|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VII
a u mnie pieknie slonko swieci od rana i cieplutko prawdziwie wiosennie
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
infatuated
co Ci się sniło? ![]() Adzi tylko na czubie ma zolty pas, a reszta jest wielotonowa ale mi pasuje ![]() A Ty pochwal się farbowaniem ![]() caskada a u mnie dziś zimno, kozaki jeszcze noszę Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-03-15 o 09:26 |
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko wiem czytałam o Twoich dolegliwościach
Pochwale sie kochana A u mnie tez juz wiosna. Cieplutko sie zrobilo. Wyciaglam juz wiosenne i jesienne kutki i płaszczyki. Nareszcie A czytałam tez ze wielu z Was zaczely sie kruszyć wloski. Mnie tez to dopało niestety i nawet mam jeden taki spory kosmyk ktory ma tylko z 10 cm. Moj ost stan w ktorym sie znajdowałam im wcale niepomagał i zdaje sobie sprawe ze ciepia. Musze koniecznie zaczać ostra regeneracje.
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny wczoraj ogladałam program o prostownicach i testowali kilka od najtanszych do bardzo drogich. Wypowiadali sie fachwcy i pobierali dziewczyna wlosy przed prostowaniem i po. Były badane laboratoryjnie. Po tyg. Otrzymały winiki. Te bardzo drogie spisały sie na medal. Nie stwierdzono u nich ubytków na włosach. A no i rada dla blondynek. Temperatura nie moze przekraczac 150 stopni. Bardzo ciekawe to było.
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
nooo hehe
sorki dyrygent ze mnie mały ![]() Cytat:
![]() o dziękuję ![]() pędzę do klubu w takim razie
|
|
|
|
|
#907 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z godzine pozniej jaka ulga nastąpila- poczulam ze gory moge przenosic ![]() Cytat:
Cytat:
Ja od malego mialam kilka razy do roku zapalenia ucha to juz swoje przeszlam... czym sie leczy zatoki? antybiotykami? Cytat:
![]() Podjelam decyzje ze jutro rano jade do lekarza- tz mnie przed praca zawiezie... wroce taxi pewnie, nie wyobrazam sobie w takim slabym stanie turlac sie cale miasto mpk... dzis doszedl mi kaszel... bolu zatok i glowy juz nie czuje bo ibuprom dziala, ale ile jeszcze tak mozna... mi cos te leki roslinno-kropelkowo- naturalne nie pomagaja... gotuje rosol- jak juz on mnie nie wspomoze to czas umierac ![]() goraczka spowrotem 38,5 a co bedzie wieczorem...?!
|
|
#908 |
|
Magda ;)
|
Hej blondyny
Infatuated trzymam kciuki i czekam na fotki kurteczki ![]() Adzi dobrze,że napisalas tych prostownicach ja tez zawsze psikalam sprayem i prostowalam ![]() a ja tez na 13 na uczelnie i 18 grr
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lecę się zebrać do szkoły coś załatwić i do rossmana po jakieś balsamy do cielska
![]() do zobaczenia niebawem
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Ojejku kochana trzymaj sie. Z tego co piszesz to jest naprawde zle. Dobrze ze sie zdecydowałaś na wizyte. Takie leczenie sie na własna reke to troche niebezpieczne. A jak jest tak źle to w ogóle.
Blond Pincessa Podzieliłam sie tylko tym czego sama wcześniej nie wiedziałam. Ciesze sie ze mogło sie przydać. Kikulka to leć raz dwa i wracaj do nas Caskada Zakupilam krem Nivea pure& natural i musze przyznac ze jest swietny. Dziekuje za cynk
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2011-03-15 o 11:08 |
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedze z folia na glowie
wloski dostaja jedzonkoadzio mam na razie mleczko nivea .i tez jest swietne
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
hello dziewczynki!
Yatta włoski teraz super wygladaja Agatko jak Ty wytrzymasz tak długo bez farbowania to jeszcze ponad miesiąc ![]() Adzi witaj wreszczcie wśród nas Bunny idź do lekarza kochana ![]() ja dziewczynki mam ciężki okres teraz... czytam was ale nie mogę zebrać myśli żeby coś odpisać .Jutro będę miała straszny dzień tak bardzo się go boję ale mam nadzieje że będzie wszystko dobrze.
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do jutra to trzymam kciuki aby nie było tak źle jak mowisz. Zawsze jak sie czegoś boimy to potem nie jest tak źle. Bedzie dobrze
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie spóźniona w nowym wątku
![]() Mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie ![]() Mam taki odrost że aż mi wstyd ale w tym tygodniu obiecuję się go pozbyć
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec nie martw sie
|
|
|
#916 |
|
Zadomowienie
|
No to mnie pocieszyłaś
|
#917 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Wizazanki,
W niedziele (2 dni temu) poszlam do "poleconej" polskiej fryzjerki w Londynie bo juz nie moglam zniesc moich odrostow i poprosilam zeby mi zafarbowala wlosy na jednolity kolor jasny blond (juz nie pasemka blond na ciemnym blondzie moim naturalnym jak dotad). Kupila farbe wella 10/8 i powiedziala ze bedzie cudnie i jasniutko. Najpierw nalozyla rozjasniacz glownie na gore glowy tam gdzie odrosty byly, potrzymala to z godzinke pozniej zmyla i nalozyla ta farbe ktora niby to miala stonowac. Farba na gorze wlosow niezbyt zlapala i w efekcie na gorze mam strasznie jaaaasne takie jakby mi ktos woda utleniona polal (a la Eminem!), a reszta wlosow jest tez jasna, ale do zniesienia bo widac pozostalosci pasemek takie jasno brazowe - zalaczam zdjecia. Powiedzcie mi prosze czy istnieje cokolwiek co bym mogla zrobic zeby sobie te wlosy troche stonowac i przyciemnic jak najszybciej? Bo mam taka zarowe na glowie ze szkoda slow. Nie moge sie w ogole przyzwyczaic. Nie wiem czy istnieje jakas przymusowa przerwa miedzy farbowaniami bo jesli nie to ide do salonu jak najszybciej to naprawic... Wielkie dzieki z gory za pomoc! Buziaki Ola |
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
haha
naprawde ja tutaj to pobilam pewnie rekord z ostatnim odrostem
|
|
#919 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jedzeniu nie wspomnę - chcecie schudnąć? Idźcie do szpitala ![]() No trauma po prostu - także nie dziwię się Bunny, że wcale jej nie spieszno latać po lekarzach ![]() Cytat:
- ale może kiedyś jej spróbuje teraz jak mam w miarę równe włoski Cytat:
Nie mam pojęcia czym się leczy zatoki - ja mam z nimi głównie problemy kiedy biegam - więc by nic im nie dolegało po prostu przestaje biegać ![]() No a co do choroby to ja przecież tak miałam w styczniu - 3 tygodnie byłam chora i nie byłam u lekarza - bo tam zapisać się do lekarza... to trzeba iść rano o 6 stanąć w kolejce z moherami i czekać do 8 aż zaczną zapisy - i jeszcze nie jest powiedziane że starczy numerków.. także na samą myśl mi się odechciewało szczególnie, że mój stan nie był najlepszy Najgorsze, że to było chyba coś poważniejszego bo później jak oddychałam to mi w płucach coś rzęziło, ale pzrestało - a teraz kiedy mam czas i chęć iść do lekarza to już pewnie nie ma po co ![]() Ale idź idź do tego lekarza - po co się męczyć Cytat:
![]() Ojej, no to trzymam kciuki bardzo mocno i napisz nam potem co się dzieje Cytat:
Trochę Cię nie było
|
|||||
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Yatta
No ty masz teraz rewelacyjne te wloski. Ja miałam tylko podcinane w grudniu i to tylko dla zdrowotnosci ale po cieniowanych wlosach rowniez. Wiec nadal mam je takie poszarpane. Mogla bym oczywiscie podciac na rowno ale szkoda mi ich na razie bo teraz zepne i lece a tak to znowu to przechodzic. Nia na razie tak musi być. A i co mi jeszcze wpadło w oko to to ze ty masz ciezkie wloski a ja to takie lekkie i jak bym scieła do ucha to tak jeszcze polowe miala bym taki puch wiec odpada.
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musimy czekać cierpliwie aż odrosną |
|
|
|
|
#922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli się okaże, że to zatoki, bo zaczęły mnie boleć, to napiszę, co mi "zareceptowali". Na zatoki poprzednio mi dawali antybiotyk, ale nie tylko, jeszcze z delikatniejszych rzeczy z tego co pamiętam do kompletu były jakieś leki przeciwalergiczne i coś do płukania nosa. Trzymaj się tam Bunny i koniecznie wybierz się do doktorka, mimo że pewnie nie chce Ci się nosa z domu wychylać, bo domyślam się, jak się czujesz przy takiej gorączce... a ibuprom zatoki tak ma, to znaczy, że usiłuje walczyć z choróbskiem Edytowane przez katie100 Czas edycji: 2011-03-15 o 13:22 |
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie takiej lepszej prostownicy to nie mam ale prostuje moze raz na miesiac czasem raz na 2 miesiace ![]() Cytat:
nienawidze i boje się strasznie szpitali bo nigdy nie leżałam w szpitalu na szczęście igły wenflon krew... ![]() Bunny dużo zdrówka stosowałam wczoraj te odzywke Gliss Kura shea cashmere ale ona ładnie pachnie i włosy po niej takie mięciutkie
|
||
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki napisałam w klubie , a teraz musze lecieć zajrzę do was wieczorkiem
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Kropelka Ciesze sie ze moglam sie tym podzielic i moze sie przyda. Dziewuszki za godzine koncze prace i jak czas mi pozwoli to wpadne do Was wieczorkiem a jak nie to bede jutro z samego ranka.Mam dzis konferencje Milego dnia blondaski
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
ja też teraz lecę i będę później
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
A do mnie doszły dziś 2 maski
![]() Nie wiem którą dziś wypróbować, ale jak uzyję zdam relację
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie wrocilam ze slonecznego spacerku
ale piekna pogoda u mnie
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

po ibupromie możesz się pocić bo on działa jak inne leki na grype, zbija gorączkę itd
zdrówka
Ale z godzine pozniej jaka ulga nastąpila- poczulam ze gory moge przenosic
Zdjęcia są jak z kosmosu

ale mam nadzieje że będzie wszystko dobrze.