|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Dark to, że widział ją na zdjęciu nie oznacza, że zapamiętał jak wygląda z resztą suknia zawsze inaczej wygląda na żywo niż z katalogu no a na ukochanej osobie to w ogóle
![]() Ja na twoim miejscu nie rezygnowałabym z niej tylko dlatego, że widział ją na zdjęciu. Ja różne rzeczy podtykam TŻtowi do oceny pod nos mówi "ładne" albo "no! super!" a później nie pamięta jak to wyglądało ![]() A czemu masz spięcie w domu? Mama mówi Ci,że za bardzo kombinujesz? Powiem Ci tak KONIECZNIE MUSISZ ją przymierzyć bo to 100%ułatwi Ci decyzję, w ogóle super jakbyś mogła przymierzyć dwie (jedna po drugiej) ta obecną i da drugą
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
przy tańcach to juz mi będzie wszystko jedno jakie rajty
![]() ja jeszcze nie kupuję bo nie wiem jaki butki będą. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Dark, nie sądze by Twoj TŻ pamiętal sukienkę ![]() moja np zupelnie inaczej wygląda w katalogu a inaczej na mnie ![]() ja bym poszła przymierzyła i nie będziesz sie juz zadręczać |
|
|
|
#813 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki po dłuższej nieobecności. Rzadko piszę, bo niestety nie mam jak
W pracy muszę się pilnować i jedynie Was podczytuję Ale muszę się pochwalić, że wreszcie udało nam się załatwić sprawy papierkowe I to w dodatku wszystko jednego dnia Dzisiaj robię kolejne podejście do mojego proboszcza i pozwolenie na ślub w innej parafii. Ciekawe, co tym razem wymyśli A potem już tylko protokół i dopinane szczegółów ![]() Od piątku idę na urlopik i wreszcie będę na bieżąco. Kiedyś chyba passion pytała o przymiarkę sukni. To ja ją miałam mieć, ale niestety została odwołana. Miałam ustalanych 5 terminów i zawsze coś nie pasowało Teraz kolejny wyznaczony jest na ten poniedziałek więc powinnam wrzucić kilka zdjątek. Ja na solarium planuję wybrać się jakiś miesiąc przed i nigdy nie używałam nic przed opalaniem ![]() Mój Tż zawsze marzył żeby mnie zobaczyć w białych pończochach, ale niestety nie dam mu tej przyjemności, bo kupiłam odcień "panna" z gatty ![]() W piątek wybieramy się z Tż do Krakowa zaprosić prawie ostatniego gościa z mojej strony i upolować dla niego butki. Kto wie może i ja coś trafię wygodniejszego i kupię ![]() Aaaa i moja mamusia kupiła sobie już kreację na nasz wielki dzień Spodobały jej się dwie. W obu czuła się dobrze. Jedna była super elegancka do kościoła, a druga na zabawę. Nie wiedziała na którą się zdecydować i w końcu kupiła dwie i powiedziała "przecież raz w życiu będę jedyną córkę wydawać za mąż"A teściowa jakoś się nie spieszy z przygotowaniami jakby jej to w ogóle nie dotyczyło. Dziś Tż zapomniał telefonu do pracy i dzwoniłam do niego o 7.15 i teściowa napisałam mi smsa po czym zakończyła słowami K. zapomniał wziąć telefonu więc nie dzwoń :P
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, DELLku, dowcipnisiu, chodzilo mi o krtye biale rajstopki: ja ich nie znosze, podobaja mi sie tylko u malych dzieci
Ale wiadomo, kazdy ma swoj gust.
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Dell nie ma sprawy bo sklep mam pod nosem (outlet)
Tylko określ jaki rozmiar chcesz ja looknę jakie są ooo może podaj mi nr telefonu to jak podskoczę to dam Ci znać jakie mają No normalnie to one po 35zł chodzą a tam max 10zł w zależności ile par takich mają
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
Izzunku, teskinimy za Toba!
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#819 |
|
Rozeznanie
|
Miło to czytać Monitko i postaram się bywać częściej
Choć w domku też rzadko bywam I zapomniałam w ogóle, że po pracy miałam iść do apteki, bo zamówiłam sobie białą perłę i będę testować na swoich ząbkach Mam tylko nadzieję, że mi nie powypadają
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#821 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tez myslalam ze jak wyslalam 50 zaproszen poczta to mi sie tel zapali od dzwonienia albo smsow a tu dupa szkoda gadac Cytat:
przynajmniej tak sie mi wydaje Cytat:
ale sobie mysle dla swietego spokoju zmierze wypelnie na odczep sie zeby miec sumienie spokojne i sie okazalo ze moge miec problemy z zajsciem w ciaze bo nie mialam owulacji i jestem jakas taka przybita ale mam nadzieje ze bedzie dobrze Cytat:
Cytat:
![]() a tak wogole to ciezko nadazyc za wami ja teraz bede popoludniami bo mam pracke 4 godzinki dziennie jak juz kiedys pisalam ja z poludnia ale u nas deszczu brak na szczescie a co do tych woreczkow na podziekowanie to faktycznie samemu mozna tanim kosztem zrobic
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
to aj spadam Lachonki.
Miłego popołudnia i wieczorku
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Cze Izzunja
Zapomniałam Wam napisać że jak byłam zobaczyć na welony w moim salonie to pytałam się o cyckonosz i babka mi mówi że chyba nie będę potrzebowała bo mi będzie dobrze trzymać sukienka
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Izzunia to ja czekam na zdjęcia z poniedziałku
Kuleczka no to dobrze! Ja mam nadzieję,że moja tez nie będzie potrzebowała cyckonosza
|
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z drugiej strony staniki bez ramiączek zawsze mi się przesuwają, a nie chcę go caly czas poprawiać... ;/1 miesiąc 28 dni strach się bać...
Edytowane przez badziabadzia Czas edycji: 2011-03-16 o 15:15 |
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
ja wolałabym być bez bo nie lubię mieć całego uzbrojenia na sobie. Suknia ma fiszbiny (nie pamiętam czy te półokrągłe gorsetowe też, jak ma to nawet się nie zastanawiam i zakładam bez cyckonosza) do tego dochodzą fiszbiny w biustonoszu i już robi się bardzo nie wygodnie ;/
|
|
|
|
#827 |
|
Rozeznanie
|
A u nas 72 dni... jejku jak to zleci
![]() A co do gości to u nas też cisza. Ci co mieli potwierdzić potwierdzili przy wręczaniu zaproszeń, a do reszty to czuję, że będzie trzeba się pofatygować ![]() Wiem kobietki, że któraś z Was używa/ła białej perły. Mam pytanie czy ona nie wpływa jakoś negatywnie na szkliwo? Bo przyznam szczerze, że te moje zębiska to takie raczej kruchutkie są i boję się żeby mi ich do reszty nie wypaliło ![]() Ja biustonosz muszę mieć obowiązkowo, bo niestety biustem nie grzeszę W sensie tym, że mało co tam jest dlatego pewniej się czuję mając go na sobie mimo, że będę mieć gorset.
Edytowane przez izzunja Czas edycji: 2011-03-16 o 15:25 |
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie 1miesiac 15 dni albo 46dni
dziewczeta ...zakochalam sie...... http://www.youtube.com/watch?v=vQEs5MZ5hGA na pierwszy taniec boska;
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2011-03-16 o 15:41 |
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka, to prawie już!!
![]() u nas też nie potwierdzają jeszcze nic... moje koleżanki tylko od razu powiedziały, że będą i zadzwonią tylko jeśli coś baaaardzo niespodziewanego się wydarzy..
Edytowane przez badziabadzia Czas edycji: 2011-03-16 o 15:41 |
|
|
|
#830 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piosenka boska Cytat:
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka super piosenka, a ja niestety muszę mieć polską piosenkę
bo zespół będzie spiewał i nie wiem co mam wybrać zaczyna mnie to wszystko przerażać jeszcze tyle do załatwienia. Jeszcze chce żeby mi TŻ zrobił projekt ulotki to nie bo musimy razem zrobić bo sam mi nie zrobi, a ja nie mam czasu żeby siedzieć i robić a sama nie potrafię . Wogóle nie wiem po co mu jestem potrzebna do tego jak ja nie umiem robić tego. Jeszcze sobie wymyślił że w sobote pojedzie do brata i wróci w niedziele dopiero i to nie wiem o której jestem zla na niego bo są inne sprawy ważniejsze a jemu się zachciewa jeździć
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko bo oni nawet jak już nie ma czasu to mają czaaaas. I dla tego jesteśmy my kobietki, żeby trzymać rękę na pulsie i wszystkiego dopilnować
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do piosenki to musze zadzwonic do zespolu i zapytac czy moga mi puscic z czegos tam czy muszą ją ona zagrac wola bym to puscic bo glos Enriqe jest boski
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Badziabadzia dokładnie tylko TŻ nie ma garnituru jeszcze, butów i innych rzeczy do tego i jesteśmy w lesie z tym. W tygodniu nie ma się czasu bo praca. Chyba o ten projekt ulotki to chyba muszę kogoś innego poprosić bo się nie doproszę już robi od początku roku a jak leżał chory na feriach 2 tygodnie to mógł mi zrobić nie ??
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko, mój nie ma jeszcze butów i dodatków, ale nie spieszy mu się z kupowaniem.. ciągle to przekłada..
a z tą ulotką to Twój kręci wałki.. na pewno nie zajęłoby mu to dużo czasu, mógłby wykazać się dobrymi chęciami!! |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
no dużo czasu by mu to nie zajęło może z ok 2 godzinki, chyba muszę usiąść z nim i zrobić bo normalnie muszę się zareklamować że się przeniosłam do innego lokalu.
A co myślicie o tej piosence na pierwszy taniec : http://bomamciebie.wrzuta.pl/audio/2..._za_milosc_twa
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
BArdzo ładne słowa
i melodia ładna, jak najbardziej na pierwszy taniec
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze się zastanawiam nad magmą
http://w118.wrzuta.pl/audio/4yxjgw31...chac_i_pragnac lub ta : http://matqueen.wrzuta.pl/audio/9fSf...zystkie_chwile
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, wszystkie są śliczne!! nawet nie jestem w stanie jednej wybrać
![]() muszę mojemu tż-towi puścić, może któraś mu się spodoba, bo jak na razie to żadna z tych, które mu oferowałam nie uzyskała aprobaty |
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
badziabadzai u mnie tak samo. Lece do domu
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

W pracy muszę się pilnować i jedynie Was podczytuję