|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kluby dla dzieci w Rainbow Tours?
Od pewnego czasu jestem bombardowana reklamami tego właśnie biura na Demotywatorach, a że szukam oferty jakiegoś fajnego wyjazdu wakacyjnego ze znajomymi a także ich pociechą, zainteresowałam się tymi ich klubami dla dzieci. Czy ktoś już z tego korzystał i może podzielić się swoimi doświadczeniami? Konkretnie chodzi mi o wyjazd do Bułgarii albo Hiszpanii... słońce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kluby dla dzieci w Rainbow Tours?
Na Demotywatorach? Hehe
![]() My kupiliśmy wyjazd właśnie z tego biura i też w ofercie z Figloklubami. Bardzo atrakcyjna jest ta oferta, i cenowo i merytorycznie. Opiekę dla dzieci masz zapewnioną przez dobrych animatorów, mają w planach mnóstwo zabaw, które dzieciaki wręcz uwielbiają - olimpiady sportowe, przebieranki, zajęcia plastyczne, tańce itd. Dodatkowo dzieci mają kontakt z dziećmi z obcojęzycznych grup. Co Ci więcej mogę napisać... Aha, no jeszcze jest podział na dwie grupy wiekowe, więc 10-latek nie będzie nudził się z 5-latkiem. Wydaje mi się, że bardzo fajnie dobrane są hotele - i jeśli chodzi o lokalizację i dobór miejsc/krajów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki za opinię. Wiedzę, że warto
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ale przecież możecie zostawić dziecko w figlo na pół dnia, a drugie pół, np. po południu, jak już nie ma upału, wybrać się rodzinnie na wycieczkę. Lub jeszcze lepiej - dziecko pozna tam inne dzieci więc z drugą rodzinką można się wybrać, dzieciaki będą miały siebie. Ja raczej tak bym zrobiła niż zwiedzała osobno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pomysł też dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Mirella, jakby ogromna małpa wyskoczyła nagle zza krzaków to i 40-latek by się wystraszył
![]() Do tego piosenka klubowa. Jednoczy dzieci. Koralowe korale - my na Peloponez lecimy. A Ty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ale za naszych czasów można było jeść nieumyte owoce, kraść śliwki z ogrodu sąsiada, kredki się obrgryzało i nikt nie mówił, że są toskyczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Widziałam teraz świetne wyjazdy last minute. Już upolowałam jedne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dokąd jedziecie? Grecja? Hiszpania? Ja tez już się nie mogę doczekać tego leniuchowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Podróżniczka
|
Przerzucam wątek na ogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Podgrzewam wątek, gdyż sama chcę skorzystać z Figloklubów Rainbow Tours. Program nadal działa, ma się dobrze i zbiera same pozytywne opinie. Czy osoby, które wypowiadały się w tym wątku korzystały może? Mocno zastanawiam się nad hotelem Anastasia na greckiej wyspie Zakhyntos. Ma sporo pozytywnych opini a co ważniejsze - ludzie są bardzo zadowoleni z zajęć w Figloklubach w tym właśnie resorcie. Czy był tam ktoś i podzieli się opinią?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.