|
|
#2071 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2
w domu sie nie da bo po chodniku chodzi sie duzo gorzej
ja probowalam, ale przeszlam na nizszy obcas, ewentualnie platforme teraz za to jestem fanka wszelkiej masci kopytek - wysokie, wysmuklona noga i wygodnie choc syndrom takiej kaczuszki na sprezynkach jest smieszny
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I każda kobieta chodząca na obcasach,o szpilkach nawet nie wspomnę,że nie ubiera się obcasów w śnieg i omija się "kocie łby"szerokim łukiem poza tym...ja miałam tak,że to "czułam"Nigdy nie chodziłam na obcasach,ale zawsze mi się podobały i jak w końcu się odważyłam,to od razu wzięłam słupki 8cm i okazały się idealne na start
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
|
#2073 |
|
Konto usunięte
|
no i ja na 8cm moge biegac, nawet na szpilce, a na 10cm jestem kaczka... chyle sie do przodu
i nosze obcasy z 8 lat moze 7... ale ja mam malenka stope, moze dlatego nigdy nie bede mogla nosic takich niebotycznych szpili choc po domu mam opanowane 10-11cm szpilki do perfekcji wyjde na ulice - kaleka- potykam sie o te wygryzione dziury w chodnikach :/ Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2011-03-15 o 21:21 |
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#2075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jakbym miała faceta to bym go zmuszała żeby sie ubierał jak ta postać )Za to nie lubię u facetów fantazyjnie zawiniętych szaliczków- kojarzy mi się ze stylistami -gejami Cytat:
a musze sie wreszcie o to zapytać-skąd to określenie TZ / Tż ?? Cytat:
-których jednak nie zamierzam ubierać. Ba biegam-dosłownie- w obcasach (7 cm) i póki co udało mi sie jeszcze nic nie złamać ani nawet nie wywalić- mśle że to dlatego że długotrwale ćwiczenia w poruszaniu bo wypłukanych chodnikach ,bruku i żwirze wyrabiają poczucie równowagi godne akrobaty
|
|||
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#2077 |
|
Raczkowanie
|
Heh ja sama często kustykam mimo iż na szpilkach chodzić potrafie no ale cóż mamy takie chodniki i póki co nie zamierza się to zmienić
![]() Ja widze znowy wysyp klonów,ray ban na łbie,taki szpann ze hoho plus eko skórka wokół tego chustka taka meega,obcisłe rurki i nike za kostke... Nudzi mnie to już.
|
|
#2078 | |
|
Konto usunięte
|
dione moj jak siedzial w stanach to byl wlasnie takim typem surfera - koraliki na szyi, wloski dluzsze, rozjasnione od slonca, krecone, opalony, bo siedzial na florydzie, ciuchy luz blues
wracamy powoli do tego stylu, a deana sobie zaraz gugluje ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
mój tż tez nosi rzemyki i plecionki na ręku,rzemyki na szyi
Włosy dłuższe ale nierozjaśnione przez słońce
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) granatowe,brązowe ,czarne -taki w sumie neutralny styl ani nie elegancko-wymuskany ani sportowy (tzn. t-shirtowo dresowy), ale myślę że starannie przemyślany przez tego kogoś kto sie zajmuje kostiumami (nie wiem jak to sie po polsku nazywa ?)Powodzenia w pracy nad stylem TŻeta, każdy dobrze ubrany facet to skarb narodowy ! A no tak ! sumie proste
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niedawno strasznie mi się podobały jedne buty ale były bardzo wysokie - ok 10cm, więc ich nie kupiłam. NIGDY nie chodziłam w obcasach poza tym bym chyba dziwnie wyglądała mając wtedy 194 cm
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
ja na obcasach 8-11 cm chodze od od około 15 lat...
kocham obcasy , mimo, że mam prawie 175 cm..... , jak założę na spacer płaskie buty to mnie bolą nogi i czuje sie jak kaczka
|
#2083 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Słońce,plaża i mojito
|
|
|
#2084 |
|
Konto usunięte
|
ja moze w te wakacje skocze, mooooze....
gonia, ale przy 175 na pewno nie masz stopy 35... a ja przy 35 i obcasie 10-11cm nie moge dac kroka, boli mnie cale srodstopie |
|
|
|
#2085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak z ciekawosci ile masz wzrostu?
|
|
#2086 |
|
Konto usunięte
|
163
|
|
|
|
#2087 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;25760763]Ja nawet przy 37 mam takie odczucia.
Czasami mam wrażenie, że obcasy od 10cm zupełnie nie nadają się do małych rozmiarów :/[/QUOTE] no mnie sie wydaje ze lepiej na szpilkach wygladaja wieksze rozmiary a mała stopa to troche zabawnie. ja generalnie nosze rozm.36 ale na obcacie to i 35 i wolalabym miec chyba wieszka stope zwlaszcza ze taka niska znowu nie jestem (166cm)
|
#2089 |
|
Konto usunięte
|
mnie sie znowu strasznie nie podobaja duze stopy, kobieta 40-42 jakos mi nie pasuje, chyba ze to modelka 180 wzrostu, alel ogolnie mam fetysz malych stop
|
|
|
|
#2090 |
|
Przyczajenie
|
Rozwala mnie traktowanie legginsów (takich z cienkiego materiału np. tylko bawełna) jako spodni.
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2092 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale pewnie masz ten sam problem z butami co ja - kupuje sie to, co pasuje, a nie to co sie podoba nie? |
|
|
|
|
#2093 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem niska i szczupła. Dokładnie chodzi mi o takie : klik
. Edytowane przez BlackCat1990 Czas edycji: 2011-03-16 o 17:39 |
|
|
|
|
#2094 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2095 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na tymw atku wszystko zostalo skrytykowane juz, wiec na Twoim miejscu nosilabym to,c o mi sie podoba i gwizdala na cudze opinie
|
|
|
|
|
#2096 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedyś podsłuchałam rozmowę dwóch kolegów, o nieco dłuższych włosach, jak układają swoje surferskie 'wiatrem-czesane' fryzurki Dzielili się opiniami na temat żeli, pianek, lakierów.. ![]() Cytat:
Istny raj dla miłośniczek szpilek ![]() Ja podziwiam bieganie na szpilkach, bo mimo sporego rozmiaru buta (38-39), od wysokich obcasów boli mnie śródstopie. Na co dzień nie noszę więcej niż 5-7cm. A zakładanie szpilek na wesele i inne imprezy, kończy się u mnie najczęściej zabawą na boso Także sądzę, że nie jest to podyktowane rozmiarem stopy tylko jej budową lub skłonnością do masochizmu
|
||
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie potrafię przejść na 8cm zbyt długo bo mnie tak odrazu boli jakby ta dziura między palcami a pięta. Tragedia ! I zawsze wiedziałam, że to zależy od numeru butów (mój 36) bo wiem, że mając małą nogę ma się duży spadek wysokości w bucie. Ale nie bardzo wiem jak sobie z tym poradzić. Chcę sobie kupić nawet wkładkę do butów taką specjalną żeby może miękcejsze to było. ps. mam tyle samo wzrostu. Jak sobie radzicie mając małą stopę i ból przy chodzeniu? A i tu muszę się zgodzić z pushit. Może nie zgodzić, ale mam to samo zdanie. Moje koleżanki maja rozmiary butów wiadome 38,39, ale jedna ma 42. Dla mnie to szok. Jakoś nie lubię takich dużych stóp. Moje wydają mi się duże, a co dopiero takie. Czasami zastanawiam sie jak to jest mieć taką dużą noge przed sobą.
Edytowane przez natalkaa7522 Czas edycji: 2011-03-16 o 17:58 |
|
|
|
#2098 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dopoki moj TZ nie zasuwa w siateczce i walkach na glowie, dopoty mnie sie to podoba, nawet planuje mu wlosy prostowac, bo swoje ma loki natalkaaaa zacznij koniecznie od buta na platformie, ejst wygodniejszy, mzoe to byc nawet koturn na platformie i musi byc dobrze dobrany do stopy, ja np takie cos jak opisujesz zaobserwowalam w bucikach made in china z allegro, cutesyshoes itp... a niestety jedyne buty, gdzie ciezar rozkladal sie rownomiernie, a cale podbicie spoczywalo i odpoczywalo leżąc na wkladce, a nie sterczac napiete w powietrzu to christian louboutin
Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2011-03-16 o 17:58 |
|
|
|
|
#2099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2100 |
|
Zadomowienie
|
Ehh zazdroszczę Wam ! Ja nie potrafię chodzić w szpilkach ! Marzę o pięknych butach na 5-7 cm ! Tylko gdzie znaleźć takie, żeby nie wyglądały na 'babcine' ?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

)
-których jednak nie zamierzam ubierać. Ba biegam-dosłownie- w obcasach (7 cm) i póki co udało mi sie jeszcze nic nie złamać ani nawet nie wywalić- mśle że to dlatego że długotrwale ćwiczenia w poruszaniu bo wypłukanych chodnikach ,bruku i żwirze wyrabiają poczucie równowagi godne akrobaty

a tak z ciekawosci ile masz wzrostu?

mówi to posiadaczka rozmiaru 42/43...