Scent Bar XXV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-16, 15:42   #361
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXV

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja np mam beznadziejnosc w sobie , dół na nia nie wpływa znacząco ....ja np fogle sie nie ciesze z sukcesów nie odbieram tego w ten sposób ze okazałam sie w czyms dobra i mam potwoerdzenie i to mi podnosi samoocene-never , jak sie zdaza cos pozytywnego to se mysle ze to przypadek....

a cos stylu np kupienia mieszkania to nie powód do dumy....zdanie egzaminu tez nie....jak dostałam styp. naukowe to nie byłam dumna, tylko zdziwiona.....łoesuuuuuuu
:conf used:

powinnam sie teraz w kontekscie tego powiesic na żaluzjach - bo najbliżej

kurczę - a nie fynglodałaś na taką - mysłałam ze to był tylko klasyczny wqurf na niekompetencje stolarzy, sprzedawcó i innych producentów - ogółem sie dobrze kamuflowałaś

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-03-16 o 15:44
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:43   #362
Polly_
grozi wypollizowaniem

edit-makadamia-drzewo?, alba makadam-nawierzchnia z tłucznia...yyyyy to nie mam fakt
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:46   #363
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
, wrecz sie w✂✂✂✂iam ze tyle kasy poszło i wszystko z✂✂✂ane , ze mogłoby byxc lepiej, inaczej,a w ogle to z czego sie cieszyc......

co to makadania?
no orzech jakiś

ze migdałowate = agresja

makadamia = radość

amtorska nazwa
Stary 2011-03-16, 15:48   #364
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Polly, normalnie dziwnie mi, pierwszy raz widzę żeby ktoś miał do tego stopnia tak samo jak ja z tym niecieszeniem się

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

i rzeczywiście dół nie ma tu nic do rzeczy, co innego dół co innego odczuwanie uczuć - potrafię sie cieszyć tylko z dupereli a z tych większych rzeczy nie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:49   #365
rachell111
Zakorzenienie

tzn tak - ja uwazam ze ludzie som różni i tyla - pięknie ejst sie różnic
a Ty chcesz sie cieszyć?
bo jak tak masz to Twój stajl, i juz - ja bym nikogo do radosci nie zmuszała - po so?
sama nie lubię być przymuszana w stylu - ej think positive, bo to jedyne dobre wyjście - ja sobie think jak ja sobie chcę
a jak masz permenentnie tak - to widać tak juz będzie
Stary 2011-03-16, 15:52   #366
Polly_
grozi wypollizowaniem

kameno -to dzifne serio

nie fiem moze to depresja jest chociaz skłonnosci samobójczych nie mam....ale chętnie bym sie np juz nie obudziła

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Polly, normalnie dziwnie mi, pierwszy raz widzę żeby ktoś miał do tego stopnia tak samo jak ja z tym niecieszeniem się

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

i rzeczywiście dół nie ma tu nic do rzeczy, co innego dół co innego odczuwanie uczuć - potrafię sie cieszyć tylko z dupereli a z tych większych rzeczy nie

tak duperele -najlepiej cieszy apaszka ze szmateksu , albo trawa (bez skojarzen) ze se siedze na niej i fajna jest taka niezdeptana i fogle mozna pomacac

eeeee....ide stad : oddala sie z torba na głowie:
Stary 2011-03-16, 15:53   #367
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Micielku, widzxę, że masz w avku parę do Skarbiątka
i dedi dla gryksia jednoczesnie - coby sieu bikiniów nie bał

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:53   #368
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
kameno -to dzifne serio

nie fiem moze to depresja jest chociaz skłonnosci samobójczych nie mam....ale chętnie bym sie np juz nie obudziła
miałam tak serio w noc kiedy umarł mój ojciec, i całkiem fajne byłoby to rozwiązanie na kryzysowe sytuacje, ot zniknąć, ale tak zeby każdego dnia to nie, mówie Ci jestes następcą Kurta - ino prowadzisz zdrowszy tryb życia
Stary 2011-03-16, 15:54   #369
Polly_
grozi wypollizowaniem

cieszy mnie tez fajne zarcie-ale tylko 1 raz
Stary 2011-03-16, 15:56   #370
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
To Ty nie wiesz, że: a) Teżet Polly jest niedysponowany, b) czytanie "Nad Niemnem" obniża libido, c) dzikie chuopy są za daleko?
punkt a) jakoś mnie umkł był

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
hehehe-kurde moze ty jestes mną? jak w podwójnym życiu weroniki
ej, Ogon_, przecież sieu wydało, że ja jezdem tobou

Stary 2011-03-16, 15:56   #371
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Polly, nie wiem czy depresja, depresję leczyłam, może źle leczyłam? w każdym razie po leczeniu mam ten sam stan co przed pogorszeniem czyli brak cieszliwości
w sumie brak wrażliwości na duże problemy też mam - to działa w dwie strony, w sensie że przy dużych poważnych problemach nie załamuję się tylko jakoś działam
a duperele mnie dobijają

z chęcią nieobudzenia się mam podobnie, często to sobie wyobrażam

jeszcze tak sobie myślę, że to tak jak ktoś popełnia samobójstwo a wszyscy dziwią się dlaczemu, przecież nie miał problemów, wszystko dobrze, powinien był być szczęśliwy....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:57   #372
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
co to makadania?
O ile wiem orzeszki. Więc może jakie drzewo.

A ja mam tak, że klasycznych sukcesów naukowych się wstydam bo mam wrażenie, że oszukiwałam. Np. dobre stopnie w szkole - jak się ściąga to się ma. Fogle jakie naukowe sukcesy, w robocie nie odnotowałam, na studiach niczym się nie wybiłam więc... No z remontu się oczywiście cieszę, cieszę się, że mi włosy podrosły albo że schudłam W sumie to często się cieszę, hehe.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:57   #373
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
tylko, hm, jak zapakować jadłowstręt
w bąbelki i taśmą go

Stary 2011-03-16, 16:02   #374
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

jeszcze tak sobie myślę, że to tak jak ktoś popełnia samobójstwo a wszyscy dziwią się dlaczemu, przecież nie miał problemów, wszystko dobrze, powinien był być szczęśliwy....
racje masz - nieszczęśliwości prawdziwej nie widać - nikt się z tym nie obnosi - albo niemal nikt hmmm

az mi sie na korki nie chce iść stąd- tzn przyjąć ich
Stary 2011-03-16, 16:02   #375
Polly_
grozi wypollizowaniem

mhmmm...ja niecieszliwa byłam od urodzenia podobno ....nie fiem juz co o tym myslec
Stary 2011-03-16, 16:05   #376
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
kameno -to dzifne serio

gdziekolwiek wtedy pójdziesz weź mnie ze sobą
Stary 2011-03-16, 16:05   #377
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

A ja mam tak, że klasycznych sukcesów naukowych się wstydam bo mam wrażenie, że oszukiwałam. Np. dobre stopnie w szkole - jak się ściąga to się ma. Fogle jakie naukowe sukcesy, w robocie nie odnotowałam, na studiach niczym się nie wybiłam więc... No z remontu się oczywiście cieszę, cieszę się, że mi włosy podrosły albo że schudłam W sumie to często się cieszę, hehe.
bo nie chcesz - i to jest Twój sukces

dla mnie sukces to osiągnąć to co się chce - a nie to co wszyscy uważaja za sukces - czyli ja np nie marzę o awansowaniu na kierownika działu i sukcesem bedzie dla mnie nigdy tego nie osiągnać - co trudne nie będzie

matko przez was zapomniałam czy połknęlam antybiotyk

a nie policzyłam tabletków
Stary 2011-03-16, 16:06   #378
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
racje masz - nieszczęśliwości prawdziwej nie widać - nikt się z tym nie obnosi - albo niemal nikt hmmm

az mi sie na korki nie chce iść stąd- tzn przyjąć ich

ale to chyba nie o to chodziło....tylko ze mozna popełnic samobójstwo naprawde bez powodu tzn obiektywnego powodu
Stary 2011-03-16, 16:06   #379
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Polly, nie wiem czy depresja, depresję leczyłam, może źle leczyłam? w każdym razie po leczeniu mam ten sam stan co przed pogorszeniem czyli brak cieszliwości
w sumie brak wrażliwości na duże problemy też mam - to działa w dwie strony, w sensie że przy dużych poważnych problemach nie załamuję się tylko jakoś działam
a duperele mnie dobijają
ja to fogóle mało uczuciowa jezdem
Poza ciągłym uczuciem dobicia i beznadziei
Chociaż jak się rozkrencem, to potrafię się cieszyć, że hoho. Ale rzadko to bywa, łatwiej o wqrwa
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

A ja mam tak, że klasycznych sukcesów naukowych się wstydam bo mam wrażenie, że oszukiwałam. Np. dobre stopnie w szkole - jak się ściąga to się ma.
ja nie ściongałam i fogóle prymus byłam
Co mi się na nic nie zdało jak widać, ale chociaż powspominać można em kiedyś była naj naj (kiedy człek był jeszcze w wieku, że wszyscy cię oceniali po ocenach w szkole, a nie po chudej doopie i płaskim brzuchu albo zarobkach czy umiejętności wciskania klyentom kitu )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-03-16 o 16:09
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:11   #380
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
gdziekolwiek wtedy pójdziesz weź mnie ze sobą
myślisz ze to bedzie heading north? walhalla? tylko nmie fiem czy babeczki przyjmują

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:

dla mnie sukces to osiągnąć to co się chce - a nie to co wszyscy uważaja za sukces - czyli ja np nie marzę o awansowaniu na kierownika działu i sukcesem bedzie dla mnie nigdy tego nie osiągnać - co trudne nie będzie

matko przez was zapomniałam czy połknęlam antybiotyk

a nie policzyłam tabletków

ha ficisz-a dla mnie osiagac to co sie chce to nie jest sukces ..nie fiem jak to wytłumaczyc
Stary 2011-03-16, 16:11   #381
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
myślisz ze to bedzie heading north? walhalla? tylko nmie fiem czy babeczki przyjmują
walhalla jeee!!
Ale to trzeba zginąć w boju, więc umówmy się na ustawkę, że się zaciukamy nawzajem
Stary 2011-03-16, 16:13   #382
Polly_
grozi wypollizowaniem

po prostu marnośc nad marnościami i wszystko z✂✂✂ane

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

co do rozkręcania to ja sie potrafie rozkrecic , ale wpadanie w doła niemalze ze srodka imprezowego rozkręcenia to dla mnie normalka
Stary 2011-03-16, 16:20   #383
Pin up girl
Zakorzenienie

Polly
Nic mądrego Ci nie doradzę, bo znam się na tym wszystkim jak świnia na gwiazdach, ale przytulam
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:24   #384
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

własnie wczoraj dokłądnie to sobie pomyslałam jak z wany wychodziłam

co do duzych rzeczy jeszcze to mnie duze rzeczy mało martwią-np jak mi ukradli w liceum portfel z całą kasą to skwitowałam to "trudno", a kolezanki pytały czemu nie płacze , ale za krzywo zamontowany parapet moge zabić i piane tocze z nerwow i potrafie sie popłakac bo po malowaniu sufitów okazało sie ze w paru miejscach są niedokładności

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

a przy tym wszystkim to bardzo lubie chodzic do dentysty tzn chodzic nie lubie,ale jak juz jestem na fotelu i mi grzebią to mam taki relaks jak nigdy
Stary 2011-03-16, 16:29   #385
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
po prostu marnośc nad marnościami i wszystko z✂✂✂ane

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

co do rozkręcania to ja sie potrafie rozkrecic , ale wpadanie w doła niemalze ze srodka imprezowego rozkręcenia to dla mnie normalka
ale to tak jeszcze w trakcie imprezy?
Bo Maja to waga ciężka - ciężko mnie rozruszać na dobre albo złe, ale jak już wpadnę w jeden nastrój, to ide w siwy dym niczym lodołamacz po jeniseju
tzn. jak jestem na imprezie i już się rozkręce, to szaleję do końca. A jak nie mam od początku nastroju na balety, to cała impreza do rzyci
Stary 2011-03-16, 16:29   #386
Florens
Zakorzenienie

bosz takie moje klimaty dziś w barze panują

ja też często myślę o tym aby się nie obudzić , ale ja to nazywam, "nie powinno mnie tu być"

tulam wszystkich "nieszczęśliwych"

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:31   #387
Polly_
grozi wypollizowaniem

maja-własnie w trakcie ...bawisz sie szalejesz...i nagle czujesz sie jak alien i wszystko szlag trafia , a pamietam dokładnie ze w podstawowce tak nie mialam...t o wszystko sie zaczeło tak gdzies w ogolniaku
duzo róznych mam odchyłów, nic mi sie nie chce, lącznie z tym ze nie chce mi sie interesować swoimi zainteresowaniami.....dob ra koniec na dzis..cos mieu opentało dzic

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2011-03-16 o 16:34
Stary 2011-03-16, 16:37   #388
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko ja powinnam byc z englisza super bo robię tu za anglistkę
Jednak beznadziejna ze mnie pocieszycielka
Stary 2011-03-16, 16:42   #389
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
własnie wczoraj dokłądnie to sobie pomyslałam jak z wany wychodziłam

co do duzych rzeczy jeszcze to mnie duze rzeczy mało martwią-np jak mi ukradli w liceum portfel z całą kasą to skwitowałam to "trudno", a kolezanki pytały czemu nie płacze , ale za krzywo zamontowany parapet moge zabić i piane tocze z nerwow i potrafie sie popłakac bo po malowaniu sufitów okazało sie ze w paru miejscach są niedokładności
ja też z dużymi rzeczami mam coś nie tak - nie martwię się, gdzie bendeu pracowac ani mieszkac, bo "jakoś to będzie", za to z istną manią liczę ile cm włosów będę mieć do wakacji czy dostaję pier**lca jak dzieciarnia siostry mi przestawi pedantycznie ułożone długopisy na biurku
I ja to jestem niedorobiona uczuciowo jakaś: i wszelkie takie rodzinne wydarzenia jak śluby, pogrzeby, chrzciny itp. zazwyczaj spływają po mnie prawie jak woda po kaczce Ale nową piosenką fajnego zespołu czy chęcią poniuchania najnowszego zapachu Durbano będę się podniecać jak mysza młocką

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
maja-własnie w trakcie ...bawisz sie szalejesz...i nagle czujesz sie jak alien i wszystko szlag trafia , a pamietam dokładnie ze w podstawowce tak nie mialam...t o wszystko sie zaczeło tak gdzies w ogolniaku
duzo róznych mam odchyłów, nic mi sie nie chce, lącznie z tym ze nie chce mi sie interesować swoimi zainteresowaniami.....dob ra koniec na dzis..cos mieu opentało dzic
łoo, to faktycznie lyypa
ja jak już wpadnę w szał imprezy, to mnie nie sposób zatrzymać, idę na całość. Choć często mam tak, że się bawię, a koło pólnocy stwierdzam, że jest do doophy i tak fogóle wracam do domu i ideu spać (ale to w sytuacji, kiedy nie uda mi się zatracić do końca w tej radości, bo zwykle ktoś lub coś zaprząta moje myśli, albo mam po prostu doła i brak ochoty na zabawę - ciągnięcie mnie na imprezę kiedy nie mam na to ochoty nie ma sensu, bo sieu nie bendeu dobrze bawić )

http://demotywatory.pl/2846880/--Faj...s-jak-wypijesz

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-03-16 o 16:51
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:51   #390
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

Kurcze, masz rację! Jak mnie zdymisjonowali ze zwrotów to prawie płakałam ze szczęścia jak te laski z wyborów miss.

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Maja, daj spokój, na mnie też śluby czy chrzciny działają jak wiadomość o pogodzie "no fajnie, powodzenia". W sumie podobnie mam z pogrzebami "no śmierć po każdego przyjdzie". Właściwie nie przywiązuję się za bardzo do ludzi z pięcioma wyjątkami: rodzice, TŻ i koty. Reszta... jest milczeniem

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości