|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Caate, polecam Ci zobaczyć ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=53TDlvhqJTI, dziewczyna ma podobny rozmiar do Twojego, poza radami jak odpowiednio dobrać stanik, wymienia też kilka fajnych sklepów internetowych
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#543 |
|
Zadomowienie
|
Mi też biust jeszcze rośnie. Kiedyś miałam ładne C, po intensywnych ćwiczeniach zmniejszyły się do B, a teraz znowu wracają do dawnego wyglądu
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#545 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi piersi więcej nie chcą urosnąć
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to z karpiami już widziałam, niezły wyścig emerytów |
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie im wyzsze tym lepsze, bo jestem malutka ale sa wygodne, bo mierzylam juz 2 razyco do biustu to ja jestem szczzesliwa posiadaczka, mi wystarczy taki jaki jest, juz teraz ciezko ze stanikami...bo za duze tez nie sa ladne;/ poza tym te ktore maja mniejszy za 10-15 lat beda w o wiele lepszej sytuacji niz np ja, bo po karmieniu duze piersi bardzo moga obwisnac niestety a przy mniejszych nie ma takiego obciazenia i nie "rozciagna" sie az tak... wiec poki co mam sie czym chwalic, ale jestem swiadoma ze to moze sie niedlugo zmienic...
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-03-15 o 19:22 |
|
|
|
|
#548 |
|
Zadomowienie
|
Dobre to z TV. Ludzie jak dzicz.
Tutaj inny filmik:
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie nie ma działu Studio, chyba dobrze, bo
tam to bym chyba całą kasę wydawała ![]() (ale teraz marzę o takiej jednej marynarce party_girl7 świetne buciki
|
|
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam to RWT i po prostu nie mooogę haha
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
a co do tanca to mam kolezanke ktora uczy tanczyc w szkole tanca, ale hip hopu, byla w jaka to melodia, YCD i na innych koncertach, a chce w wakacje jechac do stanow na kurs
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do biustu to ja bym chciała mieć C ja mam małe B i wstyd zakładać bluzki z dekoldem bo nie ma się czym chwalić![]() to prawda że duże piersi z czasem obwisają ale ja bym jednak wolała mieć teraz większe |
|
|
|
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
Ten taniec mi się straasznie podoba:
http://www.youtube.com/watch?v=kh54V...E691BAE267CCDA Tańczą od 1:40min.
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
te Rozmowy w toku są chyba ustawiane, nie wierzę, że to prawda wszystko..
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam tylko na chwilę dokładnie nadrobię Was później bo idę się spamować
![]() Widzę że piszecie o piersiach i powiem Wam że ja mogę chętnie wymienić moje D na B jakby ktoś chciał zawsze chciałam mieć mniejsze piersi Caate podoba mi sie pierwszy stanik (tiramisu) Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2011-03-15 o 19:48 |
|
|
|
#559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
i babci też kupiłam ![]() No i dla siebie i Tż kupiłam po witaminkach Za to cera mnie do furii doprowadza normalnie jak mi tylko przedłużą umowę to idę do dermatologa bo nie mogę sobie dac już z nią rady martulinaify, wampir cześć blondyneczko wiem, ze nie jest to trudne ale czasu mi brak przez pracę i uczelnię ![]() Cytat:
![]() marta85 też używam tej maseczki z peelingiem co sobie kupiłaś uwielbiam ją ![]() Cytat:
![]() Co do biustonoszy - sama się przekonałam, ze te droższe są wykonane z lepszego materiału od tych tańszych, przynajmniej dla mojej skóry choć i tak o koronkach mogę zapomnieć i o koronkowych wykończeniach Mam mały biust ale za to nie zawsze muszę go katować biustonoszem
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Piękne
Wpadłam ponadrabiać dosłownie na chwilkę, tak mniej więcej-już po nauce jestem ![]() Anastazja86 - bardzo mi przykro z powodu Twojej mamy...Ja wymknęłam się ledwo co ze śpiączki, padaczki itd. ale za to przeżyłam śmierć kliniczną i wiem co takie sytuacje oznaczają dla najbliższych takiej osoby..Także życzę Ci przede wszystkim dużo siły, nadziei i wsparcia otoczenia dla Ciebie i bliskich ![]() loluska - aa rozumiem, właśnie nie wiem co z tymi kręgosłupami, jesteś już kolejną znajomą osobą która uskarża się na bóle kręgosłupa... ![]() Kalpana - ja i mój Tż mamy taki sam pogląd na temat "kolejności" dzieci, i marzy nam się pierw chłopiec a potem dziewczynka - bo wiemy oboje z doświadczenia, że rodzeństwo jest ogromnie ważne w życiu, a ja wiem, że starszy brat to najlepsze co może spotkać kobietę Kitka - o daj znać jak ten micel z biedronki, bo ostatnio się nad nim dłuugo zastanawiałam aż w końcu go nie wzięłam Aha, no to będę robić te ćwiczonka, zobaczymy jak pójdzie. A co do maseczki, na razie użyłam jej tylko raz, ale już muszę powiedzieć, że ładnie ujednolica koloryt i taka twarz bardziej promienna jest i nie wysusza i dobrze się zmywa A co do innych efektów napiszę za jakiś czas.buahhot - a jakiego peelingu używasz do buźki? _blondyneczka_ - mi też najbardziej smakują takie domowe dżemy, te sklepowe są dla mnie takie za sztuczne i zbyt przesłodzone? A te mojej babci to mmm, palce lizać snowhitee - o, nad Fabiankiem też się ostatnio zaczęłam zastanawiać przez Montii Talullah - i ja również bym sprzedała na All te perfumy, ale co do szczegółów sprzedaży itd. to niestety nie pomogę, bo jestem tylko kupującą i to w dodatku mój brat się tym zajmuje Ahaa, rozumiem, no to 3mam kciuki, żeby Tisane pomogło ![]() mirkaaa - a no dokładnie, ja dopiero w połowie 1 klasy technikum odkryłam, że jednak kosmetologia to jest to co chcę robić w życiu, ale już było za późno, także zostaną mi tylko jakieś kursy albo studium kosmetyczne tak dla siebie i żeby dorobić albo coś Ale mogę Cię pocieszyć jednym - kosmetologia jest praktycznie bratem medycyny, też związana jest z takimi różnymi pojęciami itd. Czekoladowa1 - ufff i całe szczęście, bo mój biedny tyłeczek by siny był ojjj... Dziś też ćwiczę ![]() Widzę Kochane, że nie macie jakiś wymyślnych imion, choć parę zagranicznych/zagraniczno-brzmiących się znalazło ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - 2x Merz Spezial - dużo mineralki Włosy: - zero prostowania - umyte dzieciaczkiem Babydream - maska ochronno-odbudowująca + przeciwko rozdwajaniu się końcówek, TRESemme na ok.3h w warkoczu pod czepkiem będzie: - ostatnie płukanie lodowatą wodą - spray termoochronny TRESemme - balsam nawilżający, Joanna - jedwab na końcówki, Joanna albo Biosilk nie wiem jeszcze ![]() - pianka na objętość na górne partie włosów - suszenie zakończone zimnym powietrzem Twarz: - micel Bourjois - krem Alantan Plus będzie: - raz jeszcze micel Bourjois + żel do HI, Oceanic AA - żel aloesowy, GorVita + olejek pichtowy punktowo na noc - olejek rycynowy na rzęsy na noc a na usta - maść z wit.A Ciało: - krem Bambino do rąk co jakiś czas będzie: - ćwiczenia : 8min ABS + 8min BUNS + na nogi - masaż Syrenką - balsam rozgrzewająco-wyszczuplający,Ziaja - krem do stóp, Avon - maść z wit.A na dłonie na noc I to na tyle na dziś, idę ćwiczyć, kąpać się i M jak Miłość zaliczyć. Miłego wieczorku Piękności!!
|
|
#561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
lecę poSPAmować porządnie
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam ten odcinek i masakra po prostu. będę uciekać, jak zobaczę gdzieś takiego różowego pustaka, bo jeszcze mnie pobije
|
|
|
|
#564 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, szkoda że nie oglądałam dziś rozmów w toku
zaraz obejrzę sobie na necie
|
#565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Buahhot, Talullah ja mam teraz tą odżywkę elseve z kolagenem przed sobą i jedyny alkohol jaki ma w składzie to cetearyl alcohol także nic złego
poza tym skład bardzo przyzwoity Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Się poświęciłam i wydrukowałam na poprawę 3 ustawy po ok. 24 strony każda
|
|
#567 |
|
Zadomowienie
|
A ja nareszcie poćwiczyłam. Idę zjeść posiłek po treningowy.
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, 2 dni mnie nie było i 10 stron do nadrobienia ! : O
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- a my na zastój narzekałyśmy
|
|
|
|
#569 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja tak od dawna nie wchodzę Bo się na nich obraziłam ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Dość mam różnych rzeczy różnych w swoim życiu i się nie katuje informacjami dodatkowo Zresztą w ogóle informacji nie czytam, wiem tyle co jest na demotywatorach.
|
|
#570 |
|
CABIN CREW
|
ja juz prawie po spa:
demakijaż micelem z biedrony peeling twarzy brzoskwiniowy Avon tonik z kwasem salicylowym Avon krem ziaja oliwkowy żel pod oczy kąpiel peeling ciała masaż syrenką peeling stóp + tarka pedicure eveline serum na brzuch i uda balsam lirene brązujący na ciało bedzie jeszcze: krem na stopy i dłonie, manicure i mycie włosów + jakaś maska zaraz obejrzę rozmowy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

bo tak mi sie podobaja
ale sa wygodne, bo mierzylam juz 2 razy

ja mam małe B i wstyd zakładać bluzki z dekoldem bo nie ma się czym chwalić

normalnie jak mi tylko przedłużą umowę to idę do dermatologa bo nie mogę sobie dac już z nią rady