![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
jomic mama jest "troszkê" przewra¿liwiona bo kiedy¶ jechali¶my z moim bratem( wtedy by³ on pocz±tkuj±cym kierowc±) i przed wjazdem na rondo ciut za daleko sobie wyjecha³ (gdyby na rondzie je¼dzi³y same osobowe to by³oby ok) w rezultacie czego zostali¶my zepchniêci do rowu przez Tir
tak¿e jej wybaczam ![]() co do w³osów to naczyta³am siê o szamponach bez silikonów, postanowi³am wypróbowaæ i jako¶ nie mogê siê przemóc( mam po nich sztywne w³osy, które trudno rozczesaæ ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Mango witaj ![]() i dziel siê swoimi relacjami z jazd przy ka¿dej okazji ![]() Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-03-15 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 881
|
ciekawe jakby co¶ siê sta³o to co by policja powiedzia³a, Bo nie wiem z jak± prêdkosci± ona jecha³a wyprzedzaj±c ani na jakim dystansie to siê dzia³o. I wyprzedzanie nazywa³a wymijaniem
![]()
#4623 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 678
|
hej
![]() ja dzis bylam sama pierwszy raz u mechanika, bo cos mi sie porobilo z kierownica, tzn chodzi ciezko, tak kwadratowo i musze sie niezle nasilowac przy ostrych zakretach zeby wrocila na miejsce... wspomagania nie ma, ale i tak wczesniej chodzila lekko.. a teraz "masakra ", no i w efekcie stalam 3 godz na dworzu i marzlam patrzac jak kolega tam cos tworzy, chcial mi zrobic na miejscu i dlatego tyle czasu... no ale przynajmniej juz jest ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 699
|
Cytat:
![]() ![]() Po sobotniej je¼dzi na obcasach postanowi³am ¿e ju¿ nie bêdê je¼dzi³a na obcasach ![]() Nie wiem jakie buty jutro za³o¿yæ... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
kozaczki. U mnie np wieje i jest zimno. I po tym chorowaniu jako¶ nie mogê siê przekonaæ ani do cienkiej kurtki ani to l¿ejszych butów
#4626 |
Zakorzenienie
|
catttt a gdzie Ty siê jutro wybierasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Do szko³y-9 lekcji + zawodowy angielski (2 godziny)
![]() Samochodem moim ukochanym tylko do najbli¿szej stacji kolejowej, a dalej ukochanych Flirtem ![]() Wszystko ukochane ![]()
#4628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Bo wczoraj widzia³am dziewczyny w bluzkach z krótkim rêkawem
![]() A ja w kozakach, p³aszczu.. Nawet moja siostra siê zapyta³a czemu taka opatulona chodzê. To siê wola³am zapytaæ Was co by siê upewniæ ¿e jednak jest za zimno na l¿ejsze ubieranie siê. Moja babcia ma zapalenie oskrzeli, moja mama pewnie te¿ ale nie chce i¶æ do lekarza...Strze¿cie siê albowiem wirusy s± wszêdzie ![]()
#4630 |
Zakorzenienie
|
mi zawsze wpajali ¿e marcowe pogody s± zdradliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zadomowienie
|
misislipy, ekscentryczna, szkoda, ¿e siê nie uda³o, ale wiecie... Nastêpne podej¶cia bêd± Wasze
![]() misislipy, z Wordu pojecha³a¶ w prawo ulic± Mieros³awskiego i tam na tych ¶wiat³ach, na skrzy¿owaniu z Westerplatte Ci zgas³? Gdzie mia³a¶ jechaæ? Jak nazywa³ siê pan egzaminator? ![]()
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
No ja co¶ o tym wiem. Nie mogê siê wygrzebaæ z tego kaszlu
#4633 |
Zakorzenienie
|
nie lekcewa¿ tego, proszê
mój tata kaszle ju¿ od kilku lat, bo sobie lekcewa¿y³ "lekkie przeziêbienia", nie doleczy³ i efekty teraz s³ychaæ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam siê, lepiej i¶æ do lekarza i mieæ pewno¶æ ¿e ten kaszel nie zwiastuje czego¶.
Wiem po sobie...
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-03-15 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Podobno taki kaszel moze nawet 3-4 tyg siê utrzymaæ.
#4636 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 752
|
Karolina ulic nie znam ale dok³adnie
![]() na tych nieszczêsnych ¶wiat³ach... nigdy ich nie lubia³m ![]() mia³am pana Kaca³ê, bardzo sympatyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25746153]Karolina ulic nie znam ale dok³adnie
![]() na tych nieszczêsnych ¶wiat³ach... nigdy ich nie lubia³m ![]() mia³am pana Kaca³ê, bardzo sympatyczny ![]() 14- mój szczê¶liwy numer ![]() A jaki jest Twój? Nastêpnym razem wybierz go sobie, je¶li u Was mo¿na wybraæ. Mnie siê E. zapyta³, który wolê. Wybra³am ten, co ju¿ sta³ na ³uku ![]() ![]() ![]()
#4639 | |
Zakorzenienie
|
ja bêd±c dzieckiem czêsto ³apa³am zapalenie oskrzeli, dali i skierowanie do alergologa, zrobili i testy i wysz³o mi,¿e mam alergiê( ilo¶æ alergenów które mnie uczula³y by³a zaskakuj±co du¿a, twierdzili,¿e takie przypadku ju¿ dawno nie mieli) dosta³am leki sterydowe, wziewne, bra³am przez okres dwóch lat i odstawi³am na w³asn± rêkê,bo kiedy pominê³am jak±¶ dawkê czu³am siê jak "na g³odzie" mog³am przespaæ ca³y dzieñ i swiat³owstrêt murowany. I od tamtej pory zapalenie oskrzeli mnie nie mêczy, jak chorujê to na grypê- raz do roku albo i wcale, ewentualnie jakie¶ przeziêbienie mnie z³apie
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
zapraszam p. Sylwiê na egzamin, samochód nr. 14... a ja tak chcia³am 13... ale w trasie by³a ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
czyli tak prawid³owo bardzo? Oczywiscie. Jeszcze tak
#4642 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Ja jakie¶ 3-4 lata temu te¿ tak mia³am. Kaszel, antybiotyk i skierowanie do alergologa od razu. Tam okaz±³o siê, ze nie alergia ale astma. Leki, terarara, przeprowadzi³am siê, odstawi³am (ostatnio nawet przetermoniwane odnios³am do apteki) i jakos by³o ok.
Chorujê dwa razy w roku - listopad i lity, ewentualnie jakas angina latem. Teraz zaskoczy³a mnie temp, bo ja z tych co 37stopni raczej nie przekraczaj±. Zobaczymy co bêdzie. Jeszcze z tydzieñ.
#4644 |
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25746512]ja mam takie co¶ g³upiego: jak mam skrêcaæ w prawo, zawsze najpierw odbijê w lewo a potem w prawo
![]() ![]() przynajmniej nie wjedziesz na krawê¿nik:d jak raz tak zrobi³am to wyjecha³am na lewy pas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 328
|
misislipy i ekscentryczna nastêpnym razem na pewno siê uda!
![]() Ja jestem nawet zadowolona z dzisiejszej jazdy. Chyba siê prze³amiê i jako¶ na dniach zapiszê na praktykê. I. twierdzi, ¿e je¿d¿ê dobrze i w sumie przerwa chyba dobrze mi zrobi³a, bo siê trochê zdystansowa³am, ale powiedzia³, ¿e widaæ mimo wszystko piêtno poprzedniego instruktora...na niektóre rzeczy po prostu reagujê nerwicowo, bo pamiêtam, ¿e za nie dostawa³am opieprz... A najgorsze jest to, ¿e ja siê nakrêcam, ¿e mo¿e on ma jakie¶ wtyki w wordzie i siê dowie kiedy mam termin jak siê umówiê i bêdzie mnie drêczy³...
#4646 |
Konto usuniête
|
princeseczka ja zawsze nie¶wiadomie je¿dzam na pas obok
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- a mój I. jest tak kochany i powiedzia³, ¿e nie muszê je¼dzic specjalnie do S³upska by siê zapisaæ na kolejny egzamin i powiedzia³, ¿e mam przynie¶æ kasê a on mnie umówi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25746720]princeseczka ja zawsze nie¶wiadomie je¿dzam na pas obok
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- a mój I. jest tak kochany i powiedzia³, ¿e nie muszê je¼dzic specjalnie do S³upska by siê zapisaæ na kolejny egzamin i powiedzia³, ¿e mam przynie¶æ kasê a on mnie umówi ![]() my¶la³am ¿e tylko ze mnie taka artystka ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- ach Ci nasi instruktorzy, co my by¶my bez nich zrobi³y ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4648 |
Konto usuniête
|
ja na ³uku potrafi³am przy obracaniu siê i patrzeniu w ty³ automatycznie skrêcaæ w prawo, rêce sz³y za wzrokiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
sweet ale on siê nie dowie o Twoim egzaminie, nie mów mu za nic w ¶wiecie!
widaæ ¿e obecny jest cz³owiekiem, nie to co tamten.... ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25746894]ja na ³uku potrafi³am przy obracaniu siê i patrzeniu w ty³ automatycznie skrêcaæ w prawo, rêce sz³y za wzrokiem ![]() ³uk, jazda do ty³u...za cholerê nie mog³am poj±æ w która stronê mam krêciæ ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- uciekam spaæ dziewuszki, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Konto usuniête
|
princeseczka ja na poczatku te¿
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- dobra... idê spaæ po tym ekscytuj±cym dniu ![]() papa, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.