|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
![]() :conf used:powinnam sie teraz w kontekscie tego powiesic na żaluzjach - bo najbliżej ![]() kurczę - a nie fynglodałaś na taką - mysłałam ze to był tylko klasyczny wqurf na niekompetencje stolarzy, sprzedawcó i innych producentów - ogółem sie dobrze kamuflowałaś
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-16 o 15:44 |
|
|
|
|
#362 |
|
grozi wypollizowaniem
|
edit-makadamia-drzewo?, alba makadam-nawierzchnia z tłucznia...yyyyy to nie mam fakt
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#364 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, normalnie dziwnie mi, pierwszy raz widzę żeby ktoś miał do tego stopnia tak samo jak ja z tym niecieszeniem się
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- i rzeczywiście dół nie ma tu nic do rzeczy, co innego dół co innego odczuwanie uczuć - potrafię sie cieszyć tylko z dupereli a z tych większych rzeczy nie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
tzn tak - ja uwazam ze ludzie som różni i tyla - pięknie ejst sie różnic
a Ty chcesz sie cieszyć? bo jak tak masz to Twój stajl, i juz - ja bym nikogo do radosci nie zmuszała - po so? sama nie lubię być przymuszana w stylu - ej think positive, bo to jedyne dobre wyjście - ja sobie think jak ja sobie chcę a jak masz permenentnie tak - to widać tak juz będzie |
|
|
|
#366 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno
-to dzifne serio ![]() nie fiem moze to depresja jest chociaz skłonnosci samobójczych nie mam....ale chętnie bym sie np juz nie obudziła ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
tak duperele -najlepiej cieszy apaszka ze szmateksu , albo trawa (bez skojarzen) ze se siedze na niej i fajna jest taka niezdeptana i fogle mozna pomacac ![]() eeeee....ide stad : oddala sie z torba na głowie:
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#369 |
|
grozi wypollizowaniem
|
cieszy mnie tez fajne zarcie-ale tylko 1 raz
|
|
#370 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- ej, Ogon_, przecież sieu wydało, że ja jezdem tobou
|
|
|
|
|
#371 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, nie wiem czy depresja, depresję leczyłam, może źle leczyłam? w każdym razie po leczeniu mam ten sam stan co przed pogorszeniem czyli brak cieszliwości
w sumie brak wrażliwości na duże problemy też mam - to działa w dwie strony, w sensie że przy dużych poważnych problemach nie załamuję się tylko jakoś działam a duperele mnie dobijają z chęcią nieobudzenia się mam podobnie, często to sobie wyobrażam ![]() jeszcze tak sobie myślę, że to tak jak ktoś popełnia samobójstwo a wszyscy dziwią się dlaczemu, przecież nie miał problemów, wszystko dobrze, powinien był być szczęśliwy....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#372 |
|
Nindżopesz
|
O ile wiem orzeszki. Więc może jakie drzewo.
A ja mam tak, że klasycznych sukcesów naukowych się wstydam bo mam wrażenie, że oszukiwałam. Np. dobre stopnie w szkole - jak się ściąga to się ma. Fogle jakie naukowe sukcesy, w robocie nie odnotowałam, na studiach niczym się nie wybiłam więc... No z remontu się oczywiście cieszę, cieszę się, że mi włosy podrosły albo że schudłam W sumie to często się cieszę, hehe.
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az mi sie na korki nie chce iść stąd- tzn przyjąć ich |
|
|
|
|
#375 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mhmmm...ja niecieszliwa byłam od urodzenia podobno
....nie fiem juz co o tym myslec
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie sukces to osiągnąć to co się chce - a nie to co wszyscy uważaja za sukces - czyli ja np nie marzę o awansowaniu na kierownika działu i sukcesem bedzie dla mnie nigdy tego nie osiągnać - co trudne nie będzie matko przez was zapomniałam czy połknęlam antybiotyk a nie policzyłam tabletków
|
|
|
|
|
#378 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to chyba nie o to chodziło....tylko ze mozna popełnic samobójstwo naprawde bez powodu tzn obiektywnego powodu
|
|
|
#379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza ciągłym uczuciem dobicia i beznadziei ![]() Chociaż jak się rozkrencem, to potrafię się cieszyć, że hoho. Ale rzadko to bywa, łatwiej o wqrwa ![]() Cytat:
![]() Co mi się na nic nie zdało jak widać, ale chociaż powspominać można em kiedyś była naj naj (kiedy człek był jeszcze w wieku, że wszyscy cię oceniali po ocenach w szkole, a nie po chudej doopie i płaskim brzuchu albo zarobkach czy umiejętności wciskania klyentom kitu )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-16 o 16:09 |
||
|
|
|
#380 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
myślisz ze to bedzie heading north?
tylko nmie fiem czy babeczki przyjmują---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
ha ficisz-a dla mnie osiagac to co sie chce to nie jest sukces ..nie fiem jak to wytłumaczyc
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to trzeba zginąć w boju, więc umówmy się na ustawkę, że się zaciukamy nawzajem
|
|
#382 |
|
grozi wypollizowaniem
|
po prostu marnośc nad marnościami i wszystko z✂✂✂ane
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- co do rozkręcania to ja sie potrafie rozkrecic , ale wpadanie w doła niemalze ze srodka imprezowego rozkręcenia to dla mnie normalka
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Polly
![]() Nic mądrego Ci nie doradzę, bo znam się na tym wszystkim jak świnia na gwiazdach, ale przytulam |
|
|
|
#384 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
własnie wczoraj dokłądnie to sobie pomyslałam jak z wany wychodziłam ![]() co do duzych rzeczy jeszcze to mnie duze rzeczy mało martwią-np jak mi ukradli w liceum portfel z całą kasą to skwitowałam to "trudno", a kolezanki pytały czemu nie płacze , ale za krzywo zamontowany parapet moge zabić i piane tocze z nerwow i potrafie sie popłakac bo po malowaniu sufitów okazało sie ze w paru miejscach są niedokładności ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- a przy tym wszystkim to bardzo lubie chodzic do dentysty tzn chodzic nie lubie,ale jak juz jestem na fotelu i mi grzebią to mam taki relaks jak nigdy
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo Maja to waga ciężka - ciężko mnie rozruszać na dobre albo złe, ale jak już wpadnę w jeden nastrój, to ide w siwy dym niczym lodołamacz po jeniseju tzn. jak jestem na imprezie i już się rozkręce, to szaleję do końca. A jak nie mam od początku nastroju na balety, to cała impreza do rzyci
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
![]() bosz takie moje klimaty dziś w barze panują ![]() ja też często myślę o tym aby się nie obudzić , ale ja to nazywam, "nie powinno mnie tu być" ![]() tulam wszystkich "nieszczęśliwych"
|
|
#387 |
|
grozi wypollizowaniem
|
maja-własnie w trakcie
...bawisz sie szalejesz...i nagle czujesz sie jak alien i wszystko szlag trafia , a pamietam dokładnie ze w podstawowce tak nie mialam...t o wszystko sie zaczeło tak gdzies w ogolniakuduzo róznych mam odchyłów, nic mi sie nie chce, lącznie z tym ze nie chce mi sie interesować swoimi zainteresowaniami.....dob ra koniec na dzis..cos mieu opentało dzic
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-16 o 16:34 |
|
|
|
#388 |
|
Wtajemniczenie
|
Jednak beznadziejna ze mnie pocieszycielka
|
|
#389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja to jestem niedorobiona uczuciowo jakaś: i wszelkie takie rodzinne wydarzenia jak śluby, pogrzeby, chrzciny itp. zazwyczaj spływają po mnie prawie jak woda po kaczce Ale nową piosenką fajnego zespołu czy chęcią poniuchania najnowszego zapachu Durbano będę się podniecać jak mysza młocką ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
ja jak już wpadnę w szał imprezy, to mnie nie sposób zatrzymać, idę na całość. Choć często mam tak, że się bawię, a koło pólnocy stwierdzam, że jest do doophy i tak fogóle wracam do domu i ideu spać (ale to w sytuacji, kiedy nie uda mi się zatracić do końca w tej radości, bo zwykle ktoś lub coś zaprząta moje myśli, albo mam po prostu doła i brak ochoty na zabawę - ciągnięcie mnie na imprezę kiedy nie mam na to ochoty nie ma sensu, bo sieu nie bendeu dobrze bawić http://demotywatory.pl/2846880/--Faj...s-jak-wypijesz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-16 o 16:51 |
||
|
|
|
#390 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kurcze, masz rację! Jak mnie zdymisjonowali ze zwrotów to prawie płakałam ze szczęścia jak te laski z wyborów miss. ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Maja, daj spokój, na mnie też śluby czy chrzciny działają jak wiadomość o pogodzie "no fajnie, powodzenia". W sumie podobnie mam z pogrzebami "no śmierć po każdego przyjdzie". Właściwie nie przywiązuję się za bardzo do ludzi z pięcioma wyjątkami: rodzice, TŻ i koty. Reszta... jest milczeniem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

, dół na nia nie wpływa znacząco