|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Zadomowienie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
Też lubisz fiolet?? A jaki odcień najbardziej?? Bo mnie zauroczyła śliwka węgierka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zadomowienie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
Witam
![]() Troszke mnie nie bylo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pieluszki wielo sa super! Na razie mam Itti bitti, charlie banana, tots bots. Wszystkie są super i planuje kolejne zakupy ![]() Bianka - widzialam Twoj stosik na forum chusty.info - imponujący! ![]() ![]() Gratuluje zabkow, umiejetności i miesięcznic ![]() Moje dziecko dalej nie raczkuje ![]() ![]() Ubranka pokazujecie sliczne Ja mam juz tyle, że nic nie kupuje. Nie wiem czy moja Mala zdazy pochodzic w tym co juz mamy ![]() Curly - u mnie tez usypianie przy piersi. Juz raz ja tego oduczylam, przed moim powrotem do pracy, zeby tesciowa mogla spokojnie Mala usypiać wypracowanym przeze mnie sposobem, ale ona ma w nosie moje metody i oczywiście usypia Mala nosząc ja na rekach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
Mamusie cycowe skąd ja znam ten ból
![]() szczeniaczek uczniaczek u nas też szału nie robi buciki też mam dylemat jakie ale na razie chyba paputki- przecież w nich też może pochodzić w trakcie spacerku kilka kroczków a potem elephanten chyba. margo zakupy super szczególnie ten polarek i kangurek pluszak ![]() curly śliczna córcia djerba ani mi się waż nas opuszczać proszę się zalić ile chcesz, lepiej się poczujesz jak się wygadasz. Darianna super ta lala ![]() Niunia mam nadzieję że już się temp nie pojawi i współczuję przejść ![]() Lea kciuki zaciśnięte ![]() Velluto przyjmujemy syna marnotrawnego a raczej córę ![]() Pochwalę się tylko jeszcze tortem jaki upiekłam mamie na 5otkę- niespodzianka się udała mama była zaskoczona dostała kwiaty, był tort i oczywiście prezent- karnet na zabieg w salonie kosmetycznym w zasadzie to również salon masażu. I ma karnet na masaż relaksacyjny całego ciała gorącymi kamieniami ale gdyby się nie odważyła rozebrać i po prostu wolała by co innego to miła pani jej ma doradzić coś fajnego i w cenie masażu powybierać inne zabiegi na ciało ![]() Przepraszam że się nie odniosłam do wszystkich postów ale jakoś taka zabiegana jestem i nie mam ostatnio weny do pisania- małe problemy na szczęście nie z mężem i nie z małą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | ||
Zadomowienie
|
Edzia, fajna ta Twoja diablica
![]() Cytat:
Ja dostalam informacje, ze podeszwa powinna byc elastyczna wlasnie, bardziej miekka. Nie jak w paputkach mieciutka ale nie twarda, ze sie nie zgina... Cytat:
![]() ![]() Brawa za wstawanie malej i zapal do pieluch wielo... Jak nam sie trafi drugi dziec to bedzie jechal na wielo wlasnie i bede pytac o porady ![]() ![]() My po muzykowaniu juz dzisiaj. Fajnie tam jest. A w czwartek maz wynalazl nam (czyli mi i dziecku) gimnastyke dla maluchow (od 3m do 12m)...zobaczymy co tam wymysla ![]()
![]() |
#2615 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzieki ![]() wow! nieźle Ci wyszedl ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sluże pomocą, o ile sie jeszcze lepiej wgryze w temat ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zalezy co twoje dziecko zaakceptuje no i nie czarujmy sie chodzi o kase jedne mleka drozsze jedne tansze ale napewno juz z nr 2 my mamy bebiko miałam bebilon ale młoda miała straszne zatwardzenia po nim no ale my mleko dajemy tylko 1 max 2 razy dziennie reszte to cyc i inne stałe fragmenty gry :P tort superrrrrr w zyciu bym nie zrobiła takiego a data heheh przyszłosciowa az przez moment sie zastanowiłam czy cos mi przeleciało ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() |
#2617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 | |
Zadomowienie
|
Olivka, bardzo imponujacy ten tort
![]() Cytat:
Kurcze, tak czytam o Twojej malej i to faktycznie niezla aparatka co butli nie akceptuje. Na skroty wszystko. Omija raczkowanie a wstaje, butla nie a siegnie po kubek zaraz ![]()
![]() |
#2619 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kciuki się nie przydały, bo na rozmowę nie poszłam. ![]() pojechałam dziś do tej podstawówki , zaraz po wejściu pani woźna (?) pyta czy ja też na rozmowę, i mam się wpisać w zeszyt, reszta pań czeka w tamtej sali. Pytam , ile jest osób na rozmowę? Pani odpowiada, że dyrektorka spodziewa się około 60... ![]() ![]() ![]() ![]() więc wygląda na to, że na rozmowę kwalifikacyjną pani dyrektor zaprosiła wszytskie osoby, które cv przysłaly. ![]() do dupy z tym szukaniem pracy. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zadomowienie
|
O rany, Lea, przykro mi. Co za profesjonalizm wykazala pani dyrektor. Mnie zatkalo. Nigdy nie spotkalam sie z tym aby osoby ubiegajace sie o to samo stanowisko, spotkaly sie chociazby na korytarzu. Tak sie nie robi. Chyba, ze na filmach. A moze w szkolach jest inaczej....?
#2621 | |
Rozeznanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;25738153]nie zgadzam się, podeszwa ma być elastyczna,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kciuki się nie przydały, bo na rozmowę nie poszłam. ![]() pojechałam dziś do tej podstawówki , zaraz po wejściu pani woźna (?) pyta czy ja też na rozmowę, i mam się wpisać w zeszyt, reszta pań czeka w tamtej sali. Pytam , ile jest osób na rozmowę? Pani odpowiada, że dyrektorka spodziewa się około 60... ![]() ![]() ![]() ![]() więc wygląda na to, że na rozmowę kwalifikacyjną pani dyrektor zaprosiła wszytskie osoby, które cv przysłaly. ![]() do dupy z tym szukaniem pracy. ![]() ![]() Brak mi slow!! Cytat:
![]() ------------------------------------------------------------------------ Dziewczyny, Wy tu planujecie odstawienie od cyca a ja sie martwie czy uda mi sie wrocic do karmienia piersia ![]() ![]() Edytowane przez ałła Czas edycji: 2011-03-15 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;25738153] pojechałam dziś do tej podstawówki , zaraz po wejściu pani woźna (?) pyta czy ja też na rozmowę, i mam się wpisać w zeszyt, reszta pań czeka w tamtej sali. Pytam , ile jest osób na rozmowę? Pani odpowiada, że dyrektorka spodziewa się około 60... ![]() ![]() ![]() ![]() więc wygląda na to, że na rozmowę kwalifikacyjną pani dyrektor zaprosiła wszytskie osoby, które cv przysłaly. ![]() do dupy z tym szukaniem pracy. ![]() Durna... U nas zamieszanie dzisiaj, bo dostajemy z ue kasę i musiałam zamawiać z dziewczynami rzeczy na terapię dzieciaków, ale z przyjaciółką mamy program rozwoju ruchowego i m.in. będziemy miały basen z piłkami ![]() ![]() http://sklep.nowaszkola.com.pl/Domek...5,2749%29.aspx [IMG]file:///C:/Users/Aga/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna sprawa takie zajęcia, chętnie sama bym małą na takie zabrała ![]() Cytat:
A jaką kaszkę jej dajesz bo my dajemy z NEstle taką do której się tylko wodę daje. Torcik smakował nie chwaląc się bardzo dobrze- miętowy był ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;25738153]nie zgadzam się, podeszwa ma być elastyczna, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kciuki się nie przydały, bo na rozmowę nie poszłam. ![]() pojechałam dziś do tej podstawówki , zaraz po wejściu pani woźna (?) pyta czy ja też na rozmowę, i mam się wpisać w zeszyt, reszta pań czeka w tamtej sali. Pytam , ile jest osób na rozmowę? Pani odpowiada, że dyrektorka spodziewa się około 60... ![]() ![]() ![]() ![]() więc wygląda na to, że na rozmowę kwalifikacyjną pani dyrektor zaprosiła wszytskie osoby, które cv przysłaly. ![]() do dupy z tym szukaniem pracy. ![]() Normalnie opad szczeny ![]() Moja mama jest właśnie na etapie szukania pracy lub pomysłu na swój biznes- pracowała 10 lat w jednym msc i zlikwidowali filię zakładu. Już kombinujemy co by tu otworzyć swojego myśleliśmy o tym żeby otworzyć pijalnię kawy o herbaty- taką przytulną z jakimiś książkami żeby można było poczytać z takim klimacikiem- ale pytanie czy u nas w mieście się to sprawdzi ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Dzięki dziewczyny za pochwały ![]() Szaja dzięki nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy ![]() ![]() Małej też planuję sama zrobić i tak mnie siostra namawia żebym spróbowała robić muffiny na zamówienie takie z kolorowymi ozdobami- tylko czy u nas będzie na to zapotrzebowanie. Ona mnie tak namawia bo oglądała na DDTvn taki felieton o babkach które takie rzeczy robią miało to być na początku hobbistycznie i głównie dla znajomych a stało się głównym źródłem dochodu. Ale nie wiem czy ja się nadaję i czy u nas w ogóle to pójdzie że tak powiem. Szaja świetny ten domek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W deichmannie były za 60zł ale stwierdziłam że na wiosnę inne bedą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;25738153]nie zgadzam się, podeszwa ma być elastyczna, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kciuki się nie przydały, bo na rozmowę nie poszłam. ![]() pojechałam dziś do tej podstawówki , zaraz po wejściu pani woźna (?) pyta czy ja też na rozmowę, i mam się wpisać w zeszyt, reszta pań czeka w tamtej sali. Pytam , ile jest osób na rozmowę? Pani odpowiada, że dyrektorka spodziewa się około 60... ![]() ![]() ![]() ![]() więc wygląda na to, że na rozmowę kwalifikacyjną pani dyrektor zaprosiła wszytskie osoby, które cv przysłaly. ![]() do dupy z tym szukaniem pracy. ![]() ![]() 60osób? Oo maamoo.. Cytat:
Piękne były te cuda tych babeczek z DDTVN! Ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy.. ![]() Pisałam wczoraj posta i go nie ma ![]() I nie pamiętam o czym pisałam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lea szkoda tej rozmowy ale takie sytuacje potrafia zdemotywować. A oto mały indianin i duża tancerka: http://www.youtube.com/watch?v=mmWG-vndsGE |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
kardashi no piękne te babeczki co prawda do takiego stopnia zdobienia to mi baaaardzo daleko i musiałabym trochę zainwestować w sprzęt dekoratorski ale kto wie kto wie może o tym pomyślę- dodatkowa kasa się przyda
![]() Co do masy mam mieszane uczucia z jednej strony super plastyczna, śnieżnobiała, dobra w smaku pięknie wygląda ale z drugiej zawiera m. in. E i jakieś tam inne regulatory czy cuś i tak się biję z myślami czy na tort na roczek to dobry pomysł. Wiadomo mała nie musi jeść lukru. Chyba zrobię tak że na wszelki wypadek kupię gotowy żeby mieć nawet dwa- bo niby pisze że jeden to dość ale mi ciężko go było rozwałkować tak na cały tort. A jednak spróbuję sama zrobić może nawet wcześniej bo lukier można mrozić. Natomiast barwniki suuuuper z Wiltona malusio dajesz a kolory boskie ![]() Miałam kupić gotową dekorację torta ale chyba część zrobię sama tylko kupię jeszcze kolor jasny róż. ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Darianna superaśne dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;25739494] U nas zamieszanie dzisiaj, bo dostajemy z ue kasę i musiałam zamawiać z dziewczynami rzeczy na terapię dzieciaków, ale z przyjaciółką mamy program rozwoju ruchowego i m.in. będziemy miały basen z piłkami ![]() ![]() http://sklep.nowaszkola.com.pl/Domek...5,2749%29.aspx [IMG]file:///C:/Users/Aga/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][/QUOTE] świetny ten domek! ![]() a te buty do nauki sznurowania to jakie? ![]() w ogóle podaj stronkę gdzie sa tego typu zabawki . pliss. ![]() Cytat:
![]() a w jak dużym mieście mieszkasz/ herbaciiarnia- fajnie brzmi... ![]() mietowy.. mniam! ![]() ![]() a takie sytuacje w budżetówce to i ja znam. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() nie miałam czasu wpasc wczesniej - teraz nadrobiłam - dzieciaczki śliczne ![]() - butki mi sie wasze podobają ![]() - tort super ![]() ![]() ![]() Lea no lipa z tą rozmową ale może jeszcze coś sie trafi ![]() Mnie cały dzien tak jakoś zleciał ![]() rano Gabi zrobiła cyrk - coś ją bolało - myślelismy że brzuszek , choc i uszy i zeby obstawiałam - strasznie mi płakała , zadzwoniłam do naszej lekarki poleciła dac na razie coś przeciwbólowego i obserwowac . Dałam Ibum - przeszło - poszłysmy z 2 kilometry do centrum na zakupy - spacerkiem ![]() Potem takie tam - pranie , gotowanie , torcik dla meża na jutro na urodziny ![]() Po południu znowu cyrk - praktycznie całe popołudnie młoda przepłakała i marudziła i przytulała sie domnie , nawet pierwzsy raz na klacie mi usneła , juz nie wiedzieliśmy co z nią zrobic - pod wieczór troszke temperatura sie podwyższyła - dałam Ibum i dziewczyna odżyła . I teraz tak - młoda od dwóch tygodni sie troche smarka - tak długi katar może spowodowac zapalenie ucha - za uszy sie łapie . Zeby idą - dziąsła pełne , nabrzmiałe , dolne jedynki juz widac ale nie przebite ![]() I co jej jest uszy czy zeby ![]() Jutro rano łapie siuśki i jade po skierowanie na szybkie badanie - zobaczymy co jej dolega . jeśli uszy to jutro mamy laryngologa w przychodni , a jesli zeby to sie zameczymy ![]() Trzymajcie kciuki co by to zeby były - masakra ale przynajmniej bez antybiotyku sie obejdzie ...
#2629 |
Konto usunięte
|
Lea, już podaję - uprzedzam, trzeba szukać, bo strony mają ogromną marżę (np. klocki FP, te 3 sztuki takie, po...90zł. A w sklepie 50 normalnym jakimś).
Butki i inne rzeczy uczące wiązać, zapinać można takie kupić: http://www.sklep.educarium.pl/educar...4&produkt=8707 http://www.sklep.educarium.pl/educar...4&produkt=6499 (zamówiłyśmy) http://www.sklep.educarium.pl/educar...4&produkt=6354 (zamówiłyśmy) http://www.sklep.educarium.pl/educar...4&produkt=1014 (ramki osobno, nie brałyśmy bo drogie) http://sklep.mo✂✂✂ambino.pl/go/_info/?id=670 http://sklep.mo✂✂✂ambino.pl/go/_info/?id=144 http://www.edusklep.pl/produkt/10103...rex_zd338.html (te wybrałyśmy) A zaraz wam pokażę co można dzieciakom potem kupić, albo tak jak Lea ty dla Maksia - rzeczy których w sklepie raczej nie spotkasz albo b., rzadko, a są świetne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lukru nie będe dawała Blance.. ![]() Ja sama go nie jem bo dla mnie za słodki jest ![]() A jak kupię białą masę to można dosypać normalnie barwnik ![]() A gdzie zamawiałaś go? Ja bym zamówiła dwa bo chce piętrowy tort.. [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;25742361] będę szukać dalej. ![]() a w jak dużym mieście mieszkasz/ herbaciiarnia- fajnie brzmi... ![]() mietowy.. mniam! ![]() ![]() a takie sytuacje w budżetówce to i ja znam. ![]() Jest aromat miętowy do ciast ![]() Ja tez myślałam o herbaciarni.. Przytulne wnętrze, pyszne kawki i herbatki cos słodkiego.. ale u mnie nie przejdzie takie coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;25743024]Lea, już podaję - uprzedzam, trzeba szukać, bo strony mają ogromną marżę (np. klocki FP, te 3 sztuki takie, po...90zł. A w sklepie 50 normalnym jakimś).
Butki i inne rzeczy uczące wiązać, zapinać można takie kupić: http://www.sklep.educarium.pl/educar...4&produkt=8707 http://www.sklep.educarium.pl/educar...4&produkt=6499 (zamówiłyśmy) http://www.sklep.educarium.pl/educar...4&produkt=6354 (zamówiłyśmy) http://www.sklep.educarium.pl/educar...4&produkt=1014 (ramki osobno, nie brałyśmy bo drogie) http://sklep.mo✂✂✂ambino.pl/go/_info/?id=670 http://sklep.mo✂✂✂ambino.pl/go/_info/?id=144 http://www.edusklep.pl/produkt/10103...rex_zd338.html (te wybrałyśmy) A zaraz wam pokażę co można dzieciakom potem kupić, albo tak jak Lea ty dla Maksia - rzeczy których w sklepie raczej nie spotkasz albo b., rzadko, a są świetne ![]() ten krokodyl jest świetny!!! ![]() ![]() ona lubi takie cuś, swojemu synkowi też uszyje, za jednym razem. ![]() I te butki z pierwszych linków - rewelacyjne! ![]() A z tymi cenami to masz rację. Jak na ostatnim zebraniu rady rodziców dyra pokazała nam katalog, z którego zamawia zabawki, to myślałam że padnę, ceny Fp i innych które znam 40% wyższe niż w zwykłych sklepach stacjonarnych. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;25743024]Lea, już podaję - uprzedzam, trzeba szukać, bo strony mają ogromną marżę (np. klocki FP, te 3 sztuki takie, po...90zł. A w sklepie 50 normalnym jakimś).
Butki i inne rzeczy uczące wiązać, zapinać można takie kupić: http://www.sklep.educarium.pl/educar...4&produkt=8707 http://www.sklep.educarium.pl/educar...4&produkt=6499 (zamówiłyśmy) http://www.sklep.educarium.pl/educar...4&produkt=6354 (zamówiłyśmy) http://www.sklep.educarium.pl/educar...4&produkt=1014 (ramki osobno, nie brałyśmy bo drogie) http://sklep.mo✂✂✂ambino.pl/go/_info/?id=670 http://sklep.mo✂✂✂ambino.pl/go/_info/?id=144 http://www.edusklep.pl/produkt/10103...rex_zd338.html (te wybrałyśmy) A zaraz wam pokażę co można dzieciakom potem kupić, albo tak jak Lea ty dla Maksia - rzeczy których w sklepie raczej nie spotkasz albo b., rzadko, a są świetne ![]() Super zabawki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny ![]() ![]() Byłam dzisiaj w Deichmannie, chciałam kupić młodej butki, ale wszystkie, które mi sie podobały i były w rozsądnej cenie zaczynały sie od rozmiaru 21 ![]() edzia, ślicznego masz diabełka ![]()
![]() |
#2634 | |||
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;25738153]
kciuki się nie przydały, bo na rozmowę nie poszłam. ![]() pojechałam dziś do tej podstawówki , zaraz po wejściu pani woźna (?) pyta czy ja też na rozmowę, i mam się wpisać w zeszyt, reszta pań czeka w tamtej sali. Pytam , ile jest osób na rozmowę? Pani odpowiada, że dyrektorka spodziewa się około 60... ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;25739494]Amelka ma piękne oczyska ![]() U nas zamieszanie dzisiaj, bo dostajemy z ue kasę i musiałam zamawiać z dziewczynami rzeczy na terapię dzieciaków,[/QUOTE] dziekujemy a zabawki super sama bym sie nimi pobawiła ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() supr masz piekne dziewczyny a ta starsza to ma talent super ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
moze byc i to i to bo przy zabkowaniu moze byc katar a ten moze powodowac zapalenie ucha tu działa reakcja lancuchowa lepiej isc sprawdzic do lekarza ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
hmm az sie boje jechac zobaczyc dla ami buty ![]()
![]() |
#2635 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, bo szkoła musi korzystać z przetargów i dlatego zamawiają z takich sklepów - no a sklepy korzystają i windują ceny. Aczkolwiek nie wszystkie, ale takie mo✂✂✂ambino - koszmarnie
![]() A myśmy na te cuda z koleżanką wydały już ok. 20tysięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.. większość z Was pewnie już jeździ spacerówkami
![]() Mój byk nadal mieści się w gondoli ale na spacerach uparcie w niej siedzi.. a ja tylko wgapiam się w niego czy mi z tego wózka nie wyskoczy :/ I tu szukam spacerówy... szukam, widziałam kilka w markecie jak narazie i w oko mi wpadła jedynie taka z tych co widziałam: http://allegro.pl/wozki-spacerowe-pa...493226112.html co sądzicie? Jak na moje oko to była w porządku.. gółka niby plastikowe ale jak je pomacałam to takie jakby kauczukowo-gumowe, materiał też mi się zdaje, że nienajgorszy.. :/ Niestety nie mogę sobie pozwolić na spacerówkę wartą tysiąc złotych, więc może możecie coś polecić tak w cenach 200-300zł ?
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;25747695]Dziewczyny, bo szkoła musi korzystać z przetargów i dlatego zamawiają z takich sklepów - no a sklepy korzystają i windują ceny. Aczkolwiek nie wszystkie, ale takie mo✂✂✂ambino - koszmarnie
![]() A myśmy na te cuda z koleżanką wydały już ok. 20tysięcy ![]() nie rozumiem?? ![]() ![]() http://allegro.pl/wozek-gondola-dla-...500000284.html tyle, że za 210zl od sztuki. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wózek mojej przyjaciółki - który ostatecznie okazał się Espiro JET, już znalazł nowego właściciela. ![]() ![]() Ja dla Tymka mam BabyDesign Sprint- bardzo fajny, tyle że to nie parasolka. Też fajny, kupiłam używkę dla Maksia, Tymek będzie 3 właścicielem, a wcale po wózku tego nie widać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Rozeznanie
|
wybaczcie, że nie będę cytować ale mam podły nastrój
w nocy Wiktor dostał mm (wybrałam gerber i w smaku jest dość dobre, słodkie) nie dość, że nie chciał tego tknąć to jeszcze dostał histerii (po spróbowaniu) co ja mam zrobić? może dodać ze 2,3 miarki kaszki bezmlecznej, zmieni to mocno smak czy nie? ![]()
#2639 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() od kiedy naucyzła sie mówic NIE to jej ulubiony wyraz Siala z checia bym pomogła ale ja sie nie znam jedynie co moge doradzic to spróbowac kupic uzywke ale tych drozszych firm kurka chciałabym zobaczyc ta twoja latorosl dawno jej nie pokazywałas Panno migotko ja Amelii wprowadzałam 1 raz mm rano i mieszałam go z moim pokarmem miarka mleka 30 gram wody reszta mój pokarm i tak dodawalam mm a ujmowałam mojego a jakbys dała mu troche kaszki zdrowy brzuszek do tego mleka ? pogoda do kitu ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;25747695]Dziewczyny, bo szkoła musi korzystać z przetargów i dlatego zamawiają z takich sklepów - no a sklepy korzystają i windują ceny. Aczkolwiek nie wszystkie, ale takie mo✂✂✂ambino - koszmarnie ![]() A myśmy na te cuda z koleżanką wydały już ok. 20tysięcy ![]() fajno ![]()
#2640 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Nie łapałam siuśków i na razie czekamy na rozwój sytuacji . Obstawiam zeby . o 2.30 młoda troche gorączkowała , nie zawiele ale troche sie meczyła i ewidentnie coś ją bardzo bolało- meczyłyśmy sie godzine . Dałam ibum i usneła . Miałam łapac te siki i jechac do badania ale rano odkryłam tą cholerną lewą jedynke . Jeszcze prosze nie gratulowac ![]() ![]() Obstawiam że to moment kulminacyjny wyżynania sie tego zeba i młoda cieżko to znosi . cholera to dopiero pierwszy ząb a gdzie reszta ![]() Wiecie co czasami juz jestem zmeczona byciem kochającą matką - nie mam siły ![]() Za długo chyba ciągnie sie ten marud i niedosypianie związane z tymi zebami. Poczekamy zobaczymy - jak bedzie sie coś dziac - zawsze można skoczyc do lekarki - na razie wszystko wskazuje na ząbek - atego sie nie leczy .
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.