|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | ||
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
![]() ja bym kupiła czerwone szpilki (widziałam w bershce za 200 zł idealne ), jakieś ze dwie pary balerinek, szorty ![]() Cytat:
a co do TŻ- to długo pisaliście przed spotkaniem ![]() własnie- przypomniałaś mi że muszę się za balerinami rozejrzeć zanim ludzie wszystkie przegrzebią (chociaż koleznaka pracująca w sklepie mówiła że niedawno mieli dostawę balerin i już nic prawie nie ma tak się ludzie rzucili... )
|
|
|
#692 |
|
Zadomowienie
|
angelinmyheart , kitka dziękuję za odpowiedź
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
ja go jeszcze stosuje jako kuracje do paznokci oraz na brwi i rzesy
![]() na wlosy, brwi i rzesy nie podgrzewam, na paznokcie tak Kitka, no i spotkalismy sie raz, oboje uznalismy to za nieporozumienie, dopiero po miesiacu od nowa sie odzywalismy i po 4bylismy rrazem wykremowalam stopy, jakas manie mam z tymi stopami, wczoraj je tak wypucowalam i dzisiaj od rana znowu za nie sie zabralam, ale ja tak lubie masowac sobie stopy mysle czy pomalowac paznokcie na czekoladowo, czy frencha ![]() ale najpierw zmyje oleje, bo mam juz je 16h na wlosach
|
#694 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja mam teraz krotkie paznokcie i jak pomaluje je np. na czerwono to nie widac ich dlugosci wcale, a french wydobywa![]() co do balerinek, sama szukalam to w reserved sa taki w kwiatki za 79zl, w zarze same malinowe, nic szczegolnego, takie szmaciane, w efekcie nic nie kupilam, bo nie ma z czego wybierac bede przez neta kupowac
|
|
#696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też uwielbiam frencha na paznokciach ale narazie nie mam weny, tak na lato to lubie teraz to wolę na jeden kolor pomalowac
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
Akurat wtedy był w wojsku a ja nie chciałam wcześniej się spotkać
Raz jak miał warte to pisaliśmy smsy do 5 rano caate ja ostatnio mam manie co do włosów, jak tylko wracam do domu to o razu oliwa i odżywki idą w ruch ![]() Wypiłam kawę i mam wenę pisania pracy
|
#698 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
|
#699 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
ale naskrobalyscie a ja chora!!! Moja corcia juz zdrowieje a ja ledwo zyje, zaraz ide pod kocyk wezme polopiryne i sobie poleze puki corcia spi.A co do filmiku w oczekiwaniu na sobote to tam jest pokazana miejscowosc impreza koneck zauwazylyscie to bardzo blisko mojej rodzinnej miejscowosci i tez tam jezdzilam na imprezy za malolata
|
|
#700 |
|
Zadomowienie
|
blondyneczka biedna
zdrówka Ci życzę Kochana
|
|
#701 |
|
Zadomowienie
|
A ja poznalam mojego męża przez telefon jak marta85
ale zupelnie inaczej to byla dlugia historia...moj tzet bardzo duzo ze mna przeszedl zeby byc ze mna!! Wyciagnal mnie z dolka i nauczyl zyc tak naprawde, pokazal mi jak nalezy zyc i co jest w zyciu najwazniejsze. Dzieki niemu jestem tutaj gdzie jestem, mam rodzine, corke i prawdziwy dom. Nie wiem co by bylo gdyby nie on....pewnie nie byloby mnie juz tutaj, wole o tym nawet nie myslec....Jednym slowem wyciagnal mnie z bagna w ktore sama sie pchalam ![]() A co do kotkow to nie lubie ![]() monia dziekuje
Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-03-16 o 14:23 |
|
|
|
#702 |
|
Zadomowienie
|
a ja poznałam mojego Tż na dyskotece
![]() hehe po tygodniu byliśmy już razem
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
bylo:
olej lniany, babydream i kokosowy na noc szampon czarna rzepa odzywka isana z olejkiem babassu, garnier karite&avocado maska bingo+henna wax+mazidla sreum na uda,posladki, brzuch serum na piersi odzywka miss sporty 2x utwardzajaca na paznokcie krem do stop talk do stop bedzie: french na paznokciach u rak malinowo u nog ![]() balsam brazujacy lirene maseczka zielona glinka krem olay
|
#704 |
|
CABIN CREW
|
ja swojego poznałam przez koleżanke... znaliśmy sie pół roku ale prawie nie widywalismy...a potem spotkalismy się kiedyś na imprezie.. i się potoczyło
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
blondyneczko, zdrowiej
![]() widze, ze wiekszosc zwlekala z obecnym TZtem, po jakims czasie sie schodziliscie dopiero
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
ja też dzisiaj a6w zaczynam![]() ja mojego Tż poznałam na dyskotece ale zaczęliśmy się spotykać dopiero po pół roku znajomości, później po 7 miesiącach zamieszkaliśmy razem i już mieszkamy tak ponad 4 lata
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
_blondyneczka_ zdrowiej!
Ja swojego Tż. poznałam przez koleżankę z ponad 6 lat temu. Potem kontakt się urwał i poszłam do niego na sylwestra ponad 4 lata temu i wtedy się bliżej poznaliśmy. Pamiętam, jak powiedział to tej koleżanki (jego cioci), że "Ja wolę tańczyć z Ewą".
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Akurat jestem w domu rodzinnym, bo musiałam sprawę urzędową załatwić, mam nadzieję, że przy okazji swój komputer naprawię ![]() U mnie pielęgnacja jakoś idzie, często podstawa, ale staram się ![]() Dzisiaj umyłam głowę, ale w domu prawie nie mam kosmetyków, więc ograniczyłam się do szamponu (mam z Joanny pokrzywa z zieloną herbatą, ślicznie pachnie co prawda u mnie "długie" to już gdzieś 2, 3 cm za ramiona, ale ona wie od jakiej długości zapuszczam. ![]() Musze jeszcze dziś zmyć lakier z paznokci, bo wyglądają okropnie ale nałożę tylko utwardzacz/ odżywkę. Niech odpoczną. Może sobie jeszcze jakąś maseczkę zrobię? Albo nawilżającą, albo oczyszczającą, zobaczę ![]() I oczywiście musiałam dziś przechodząc obok zajść do rossmanna Kupiłam szczotkę do masażu, eyeliner z wibo (mam w postaci flamastra, to chciałam z pędzelkiem spróbować ) i maseczkę z czereśnią. ![]() Blondyneczko- zdrówka! Widziałam, że gdzieś się imiona dzieci przewinęły. Ja się na tym nie zastanawiam, ale mój TŻ zawsze mówi, że swojego syna nazwie Franek ![]() A my poznaliśmy się z TŻ na studiach, on przyjaźnił się z moją koleżanką, z którą potem był (ale krótko ), ale to nie było to. A my się bardzo kumplowaliśmy, gadaliśmy strasznie dużo ze sobą i tak się potem jakoś zeszliśmy. W sumie gdzieś rok minął odkąd się poznaliśmy do tego faktu I dopiero później mi powiedział, że podobałam mu się wcześniej, ale się mnie bał ![]() dlatego nie próbował.Aaa...i chciałam się jeszcze pożalić. Tak się napaliłam na twister, a mi dziś napisali, że cała seria ma wadę fabryczną i mi zwrócą kasę ![]() No nic, miłego popołudnia, ja się biorę za naukę pa
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Eh... okazało się, że inni mają od wczoraj oceny z tego ostatniego kolosa, a ja jeszcze nie. Mam nadzieje, że się podpisałam. Napisałam do babki. Mam nadzieje, że szybko mi odpisze.
|
|
#710 |
|
Zadomowienie
|
a my z tztem zaraz robimy pizze
z ananasem pychota ostatnio same fast foody kurcze.....wczoraj kebab dzisiaj pizza, a pozniej tylek rosnie
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy swietny przepis do termomixa i wychodzi pychotka ![]() ale kupilam papryczki peperoni z realu i myslalam ze mnie wypali, wciaz mnie pali nigdy wiecej ich nie kupie
|
|
#712 |
|
BAN stały
|
Hej kochane, jak Wam dzionek mija? Ja właśnie wróciłam z zajęć i odgrzewam sobie wczorajsza zupkę, a jak TŻ wroci z pracy i to i jego nakarmię
![]() U nas z TŻ od długiego czasu było bosko, ale oczywiście musiałam pokazać swoje humorki przez weekend (ahhh ten PMS ) Ale ogólnie nadal jest ok i nie narzekam ![]() Idę zaraz się uczyć do kolokwium i pisać CV po francusku...
|
|
|
|
#713 |
|
Wtajemniczenie
|
Skończyłam pisać najtrudniejszą pracę, mam nadzieję, że mi zaliczy
![]() WŁOSY - Gdy brak im objętości Marzysz o bujnej fryzurze, ale to, co masz na głowie jest dalekie od ideału? Poznaj kilka trików, które pomogą ci optycznie zagęścić i pogrubić włosy. Przyczyna: Albo jesteś właścicielką cienkich włosów, które ze względu na swoją delikatną strukturę nie chcą się puszyć, albo chcąc za wszelką cenę utrzymać włosy w dobrej kondycji, przedawkowałaś odżywki i maski silnie regenerujące, które znacząco obciążyły włosy. Pielęgnacja: Przyjaciółmi twoich włosów są kosmetyki zwiększające objętość. Począwszy od szamponów poprzez odżywki aż po produkty do stylizacji. Pamiętaj jednak, że cienkie włosy łatwo obciążyć, dlatego zachowaj umiar w ich stosowaniu. Jeśli czujesz, że przedawkowałaś z pielęgnacją, sięgnij po szampon oczyszczający. Usunie on zanieczyszczenia oraz resztki składników zawartych w kosmetykach, których używałaś do pielęgnacji i stylizacji. Pamiętaj jednak, że taki szampon pozbawi włosy naturalnej ochrony. Dlatego po oczyszczeniu konieczne jest ich solidne nawilżenie. Jeśli nie potrafisz dobrać odpowiedniej maski, poradź się fryzjera podczas najbliższej wizyty. Fryzura dla ciebie: Powinna optycznie zagęścić i pogrubić włosy. Pomocne mogą okazać się duże wałki, aby stworzyć fale lub loki, i wielka, okrągła szczotka, by odbić włosy od skóry głowy. Polecamy proste triki: schyl głowę i wszystkie włosy spryskaj lakierem. Jeśli masz długie włosy, na noc zwiąż je frotką na czubku głowy. Gładkie dłonie jak najdłużej Jeszcze do niedawna dłonie zdradzały nasz wiek. Jednak teraz jest tak wiele metod na przywrócenie im młodości, że szkoda z nich nie skorzystać. Nasze zaniedbania pielęgnacyjne i szkodliwe promieniowanie UV sprawiają, że skóra dłoni staje się cienka i wiotka. Pojawiają się na niej zmarszczki i przebarwienia. Na szczęście intensywne zabiegi w domu i gabinecie kosmetycznym mogą poprawić wygląd rąk. Pielęgnacja w domu Raz w tygodniu zrób delikatny peeling drobnoziarnisty. Po tym zabiegu skóra stanie się gładsza i lepiej wchłonie odmładzające składniki zawarte w kremach, np. retinol, witaminę E, oleje roślinne. Wzmocnią one i uelastycznią skórę, pobudzą odbudowę kolagenu. Z kolei drobne plamki i przebarwienia rozjaśnią kremy wybielające (np. Flos-Lek, 16 zł). Aby przyniosły efekt, trzeba je stosować przez kilka tygodni. Dwa razy w miesiącu zanurz ręce w podgrzanej oliwie, która wspaniale je wygładzi. Zabiegi u kosmetyczki Gdy na dłoniach pojawią się już zmarszczki lub przebarwienia, zafunduj sobie jakiś profesjonalny zabieg w gabinecie. Nie są one tanie, ale za to skuteczne. Peeling kwasami – rozjaśnia plamy i przebarwienia.Lekarz nakłada punktowo na plamy kwas trójchlorooctowy. Po 10 dniach naskórek się złuszcza, odsłaniając skórę bez przebarwień. Cena: 300 zł. Minilift – wygładza zwiotczałą skórę.Kosmetyczka nakłada na 30 minut maskę liftingującą. Po jej zdjęciu pokrywa dłonie warstwą kremu odżywczego oraz maską termoaktywną. Pod wpływem ciepła skóra szybko wchłania preparat. Cena: 50–100 zł. Kąpiel parafinowa – przywraca jędrność skórze. Po peelingu kosmetyczka wmasowuje w dłonie balsam nawilżający i zanurza je kilkakrotnie w płynnej parafinie. Owinięte folią i ręcznikiem ręce "łakomie" chłoną składniki balsamu. Cena: 30–40 zł.
|
#714 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() a właśnie co do tematu- już jest lepiej, zadzwonił i przeprosił muszę zaraz do sklepu iść, herbata zielona mi się skończyła....
|
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
Już tylko kilka dni do wiosny
Mocy przybywaj! Od dziś ruszamy z wiosennym planem przebudzenia skóry, ciała i włosów. Im wcześniej zaczniemy, tym szybciej odzyskają formę.
|
#716 |
|
zawsze mam racje
|
Ja sobie zjem i idę na spacer (tylko takim szybkim tempem) Trzeba się rozruszać, bo wkrótce będę chciała biegać, zobaczymy co z tego wyjdzie
![]() kitka: a jaką zieloną herbatę lubisz? Parzysz jeden raz czy więcej. Bo niby ten napar z pierwszego parzenia powinno się wylać i pić dopiero z 2,3 itd.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-03-16 o 17:00 |
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak , teraz to ja już was na milion procent nie nadrobię
Tak w ogóle to witam ![]() Tej książki jeszcze nie przeczytałam, na ok. 100 stronie jestem Jeszcze jakieś 140... Wrr... Muszę przez nią przebrnąć bo jutro jest z niej kartkówka. Wieczorem przeczytam |
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Ale jestem zmęczona i niewyspana :/ Zaraz idę nałożyć glorię, bo wieczorem będę myć włosy...
Też szukam balerinów, ale nic fajnego nie ma u mnie ![]() Ja z moim mężem mieszkaliśmy w jednej wsi i się nie znaliśmy Któregoś dnia poszłam na spacer z naszymi wspólnymi znajomymi i go spotkaliśmy... Wtedy mi już wpadł w oko A tydzień później pojechaliśmy z tymi znajomymi na zabawę i tak się zaczęło Jeszcze mało brakło i ja bym na tą zabawę nie pojechała, bo miałam z innym kumplem jechać, ale do pracy poszedł, a TŻ się w ostatniej chwili zdecydował jechać, bo mu się nie chciało za bardzo Jakby nie ta impreza, to by pewnie nic z tego nie było, bo TŻ się wstydził, a wtedy %%% i jakoś zaczął zagadywać
|
|
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
wczoraj kupiłam sobie sciereczkę z mikrofibry i hmmmm jest super. po oczyszczeniu twarzy mleczkiem , i elem do twarzy umyłam twrz ściereczką i wodą i to co zobaczyłam na tej sciereczce to o matko, tyle zanieczyszczeń na niej było ze szok. i co najważniejsze zmniejszyły mi się gulałki pod skórne które miałam juz ok. miesiąca jestem zadowolona z jej działania..a zaraz idę do domku i bede robić blond włoski.. wiem jestem szalona ale co tam raz się żyje a blond to muj kolor i tak już chyba bedzie kazdy mówi że jest mi w nim do twarzy jak w żadnym innym więc życzę miłego wiosennego wieczorka ;*
Dbam o włosy i zapuszczam Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2011-03-16 o 17:06 |
|
|
|
#720 |
|
zawsze mam racje
|
ramoncia: ale zwykła ściereczka z mikrofibry czy jakaś specjalna do twarzy?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

bede przez neta kupowac

zdrówka Ci życzę Kochana 

ale nałożę tylko utwardzacz/ odżywkę. Niech odpoczną. 
z ananasem pychota