|
|
#361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II
Mocny Akcent witaj. a może to twoja podswiadomość daje ci znak, że czegos ci brakuje
w każdym bądź razie analizując sen patrzmy na ich przeciwienstwa, czyli nikt Cię nie zgwałci a juz na pewno nie dwóch panów :Ppozdrawiam i zyczę udanego dnia
|
#362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze, że mi sie dziś nic nie śniło ...
|
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
Mocny Akcent ale sen, współczuję, na szczęście to tylko sen.
Ale miałam wczoraj dobry dzień, nie tylko wiosna, ale prawie lato, piękna pogoda . Do tego wszyscy mieli taki dobry humor. Jeden kolega cały czas mówił mi jakieś komplementy, od tak po prostu, pozostali koledzy też jacyś wyjątkowo mili dla mnie, jak nigdy, aż się zastanawiałam, co to jakiś dzień dobroci dla mnie, czy co? |
|
|
|
#364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wczoraj malo nie padlam pod sklepem ze smiechu bo poszlam do ksiegarni, wychodze z niej a zza rogu wybiega za mną tak na oko 6latek i krzyczy : Aleee Duuu... pa i zwiał. Ja sie ogladam, matka go za fraki, tak go opierniczyła a mały sie dalej śmiał ![]() a ja wracajac do domu na piechotke caly czas sie zastanawiałam co z moja pupa nie tak, przecież ostatnio schudłam
|
|
#365 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a długo jesteście razem? Powodzenia![]() Cytat:
Cytat:
Z kolegą widzę świetnie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
U mnie za oknem trochę gorsza pogoda,ale humoru mi nie odbierze. Jeśli macie ochotę to zapraszam do dopingowania poprzez komentarze-pozytywne i krytyczne, oraz ocenianie wątku tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=515432
|
#367 | ||||
|
Dolce vita
|
Cytat:
, ale bez przesady, heheCytat:
Cytat:
a potem, kto wie, kto wie![]() Cytat:
Zależy jak na to patrzeć. W związku od sylwestra. Znamy się 1,5 roku. |
||||
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
warto z uśmiechem iść przez życie, a odwzajemnilaś uśmiech? Dziewczynki, dziś jest piękny dzień! Wczoraj zmówiłam paciorek za pewną sprawę, która miała mieć finał dzisiaj i wyobraziłam sobie rezultat jaki by mnie zadowalał. I co? Był wlaśnie taki rezultat, nawet lepszy! ![]() ![]() Kolejny raz się nie zawiodłam Jestem cala w skowronkach. Warto być optymistą ![]()
|
|
|
#369 | |
|
Zadomowienie
|
Gdzie tam, oni wszyscy zajęci, zresztą przekonani, że ja też kogoś mam
Cytat:
I gratuluję pozytywnego rozwiązania sprawy, cokolwiek to jest .
|
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozbawiłaś mnie ![]() witam po weekendzie bo u mnie dopiero wczoraj sie skonczylam, mialam wyjazd, odpoczelam, dzis odespalam i co dalej
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziewczynki, zasypiam normalnie na siedząco. I nawet najmocniejsza kawa mnie nie ruszy
|
#372 |
|
Dolce vita
|
A ja za godz. kończę pracę, jadę na angielski....trochę mam lenia
![]() (jeeju, ja chyba naprawdę Go kocham) |
|
|
|
#373 |
|
Zadomowienie
|
no widzisz, a ja sie z tego powodu o taaaaak ciesze
![]() ![]() klask i:![]() ![]() ps. i tez mi sie nic nie chce jeszcze pozniej musze pojsc takiemu mojemu aniolkowi kupic laleczke co by usmiech jej z twarzy nie schodzil bo jutro mam sie nią zając ![]() ehh z torbami pojde, ale czego sie nie robi dla szczescie bliskich osob
- Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-03-15 o 15:07 |
|
|
|
#374 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
ja też lubię sprawiać prezenty ( a i tak nie zapomnę tamtego lata....kilka wesel tydzień po tygodniu imprezy, urodziny, imieniny,wesela, panienskie; do tego musisz kiecke sobie sprawić...fryzjer, kosmetyczka....ale jak wręczałam prezent- i tak byłam szczęśliwa. Oczywiście te bez okazji - bezcenne |
|
|
|
|
#375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak na poważnie, zastanawiam sie jaka lalę niespełna 2 letniej dziewczynce kupic. Chcialam misia, ale misie za bardzo kudłate są i boję się ze sie klaczkami moze zakrztusic ... albo to moze ja jestem przewrazliwiona ... ![]()
|
|
#376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie znam się za bardzo na zabawkach, ale chyba najlepsza by była taka właśnie pluszowa lalka, taka z materiału, a nie jakaś plastikowa. Też lubię robić prezenty, żeby nie były jakieś typowe, a najbardziej to lubię je jakoś oryginalnie pakować, a przynajmniej zapakować w papier, torebki mnie się jakoś nie podobają. |
|
|
|
|
#377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do laleczki, to wlasnie myslalam o takiej szmacianej bo na plastikowa to zdecydowanie za wczesnie a tez mnie niestac na jakies za bardzo wymyslne typu panie lekarki albo pielegniarki bo i takie widzialam ;d
|
|
#378 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że to tylko sen, nie przejmuj się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jak tu się przy tym nie uśmiechać ![]() Za mną kolejny udany dzień w pracy Dzisiaj schylałam się po coś do kartonu, obok mnie stał stolik z ostrymi rogami, a mój kolega do mnie, żebym uważała na rogi, żebym o nie nie zahaczyła i zakrył jeden dłonią Mówię mu, że widzę i nie jestem małym dzieckiem, a on speszył się i powiedział, że to z troski, ponieważ nie chce, żeby stała mnie się krzywda Przecież myślałam, że rozpłynę się przy tych słowach
|
|
|
#379 |
|
Zadomowienie
|
Paula, kochany ten twoj kolega nie powiem
![]() Dziewczynki, kupilam mojemu aniołkowi śliczną poduszeczkę, całą różową z dużym puchatym kotkiem Malutka bedzie szczesliwa, a ja jeszcze bardziej
|
#380 |
|
Dolce vita
|
ewe a kim jest malutka dla Ciebie?
paula suuper, że jest ktoś, kto się troszczy, i powiem jedno- będę stawać murem za facetami, którzy troszczą się o kobiety, uwazają na nie i chuchają - bo cwaniactwo coraz bardziej się szerzy wśród facetów i niedługo będziemy zdane tylko na siebie, a przecież miło, kiedy jakis MEN się troszczy i dba
|
|
|
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
taką moją małą podopieczną
jedną z wielu znajomych, a troche ich mam a ze mam dobre serce to i spora grupka tych dzieciaczkow ostatnio sie nazbierala ;D
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie uważam na siebie, po prostu nie ogarniam, a tutaj ktoś myśli za mnie i robi to w taki słodki sposób Trochę głupio mi było, bo on naprawdę stara się i przy tym jest taki uroczy Dorosły, wielki facet, a dzisiaj był kochany niczym mały chłopiec
|
|
|
#383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ten facet na rekach by Cie chcial nosic pozwol mu w koncu na to w koncu zdobedzie twoje serce
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodki i bardzo troskliwy musi być ten kolega
|
|
|
#385 |
|
Dolce vita
|
Paula jest twarda, ale niedługo zmięknie - jak facet nie popuści bedzie love
)
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Jest nad czym się zastanawiać
On ma duży bagaż doświadczeń, naprawdę To typ faceta, który wie jak zdobyć kobietę Udaje mu się to, bo do niedawna byłam przecież poza jego kompletnym zasięgiem.
|
|
#387 |
|
Zadomowienie
|
no to, jeszcze troszke
daj mu jakis znak ale nie duzy otworz mu furtke do serca ale nie na osciesz. Po prostu ja uchyl i czekaj
|
#388 |
|
Zadomowienie
|
Również się zgadzam, że kolega słodki, bardzo się stara, watro się zastanowić nad nim
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Traktuję go z dystansem, bo wiem, że potrafi uwieść kobietę. Wiem, że kobiety bardzo się nim interesują, zabiegają szalenie o jego zainteresowanie. Nie chcę zostać potraktowana taśmowo... Dużo ich było, naprawdę sporo, aż w pewnym momencie pogubiłam się, która to która. Teraz o nich nie wspomina, wiadomo, dlaczego
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
A moze on po prostu ma dosc takich co na niego lecą bez zahamowan, wiesz facet ma nature zdobywcy, i chce zdobyc to co niedostepne dla zwyklych smiertelnikow. To ze ich bylo cala tasma to jedna sprawa, a to ze stalas sie dla niego byc moze osoba wyjatkowa ktora zaczal cenic za to ze na niego kolokwialnie mowiac nie lecisz to druga sprawa. moze to go wlasnie urzekło, że chce o Ciebie walczyc
jak lew ;]
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

w każdym bądź razie analizując sen patrzmy na ich przeciwienstwa, czyli nikt Cię nie zgwałci 

śniło mi się, ze chcieli mnie zgwałcić, i wszystko odczuwałam, uciekałam, dogonili mnie (bylo ich 2) i no wszystko czułam, ech....sama nie wiem co to ma znaczyć
ja wczoraj malo nie padlam pod sklepem ze smiechu

usmiech przesylam 

klask i: