|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Cytat:
pocztą sie nei polaca, bo jak większa sumka to koszty są spore.
|
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
hello dzisiaj środa środek tygodnia jeszcze 4 dni i wolne
Idę kawkę zrobić kto pije ?? Mi rodzice dużo pomagają jak narazie to ja wszystko sama zapłaciłam z TŻ zaliczki i inne pierdołki, zespół, kamerzystę i fotografa też będę płacić z kopert bo to dopiero po ślubie się płaci. Teściowa moja przyszła powiedziała że ona nie ma pieniędzy i się nie dołoży to niech się pocałuje w 4 litery
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
No ale to jeszcze trzeba przewalutowac, i nie wiem czy banki za przelew sobie nie policza niezle (zarowno wysylajacy jak i odbierajacy....) Sa jakies tam firmy, ktore sie tym zajmuja, ale ja zuplenie sie na tym nie znam. Chyba spytam finansowego dyr., vel mojego szefa
|
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a właśnie, jak Twoj drugi boss, potwierdził? |
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Co do płatności za wesele to my za wszystko płacimy sami, jedynie za ciasta i jedzenie płaci moja mama.
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, nie, jeszcze nie
Ale Hiszpanow nie prosilam o potwierdzenie do 15ego, bo tutaj nie ma zwyczaju wystawiania daty potwierdzenia. Zreszta z nim nie ma klopotu, moze mi nawet powiedziec dwa tygodnie przed (po tydzien przed to juz mnie w biurze nie bedzie, ha ha!).---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Wiem, ze banki sie tym zajmuja, ale na duzych sumach mozna sporo tez stracic, dlatego warto sie wywiedzic jak najlepiej i najtaniej to zrobic. Zaraz pisze do kolegi po ekonomii, niech sie glowi!
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie macie piosenki na pierwszy taniec...? Bo ja się nie mogę zdecydować jak narazie na żadną
|
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie xle z tym czuje, że u rodzicow w kieszeni siedze, no ale byle do wesela później będzie lepiej Ja jeszcze sowjego bossa nie zaprosilam, jako s nei było okazji a dzisiaj Go nei ma |
|
|
|
|
#609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- ja jeszcze nie wiem jaka piosenka na 1 taniec |
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Passion ma rację to bank przewalutowuje sam
Czyli rodzice od siebie przelewają np 10tys zł a u Ciebie pojawiają się w stosownej walucie ![]() Chociaż to chyba też zależy od banku ![]() Jak ja byłam w Paryżu wyciągałam sobie kasę z bankomatu w euraczach i nic mi nie potrącili za przewalutowanie a wsio poszło po kursie średnim NBP ![]() Jeśli chodzi o opłacenie wesela my też za wszystko płacimy sami (tyle, że tort zrobi nam brat w prezencie ślubnym). Mama zapłaciła mi pierwsze 200zł (część zaliczki za suknię bo nie miałam nic kasy przy sobie) później pojechałam i dopłaciłam jeszcze 800zł
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-16 o 09:02 |
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem Takaya, ale czytalam, ze banki lubia sobie dobierac rozne oplay za zrobienie przelewu, potem bank, do ktorego wysylam, za przyjecie go, a nawet 5% z takiej wiekszej sumki.... to szkoda.
|
|
|
|
#613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba jakoś 1,39zł Cytat:
![]() Cytat:
chcieli wesela i swoich gości, mają możliwość to niech płacą
|
|||
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie dziewojki, fryzurka taka jak moja probna
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam maila od białych butów,że wysyłka butów się opóźni bo postanowili przemalować obcas na zielono
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
bo Ty zla kobieta jeasteś
![]() fajnie wygląda Cytat:
|
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wam kiedyś pisałam jak u mnie sytuacja wyglądała więc nie mam powodu czuć się źle czy głupio
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
stwierdziłam, że czas rozjerzeć sie za biżuterią
sukienka ma ramiączka jakby cohttp://allegro.pl/kolczyki-swarovski...489690787.html http://allegro.pl/kolczyki-swarovski...492743265.html http://allegro.pl/komplet-swarovski-...495656856.html tu troche drogo |
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
a pokazywałas swoje? Nie dziala link do majowek, czy tam ma byc
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, z tego co pokazalas, to najladniejsze chyba sa te drugie.
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Bukiet w piwonii i zdjęcia jakie lubię:
turks-caicos-4.jpg Passion mi nie bardzo podobają się takie kolczyki, wole cyrkonie ![]() Poza tym lubię jak kolczyki sa takie bardziej ruchome a te wszystkie są sztywne i bujają się w całości |
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas zawsze śluby są w godzinach 12-15 |
|
|
|
|
#624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mi jakoś się nie podobają, nie w moim guście a jaką masz suknię? może coś znajdę to Ci prześlę? ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- ja mam na 13:00 |
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Dark matko to Ty chcesz ślubną zmieniać? Bo ja nie w temacie??? No i cholera przewalone z tym urzędem!!! Nie ma im kto do tyłków nakopać!
Monitko no i fajno! A co do Gości-heh No rzeczywiście niefajnie![]() Kuleczko ja się napiję ino jak ściągnę białą perłę z zębów Takaya o to super,że butki będą prawie całe zzzielone ![]() Passion a nie chciałabyś czegoś delikatniejszego? W sensie sam kryształek jako zawieszka i kryształki-kolczyki w uchu? Ja takie będę mieć Żebyś nie wyglądała jak choinka... Przemyśl toA ja dzisiaj się lenię. Dość zaproszeń jak na razie! ![]() No i pierwszej piosnki też nie mamy Mam parę typów
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na 19sta
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Betty jak Ci sie chce to możesz mi pomoc
mi sie powoli odechciewakolczyki długie i bogate mi sie podobaja ale nie wiem czy będą pasować |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Joasunia, lubie bogate kolczyki, chcialabym żeby były widoczne bo to będzie jedyna biżuteria
poza ty, sukienka jest raczej skormna, koraliki jakies ma tylko pod biustem więc myślę że będzie gralo
|
|
|
|
#629 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz co, może sprawdź sobie w takim sklepie: glitter Tam jest bardzo fajna biżuteria, ja tam kupiłam swoje dałam 55 zł---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- http://www.glitter.pl/O-Glitter/ ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Ja się zastanawiam czy kupić sobie jeszcze bransoletkę, moja suknia jest bardzo bogata i naszyjnika żadnego nie będę mieć i zastanawiam się czy bransoletkę sobie dokupić? ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Wiesz co myślę, że będą Ci pasowały bogate kolczyki ![]() Dłuższe, efektowne ![]() Ładna suknia ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Gdzie zamawiałaś swoją suknię? i ile dałaś? |
|||
|
|
|
#630 |
|
Zadomowienie
|
Ta torebka to dla mojej mamy
Wklejam kolejne zdjecia, później będą następne.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

pocztą sie nei polaca, bo jak większa sumka to koszty są spore.

a dzisiaj Go nei ma
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)