|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
przeczytałam kiszonki
|
|
#242 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho?!
Znacie rymowanki z serii "Zapaliła się stodoła"...?
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
i ja - choć we wannie mało brakowało
![]() coby tu coby tu cobytu - nocne czytanie ustaw skutkuje stratą czasu bo i tak nie wiem co przeczytałam chyba poczebuję dobrego aparata fot - moze byc używka - ile razy coś sce obfocic pozyczanymi - to wychodzą jakieś przekłamane kolory, zamazania, nie widac literów - na all od samej siebie bym nie kupiła jakie wy macie aparaty ze takie fajne czyste fotki wychodza ? zawsze widac każdy szczegół ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- nie masz nic na stanie?? Cytat:
przyypomnij pierwszą zwrotkę |
|
|
|
|
#245 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#248 |
|
BAN stały
|
Proszę, proszę, jaki wyostrzony dowcip o tej późnej porze
Mam, ale na razie używać nie mogę ![]() --- Kłeszczyn - co zrobić, jeśli sprzedawca nie dostarczył towaru, jego konto zostało zawieszone, a Allegro nie odpisuje na @? Iść od razu na policję czy pisma jakieś słać do krętaczy?
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczałeś jak Destiny's Child
|
|
|
|
|
#250 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być? ![]() Cytat:
![]() Nudzi Ci się ![]() O nie, nie mój Drogi, ja nic nie rozlewam, nawet kropli (zawsze wszystko prosto do gardełka idzie ). Ja rozbieram Cytat:
Cytat:
O!! No to mówiłam że na pewno coś z gołą babą ![]() Czekajta ... Miałam Wam wcześniej wkleić, ale skleroza again i rozbieranie mnie wciągło ![]() Były 2 wyspy: Na wyspie 1 było 100 mężczyzn i jedna kobieta, na wyspie 2 -100 kobiet i jeden mężczyzna. Pozostawiono ich na okres jednego roku. Ekspedycja naukowa płynie po tym okresie na 1 wyspę gdzie było 100 mężczyzn i jedna kobieta. Okazuje się że panuje tam ład i porządek. Wybudowano nawet miasto i kręgielnię. Pytają się mężczyzn jak radzą sobie z tymi sprawami? - Jest ok. Obleci. Płyną na drugą wyspę, gdzie było 100 kobiet i jeden mężczyzna: Spustoszenie i na środku wyspy tylko jedna palma. Na czubku tej palmy trzyma się kurczowo wystraszony facet, a kobiety skandują: - Jak już nie możesz, to chociaż pokaż!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-16 o 01:39 |
||||
|
|
|
#251 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nawet przeleciało mi przez musk, że to oczywiście związane z dietą jest, tylko dlaczego na all Cytat:
Cytat:
Cytat:
to o mnie Cytat:
Cytat:
ale jestem ciekawa co kupiłeś
|
|
|
#252 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
) i czekają na statek z Chin, później kazali dopłacić jeszcze parę PLN, bo się nie zgadzały koszty transportu, i tak siostra czekała, czekaaała, czekaaaaała, aż zawiesili konto, a Allegro ma wszystko w ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
A i tu jeszcze taki no, normalny kawał, niezboczony :
Na wycieczkę rowerową wyruszyło dwóch wariatów. Jadą, jadą... Nagle jeden zatrzymuje się i spuszcza powietrze z kół. - Co ty robisz? - pyta drugi. - A siodełko było za wysoko - odpowiada tamten. Na to ten drugi zamienia miejscami kierownicę z siodełkiem. Teraz ten co spuszczał powietrze, zdziwiony pyta: - A co ty wyprawiasz? - Zawracam, z takim idiotą jak ty nie jadę dalej!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#254 | ||
|
Zakorzenienie
|
taaaaaaaa, jest oferta pracy w sekretariacie ino urzędowe - nie wymagają doświadczenia ale znajomości ustawy o .... i rozporządzeń itp
no kurtka to se pomyślałam że sie zaznajomie - ale only baj dej - i cheba mnie to zajmie tydzień - no ale tak szybkiej rekrutacji nie widziałąm jeszcze w urzędach zeby dzień po terminie składania doksów wzywali na testa itp ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Cytat:
ja kcę wyłącznie idiot - są dobre idioty Cytat:
|
||
|
|
|
#255 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Btw - dowcipy Cytat:
Btw - Pamiętam z lat pacholęcych tzw. silosy z kiszonką, w PGR na wsi u dziadków (jak to waliło!) Cytat:
|
||||
|
|
|
#256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idź na Polizei No Cytat:
Hmm, to jest konkurs tak? A nie wiadomo jeszcze kto wygra? ![]() Czymam kciuki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Co robi baba na dachu?
Drze papę
|
|
|
|
#258 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Siostra pójdzie Chociaż sam też mógłbym poleźć - no ileż można pić kawę na stojąco? |
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Angela i Foresta
2 za jednym zamachem, tylko Angel coś się opiera (stydliwy trochę może ).I tym gołym i wesołym akcentem zakończę ![]() Papa
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
taki mam
ogólnie good jest Cytat:
nie, no mam porcelanę a biegało mi o jelitówkę, a raczej antybiotykówkę
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Spo, dobranoc
A ja filturję
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ale tym razem znóf bez nadziei bo nie mam parcia na to no eeeeeeeeee jakiś był w związku chyba z tsunami czy cos - kurde nie wiem nie ogladam wiad ale w radiu miedzy piosnkami cos gadali jakis czas temu |
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
wet dzwoni do baby -jest u mnie pani mąż z psem i prosi o uśpienie, zgadza się pani? _ tak, oczywiście, a psa proszę puścić wolno, zna drogę do domu
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja szukam czegoś co ma centymetr grubości i góra 10 długości (mało wymagająca jestem ) - płaskie, cienkie - letkie - wszystkosamorobiące - fidziałam u koleżanki kiedyś cheba Cybershot na tym pisało poluukam - mały był ale wariat ![]() ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- ![]() fanie, a coś poza dowcipami rozmawiacie ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-16 o 02:06 |
|
|
|
|
#265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Canon Power Shot SX110 Cytat:
beczka smalcu ŻART, Żart!!!!! Cytat:
Genialna prostota ![]() Piosenka, którą Tato mi śpiewał, dedykuję Mai: [Adagio] Truncił w strunki, Basy grały, Podkolanka same drżały, [Allegro] Jak truncił we strunki, To na łbie kołtunki, Mu wiuwaaaaałyyyyy!!! Też już tracę sens- dobranoc, drużyno!
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc - Ju dzięki za info aparatowe
tamten od kumpeli to soniak - czyli pewna drogi - ale kupialabym scioraną uzywkę papaty |
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
O pogodzie
To ja sieu też zwinę, bo nie fiem, jak te filtry sieu skończą ![]() Dobranoc Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-03-16 o 02:18 |
|
|
|
#268 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale jesteś na 100% pewna, że to oryginały? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak się nie doczekasz, skoro spieszę donieść, że sam, samiuśki, samiuteńki, na poczekaniu i bez niczyjej pomocy, o! ![]() Cytat:
Cytat:
--- Ja się też udam na spoczynek, dobranoc Tak fogle to koty miały nocować na zewnątrz, ale wziął taki jeden i wskoczył na samochód, z samochodu na parapet, i mi przez szybę dzwonkiem brzdęka, to wyjścia nie było, wpuściłem
|
|||||||
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
zostawić was na 3 i pół piwa z kumplem
![]() widzę, że już grafik turnusu gotowy Cytat:
Uwodzić ![]() ostatnio obliczam swoją statystykę - bez prowokacyjnych zachowań i ciuchów, bez tańczenia, bez ponętnej figury, bez patrzenia w oczy (bo tego nie robie prawie nigdy) - samym przeciętnym wyglądem, zachowaniem, spojrzeniem, głosem, rozmową... przeraża mnie skuteczność.... ![]() i to nie są desperaci, a często bardzo ciekawe fajne "tematy".... ja już nie wiem na co oni lecą.... ![]() jedzie facet tirem, wjechał do miasta, przejeżdżając pod mostem zaklinował się, przyjechały gliny policjant-cwaniak pyta się: - Co, zaklinowało się? - Nie, K**wa most wiozłem i paliwo się skończyło! |
|
|
|
|
#270 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Niestety jest nie do zajechania, zjeździł ze mną pół świata i nic się nie dzieje a nie wyrzucę go przecież
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

nawet przeleciało mi przez musk, że to oczywiście związane z dietą jest, tylko dlaczego na all 

) - płaskie, cienkie - letkie - wszystkosamorobiące - fidziałam u koleżanki kiedyś cheba Cybershot na tym pisało poluukam - mały był ale wariat