Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-16, 12:32   #1291
melisska
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez Aurealia Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny!

Nie wiecie może jaka jest torba Maryam, ta w stylu wężowej skórki? Chodzi mi o to czy wygląda na porządną i czy materiał, z którego jest wykonana jest miękki czy raczej sztywny
Widziałam ją na żywo. Jest raczej sztywna i dobrze wykonana. Nie wygląda bynajmniej na skórzaną ale w porównaniu do innych toreb z avonu prezentuje sie całkiem nieźle
melisska jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 12:42   #1292
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja nie mam żadnej karty, a kupuję często
ale my piszemy o Coku w Warszawie
Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
aha więc teraz wystarczy tylko podać nr personalny i można kupować więc bez różnicy w jakim Coku robię zakupy ? mogę w każdym w Polsce ?
nie wiem jak jest w całej Polsce, piszę o cokach warszawskich.
Stary 2011-03-16, 12:43   #1293
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
ale my piszemy o Coku w Warszawie

nie wiem jak jest w całej Polsce, piszę o cokach warszawskich.
Ale tez napisałyście, że nie ma kart już żadnych więc co za różnica. Obstawiam, że konsultantka może wszędzie kupić. Ja mam 100km do COKu, teraz z niego korzystam bo tu studiuję
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 12:55   #1294
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Zamiast musu wzięłam krem ze Spa Oliwkowy.....

myslę intensywnie o podkładzie bezbarwnym...
dziewczyny tu polecały, a dla mnie konsystencja blee
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 12:59   #1295
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Ja nigdy w Coku nie byłam, a szkoda, chciałabym zobaczyć tyle avonu wokół siebie Dzisiaj moje święto paczki i czekam i czekam
.Wzięłam ten zestaw do makijażu z am ze względu takze na próbki... Tusz dam w prezencie, na podkład w tym odcieniu mam klientkę, szminka nude dla mnie A na próbki czeka kilka pań...
Wiecie, byłam dzisiaj u kosmetyczki na moim co 3tygodniowym rytuale... A ona do mnie, że znacznie poprwił mi sie stan cery... Mimo, że jest ona przeciwniczka avon i zabroniła mi uzywać serii rejuvenate, powiedziałam jej o olejku spa, tym nowym, z jaśminem i lawendą... Mówię, że od czasu jak to stosuje jest lepiej, to się poważnie zdziwiła i mówi, że juz chyba nie będzie tak negatywnie do ich kosmetyków nastawiona... Bo skoro mi, alergiczce, której mało co pomaga to pomogło, to coś w tym DOBREGO musi być
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 13:11   #1296
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
To nie Lider dostaje nagrodę dla konsultantek tylko OMS, chociaż czasami jest tak ze oms przekazuje to liderowi żeby przekazał to konsultantce. Tak było zawsze, bo oms tez dostaje protokół gdzie konsultantka musi sie podpisać
A tak sie zastanawiam, ze możliwe ze Twoją nagrodę przywłaszczyła była dywizyjna, bo tak było w naszym okręgu(mamy te sama dywizję). Akurat zmienili oms i dywizyjna obejmowała opiekę nad okręgiem, a później przenieśli ją do innego miasta i po tym nowa oms już nie odzyskała nagród dla konsultantek z Klubu Róży. A z tego co kojarzę, to w waszym okręgu tez miedzy czasie zmienili oms i możliwe ze tak samo sie stało
Właśnie najgorzej jest tak, kiedy nagrody wysyłają do oms które za chwilę odejdą, to wtedy jakies złośliwe mogą sobie przywłaszczyć i koniec- już tego się nie dostanie
Moim liderem od dawna jest OMS, więc na jedno wychodzi
W każdym razie prezentu nie dostałam.

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Potwierdzam, w Poznaniu można bez problemu.

No to odwieczny dylemat... Nie wiadomo kto, nie wiadomo skąd, nie wiadomo z jakiego tira spadły...
Ostatnio moja klientka stwierdziła, że na allegro pur blanca jest bardzo tania
Odpowiedziałam jej tylko, że nie wiem skąd oni mają tak tanio, bo ja tak tanio nie mam

Cytat:
Może zrobić zakupy w coku, tam tylko nr personalny się podaje (u nas). Moja tak robiła (ale oczywiście spytała mnie wcześniej o zgodę).
U ciebie piszesz, że się nie da, ale w wielu miast da się i to praktykują.
Cytat:
aha więc teraz wystarczy tylko podać nr personalny i można kupować więc bez różnicy w jakim Coku robię zakupy ? mogę w każdym w Polsce ?
Tak naprawdę moje konto jest na moją mamę, duże wymagania a marne mają te programy motywacyjne dla nowych konsultantek, więc stwierdziłyśmy, że po co to przepisywać na mnie.

A jak jadę do COK do Wrocławia to chcę ode mnie tylko nr personalny i nazwisko Więc ktokolwiek mógłby zrobić zakupy jeżeli znałby mój nr personalny

A tak mnie zastanawia, jak robicie zakupy w COK lub wysyłacie na COK to jak macie na fakturze adres dostawy?
Bo mam dostęp do konta znajomej i widzę u niej zakup sklepowy a
Adres dostawy:

SŁOWICZA 02-170 WARSZAWA
a ona jest z Wrocławia
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 13:18   #1297
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
hmm moja ciocia w Warszawie (ale nie na Słowiczej) w Coku jak robi zakupy to ma jakąś kartę (ze zdjęciem , nr konsultanta i coś tam ) już kilka lat jest KK . i po co jej taka karta?
Wy też macie takie karty?

mając jej kartę nawet ja lub jej córki mogłyśmy robić tam zakupy i nikt nic nie mówił
czy karta z AC z zeszłego roku też działa tak samo?

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
A jak jadę do COK do Wrocławia to chcę ode mnie tylko nr personalny i nazwisko Więc ktokolwiek mógłby zrobić zakupy jeżeli znałby mój nr personalny

A tak mnie zastanawia, jak robicie zakupy w COK lub wysyłacie na COK to jak macie na fakturze adres dostawy?
Adres dostawy:
SŁOWICZA 02-170 WARSZAWA
a ona jest z Wrocławia
no to z tym adresem odbioru to jest przedziwne, moze akurat tam była??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 13:25   #1298
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
czy karta z AC z zeszłego roku też działa tak samo?
właśnie mi przypomniałaś o tej karcie- dopiero sobie uświadomiłam, że ja do tej pory jej nie dostałam
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 13:30   #1299
sarraa
Zakorzenienie

Cześć
Ten zestaw dla liderek jest świetny i fajnie się czyta, że niektóre z Was pomagają swoim konsultantkom podbijać progi, ja na mojego lidera to w ogóle liczyć nie mogę.

Chciałabym już zrobić zamówienie na 5 mam nadzieję, że uda mi się dobić do 250 zł
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 13:42   #1300
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
no to z tym adresem odbioru to jest przedziwne, moze akurat tam była??
Nie. Na pewno
Widzę, że na 1 termin miała zamówienie za ponad 1000 zł, później ktoś zrobił zakupy To ta ciotka tż, od ciężarówki żeli pod prysznic Ona wysyła na paczkomat zamówienie albo jej siostra odbiera we Wrocławiu, więc zastanowiło mnie skąd ten adres warszawski
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 13:44   #1301
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
właśnie mi przypomniałaś o tej karcie- dopiero sobie uświadomiłam, że ja do tej pory jej nie dostałam
ja tez jej wlasnie nie dostalam????

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 13:51   #1302
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Ale tez napisałyście, że nie ma kart już żadnych więc co za różnica. Obstawiam, że konsultantka może wszędzie kupić. Ja mam 100km do COKu, teraz z niego korzystam bo tu studiuję
Kartę mam cały czas, ale ostatnio bramka jest cały czas otwarta, wiec nie muszę jej używać. Ale ją mam.
Co do drugiego, tak, też obstawiam, że podając nr personalny wszędzie można kupić.
Stary 2011-03-16, 14:00   #1303
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:
aaa bo ostatnio koleżanka zamówiła sobie z SSS krem "diamentowa poświata" i się żaliła ,że zapach jej nie odpowiada , jest dziwny , słabo nawilza itp a inne klientki nie narzekały na te kremy zamawiały mineralne itp
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
najgorsze to są kremy do rąk z sss
mam ten diamentowy niby i zastanawiam się jak się go pozbyć na prezent nie będzie bo już sporo napoczełam...

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Kryształowe SSS pachną troszkę inaczej niż pozostale mineralne, bardziej tak mydełkowo-kwiatowo, mi ten zapach nie przeszkadza, ale bardziej odpowiada ten z serii złocistej czy perłowej, ktoś go określił jako "trupi" ale nie wiem skąd takie skojarzenie, dla mnie jest super.
miałam złocisty peeling do ciała i był boooooski! teraz mam perłowy i mogłabym nim łazienkę czyścić, taki niefajny
Bizarre has hardly any...'

Immenseness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:09   #1304
sheryl
szeryfcio

Dziewczyny, a z maseczek do włosów ze Spa która lepsza: MM czy oliwkowa?

Mam włosy cienkie i tłuste.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-03-16 o 14:36
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:18   #1305
EvaBS
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
miałam złocisty peeling do ciała i był boooooski! teraz mam perłowy i mogłabym nim łazienkę czyścić, taki niefajny
Co się stało ze złocistym peelingiem ? Wycofali go ? długo już nie widzę go w ofercie
Zwierzątka duże i małe

EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 14:28   #1306
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś o tej metodzie nie słyszałam , pozatym ciężko jest zamówic kosmetyki na inną konsultantke bez jej upoważnienia .
Cytat:
dla mnie to też wydaje się niemożliwe. Nie wiem jak miałabym to niby zrobić jakiejś mojej kk
Cytat:
raz jak wchodzisz na konto konsultantki poprzez swoje , masz zablokowaną opcje zamawiania kosmetyków na jej koncie . dwa nie zakupisz produktów na jej nazwisko bez pisemnego upoważnienia i dowodu osobistego konsultantki / Także tamta liderka musiała niezły przekręt zrobić
Mozliwe mozliwe, bo sama mialam taki przypadek. Liderka zlozyla zamowienie na moje konto BEZ MOJEJ WIEDZY przez telefon. Ona ma przeciez umowe ze mna i na niej wszystkie moje dane. Wystarczy polaczyc sie osoba, a nie z automatem i jej wszystko podac.
Owszem w koncu zaplacila, jak zlozylam reklamacje do avonu, ale platnosc wisiala na moim koncie przez 2 tygodnie!! Najchetniej zmienilabym liderke.

Cytat:
Oliwkowa - lepiej nawilza.
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:35   #1307
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Oliwkowa o wiele lepsza po MM miałam takie suche , tępe włosy
melisska jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:49   #1308
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Moim liderem od dawna jest OMS, więc na jedno wychodzi
W każdym razie prezentu nie dostałam.

Odpowiedziałam jej tylko, że nie wiem skąd oni mają tak tanio, bo ja tak tanio nie mam

Tak naprawdę moje konto jest na moją mamę, duże wymagania a marne mają te programy motywacyjne dla nowych konsultantek, więc stwierdziłyśmy, że po co to przepisywać na mnie.

Adres dostawy:

SŁOWICZA 02-170 WARSZAWA
a ona jest z Wrocławia
Ja tez mam adres warszawki jak kupuje w coku lub zamawiam paczkę z dostawa do coku

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Oliwkowa o wiele lepsza po MM miałam takie suche , tępe włosy
Ja mam wręcz odwrotne wrażenie. Po MM mam super miękkie i lekkie włos, a po tej oliwkowej takie ciężkie i bez objętości- na dodatek szybciej sie przetłuszczaja. Ale każdy ma inne potrzeby

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-03-16 o 14:57
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:59   #1309
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:

dobrze wiedzieć u siebie nie mam Coku i jakbym była gdzieś w terenie to zastanawiam się czy mogłabym tam kupić
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 15:03   #1310
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

ja wybralabym ungaro. Mam i polecam
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:11   #1311
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja wybralabym ungaro. Mam i polecam

hehe to była do mnie odpowiedź ? (bo któregoś dnia pytałam o to )

spoko już Ungaro zamówiłam
a z netto wzięłam balsam Ungaro narazie 1 szt. jak mi się spodoba i będzie dobry to zamówię więcej
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:16   #1312
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
jakoś o tej metodzie nie słyszałam , pozatym ciężko jest zamówic kosmetyki na inną konsultantkę bez jej upoważnienia .
Mnie się wydaje, że w Coku to bez problemu liderki mogą zamawiać. U mnie w Łodzi podaje jedynie numer konsultantki i tyle. Więc jak by jakiś 'śmiertelnik' wszedł, podsłuchał numer to zamówienie może robić. Ale i tak musi płacić na miejscu, więc jeszcze takiej tragedii nie ma. Liderki tak robią pewnie, żeby mieć więcej aktywnych konsultantek. A co do zamawiania przez internet to już się nie wypowiadam, bo liderką nie jestem i nie wiem jak to działa.

Avon dziś przeszedł sam siebie: Zamówienie robiłam wczoraj rano, a dziś rano paczkomat do mnie dzwoni, że paczka jest do odbioru Za darmo, a z prędkością kuriera.
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:17   #1313
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że w Coku to bez problemu liderki mogą zamawiać. U mnie w Łodzi podaje jedynie numer konsultantki i tyle. Więc jak by jakiś 'śmiertelnik' wszedł, podsłuchał numer to zamówienie może robić. Ale i tak musi płacić na miejscu, więc jeszcze takiej tragedii nie ma. Liderki tak robią pewnie, żeby mieć więcej aktywnych konsultantek. A co do zamawiania przez internet to już się nie wypowiadam, bo liderką nie jestem i nie wiem jak to działa.

Avon dziś przeszedł sam siebie: Zamówienie robiłam wczoraj rano, a dziś rano paczkomat do mnie dzwoni, że paczka jest do odbioru Za darmo, a z prędkością kuriera.
dla Avon
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:34   #1314
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Właśnie natrafiłam na taki link http://www.mmgrudziadz.pl/artykul/ko...ac-292381.html
I niestety musze stwierdzić ze to bardzo popularna metoda odnosnie zamawiania przez liderki na konto nieaktywnych kk. Na koncie mojej mamy też w zeszłym roku pojawiło się kilka zakupów realizowanych w COK bez jakiej kolwiek jej wiedzy. Paskudne praktyki liderek doprowadzą do kompletnego braku zaufania.
dokaldnie to samo czesto slysze, to takie same "dziwne" kobiety co na allegro, nie bede tutaj pisala jak moge inaczej je nazwac....chamstwo nie zna granic!

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
dla mnie to też wydaje się niemożliwe. Nie wiem jak miałabym to niby zrobić jakiejś mojej kk
ty moze nie zrobisz tak, ale jak widac inne nie maja skrupolow
tyle sie slyszy roznych rzeczy, wiec mozna sie wszystkiego spodziewac;(
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:34   #1315
beth007
Zadomowienie

hey. mam pytanie i wielka prosbe o polecenie czegos
Klientka prosi o zamowienie jakiegos dobrego kremu a najlepiej jakiegos serum na zmarszczki. nie tylko na okolice oczu ale na cala twarz i dekold. kobieta nie uzywa raczej tego typu rzezcy jedynie balsam i zwykly krem do twarzy. ma prawie 50 lat ale zmarszczek nie ma az tak bardzo dużo ale jednak. mówila ze chce czegos dobrego. ja sie nie znam na tym bo raczej u mnie kremy tego typu nie ciesza sie zainteresowaniem

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:36   #1316
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
kiedyś się zastanawiałam ile w polsce jest konsultantek może ktoś wie
napewno sporo!
teraz po tych reklamach to pewnie tysiace...
i co z tego wszystkie rzucaja sie na torbe a niewiedza ze musze tyle zdobyc i jeszcze pozniej zaplacic za nia 50zł
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:44   #1317
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Avon zaskoczył mnie dziś po raz drugi.
Jakiś czas temu teściowa wzięła różdżkę 3 w 1 Frozen Rose, ale wolałaby samą szminkę i spytała mnie jaka szminka będzie miała taki sam kolor. Wyskrobałam do nich maila w odpowiedzi dostałam, że moje zapytanie zostało wysłane do działu marketingowego i po dniu dostałam odpowiedź:

Szanowna Konsultantko,

Uprzejmie informujemy, że Różdżka do ust 3 w 1 zawiera precyzyjną
konturówkę, aksamitną szminkę, świetlisty błyszczyk, które razem lub osobno tworzą makijaż ust. Jednocześnie wyjaśniamy, że konturówka posiada dużo ciemniejszy kolor niż szminka, natomiast kolor błyszczyka posiada inny odcień, dlatego trudno jest dopasować odpowiednik szminki, błyszczyka oraz kredki pod jednym kolorem szminki.
Ponadto informujemy, że po nałożeniu wszystkich 3 produktów kolor
najbardziej przypomina szminkę: Anew Luksusową szminkę przeciw oznakom starzenia Cinnaberry, Szminkę Ultra Colour Rich Perfect peach i Sparkling Peach. Obecnie wśród błyszczyków możemy zaproponować: Lśniący błyszczyk do ust Tickled Pink.
Informujemy, że jeśli chciałaby Pani dopasować tylko pomadkę z różdżki do innej to zachęcamy do skorzystania z: Szminki Ultra Colour Rich Frozen Rose, Balsamicznej szminki Frozen Rose lub Szminki Uwodzicielskie nawilżenie Soft Pink. Zachęcamy do skorzystania z próbek w celu wybrania najbardziej zbliżonych kolorów pomadek.
Mamy nadzieję, że przekazane informację okażą się pomocne przy wyborze odpowiedniego produktu.

Z pozdrowieniami,

******, Dział Obsługi Klienta

Sarunieczko ostatnio się też pytałaś o kolor szminki, więc napisz im to Ci szczegółowo opiszą odcienie i powiedzą, który będzie najlepszy.

Edytowane przez _Lusiaczek_
Czas edycji: 2011-03-16 o 17:09
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 15:56   #1318
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
mam ten diamentowy niby i zastanawiam się jak się go pozbyć na prezent nie będzie bo już sporo napoczełam...

a czym się różni perłowy peeling od złocistego?, bo miałam tylko perłowy i bardzo mi odpowiadał....
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:03   #1319
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:

Mhmm... niech kupuje, to może jak sie mocno zdziwi, to się trzy razy najpierw zastanowi. Właśnie moja koleżanka z pracy zamówiła sobie dwie Pur Blanca na allegro w znakomitej cenie 12,50 zł za sztukę. Sprzedawca MIAŁ setki pozytywnych komentarzy. Miesiąc czekała na wysyłkę aż zdecydowała się zgłosić sprawę na policję. Z policji trafiło do prokuratury, a stamtąd dostała pismo, ze sprawa trafia do Olecka i szykuje się grubsza sprawa - kilkaset osób oszukanych Więc niech kupują, kupują na tym allegro... Życzę powodzenia... Ale za to po tej aferze jak mi od niej zakupy wzrosły
Stary 2011-03-16, 16:11   #1320
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ale ta karta nie ma żadnego czarnego paska -tylko z tyłu informacje o progach, wg mnie służy do "niczego" ja zimą używałam jej do skrobania szyb w aucie od środka, bo te okrągłe profile niestety nie pozwalały na użycie zwykłej skrobaczki- więc moja karta do tego służyła też dobrze

dla mnie nie do pomyślenia jest to co opisujecie- że można zamówić na swoją kk bez jej wiedzy, i tak jak w artykule cytowanym- jeszcze za to nie zapłacić ... wrrrrr....
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości