|
|
#391 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXV
Ojesu, ale depresyjne klimaty
![]() Ja chyba też mam jakieś zaburzenia cieszenia. Tzn. niby się cieszę, czasami nawet bardzo się cieszę, ale jako że jestem totalnym czarnowidzem, od razu znajduję milion problemów związanych z tym 'sukcesem' i przyćmiewają mi całą radość. Pierwszy przykład z brzegu - no cieszę się, że wyjeżdżam do tego Wiednia, a raczej cieszyłam się przez pierwszą godzinę, bo później zaczęłam już myśleć tylko o tym, że pewnie nie znajdę mieszkania, nie będzie mnie na nic stać, nie dogadam się po austriacku, nie ogarnę formalności itp. I po radości. Siedzę i rozkminiam, chociaż niby wiem, że "jakoś będzie".Inna sprawa, że jakoś nie umiem nawet krótkotrwałej radości okazywać. W każdej sytuacji stoicki spokój, aż ludzie się dziwią "no jak to? nie cieszysz się?!" No cieszę się, ale co - mam skakać do góry?
|
|
|
|
#392 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
mam i bąble i taśmę - Gryszard, szykuj adres! ![]() Cytat:
Cytat:
ja jeśli już zacznę to potrafię się bawić do momentu aż nagle nie stwierdzę że jest beznadziejnie i co ja tu robię tylko częściej czuję się alienowato od samego początku zabawy Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może kiedyś będziesz musiała ![]() Ale się pochmurnie w barze zrobiło, jak u mnie za oknem Ja to tylko raz na jakiś długi czas mam ochotę uciec, od wszystkiego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#395 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a to ja chyba po prostu zwykła chamica i egoistka jestem, a nie upośledzona ![]() Cytat:
![]() No ale czasem sa przejawy małej radości to na forum - jak się komuś jakąś nową flaszkę perfum uda upolować ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
ale tylko tego, czego sama chcę - zmuszanie mnie do jakiejś nauki wywołuje odwrotny skutek ![]() Ale tak samemu wciąż się czegoś uczyć, ach... ![]() nie nadaję się do pracy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-16 o 17:19 |
||||
|
|
|
#396 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wróciłabym na waszym miejscu do czasów dzieckowych, szczególnie tych nieco wczesniejszych i dokładnie się im przyjrzała.
|
|
#397 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja też posmęcę-pokłóciłam się z mężem,mam go dosyć,gdzie ja miałam oczy jak go poznałam
idę założyć torbę z Auchana na łeb
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() łaał, jaki szpan... w skierniewicach tylko tesco jest
|
|
#399 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam też z Biedronki i Tesco
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z tymy studiami to identycznie, to wielu co znam tak ma, ja np akuart mgr nigdy nie uważałam za sukces i chwalenie sie albo co - ja to uwazalam za ulgę, ot mus takie Z w alfabecie, kropka - i to bylo nas kilka kolezanek - ktore wreszcie odetchly od tego marazmu jaką było pisanie rzeczy oczywistych w pracy mgr po rez fefnasty w historii nawet jak mnie sie na rozmowie kwalifikacyjnej zapytali co uwazam za swój sukces to serio serio miałam ochotę im przyłożyc - i w rozmowie pani kierownik " To nie uwaza pani ukończenia studiów swoich za sukces?" ja zanim pomyślałam ze trza rżnąć gópa i odp ależ tak, dokładnie tak - to powiedziałam a czemu miałabym uwazac, ze tylu ludzi studiuje i jest to po prostu zadanie, czynność normalne w zyciu tych ludzi co sie tego podjęli a sama radzę maturzystom sciemniac na egzamie ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- na kryzysowe sytuacje służę torbą z IKEI - zmieścimy sie we 3
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-16 o 18:09 |
|||
|
|
|
#402 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Piwo to pod męża czy torby na głowie?
![]() Z Ikei tyż posiadam
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A propos folii - czy Wy też macie wrażenie, że ujęcie ze zwłokami laury Palmer z TP w folii jest absolutnie emejzing, jeden z najnajpiękniejszych kadrów filmowych ever? http://2.bp.blogspot.com/_V2GF7zO6_M...ura+palmer.jpg
|
#405 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
M.Bubble?
Czas zmienić,bo nieadekwatny do nastroju Tylko na co?
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Poszłam dziś do fryzjera. Nagły impuls. Spojrzałam w lusterko, w pracy i stwierdziłam, że wyglądam jak niechluj. Skróciłam je, wyrównałam, mam fryzurkę tzw boba. Tzn. mam nadaną formę, bo włosy muszą mi jeszcze trochę odrosnąć - zwłaszcza po bokach. Ale i tak czuję się "odświeżona"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
i jedno i drugie
![]() a torbie z Ikea naszam drwa
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=z2ZcnZdeynk
? może by tak barowy hymn?
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
utwór - bo ja preferuję wersje MUSE - choć zespołu nie lubiam jakoś fest ale to cover jezd i moze byc - bo Muse zrobił taki mrrrrrrrrrrrrrrr cover, taki w stylu pin up powym - w sensie widzeu "show we gorsecie" hops do Tescowe j
Bubble na jazzikowo niemniej przydatny song - no moze nie dla Kam i Polly ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Madzik - i zazdraszczam - lubię ostatnio wracac od fryzjera - fajna poprawka nastroju
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-16 o 18:30 |
|
|
|
#410 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom..mialam identiko i tez zdawałam 2 razy ![]() Cytat:
chętnie-ale czego szukać? i co to jest to w mozgu? ze trauma jakas ?gdybym mogła sie usmiechnąć i poprosic o priw z odpowiedzią , albo tutaj tez moze byc. No i pytanie-czy jak sie juz znajdzie to cos-to czy da sie z tym cos zrobic? czy juz klamnka zapadła i po ptokach...Cytat:
a moze on sie zmienił po prostu?
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam, ze to jakiś nowy iPod
|
#412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale jak to? Przecież skończyłaś studia, więc o so chosi?
![]() Jeśli chodzi o me studia licencjackie, to to była lekka trauma (ale tylko na pierwszym roku, potem wyluzowałam całkowicie ). Wtedy to po raz pierwszy w życiu ryczałam (tak dosłownie ) idąc ulicami w biały dzień i nie zwracając nawet uwagi na mijanych ludzi. Na pewno myśleli sobie mijając mnie - jakaś psychiczna ![]() Cytat:
![]() Ale ogólnie to ja od paru lat cieszę się z bardzo drobnych rzeczy, naprawdę. Umiem się zachwycić kwiatem, motylem, whatever Kiedyś było inaczej, ale pewne wydarzenie w życiu, tak mnie trzepnęło, że zmieniłam życie o - mówi się o 360 stopni, co nie? Ale to by chyba wychodziło, że wróciłam do tego samego momentu, no więc o 180 stopni Czasem jednak tylko jeszcze zapominam, co jest ważne w naszym krótkim życiu ... i wtedy Wam smęcę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A tu jeszcze dopasowana do dzisiejszego klimatu piosenka Anathemy 'Everwake' (dla wszystkich, którzy nie kcieliby się czasem obudzić )http://www.youtube.com/watch?v=G1t_PM22zU0
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-16 o 18:35 |
|
|
|
#414 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pewnie i on i ja
I życie nas przytłacza Jak jeszcze raz ktoś mi powie,że pieniądze nie są takie ważne to mu chyba plaskacza zapodam
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 2 . serioooooooo? ale ja nawet nie pamiętam swojego dzieciństwa - i to tak konkretnie - pamiętam kilka szczegółów na 10 lat jak nic ![]() czyli nawet nie wiem co na mię wpłynelo - i sie nie dowiem - nikt nigdy sie nie dowie
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
ale zaoczne
![]() co to są zaoczne - byleby im czesne płacić w terminie, to przepchną od egzaminu do egzaminu płaciłam, to papierek mam - w żaden sposób się nie czuję nauczona ani kompetetentna ![]() Cytat:
I Lost Control http://www.youtube.com/watch?v=-55ZYpTwu1g "Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? I'm coming to an end, I've realised what I could have been. I can't sleep so I take a breath and hide behind my bravest mask, I admit I've lost control."
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-16 o 18:37 |
|
|
|
|
#417 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() Cytat:
ale własnie motylki i pierdołki mnie cieszyły zawsze..piasek pod stopami, czy kora drzewa (mam zwyczaj macania )...głównie nie ciesza mnie osobiste osiagniecia czy jak to nazwac , np kupowanie ubran mnie nie cieszy, w ogole rzeczy materialne ...wizualne rzeczy mnie cieszą-np malarstwoCytat:
wg mnie w małżenstwie wazniejsze od mania pieniędzy jest to, aby miec do nich taki sam stosunek.
|
|
|
#418 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
za dużo opowiadania,na razie mamy rozejm-wręczyłam mężowi piwo i unikam rozmów na drażliwy temat
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? ad. 2 kurcze znowu przypadkiem zapunktował dochodzący - niech go szlag dobrze ze ankieta długa i szala na razie na NIE przechylona
|
|
|
|
|
#420 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do dziecinstwa.....to moje mi sie jawi raczej jako sielanka...wieś , kotecek, maca na piecu
..potem przedszkole (podszczypywanie na lezakowaniu )-mała trauma-sanatorium i zmuszanie do jedzenia prawie mi anoreksje wyrobili,ale na szczescie tylko prawie...mmhhhhmmmmm.... ![]() tzn mam mały trop "niecieszliwości" , od dawna go mam,ale ciekawa jestem jakiegos innego tropu
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-16 o 18:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

Pierwszy przykład z brzegu - no cieszę się, że wyjeżdżam do tego Wiednia, a raczej cieszyłam się przez pierwszą godzinę, bo później zaczęłam już myśleć tylko o tym, że pewnie nie znajdę mieszkania, nie będzie mnie na nic stać, nie dogadam się po austriacku, nie ogarnę formalności itp. I po radości. Siedzę i rozkminiam, chociaż niby wiem, że "jakoś będzie".

..nie fiem jak to wytłumaczyc 

zanim pomyślałam ze trza rżnąć gópa i odp ależ tak, dokładnie tak - to powiedziałam a czemu miałabym uwazac, ze tylu ludzi studiuje i jest to po prostu zadanie, czynność normalne w zyciu tych ludzi co sie tego podjęli

i zazdraszczam - lubię ostatnio wracac od fryzjera - fajna poprawka nastroju