|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Cytat:
|
|
|
|
|
#3902 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
WIECIE
MOJA BABCIA wie najlepiej ma już 97lat nie jedno widziała,nie jedno słyszała Kolina wersja z "ch" tez jest niezła![]() dobra zbieram się do wyjścia
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Zmalowana tak jak pisały dziewczyny olej gnojka i tyle, jak juz bedzie dzidzia to DNA i alimenty, a z praca to jakos bedzie, bo musi byc. Ja nawet nie wiem czy na macierzynski przedluza mi umowe, czy bede musiala isc do urzedu po zasiłek.
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3905 |
|
Zadomowienie
|
Agula i Słoneczko dobrze że już w domu jesteście i wszystko u was w porządku!!!
Zmalowana jak słyszę o takich idiotach to mnie krew zalewa Masz rację i bądź wredna z tym pierścionkiem i wynikami - niech się męczy z tłumaczeniami!!!A ja mam doła bo się z moim P. pokłóciłam |
|
|
|
#3906 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brawo dobra postawa! tak trzymać!Cytat:
Miłego spotkanka. Dobrze wam, że Wy tak w kupie |
||
|
|
|
#3907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie też bywalo ciężko . Okropna praca jeszcze gorszy Tż Agula dobrze że wszystko ok Sloneczko teraz odpoczywaj w domku |
|
|
|
|
#3908 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze chwilka itez uciekam z pracy na nasz spotkanie...denerwuje sie
![]() Zmalowana dupek pozostanie dupkiem, a co do pracy, to jest dokladnie tak jak Ci juz poradzono, jak zlozysz podanie o obnizenie wymiaru pracy, to przez rok jestes chroniona. Tak wiec nie zapomnij o tym! i w odpowiednim czasie dzialaj! Agula super, ze z Wami wszystko dobrze! |
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się piszę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
bardzo chetnie ale narazie jestem chora............
te plecy....... moze na poczatku kwietnia????a dupkiem sie nie przejmuj ............. a co do pracy to ja tez juz tylko czekam......pracuje na umowe o zastepstwo i ta panna ma zamiar wrocic lada dzien wiec mimo to ze jestem w ciazy umowa mi sie rozwiaze jak ona wroci
|
|
|
|
#3912 |
|
Zadomowienie
|
No i sprawa sama się wyjaśniła a mąż niepotrzebnie miał pretensje
Do babci skoczy kuzynka i we wszystkim pomoże a my najwyżej w piątek pojedziemy ![]() Ja na razie odpukać na brzuchu rozstępów nie mam, a na cycach to od okresu dojrzewania mam rowy marsjańskie, a teraz jak się biust zrobił ogromnych rozmiarów, to nawet i te rowy się jakoś wyprostowały Smaruję się oliwką babydream dla ciężarówek z rossmana i dodatkowo używam olejku pod prysznic a nie żelu I pachnę jak niemowlę prawie
|
|
|
|
#3913 |
|
Zadomowienie
|
Zmalowana - hmm czyli umowe masz do konca grudnia tego roku... To faktycznie komplikuje sprawe, bo to o czym pisalam dotyczy umow na czas nieokreslony
szkoda...jacieeee - podowiaduj sie dobrze jak to bedzie z ta likwidacja, bo moze nie wszystko stracone, kurcze. Jak znajde chwilke to poczytam o takich przypadkach moze sie cos poradzi.. Ech, znam ten bol - kredyty na glowie, dzieci i na dokladke utrata pracy...Baboniku - cmok cmok ![]() A tak w ogole to Krakowianki - zazdraszczam spotkania!
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Zamalowana nie przejmuj się tym chamiskiem, jak coś możesz na mnie zawsze liczyć
![]() a jego jak dopadnę to mu jajeczka poobrywam i zostanie impotentem do końca życia |
|
|
|
#3915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec służę pomocą no to i do dzieła
|
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Hej moje brzuchatki kochane
![]() Normalnie czytałam wszystko z sercem na ramieniu.... ale zapiszę sobie w tel nr do dziewczyn, do Babonika i Zanki, mam nadzieje, że sie nie pogniewacie i w razie czego bede pisac ![]() Żeby było smieszniej smsa od Zanki dostałam ok godz 15 dopiero!! co za sieć....No pojechalismy jednak wczoraj, dla pewności, no ale jak się okazało wszystko ok, mogło to być przez nerwy - dzień wczesniej się mooocno pokłocilismy z mężem..... klótnia była z jednej strony potrzebna bo wiele się wyjasnilo, ale niestety źle się skończyło.... dzidzia chyba chciała wyrazić swoje zdanie ![]() Mam odpoczywać, brac magnez i luteine, plamien zadnych nie było, więc ok. Dzisiaj od rana nawet nie zdązylam odpalić kompa, dopiero po telefonie Babonika - w kurtce i butach bo wychodzilismy już z domu później gotowałam z mężem obiad - pierwszy raz w życiu żurek i wyszedł pyyycha![]() normalnie mąż byl w szoku, jak mu powiedziałam, że ten tel to od Was Zmalowana no co za dupek cholerny!! ![]() Tyyyle miałam Wam napisać i nie wiem teraz co której...... A jak przyjechaliśmy do domu wieczorkiem, połozyłam się do lóżka... mała tak mi dała popalić, pierwszy raz mi tak brzuch falował cudnie
|
|
|
|
#3917 |
|
Zadomowienie
|
I ja się dołączam do wszelkich batów, kopniaków i złośliwości
![]() A i pochwalę się moim dzisiejszym zakupem - pierwszym ciuszkowym Mężuś aż miał łzy w oczach i cała złość mu od razu minęła
Edytowane przez sygine Czas edycji: 2011-03-16 o 16:08 |
|
|
|
#3918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
popieram!Agulaa - szanuj swoje nerwy, dzidzia teraz tak bedzie za kazdym razem reagowac na stres - tylko latwo powiedziec "szanuj", a zycie i tak czasem pokazuje rogi |
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
W Lesznie, gdzie mieszkam, ale podam producenta, to może u siebie znajdziesz albo na all
Modna Maja ze Szczecina
|
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pasie mam 100 cm, waze 73 cm, dziecko jest mniejsze niz powinno ale miesci sie w normie, tetno 140, mam troche podwyzszone cisnienie ale nie szaleje. i na 100% DZIEWCZYNKA. wieczorem wrzuce filmik jak obrobie. bank komorek macierzystych - nie daje. to naciaganie kasy. wiekszosc tego typu placowek to prywatne, jak splajtuja to krew leci do zlewu, do tego moga zle pobrac i tak nic nie masz. poza tym sa juz pierwsze wyniki - pozytywne - pobierania komorek macierzyxtych z tłuszczu na "boczkach" w celu leczenia bialaczki. komorki macierzyste rzadko sluza wlasnie dawcy, czesciej komu innemu, sens maja banki komorek dzialajace jak punkty krwiodawstwa czy banki szpiku kostnego... ale to moja opinia. nikt tez nie daje gwarancji ze krew po odmrozeniu bedzie sie do czegos np. po 20 latach nadawala...babonik - moje nadal sypia w dzien, nawet do 4h a ma prawie 3 lata...
|
|
|
|
|
#3922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3923 |
|
Przyczajenie
|
Nie no dziewczyny, takie spotkanie to fajna rzecz. Oby wam się wszystko udało
! Pozdrawiam
|
|
|
|
#3924 |
|
Zadomowienie
|
a ty kolezanko to do lekarza sie nie wybierasz...hę ?
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
monia gratulacje córci!!
![]() Zapomniałam sie pochwalić... przyszły mi próbki pampersów - wrzucałam kiedyś linka, którejś na poczte wysyłałam w jednej paczce 8 szt, a że zamówiłam 6 paczek to mam 48szt pampersów za darmola
|
|
|
|
#3926 |
|
Zadomowienie
|
Agula fajnie, że wszystko już w porządku
![]() Zmalowana na pewno wszystko się poukłada. Ja niby mam pracę na czas nieokreślony, ale na pewno już do niej nie wrócę, bo to 100 km od Krakowa i też trzeba będzie pomyśleć o czymś innym. Sygine śliczny komplecik ![]() Krakowianki miłego spotkania życzę. Żałuję, że nie mogę dziś do Was dołączyć. I więcej nie pamiętam, co miałam napisać... |
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Agula dobrze, że wszystko dobrze, nie stresować się i nie denerwować małej
![]() Cytat:
![]() Będziesz miala parkę ![]() sygine piękne to |
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie! bo jestem ciekawa czy mi się przeczucie spełni
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak u lekarza dzisiaj już byłam. Wyszła mi jakaś bakteria w posiewie
|
|
|
|
#3930 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale dobrze, że wsio ok![]() Cytat:
Gratuluję dziewczynki Oby było ich więcej, bo faktycznie chłopów tu mnóstwo
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

ma już 97lat
zębole
Masz rację i bądź wredna z tym pierścionkiem i wynikami - niech się męczy z tłumaczeniami!!!
dobra postawa! tak trzymać!

szkoda...
to mu jajeczka poobrywam i zostanie impotentem do końca życia
wiec służę pomocą no to
i do dzieła

Zakończone: 2

a ma prawie 3 lata...