Majowe Panny Młode - część IV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-16, 14:35   #811
takaya
Zakorzenienie

Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Dark to, że widział ją na zdjęciu nie oznacza, że zapamiętał jak wygląda z resztą suknia zawsze inaczej wygląda na żywo niż z katalogu no a na ukochanej osobie to w ogóle
Ja na twoim miejscu nie rezygnowałabym z niej tylko dlatego, że widział ją na zdjęciu. Ja różne rzeczy podtykam TŻtowi do oceny pod nos mówi "ładne" albo "no! super!" a później nie pamięta jak to wyglądało

A czemu masz spięcie w domu? Mama mówi Ci,że za bardzo kombinujesz?
Powiem Ci tak KONIECZNIE MUSISZ ją przymierzyć bo to 100%ułatwi Ci decyzję, w ogóle super jakbyś mogła przymierzyć dwie (jedna po drugiej) ta obecną i da drugą Jeśli zrezygnujesz teraz z drugiej sukni będziesz sie zadręczać aż do maja a tak przymierzysz i albo stwierdzisz, że twoja to jest THE ONE albo że jednak ta druga bardziej Ci się podoba. Zwłaszcza, ze babeczki z salonu chcą ją dla Ciebie sprowadzić, nie uważają że wydziwisz, marudzisz czy kombinujesz, chcą byś była zadowolona
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:37   #812
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DELL Pokaż wiadomość
co najwyzej będzie je widać w szałowych tańcach - chulancach
przy tańcach to juz mi będzie wszystko jedno jakie rajty

ja jeszcze nie kupuję bo nie wiem jaki butki będą.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Dark, nie sądze by Twoj TŻ pamiętal sukienkę
moja np zupelnie inaczej wygląda w katalogu a inaczej na mnie
ja bym poszła przymierzyła i nie będziesz sie juz zadręczać
Stary 2011-03-16, 14:37   #813
izzunja
Rozeznanie

Witam dziewczynki po dłuższej nieobecności. Rzadko piszę, bo niestety nie mam jak W pracy muszę się pilnować i jedynie Was podczytuję

Ale muszę się pochwalić, że wreszcie udało nam się załatwić sprawy papierkowe I to w dodatku wszystko jednego dnia Dzisiaj robię kolejne podejście do mojego proboszcza i pozwolenie na ślub w innej parafii. Ciekawe, co tym razem wymyśli A potem już tylko protokół i dopinane szczegółów

Od piątku idę na urlopik i wreszcie będę na bieżąco.

Kiedyś chyba passion pytała o przymiarkę sukni. To ja ją miałam mieć, ale niestety została odwołana. Miałam ustalanych 5 terminów i zawsze coś nie pasowało Teraz kolejny wyznaczony jest na ten poniedziałek więc powinnam wrzucić kilka zdjątek.

Ja na solarium planuję wybrać się jakiś miesiąc przed i nigdy nie używałam nic przed opalaniem

Mój Tż zawsze marzył żeby mnie zobaczyć w białych pończochach, ale niestety nie dam mu tej przyjemności, bo kupiłam odcień "panna" z gatty

W piątek wybieramy się z Tż do Krakowa zaprosić prawie ostatniego gościa z mojej strony i upolować dla niego butki. Kto wie może i ja coś trafię wygodniejszego i kupię

Aaaa i moja mamusia kupiła sobie już kreację na nasz wielki dzień Spodobały jej się dwie. W obu czuła się dobrze. Jedna była super elegancka do kościoła, a druga na zabawę. Nie wiedziała na którą się zdecydować i w końcu kupiła dwie i powiedziała "przecież raz w życiu będę jedyną córkę wydawać za mąż"

A teściowa jakoś się nie spieszy z przygotowaniami jakby jej to w ogóle nie dotyczyło. Dziś Tż zapomniał telefonu do pracy i dzwoniłam do niego o 7.15 i teściowa napisałam mi smsa po czym zakończyła słowami K. zapomniał wziąć telefonu więc nie dzwoń :P

03.06.2013 - Sebastianek
izzunja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:37   #814
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Dark to, że widział ją na zdjęciu nie oznacza, że zapamiętał jak wygląda z resztą suknia zawsze inaczej wygląda na żywo niż z katalogu no a na ukochanej osobie to w ogóle
Ja na twoim miejscu nie rezygnowałabym z niej tylko dlatego, że widział ją na zdjęciu. Ja różne rzeczy podtykam TŻtowi do oceny pod nos mówi "ładne" albo "no! super!" a później nie pamięta jak to wyglądało

A czemu masz spięcie w domu? Mama mówi Ci,że za bardzo kombinujesz?
Powiem Ci tak KONIECZNIE MUSISZ ją przymierzyć bo to 100%ułatwi Ci decyzję, w ogóle super jakbyś mogła przymierzyć dwie (jedna po drugiej) ta obecną i da drugą Jeśli zrezygnujesz teraz z drugiej sukni będziesz sie zadręczać aż do maja a tak przymierzysz i albo stwierdzisz, że twoja to jest THE ONE albo że jednak ta druga bardziej Ci się podoba. Zwłaszcza, ze babeczki z salonu chcą ją dla Ciebie sprowadzić, nie uważają że wydziwisz, marudzisz czy kombinujesz, chcą byś była zadowolona
zgadzam się z takaya w 100% . musisz ją przymierzyć żeby miec pewność
badziabadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:39   #815
monita01
Zakorzenienie

Ha, DELLku, dowcipnisiu, chodzilo mi o krtye biale rajstopki: ja ich nie znosze, podobaja mi sie tylko u malych dzieci Ale wiadomo, kazdy ma swoj gust.
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:39   #816
takaya
Zakorzenienie

Dell nie ma sprawy bo sklep mam pod nosem (outlet) Tylko określ jaki rozmiar chcesz ja looknę jakie są ooo może podaj mi nr telefonu to jak podskoczę to dam Ci znać jakie mają No normalnie to one po 35zł chodzą a tam max 10zł w zależności ile par takich mają Jak jest ich dużo to po 6 ja mam trzy pary bezowe cienkie w zielone kwiatki beżowe w różnokolorowe drobne kwiatki, jasno różowe większe kwiaty i takie fioletowo-kolorowe w różne maziaje....a to wyszły 4pary
Stary 2011-03-16, 14:44   #817
monita01
Zakorzenienie

Izzunku, teskinimy za Toba!
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:48   #818
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
popieram! ojjj tak, tęsknimy!
DELL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:48   #819
izzunja
Rozeznanie

Cytat:
Miło to czytać Monitko i postaram się bywać częściej Choć w domku też rzadko bywam

I zapomniałam w ogóle, że po pracy miałam iść do apteki, bo zamówiłam sobie białą perłę i będę testować na swoich ząbkach Mam tylko nadzieję, że mi nie powypadają

03.06.2013 - Sebastianek
Stary 2011-03-16, 14:48   #820
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Ha, DELLku, dowcipnisiu, chodzilo mi o krtye biale rajstopki: ja ich nie znosze, podobaja mi sie tylko u malych dzieci Ale wiadomo, kazdy ma swoj gust.
ojjj tak....wiem wiem, ale ja jak to ja, muszę sobie pożartować czasem
Stary 2011-03-16, 14:51   #821
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
Ewcia o widzisz to fajno A jak tam z osobami? Dużo osób potwierdzało dużo odmawiało?
jak zapraszalismy to 6 osob chyba powiedzialo ze beda a reszta cisza ani tak ani nie

Cytat:
Napisane przez magsik Pokaż wiadomość
Monitka olej ich. Na pocieszenie powiem, że mój rodzony brat z żoną nie wybierają się na moje wesele, a mieszkają w tej samej miejscowości. N a początku przejmowałam sie tym ale teraz mam ich

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Poza tym moje zdanie jest takie, że jak wysyłam komuś zaproszenie, to jak je dostaje powinien za nie podziękować a ja tym co wysłałam, nie dostałam żadnej odpowiedzi...myślałam, że może nie doszły ale pytałam się i doszły ale podziękowań 0....takie chamskie wg mnie.. jak ja bym dostała zaproszenie to od razu bym zadzwoniła, maila napisała albo chociaż smsa wysłała....
jestem tego samego zdania
tez myslalam ze jak wyslalam 50 zaproszen poczta to mi sie tel zapali od dzwonienia albo smsow a tu dupa
szkoda gadac
Cytat:
O zobaczcie, maja platki roz: http://www.dodatkiweselne.pl/platki-roz--sliwkowe--duza-paka-(100szt)-cat-79-id-1077.aspx Ciekawe ile tego trzeba kupic, aby bylo wystarczajaco? Moze dwie paczki: biala i np. ta wlasnie fioletowa? Ladnie by bylo na zdjeciach Tylko wiecie, czy te platki sa suche czy jak?
no one sa napewno z materialu wiec suche
przynajmniej tak sie mi wydaje

Cytat:
Napisane przez magsik Pokaż wiadomość
TŻ jest na mnie wściekły, że nie wypełniłam, ale ja jakoś za późno się zorientowałam, że to jest obowiązkowe. Zresztą dla mnie to jest głupota
tez myslalam ze to glupota
ale sobie mysle dla swietego spokoju zmierze wypelnie na odczep sie zeby miec sumienie spokojne i sie okazalo ze moge miec problemy z zajsciem w ciaze bo nie mialam owulacji
i jestem jakas taka przybita ale mam nadzieje ze bedzie dobrze
Cytat:
Jak już mowa o jedzeniu to ja rano zjadłam Croissanta w busie, później dwa kabanosy zagryzione bułą i kilka wafelków familijnych czekoladowych
Bardzo zdrowa dietka

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość

ja gdzies tak do 20 lat tez jadlam co chcialam, ile chcialam i kiedy chcialam
wczoraj koleżanka mi powiedziala że schudlam i żebym nie przesadzila bo za chuda będe

a tak wogole to ciezko nadazyc za wami ja teraz bede popoludniami bo mam pracke 4 godzinki dziennie jak juz kiedys pisalam

ja z poludnia ale u nas deszczu brak na szczescie
a co do tych woreczkow na podziekowanie to faktycznie samemu mozna tanim kosztem zrobic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 14:56   #822
DELL
Zakorzenienie

to aj spadam Lachonki.
Miłego popołudnia i wieczorku
Stary 2011-03-16, 15:00   #823
kuleczka777
Zakorzenienie

GG do kuleczka777

Cze Izzunja

Zapomniałam Wam napisać że jak byłam zobaczyć na welony w moim salonie to pytałam się o cyckonosz i babka mi mówi że chyba nie będę potrzebowała bo mi będzie dobrze trzymać sukienka

http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png
kuleczka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:11   #824
takaya
Zakorzenienie

Izzunia to ja czekam na zdjęcia z poniedziałku mam nadzieję, że tym razem juz przesuwać nie będą.

Kuleczka no to dobrze! Ja mam nadzieję,że moja tez nie będzie potrzebowała cyckonosza
Stary 2011-03-16, 15:13   #825
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
Izzunia to ja czekam na zdjęcia z poniedziałku mam nadzieję, że tym razem juz przesuwać nie będą.

Kuleczka no to dobrze! Ja mam nadzieję,że moja tez nie będzie potrzebowała cyckonosza
ja ostatnio się właśnie zastanawiam czy kupowac.. z jednej strone będę się czuła bezpieczniej mając coś na cycu ale z drugiej strony staniki bez ramiączek zawsze mi się przesuwają, a nie chcę go caly czas poprawiać... ;/

1 miesiąc 28 dni strach się bać...

Edytowane przez badziabadzia
Czas edycji: 2011-03-16 o 15:15
Stary 2011-03-16, 15:20   #826
takaya
Zakorzenienie

ja wolałabym być bez bo nie lubię mieć całego uzbrojenia na sobie. Suknia ma fiszbiny (nie pamiętam czy te półokrągłe gorsetowe też, jak ma to nawet się nie zastanawiam i zakładam bez cyckonosza) do tego dochodzą fiszbiny w biustonoszu i już robi się bardzo nie wygodnie ;/
Stary 2011-03-16, 15:23   #827
izzunja
Rozeznanie

A u nas 72 dni... jejku jak to zleci

A co do gości to u nas też cisza. Ci co mieli potwierdzić potwierdzili przy wręczaniu zaproszeń, a do reszty to czuję, że będzie trzeba się pofatygować

Wiem kobietki, że któraś z Was używa/ła białej perły. Mam pytanie czy ona nie wpływa jakoś negatywnie na szkliwo? Bo przyznam szczerze, że te moje zębiska to takie raczej kruchutkie są i boję się żeby mi ich do reszty nie wypaliło W domu wszyscy przewrażliwieni na ich punkcie i wysyłają mnie najpierw na konsultacje do pani stomatolog czy aby na pewno mogę jej użyć, a szczerze mówiąc to trochę mi się nie chce latać

Ja biustonosz muszę mieć obowiązkowo, bo niestety biustem nie grzeszę W sensie tym, że mało co tam jest dlatego pewniej się czuję mając go na sobie mimo, że będę mieć gorset.

03.06.2013 - Sebastianek

Edytowane przez izzunja
Czas edycji: 2011-03-16 o 15:25
Stary 2011-03-16, 15:38   #828
ewka1368
Zakorzenienie

a u mnie 1miesiac 15 dni albo 46dni:j upi:

dziewczeta ...zakochalam sie......
http://www.youtube.com/watch?v=vQEs5MZ5hGA
na pierwszy taniec boska;

Edytowane przez ewka1368
Czas edycji: 2011-03-16 o 15:41
ewka1368 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:40   #829
badziabadzia
Zakorzenienie

Ewka, to prawie już!!

u nas też nie potwierdzają jeszcze nic... moje koleżanki tylko od razu powiedziały, że będą i zadzwonią tylko jeśli coś baaaardzo niespodziewanego się wydarzy..

Edytowane przez badziabadzia
Czas edycji: 2011-03-16 o 15:41

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 15:56   #830
izzunja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
a u mnie 1miesiac 15 dni albo 46dni:j upi:

dziewczeta ...zakochalam sie......
http://www.youtube.com/watch?v=vQEs5MZ5hGA
na pierwszy taniec boska;
Ewka Tobie to dopiero niewiele zostało Piosenka boska

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Ewka, to prawie już!!

u nas też nie potwierdzają jeszcze nic... moje koleżanki tylko od razu powiedziały, że będą i zadzwonią tylko jeśli coś baaaardzo niespodziewanego się wydarzy..
I tylko życzyć sobie takich gości

03.06.2013 - Sebastianek
Stary 2011-03-16, 16:04   #831
kuleczka777
Zakorzenienie

GG do kuleczka777

Ewka super piosenka, a ja niestety muszę mieć polską piosenkę bo zespół będzie spiewał i nie wiem co mam wybrać zaczyna mnie to wszystko przerażać jeszcze tyle do załatwienia.

Jeszcze chce żeby mi TŻ zrobił projekt ulotki to nie bo musimy razem zrobić bo sam mi nie zrobi, a ja nie mam czasu żeby siedzieć i robić a sama nie potrafię . Wogóle nie wiem po co mu jestem potrzebna do tego jak ja nie umiem robić tego. Jeszcze sobie wymyślił że w sobote pojedzie do brata i wróci w niedziele dopiero i to nie wiem o której jestem zla na niego bo są inne sprawy ważniejsze a jemu się zachciewa jeździć

Stary 2011-03-16, 16:09   #832
badziabadzia
Zakorzenienie

Kuleczko bo oni nawet jak już nie ma czasu to mają czaaaas. I dla tego jesteśmy my kobietki, żeby trzymać rękę na pulsie i wszystkiego dopilnować
Stary 2011-03-16, 16:18   #833
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuleczka777 Pokaż wiadomość
Ewka super piosenka, a ja niestety muszę mieć polską piosenkę bo zespół będzie spiewał i nie wiem co mam wybrać zaczyna mnie to wszystko przerażać jeszcze tyle do załatwienia.

Jeszcze chce żeby mi TŻ zrobił projekt ulotki to nie bo musimy razem zrobić bo sam mi nie zrobi, a ja nie mam czasu żeby siedzieć i robić a sama nie potrafię . Wogóle nie wiem po co mu jestem potrzebna do tego jak ja nie umiem robić tego. Jeszcze sobie wymyślił że w sobote pojedzie do brata i wróci w niedziele dopiero i to nie wiem o której jestem zla na niego bo są inne sprawy ważniejsze a jemu się zachciewa jeździć

co do piosenki to musze zadzwonic do zespolu i zapytac czy moga mi puscic z czegos tam czy muszą ją ona zagrac
wola bym to puscic bo glos Enriqe jest boski

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 16:20   #834
kuleczka777
Zakorzenienie

GG do kuleczka777

Badziabadzia dokładnie tylko TŻ nie ma garnituru jeszcze, butów i innych rzeczy do tego i jesteśmy w lesie z tym. W tygodniu nie ma się czasu bo praca. Chyba o ten projekt ulotki to chyba muszę kogoś innego poprosić bo się nie doproszę już robi od początku roku a jak leżał chory na feriach 2 tygodnie to mógł mi zrobić nie ??

Stary 2011-03-16, 16:27   #835
badziabadzia
Zakorzenienie

Kuleczko, mój nie ma jeszcze butów i dodatków, ale nie spieszy mu się z kupowaniem.. ciągle to przekłada..
a z tą ulotką to Twój kręci wałki.. na pewno nie zajęłoby mu to dużo czasu, mógłby wykazać się dobrymi chęciami!!
Stary 2011-03-16, 16:31   #836
kuleczka777
Zakorzenienie

GG do kuleczka777

no dużo czasu by mu to nie zajęło może z ok 2 godzinki, chyba muszę usiąść z nim i zrobić bo normalnie muszę się zareklamować że się przeniosłam do innego lokalu.

A co myślicie o tej piosence na pierwszy taniec : http://bomamciebie.wrzuta.pl/audio/2..._za_milosc_twa

Stary 2011-03-16, 16:37   #837
badziabadzia
Zakorzenienie

BArdzo ładne słowa i melodia ładna, jak najbardziej na pierwszy taniec

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 16:43   #838
kuleczka777
Zakorzenienie

GG do kuleczka777

Jeszcze się zastanawiam nad magmą

http://w118.wrzuta.pl/audio/4yxjgw31...chac_i_pragnac

lub ta :

http://matqueen.wrzuta.pl/audio/9fSf...zystkie_chwile

Stary 2011-03-16, 16:46   #839
badziabadzia
Zakorzenienie

kurcze, wszystkie są śliczne!! nawet nie jestem w stanie jednej wybrać
muszę mojemu tż-towi puścić, może któraś mu się spodoba, bo jak na razie to żadna z tych, które mu oferowałam nie uzyskała aprobaty
Stary 2011-03-16, 16:49   #840
kuleczka777
Zakorzenienie

GG do kuleczka777

badziabadzai u mnie tak samo. Lece do domu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości