml) -La Perla: Dark Extacy -LesNez: Let Me Play the Lion -Parfumerie Generale: Jardins de Kerylos, Felanilla (ok 3ml), Musc Maori -Tom Ford: Tobacco Vanille - ok 4ml -Demeter: Linden i Pomegranate (oryginale splashe 15ml, prawie nieruszane) -Diptyque Philosykos odlewka 10ml -Caron: Aimez Moi (miniaturka) -Celine: Magic (miniaturka) -Priscilla Presley: Indian Summer 20ml, oryginalny flakon z kartonikiem, mogę zrobić odlewkę -Sonoma: Voile de Violette - oryginalny flakonik i kartonik, ok 10ml -Sensuous - oryg flakonik, ok 10ml W ZAMIAN SZUKAM PRÓBEK: - Annick Goutal: EAU DU CIEL - chociaż próbkę, szukam usilnie - Histoires de Perfums - różne - Malle: En Passant A te zapachy znam, więc szukam odlewek pow 5ml lub używek: - A.Goutal: Songes, mimoza, konwalia, wiciokrzew, fiołek i inne kwiatki - L'Artisan: Premier Figuier, Mimosa Pour Moi, Tubereuse i inne kwiatowo-polno-letnie - fig, fiołków, kwiatów lipy - Les Nez: Unicorn Spell i Manoumalia
Mój blog o analizie kolorystycznej - nowy wpis ![]() Edytowane przez tigrinha Czas edycji: 2011-06-24 o 15:36 Powód: uaktualnienie |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za niego u mnie w podpisie?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Zadomowienie
|
Kriss, absynt mam chwilowo zarezerwowany dla innej wizażanki, która wczoraj wysłała do mnie pw, jeśli nic z tego nie wyjdzie, to dam znać,ok
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Podoba mi się u Ciebie Wazamba i Lato Micallefa, jeśli chcesz mogę się wymienić na Kerylos i Lwa - dlatego, że robiłabym próbki z własnych flach, więc w razie gdyby ktoś znalazł się z moimi chciejstwami i też chciał się wymienić na nie, to by mi nie zabrakło. Może tak być?
#3849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
9/10ml Lolity EDP - atomek
2,5ml Lolity Fleur Defendue - sampler ok. 1ml (nie umiem oceniać) Maobussin histoire d'eau - fiolka ok. 7/10ml Van Cleef & Arpels -Printemps - atomek 5ml ciemnej czekoladki - atomek mogę zrobić też odlewkę Versace Woman do 10ml ( nie mam atomków) Szukam Prady Irysowej chętnie od 10ml w górę ![]() ( bądź jakieś słodko-świeże cuś ) |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Moja lista w podpisie ![]() Zresztą jeżeli nic nie znajdziesz to mogłabym odlać trochę Musc Maori ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 |
Zadomowienie
|
Liv, Ananas jest w rezerwacji, Incense Rose starczy na jeden test, a pustyni marokańskiej mam pełną fiolkę. A może zainteresowana byłabyś też Vanillą L'artisana, to chyba był poprzednik Havana Vanille? U Ciebie podoba mi się Timbuktu i Signature. A Musc Maori właśnie dorwałam prawie 50ml
![]()
#3853 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
Szukam złotych korków od atomizerków ze wspólnych zakupów , mogą być używane
![]() ![]() ![]() wiem że jest osobny wątek na korki , ale to tak przy okazji wymiany perfumowej szukam , coś dołożyłam do wymiany , link w podpisie , jak zawsze aktualny , zapraszam , bez względu na korki ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-03-14 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Zakorzenienie
|
Jest ktoś chętny na wymianę ???
Odlewki/próbki: -Pure Poison Dior 3 ml fiolka -Britney fantasy 2ml fiolka -Bandit edp 2ml fiolka -Azurro Azzaro 4ml atomizer -Dalimania S.Dali 3 ml fiolka -Sephora Chocolate Vanille 1,5ml -Stella cadente Miss me 0,5ml -Sweetheart Ghost 0,5ml -Zinzibar TBS 0,2ml -BVL Bvlgari 1ml -Miss me Stella Cadente 0,7ml -Secret Obsession CK 0,2ml -Sephora Vanille Patchouli 0,1 -Insolence EDP Guerlain 0,8ml -Voluspa Fleur de Cocoa 1ml atom. -Addict2 Dior 0,4m -Musk Lorenzo Villoresi Firenze 0,01 atomizer fabr -Neblina YR 1ml -Miss Dior l'eau Dior 0,8ml -Cabotine Gres edt 1ml -Jaipur Saphir Boucheron 1,2ml -Amor amor Sunshine Carcharel 0,2ml atom. fab. -XX Hugo Boss 0,5ml fabr. -Tresor in love Lancome 0,5ml atom fab -Amor amor sunshine Cacharel 0,3 ml fab. -Escada Moon Sparkle 1ml fab. -Escada Incredible me 1,2 ml fab. Puste flakony po: -Miami Glow Jennifer Lopez plus 1-2ml na dnie -Oriflame Midsummer woman czerwony limitowany flakon bez atomizera
![]() |
#3856 | |
Konto usunięte
|
Chętnie wymienię:
* Azzaro Visit 25/30 ml * Bvlgari Omnia EDP 30/65 ml kod:PO1823F1 * Cacharel Noa 60/100 ml kod:38EN00 * Calvin Klein Contradiction miniaturka 8/10 ml * Joop Jette Dark Sapphire 25/30 ml + pudełko kod: 8365071 * Givenchy Amarige Mariage 18/30 ml * Yves Rocher So Elixir miniaturka 4.5/5ml ODLEWKI W ATOMIZERACH * Angel Schlesser Oriental Edition II 7 ml * CSP L'eau Du Gouverneur 5 ml * CSP Princesse Muscat 4.8 ml * Charles Jourdan The Parfum 6 ml * Dior Dolce Vita 5 ml * Demeter Fig Leaf 3ml * Demeter Saddle 5 ml * Demeter Jasmine 4.5 ml * Demeter Patchouli 5 ml * Kenzo Kashaya 8 ml * Keiko Mecheri Oliban 4 ml * Lutens Iris silver mist 2.5 ml * Reminiscence Paris Ambre 9 ml * Sisley Soir de Lune 4 ml * Tesori D'Oriente Africa 4.5 ml * Tesori D'Oriente Mak Tybetański 4.5 ml * Tesori D'Oriente Mirra 4.5 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Cindy Crawford Summer Day 1 ml EDT F * Campbell Seductive Elixir 1 ml R * Cioccolato Mon Amour Fondente Extra 1.5 ml R * Cioccolato Mon Amour Bianco Classico 1.5 ml R * Cartier Delices EDP 1.2ml F * Dolce & Gabanna L'eau the one 2ml F * Demeter Heatbreaker 1.2 ml R * Demeter Holy Smoke 0.70 ml R * Demeter Chai Tea 0.40 ml R * Demeter Rain 1.2 ml R * Demeter Mango Pineapple Salsa 1 ml R * Demeter Creme Brule 1.8 ml R * Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F * Escada Into The Blue 2 ml F * Gabriela Sabatini Latin Dance 1.2ml F * Lavin Eclat D'Arpege 1.5 ml F * Laura Biagiotti Due Donna 2 ml F * Lacroix Bazar Summer 1.8 ml R * Marc O'Polo man 1.2 ml F * Stella Cadente Miss Me EDP 2 ml R * Sarah Jessica Parker Lovely EDT 2ml F * Tresori d'oriente jasmin di giava 1.2 ml R * T.Hilfiger Tommy Girl Summer 1 ml R * Yves Rocher Fleur De Noel 2008 1.2 ml R * Yves Rocher Fleur De Noel 2009 1.5 ml R Cytat:
Znajdziesz coś u mnie za E.Coudray Ambre et Vanille oraz Etro Heliotrope ? Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-03-14 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Zakorzenienie
|
poszukuje Bvlgari Black (najchetniej w samplerku)
![]()
#3858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Mother of Cats
|
Oddam w dobre ręce
![]() Flakony * YR: Iris Noir EDP (ok. 47/50 ml, jest kartonik) Odlewki * Chopard: Casmir (6/10 ml) * Chopard: Wish (4-4,5/10 ml) * K. Cole: New York Women (ok. 3,5/5 ml) * Shiseido: ZEN (2007) (7/10 ml) * V. Westwood: Boudoir (koniakowy) (7/10 ml) * Yardley: English Rose (9,5/10 ml) Próbki * A. Dunhill: Dunhill Pure EDT (1,5 ml) F * Chanel: No 5 EDT (ok. 1 ml) F, A * Comptoir Sud Pacifique: Vanille Cannelle (2 ml) R, A * Dior: Dolce Vita (0,8 ml) R, A * L'Occitane: Eau d'Iparie (0,5 ml) R, A * Max Mara: Kashmina Touch (1,2 ml) R, A * N. Ricci: Belle de Minuit (0,1-0,2 ml) R, A * Pollena Aroma: Larendogra (0,4 ml) R * Slava Zaitsev: Maroussia (0,1-0,2 ml) R * T. Mugler: Ice Men (1 ml) F, A * V. Westwood: Boudoir (koniakowy) (1 ml) R Z własnych flakonów mogę zrobić odlewkę/próbkę (mam atomizery 5 ml i 10 ml oraz samplerki 2,5 ml) → do 20 ml * E. Arden: Provocative Woman EDP * YR: Mure Sauvage (jeżyna) EDT → do 10 ml * Cofinluxe: Café * G. Sabatini: Private Edition EDT * YR: Rose Absolue EDP, Voile d'Ambre EDP → do 5 ml * Dior: Poison EDT * Gucci: Gucci PH * S.J. Parker: Covet * YR: Neonatura Cocoon, Ode au Reve → 1-2 ml * Fendi: Theorema Esprit d'Ete |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- mogę ci oddac molekule escentris 01 a5ml. albo zrobic odlewke z własnego flakonu chanel chance ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Raczkowanie
|
Chętnie wymienię:
- Cerutti 1881- ok. 80 % z 50 ml - YSL Elle- ok. 40 % z 50 ml - Vera Wang Princess- kilka psików, idealnie, żeby wypróbować zapach - Escada Incredible Me- jak wyżej Mogę zrobić również małą odlewkę Hugo Boss Orange ![]() W zamian przygarnę: -Victoria's Secret Love Spell -Miss Dior Cherie -Nina Ricci- Nina - Moschino Glamour |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Bardzo konsekwentnie działam, aby tak było
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny, bardzo mi zalezy na Nature Millenaire YR, interesuje mnie kazda ilosc.
W podpisie mam ponad 20 roznych zapachow na wymiane, niektore dosyc zadko spotykane. W razie potrzeby moge jeszcze cos dolozyc z mojej sporej kolekcji. Jakas chetna? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* K. Cole: New York Women (ok. 3,5/5 ml) * Shiseido: ZEN (2007) (7/10 ml) * S.J. Parker: Covet 5ml * Fendi: Theorema Esprit d'Ete 1-2ml * L'Occitane: Eau d'Iparie (0,5 ml) R, A * N. Ricci: Belle de Minuit (0,1-0,2 ml) R, A Moja lista stronę wcześniej lub w linku ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2011-03-15 o 07:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
Szukam Jesus del Pozo Duende Moze ktoras z Was posiada pare kropli tego zapachu na przetestowanie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Może innym razem ![]() Cytat:
![]() -Pure Poison Dior 3 ml fiolka -Bandit edp 2ml fiolka -Dalimania S.Dali 3 ml fiolka -Zinzibar TBS 0,2ml -Secret Obsession CK 0,2ml -Sephora Vanille Patchouli 0,1 -Voluspa Fleur de Cocoa 1ml atom. -Musk Lorenzo Villoresi Firenze 0,01 atomizer fabr -Amor amor Sunshine Carcharel 0,2ml atom. fab. Sprawdź, proszę, czy wartościowo to, co wypisałam, odpowiada temu, co Ty u mnie wypatrzyłaś (jeśli nie, to krzycz!). Edit: widzę jeszcze, że szukasz Botrytis - mogę odpsikać ok. 1 ml na testy ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-03-15 o 12:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No cóż ja u ciebie więcej wypatrzyłam,więc jeśli nic więcej u mnie nie wypatrzysz,to utnę co nieco ![]() Z twoich wishów mam jedynie L Lolita i moge ci odpikac z mojej flaszeczki 1ml na testy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.