|
|
#151 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXV
Wróciłam z siłowni,idę zaraz do łóżeczka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobijająca sytuacja, współczuję a ja sobie żyłam w spokojnej nieświadomości ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#153 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to ja będę barykadowac drzwi porodówki
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziks, spokojnie Ale ja to zimna sucz jestem i mnie już coraz mnie co i kto rusza tzn. jak przyjaciel dzwoni, że mu pomoc poczebna, to rzucam wsio i lece przytulać, ale swoje życie mam i swoje problemy mnie zajmują przede wszystkim. Każdy kowalem swego losu. Idę chyba spać, bo cuś dziś ogólnie nie w sosie jezdym i czuję, że się mogę zacząć przypierdliwiać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-15 o 21:53 |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Maja - to sama wiem. Ale jestem po raz pierwszy w takiej sytuacji, najzwyczajniej w świecie mi na nich zależy. A jak mi zależy to mnie po prostu "rusza"
Mnie rusza, ciebie nie. Proste.Może rzeczywiście lepiej idź spać.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-15 o 21:55 |
|
|
|
#156 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mogę w porodzie pomóc
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę pobawić małe Redziątko
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#158 |
|
Nindżopesz
|
Własnym ciałem? To za długo nie powstrzymasz teściowej...
Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Myślę, że jednak powierzę te zadania Matce Kangurzycy, znaczy eee Gryxiowi
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
ja mogę donosić kawę i drinki na porodówkę - chciałam blokować teściową ale najlepsze zabrała Polly - chyba że bedziemyw roli Ciecia zmieniać sie - biere nocną zmianę - o i mogę być osobistą asystentko/stylistką REd - od poprawiania mejkapu, fryzury - ubierania koszulek/ bizuterii
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Nie doceniasz Polly. "W małym ciele wielki duch"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
ale impra się szykuje
na poród się nie pisze, nie chcę aby moje zwłoki przeszkadzały w przejściu czy cuś to ja mogę eeeeeee gotować Madzik doświadczeń w temacie nie mam, bo żadna ze znajomych, zaprzyjaźnionych par się nie rozwodziła, ale domyślam się, że to musi dołować i nieść ze sobą inne niezbyt przyjemne odczucia
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załamywanie rezerwuję tylko na swoje własne problemy ![]() P.S. i żeby za żadne skarby Wam nie przyszło kiedyś do głowy załamywać się gdybym miała (tfu, tfu odpukać ) jakiś problem i załamywać własne prywatne żywota z mojego załamania - tffarde opoki mata być ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=deyc4uLg8ew ? ![]() chyba, że się Burzumem wspomoże ![]() I nie wiadomo, kto będzie gorzej się wydzierał - babki na porodówce czy Varg http://www.youtube.com/watch?v=tPJpfNE73fQ
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-15 o 22:11 |
|
|
|
|
#165 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Rodził,czy jak
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Nudzi mi sie
mam ochote odstrzelic sobie mozg
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maju - to właśnie robię. Wysłuchuję i pocieszam. Nie przeszłoby mi przez myśl dawać rady, wskazówki czy udzielać jedynie słusznych recept na życie. Oł jes ![]()
|
|
|
|
#168 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
ja moge do stanowiska kupy
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
wrrrrr
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- brawa dla tego pana !ekhm a przepraszam a Redsikowego TZeta rola sie była 9 miechó temu skończyła ? czy jak ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-15 o 22:17 |
|
|
|
#172 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#173 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Niby nie ale ma wrodzone predyspozycje jak wynika z testu
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- ja monopolowy ![]() A kto Quality? Przecież Reds musi leżeć i pachnieć
|
#175 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Spoko, referencje na życzenie ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Good point! |
||
|
|
|
#176 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam doświadczenie nabyte w trakcie własnych zmagań porodowych
I szlifuję formę na siłce Będę Ci pomagać w odciąganiu pokarmu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-03-15 o 22:26 |
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ide sobie
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
, boja mam spore potrzeby i możliwości ![]() pójdziemy razem ![]() ale fuchę se wybrałeś a to takie zakupy no dobrz, może być Lidl ![]() Rejcz dalej chcesz iść
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
no jak to kto ? OSOBISTA ASYSTENTKA
![]() ooo zacnie - no to kiedy godzina zero - mozę zsynchronizujmy zegarki ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- czytaj poniżej ![]() ale dzie mi szefowa każe - ja w kryzysowych sytuacjach jestem nadzwyczaj decyzyjna - a to trudne nie bedzie bo Red je tylko chleb i ser Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-15 o 22:33 |
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Z
na glowie oddalam sie w kierunku lozka.Dobranoc ![]() Mam wisielczy humor
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

Niby takie rzeczy się zdarzają, ale nie ogarniam tego. To jest dla mnie szok. Nawet nie potrafię do końca nazwać tego co czuję

tzn. jak przyjaciel dzwoni, że mu pomoc poczebna, to rzucam wsio i lece przytulać, ale swoje życie mam i swoje problemy mnie zajmują przede wszystkim. Każdy kowalem swego losu.
Mnie rusza, ciebie nie. Proste.

) jakiś problem i załamywać własne prywatne żywota z mojego załamania - tffarde opoki mata być
Rodził,czy jak
mam ochote odstrzelic sobie mozg
brawa dla tego pana !

no dobrz, może być Lidl