Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-15, 19:43   #4561
eweska
Moderatoreska

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja poproszę
Uwielbiam rzodkiewki, ale ostatnio same brzydkie w sklepach

Princi Dołączam się do poszukiwań kogoś, kto by mi sprzątnął
Proszę, można się częstować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rzodkiewka_popup.jpg (74,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13193116001200rzodkiewka.jpg (106,1 KB, 5 załadowań)
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:49   #4562
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Hej dziewczyny!
nie mialam sily was wczesniej nadrobic bo mialam troche na glowie. Nie zamowilismy tego isofix(tego systemu), bo w PL kosztuje to 120 PLN a w Norwegii 2000 NOK!!!!(tysiac PLN)) Oszaleli!! wiec zamawiamy w PL jak juz kupilismy baze i ktos nam przywiezie bo to male jest.
plus cala historia z mama, dobrze ze poszla do lekarza bo jakby cos jej sie mialo zaczac dziac tu to dopiero by bylo, Okazalo sie ze to krwawienie to polip/torbiel i musi miec natychmiast usuniete bo grozi krwotokiem , wiec musi miec czyszczenie itp bo inaczej lekarz nei pusci jej nigdzie i jesli chce leciec bez operacjio to ma podpisac oswiadczenie ze na wlasne zyczenie, wiec sie wystraszyla i jutro juz bedzie operowana, jak sie bedzie dobrze czula, a lekarz powiedzial ze to mozliwe to bedzie mogla przyjechac do mnie, a bardzo chce.
biedna jest bo caly fokus skupiony na ojcu, pisalam wam, ze ma leczenie interferonami na zoltaczke typu C i ciagle sie po szpitalach bujaja,ale nie bede was zadreczac takim off topic. przepraszam za prywate.

w pracy ok , ale znowu mialam plamienia, zaczynam sobie wmawiac ze ich nei ma bo nie chce mi sie nimi denerwowac i tyle. po prostu mam ich dosyc.
znowu mamy mroz i co sie roztopilo w poludnie to zamarzlo i znowu slizgawica.

moria widzisz twoj TZ rozumie to ze na dziecko sa wydatki, moj niby tez ale chce sie splukac, bo przeciez jakby co to ja mam oszczednosci, nie no to w ogole jest historia rzeka i powiem ci nie mam sily o tym pisac nawet bo sie dodatkowo denerwuje a mam dosyc stresow.

co do samopoczucia, to mimo, ze sie mecze chodzac do pracy bo ciagle jestem niewyspana to musze powiedziec ze mi to pomaga, bo jakos zapominam o dolegliwosciach i padam wieczorem i choc sypiam kiepsko i z przerwami na zgage i siku to przynajmniej te momenty keidy spie to spie twardo
a ty uwazaj na ta stope! ja mam problemy z kolanami i juz mialam gips tyle razy bo lakatka mi szwankuje i juz nawet nie chce mi sie pmaietac moich historii z kolanami, przyloz sobei oklad jakis na noc, nei pzreciazaj stopy, juz dla Iguni macie wszystko gotowe wiec teraz tylko odpoczywaj

Oby to było tylko jakieś nadwyrężenie choć nie wiem od czego, bo
daisyy ty kochana istotko, dziekuje za pamiec w pracy mimo kiepskich newsow zlecialo szybko, mialam dzisiaj fajne rzeczy do zrobienia, wiec jakos poszlo, jutro dopiero bedzie u nas slisko po drodze do pracy, wiec zakladam kolce na buty(nie smiac sie prosze!)
a mama dzwonila przed chwila i jest optymistycznie nastawiona juz, wiec bedzie dobrze. musi byc.
matall do ciebie to ja ide na kurs organizacji domowej, choc jesli moja mama przyjedzie to tez da mi niezla szkole, bo ona jest tez master
co do konta oszczednosciowego dla malej to u nas temat w toku
a zdjecia brzuszka cudne! ale ci wyskoczyl do przodu ostatnio!
migotka jakie super zakupy i jakie duze!
mamy wanny.
gusiagatko sliczne pandy! one z HM?
paulizia
andziotku
Dziekuje za mile slowa w klubie tez , nie mam sily i mocy przerobowej odpisac i tu i tu, doczytuje dalej
kochane jestescie

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:49   #4563
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Normalnie

Dobrze, że mam obiad na szybko - knedle z truskawkami
A rzodkiewki może lada chwila będą ładne...
W ogóle warzywa. Czas na bazarek pojechać

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:50   #4564
migotka03
Zadomowienie

Renessme dzięki za odpowiedź a ja myślałam ze jak średnia to średnia, wiec po co to liczyć i ludzi w błąd wprowadzać... ehhh

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:53   #4565
spice1985
Zadomowienie

anula82 gdzie Ty taką tanią bazę isofix znalazłaś? Bo najtańsze to ja tu widziałam: http://www.skapiec.pl/site/cat/2107/comp/312414

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:54   #4566
Lolka1212
Zadomowienie

Siasiek, Eweska ale macie syneczków super!!
Czaruś wzorowy porządniś i czyścioszek.. a synek Eweski same dobre oceny z matmy przyniosi!!! Wow..

Eweska prosimy dokładkę! Miseczka już pusta
Stary 2011-03-15, 19:54   #4567
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
violisia ja tak mialam jeszcze pare dni temu, ze nie moglam spac, a w chwili obecnej co chwile w fotelu przysypiam, co mi jest
ja wiem, ja wiem co ci jest...!!!!!!!!!!!

... w ciąży jesteś!!!!
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:56   #4568
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Siasiek, Eweska ale macie syneczków super!!
Czaruś wzorowy porządniś i czyścioszek.. a synek Eweski same dobre oceny z matmy przyniosi!!! Wow..

Eweska prosimy dokładkę! Miseczka już pusta
Dokładka leci

Taa jak się go przyciśnie do nauki to dopiero wtedy niezłe oceny przynosi bo jak sie nie uczy to marnie to widzę :/
Stary 2011-03-15, 19:58   #4569
principessina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
ja wiem, ja wiem co ci jest...!!!!!!!!!!!

... w ciąży jesteś!!!!
wiesz co teraz czekam tylko ma meza, odgrzeje mu obiadek, opowie mi jak tam minal dzionek i padne jak mrowka po ciezkich robotach

matall takiego syfu jak teraz to chyba nigdy w domu nie mialam, ja taka pedantka..

anula_81 trzymam kciuki, aby leczenie taty no i teraz mamy poszlo sprawnie i owocnie

eweska dawaj mi te rzodkiewkiii a masz ogoraski malosolne
Stary 2011-03-15, 20:00   #4570
eweska
Moderatoreska

Princi niestety małosolnych jeszcze nie ma, bynajmniej ja nie widziałam jeszcze u mnie w sklepie/-ach.
Stary 2011-03-15, 20:03   #4571
Lolka1212
Zadomowienie

Anula smutne wieści odnośnie twojej mamci ale może skoro taka szybka interwencja i już jutro zabieg to wszystko raz, dwa się skończy i mama szybciutko dojdzie do zdrowia! Oby, tak było..
Dużo zdrówka dla mamci życzę!!

A dla Ciebie za podejście do plamień! Nie zamartwiaj się niepotrzebnie.. lekarz stwierdził, że z dzidzią wszytsko dobrze, to nie ma co się nadwyraz stresować.. Najważniejsze w końcu to co lekarz mówi!
Stary 2011-03-15, 20:04   #4572
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
On jakoś za tym mikserem nigdy nie przepadał, zawsze uszy zatyka i pyta kiedy kończę. Teraz to już go chyba nie dotknie

A wiecie co jest najgorsze ?!
Młody nie znosi być brudny- to takie nietypowe
Jak dzieci mogą chodzić umazane, umorusane i im to nie przeszkadza to jemu strasznie. Wystarczy plamka na koszulce albo na spodniach i już się przebiera. Jak ma coś na buzi od razu krzyczy, że muszę go umyć. A nie daj Boziu jak ma coś w nosku jest taki dramat bo sam sobie nie wyciągnie i wtedy " mama idź po patyczki!!!"
To wiecie jaki był zły, że go tak ochlapało całego?!
Ale miałam ubaw.

Słodziak Pewnie miał niezłą minkę!

Cytat:
To i ja się poczęstuję, a co !!

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
gusiagatko sliczne pandy! one z HM?
dziękuję Tak, są z H&M.

Zdrówka dla rodziców życzę.

A ja rosnę i rosnę i rosnę.... Z tygodnia na tydzień widać różnice Was już jednak nie dogonię. Fotka sprzed 10 minut, po kąpieli 25tydz3dzień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 25tydz3dzien.jpg (39,2 KB, 50 załadowań)

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-03-15 o 20:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:05   #4573
anula_81
Zakorzenienie

princi co to za jakies wiosenne przesilenie?wilgoc cie dobija?? pomysl, ze u mnie jeszcze lod i snieggg
Renessme podpisuje sie pod dziewczynami, nie jestes wyrodna matka, jak rano nei moge sie schylic , zeby buty wciagnac, jak do metra ide na raty, jak sie budze 5 raz w nocy bo siku bo zgaga , jak sie zzbolu zginam bo mala kopnie w zebro to tez mam dosyc i psiocze na ciaze nie jestes sama
moriaa..... no to jutro bedziesz taka happy jak ja w neidziele!!! daj znac to tez bede jutro wozkiem po domu robic wycieczki i bede sie z toba laczyc w radosci, jeju ciesze sie za ciebie!!

Siasiek niezly ten twoj Czarus,maly madralinski szkoda tylko ze kubki do mycia
Anulinka gratuluje udanej wizyty!najwazniejsze, ze masz sie nie przejmowac nereczkami! ja mysle, ze moja zosia tez sie tak ciagle przekreca bo sie wypycha i wypycha
Eweska fajowe to lozeczko. ja tez dzisiaj jadlam rzodkiewki!!
spice ja nie mowie o bazie tylko o tym wpieciu w aucie co w niektorych autach jest w standardzie
fotelik kosztowal 600 PLN, baza 560 czy jakos tak, a ten maly dzyndzel do auta kosztuje 120 zl

http://www.google.no/imgres?imgurl=h...1t:429,r:4,s:0

ide sie wykapac, zeby zmyc siebie dzisiejsze nerwy

Lolus doczytalam ze i ty sie dzisiaj nie przejmujesz juz i optymistycznie przyjmujesz szyjke! i dobrze , nei jest taka krotka! caluje mocno!

odezwe sie jeszcze przed snem

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-03-15, 20:08   #4574
matallewar
Zakorzenienie

anula trzymam żeby z mamą było w porządku i z tatą i żeby mama mogła do Ciebie przyjechać

Brzuch urósł i fajnie wygląda, ale ciężko się siedzi, ciężko się chodzi i w ogóle jest ciężko

princi, eweska Ogóry małosolne
Ale mam ochotę...

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

gugasiatko Wow, faktycznie urósł sporo

Ale się tak nie ciesz Jeszcze będziesz wspominać, jaki był mały i jak w niczym nie przeszkadzał

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-15, 20:09   #4575
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
S

A ja rosnę i rosnę i rosnę.... Z tygodnia na tydzień widać różnice Was już jednak nie dogonię. Fotka sprzed 10 minut, po kąpieli 25tydz3dzień

Anula zdrówka dla mamci i dla taty
Stary 2011-03-15, 20:09   #4576
Lolka1212
Zadomowienie

Jeśli chodzi o bazę ISOFIX to ja dramat niedawno przeżyłam!!

Nawet się nie skarżyłam, bo ostatnio chyba tylko o złym humorze i problemach wam piszę..

W moim aucie nie matego systemu ISOFIX!! Jak się dowiedziałam to myślałam, że wyjdę z siebie!! Auto mam z 2005 roku i ciągle żyłam w przekonaniu, że na pewno ten system mam.. jeszcze mężul ciągle mnie zapewniał, że takkkk.. wszystko jest.. na pewno... a tu zonk!

Wprawdzie u męża w aucie już ten system jest.. ale co z tego, jak i tak synuś więcej będzie ze mną jeździł ehhh!
Stary 2011-03-15, 20:12   #4577
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o bazę ISOFIX to ja dramat niedawno przeżyłam!!

Nawet się nie skarżyłam, bo ostatnio chyba tylko o złym humorze i problemach wam piszę..

W moim aucie nie matego systemu ISOFIX!! Jak się dowiedziałam to myślałam, że wyjdę z siebie!! Auto mam z 2005 roku i ciągle żyłam w przekonaniu, że na pewno ten system mam.. jeszcze mężul ciągle mnie zapewniał, że takkkk.. wszystko jest.. na pewno... a tu zonk!

Wprawdzie u męża w aucie już ten system jest.. ale co z tego, jak i tak synuś więcej będzie ze mną jeździł ehhh!
To zabierz małżowi auto

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-15, 20:22   #4578
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
a my łóżeczko będziemy mieć takie http://dino.sklep.pl/nowy/Lozeczko-k...70-p-6134.html
Super to lozeczko. Kupuje lozeczko o takich samych wymiarach bo podobno do 5roku zycia ma wystarczyc, tylko ze bez szuflady bede miala.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:33   #4579
anula_81
Zakorzenienie

Lolciu a jaka marke auta masz? zadzwon do serwisu bo to mozna dokupic, my wlasnie dokupujemy, to takie dwie prowadnice tylko sa, tylko spokoj nas uratuje
matall dziekuje mam nadzieje, ze jednak mamcia przyjedzie...
co do brzucha zgadzam sie w stu procentach, moj tez urosl pileczka ale jednak przeszkadza
eweska

moja psiapsiola z PL dzwoni na skype wiec godzina z glowy

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-03-15, 20:41   #4580
bzyczka1
Zakorzenienie

Ewesko mam nadzieję że synalowi już tak noga nie będzie rosła...tak do 43-44 niech rośnie ale nie dalej mój kuzyn ma 49 stopę i buty na zamówienie tylko albo w Niemczech

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:43   #4581
matallewar
Zakorzenienie

Jedna z mam marcowo-kwietniowych wrzucała linki i wpadłam zobaczyć co to... ZAKOCHAŁAM SIĘ
http://www.babyono.com/produkty/zaba...yzakiem_zyrafa

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-15, 20:45   #4582
Paulizia
Wtajemniczenie

Anulko przede wszystkim za mame by wszystko sie dobrze skonczylo!!!
Nerwy nie pomagaja w tym plamieniu... widzisz maz Morii zrozumial dopiero po zakupie auta i mysle, ze Twoj tez dopiero jak popelni ten blad dojdzie do niego co zrobil itd. Kazdy uczy sie na swoich bledach i nie zrozumie dopoki nie dostanie po tylku... tak to juz jest Ja wiem, ze sie powtarzam, ale postarak sie uspokoic, mysl pozytywnie i pij meliske Trzymam kciuki by wsyztsko sie ulozylo i zeby maz poszedl w koncu po rozum do glowy

Principessinka takie przysypianie i zmkeczenie to tez objaw niskiej hemglobinki... kiedy mialas krwe pobierana?
Gusiagatko piekny brzuszek... super wygladasz. Zgrabniara w ciazy

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

mamusie listopad-grudzien juz sa
Stary 2011-03-15, 20:49   #4583
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
To zabierz małżowi auto
Też mu tak powiedziałam heh

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Lolciu a jaka marke auta masz? zadzwon do serwisu bo to mozna dokupic, my wlasnie dokupujemy, to takie dwie prowadnice tylko sa, tylko spokoj nas uratuje
Anulka mężuś właśnie działa coś w tej sprawie..
Mam Audi i ponoć właśnie nie tak łatwo z tymi dokupowanymi prowadnicami. Mąż mi tłumaczył, że trzeba do czegoś je przymocować.. musi być chociaż jakaś dziura na śrubę, czy coś w tym stylu.. a podobno u mnie nie ma czegoś takiego, albo nie możemy znaleźć.. Oczywiście, jeszcze myślimy i kombinujemy, bo ja też jestem zdania, że na pewno można coś zrobić!

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Gusiagatko brzusio rośnie!! widać gołym okiem
Stary 2011-03-15, 20:54   #4584
andziot
Zakorzenienie

Lolka1212 dziękuję Ci kochana, zawsze takie milutkie słowa od Ciebie słyszę
czuję się w miarę, lepiej niż wczoraj ... brzuch ciut mniej twardnieje, ale tak naprawdę dowiem się dopiero na wizycie czy wszystko jest ok ... jeszcze troszkę ...

agus87 aguś ja się zgadzam że wszędzie jest chemia, tylko tak się zastanawiam ile takie owoce w zimie są warte ??? bo żeby z grecji przyjechać i jeszcze tak pięknie wyglądać to trzeba czymś popryskać niestety .... poza tym nawet najpiękniejsze truskawki teraz nie smakują tak jak te latem
no i jasne że czipsy są beeeeeeeee

MoniaK
mnie właśnie dlatego bardzo wkurzały butelki dr. Browna bo one też taką rurkę miały i trzeba było czyścić dodatkowo ... dlatego jak mała przestała mieć poroblemy brzuszkowe szybko przeszłyśmy na zwykłe z Aventa

Renessme1985 każda z nas teraz ma już sporo dolegliwości ciążowych .. jedna znosi je lepiej a inna gorzej, ale to już nie długo i będziemy tulić nasze maleństwa poza brzuszkiem wytrzymaj kochana jeszcze troszkę !!!

moria44 WOW !!!!!!! teraz moria będzie jeździć z psinką wózeczkiem po domu już nie mogę się doczekać Twojego entuzjazmu i radości

Siasiek czasem naprawdę się cieszę, że Zocha jeszcze tak mało mówi i za bardzo nie wie że można się rodzicom postawić muszę chyba w jakiś mądrych książkach poczytać jak się trzeba zachowywać w takich sytuacjach
moja Zosia też nie lubo być brudna, od razu krzyczy "myj, myj"

anulinka2009 twój Pepe to wiercipiętek porządny cieszę się że wszystko z nim dobrze i taki siłacz z niego a powiedz, czułaś jak Ci się przekręcił ???? bolą Cię jakieś ruchy jego ???

eweska łóżeczko zabookowane

matallewar powiedz panu od zaliczenia że możesz mu zaliczenie mailem z porodówki wysłać

anula_81 za dużo masz na głowie dziewczyno !!! dobrze że mama taka rozsądna

gusiagatko taki świeżutki ten Twój brzuszek, do schrupania

czytałam i czytałam i końca widać nie było
brzuszek znów się spina
kupiłam Zosi kurtkę w H&M
no i specjalnie weszłam do Almy po sorbet ale nie było gruszkowych
więc wzięłam mango mam nadzieję że dobre będą
teraz uwalam się na lewy boczek i pachnę

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 21:06   #4585
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
Lolka1212 dziękuję Ci kochana, zawsze takie milutkie słowa od Ciebie słyszę
czuję się w miarę, lepiej niż wczoraj ... brzuch ciut mniej twardnieje, ale tak naprawdę dowiem się dopiero na wizycie czy wszystko jest ok ... jeszcze troszkę ...

agus87 aguś ja się zgadzam że wszędzie jest chemia, tylko tak się zastanawiam ile takie owoce w zimie są warte ??? bo żeby z grecji przyjechać i jeszcze tak pięknie wyglądać to trzeba czymś popryskać niestety .... poza tym nawet najpiękniejsze truskawki teraz nie smakują tak jak te latem
no i jasne że czipsy są beeeeeeeee

MoniaK
mnie właśnie dlatego bardzo wkurzały butelki dr. Browna bo one też taką rurkę miały i trzeba było czyścić dodatkowo ... dlatego jak mała przestała mieć poroblemy brzuszkowe szybko przeszłyśmy na zwykłe z Aventa

Renessme1985 każda z nas teraz ma już sporo dolegliwości ciążowych .. jedna znosi je lepiej a inna gorzej, ale to już nie długo i będziemy tulić nasze maleństwa poza brzuszkiem wytrzymaj kochana jeszcze troszkę !!!

moria44 WOW !!!!!!! teraz moria będzie jeździć z psinką wózeczkiem po domu już nie mogę się doczekać Twojego entuzjazmu i radości

Siasiek czasem naprawdę się cieszę, że Zocha jeszcze tak mało mówi i za bardzo nie wie że można się rodzicom postawić muszę chyba w jakiś mądrych książkach poczytać jak się trzeba zachowywać w takich sytuacjach
moja Zosia też nie lubo być brudna, od razu krzyczy "myj, myj"

anulinka2009 twój Pepe to wiercipiętek porządny cieszę się że wszystko z nim dobrze i taki siłacz z niego a powiedz, czułaś jak Ci się przekręcił ???? bolą Cię jakieś ruchy jego ???

eweska łóżeczko zabookowane

matallewar powiedz panu od zaliczenia że możesz mu zaliczenie mailem z porodówki wysłać

anula_81 za dużo masz na głowie dziewczyno !!! dobrze że mama taka rozsądna

gusiagatko taki świeżutki ten Twój brzuszek, do schrupania

czytałam i czytałam i końca widać nie było
brzuszek znów się spina
kupiłam Zosi kurtkę w H&M
no i specjalnie weszłam do Almy po sorbet ale nie było gruszkowych
więc wzięłam mango mam nadzieję że dobre będą
teraz uwalam się na lewy boczek i pachnę
Mango sorbet
Ale mi smaka narobiłaś

A pan jest od nowych technologii wydawniczych, to muszę uważać, bo jeszcze się zgodzi

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-15, 21:08   #4586
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Super to lozeczko. Kupuje lozeczko o takich samych wymiarach bo podobno do 5roku zycia ma wystarczyc, tylko ze bez szuflady bede miala.
Zgadza się bo tapczanik z tego później się robi a dzieciaczki długo zanim będą miały 140cm, u nas później zostanie tapczanik i trzeba będzie drugi dokupić

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ewesko mam nadzieję że synalowi już tak noga nie będzie rosła...tak do 43-44 niech rośnie ale nie dalej mój kuzyn ma 49 stopę i buty na zamówienie tylko albo w Niemczech
Oj też mam nadzieję bo później będzie problem, choć duzej jakos bardzo nie powinien mieć ja mam 37 mąż 41 i u niego w rodzinie wszyscy takie male stopy mają, u mnie najwiekszą ma brat 45 i to tyle więc mam nadzieję że synalowi za dużo stopy nie urosną.

Synal ostatnio mi mówił, że jego kolega, którego znam ma rozmiar stopy 44-45, a chłopak ma 12 lat, ale ja nigdy bym nie powiedziała że ma tyle lat , wyglada na starszego bo jeszcze do tego wzrost prawie 170cm, w szoku byłam jak pewnego dnia zaprosił go do domu(mówił że zaprosi kolegę), ale jak go zobaczyłam to myślałam że był o wiele starszy od synka a okazało sie że tylko rok starszy Moja mina bezcenna hahaha bo już pomyślałam z kim mój synal się zadaje myślałam że ma z 16-17 lat ten Piotrek :P
Ciekawe jaki będzie w wieku 18 lat, szok normalnie :P

Ja się już wykapałam, wypachniałam, teraz zajadam migdałki, popijam herbatkę, pisze eski to mężula i tak wieczór upłynie i po 22 pójdę pewnie spać
Stary 2011-03-15, 21:11   #4587
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
A pan jest od nowych technologii wydawniczych, to muszę uważać, bo jeszcze się zgodzi
upsssss

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Synal ostatnio mi mówił, że jego kolega, którego znam ma rozmiar stopy 44-45, a chłopak ma 12 lat, ale ja nigdy bym nie powiedziała że ma tyle lat , wyglada na starszego bo jeszcze do tego wzrost prawie 170cm, w szoku byłam jak pewnego dnia zaprosił go do domu(mówił że zaprosi kolegę), ale jak go zobaczyłam to myślałam że był o wiele starszy od synka a okazało sie że tylko rok starszy Moja mina bezcenna hahaha bo już pomyślałam z kim mój synal się zadaje myślałam że ma z 16-17 lat ten Piotrek :P
Ciekawe jaki będzie w wieku 18 lat, szok normalnie :P
170cm przed skokiem dojrzewania ??????????
to będzie wielki ...

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 21:20   #4588
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
upsssss

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

170cm przed skokiem dojrzewania ??????????
to będzie wielki ...
Zgadza się, ja nie mogłam uwierzyć jak synal mi mówił, dopiero jak zobaczyłam uwierzyłam.
Ciekawe jak wyglądaja jego rodzice ? Nigdy ich nie widziałam, a chłopak na bank jeszcze sporo urośnie, będzie miał pewnie ponad 190cm, chyba że jakimś cudem to rośnięcie u niego przystopuje troszkę.

A nie pisałam Wam, wczoraj siedzę sobie oczywiście na wizażu a tu mi skype dzwoni, no to oki patrzę z konta mojego małża, odbieram a tam sam znajomy francuz jest i gada do mnie że mojego małża nie ma, on sobie próbuje skypa i że w środę będą oboje dzwonić
Najśmieśniejsze jest to że ja francuskiego nie znam, udało mi sie to zrozumiec choć nie wiem czy dobrze, wydukałam mu kilka słów i sie pożegnaliśmy
Facet jest dość wiekowy nie zna się na kompie wcale, zreszta mój małż również i kiedys telefonicznie im tłumaczyłam jak pobrać i zainstalować skype, jak sie zalogować, bo konto załozyłam już sama mężowi :P I tamten francuz na razie korzysta z konta żeby sie nauczyć bo jak narazie sam nie umie się zarejestrować, a ja im nie wytłumaczę po francusku jak to zrobić, a mój małżonek nie cierpi kompów i totalnie się na nich nie zna :P

Teraz jak przyjedzie to będzie się uczył, bo ma sobie kupić laptopa żeby móc na co dzień ze mną gadać przez skype i nas widzieć jak również naszych kochanych chłopców bo juz będą na świecie :P
Stary 2011-03-15, 21:24   #4589
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

no hej
mam nareszcie chwilkę na poczytanie i napisanie małego co nie co

dzisiaj miałam dośc intensywny dzień...a najgorsze jest to, że jeszcze sie nie skończył...
właśnie wstawiłam zupkę pomidorową na jutro, bo jutro nie będzie kiedy ugotować...
w sumie jakbym wstała o 8 to bym zdążyła, ale to niewykonalne chciałąm się dzisiaj zarejestrować do mojej gin na usg 4 i wizyte 14 i się nie mogłam cały dzień dodzwonić

mój synalek cały czas leży mi na pęcherzu i zaczyna mnie to już drażnić...
jeszcze, żeby ograniczało się to tylko do biegania do toalety, ale mnie ten pęcherz boli jak się tak układa...chyba też wchodzę w jakiś ciążowy kryzys...drażni mnie kilka rzeczy zupełnie błahych...

Renessme1985 nie jesteś sama kochana...jak pisałam wyżej mnie tez coś łapie niedobrego...ale wierzę, że zostanie nam to wszystko wynagrodzone jak się dzidziulki urodzą...zapomnimy o wszystkich ciążowych dolegliwościach

moria44 czekamy na foteczki wózeczka

andziot doczytałam kochana, że nie miałaś najlepszych ostatnich dwóch dni...źle się czułaś...mam nadzieję, że już lepiej i brzusio grzeczny, nie twardnieje... uważaj na siebie i wypoczywaj

eweska ale ładniutkie to łóżeczko

gusiagatko ładniutki, zgrabniutki brzuszek

Siasiek
to synalek nie pozawala na to by mama się nie nudziła

matallewar zawsze pan profesor może Ci zaliczyć, bez Twojej obecności...a co

anula_81 dużo zdrowia dla rodziców masz teraz na głowie kochana... ale ważne, że mama rozsądna i już na pewno będzie dobrze

pewnie kogoś pominęłam...przepraszam, ale jak długo mnie nie ma to nie pamiętam wszystkiego co miałam napisać

Edytowane przez antropia
Czas edycji: 2011-03-15 o 21:27
antropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 21:24   #4590
spice1985
Zadomowienie

Dziewczyny,ja poczytałam Was i lecę spać, jutro poodpisuję.

Mam dla Was zagadkę na wieczór: myślicie że w 8 części wątku któraś się rozpakuje?

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości