|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zuziowo- Wymiataczkowy wiosenny wywątek
czesio
|
#902 |
|
Zadomowienie
|
Anastazjo jakie cudne futra
Koto, buziak dla Darusi Zuziu trzymam za kanguraMagdulenko, pogoda sie spsuła, bo całe słonko do Gdańska pożyczyłaś - ale i tak nie wystarczyło na błękitne niebo - tylko czasami sie wychyla spomiędzy chmur Udanego dnia
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Zimna Ewo Koto, macham do Ciebie ciepla swa reka
![]() Daria urocza, jak zwykle - nie mniej niz kocisko cos jeszcze mialam powiedziec ... aha! Hosanno, a kiedy Ty to spotkanie uskuteczniasz z Gesslerowa czym bedziesz pachla w co sie przyodziewasz co bedziesz jadla tyle pytan, tyle pytan |
|
|
|
#904 |
|
Piers do przodu
|
Doroto - kolacyjka dziś, mają być wyróżnieni - 4 chuopy i 2 kobitki (w tym ja) + Magda G
jakoś tak między nimi wybiorę .... chcoć chyba nawet bardziej się skłaniam do Malinowej Biedrony .... ale skoro tyle luda to mniej będzie się rzucała w oczy moja komóra z foto aparatem .... a co będę jadłą - nie wiem, a założę coś do czego będzie pasowało moje wyjściowe wielkie bursztynowe serducho na długiej szyjnej srebrnej smyczy ... ale coś tak wieczorowo casual, niekoniecznie od razu jaki operowy szyk i piórko w ... no!
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-03-16 o 12:31 |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Koto dziękuję za milongę Równie boskie dziołchy Wasze dzieciaki (własne i siostrzane) i futerka. Teresko będę trzymać za Morriska. Katty baw się dobrze dzisiaj! A ja właśnie przegrzebuję szafę w poszukiwaniu odpowiedniego stroju na brzuchowe tańce. Stanik i jedwabna chusta na zadek chyba wystarczą, prawda? ![]() Coś mi świta, że Tymena kiedyś tańczyła brzuchem i wklejała takie fajne coś, co się nosi. Edytowane przez rawita Czas edycji: 2011-03-16 o 12:44 |
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Rawito, dwa lata brzuchem kręciłam
Do tego krótka bluzeczka, legginsy i antyposlizgowe skarpetki lub baletki. ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- To zwykła chusta z indyjskiego za 20zł klik i fajne frędzle co wirują razem z pupką klik i dzwoniacy pas klik ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Ale mnie się zachciało pokręcić jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Rawito, kup sobie monetki na biodra, seksiarsko podzwaniają a jak rozgrzejesz tyłeczek to będą odpadać w szale shimmy
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
jednakowoz Kasia, uwazam ze z piorkiem w dupce byloby Ci do twarzy
![]() ja widze Ciebie tak: ( plus niech se kazdy wyobrazi piorko w dupke wetkniete )
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
chociaz ...
moze na wypad z Gesslerowa, to bylby stroj ciut przekombinowany ![]() |
|
|
|
#909 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
ona by się zainteresowała bursztynowym wisiorem
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
no ja nie wiem Kasia, nie wiem ...
bo jakby mnie przyszla do stolika taka ruda, to bym sie nia zainteresowala bym sobie popatrzyla, powzdychala a Wy nie? Renata tez by sie zainteresowala, tego jestem pewna
|
|
|
|
#911 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Do jest +3, przewiało mnie w płaszczu i czuję jak mnie rozkłada a tu jeszcze całe dwa dni zanim zapadnę w piernaty.....
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Doroto
![]() bardziej niz samym jedzeniem, i w ogole ![]() witojcie diewuszki i malciki |
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno dziękuję! Chusty fajowe. Sprawię sobie jakąś, jeżeli mi się spodoba kręcenie. A monetki na biodra mam
Dzisiaj wyskoczę tylko w legginsach i bluzeczce. Na boso.
|
|
|
|
#914 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Ja nie powiem, że na takiej Rudej bym nie zawiesiła oka aż tak oziębła nie jestem
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Margolito - ależ masz zachęcający podpis
|
#916 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No cooo? Może ktoś ma tak jak ja, nieszczelne okna, i se utkać potrzebuje
|
#917 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
a i tak po schabach mnię liznęło zimno ....
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu-san zycze ci milego wieczoru z M.G
i pamietaj, ze my tutaj czekamy na sprawozdanie
|
#919 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A i w płaszczu bym dała radę, żebym miła jeszcze i żakiet, nie tylko sweterek.... Baw się dobrze wieczorem i koniecznie zdaj relację!
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
|
#921 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Anastazjo, futra piekniaste. Koto, świetne zdjęcie. ZuziuCzarna Moris- Bidulek... Katty, udanego spotkania. Baw się dobrze. Czekam na relację.
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Katty, udanego wieczoru
tak tylko przylazlam podniesc wewatka
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Katty, baw się świetnie
|
|
|
|
#924 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak tam nasz Kangur wewątkowy vel Morris?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiałki, znacie jakieś domowe sposoby na obniżenie gorączki? Zmagam się już z nią gdzieś tak od piątku... Jak łyknę jakąś tabletę, to spada, oczywiście, ale wystarczy, że tableta przestanie działać i już mam 38,5 na liczniku... Byłam w poniedziałek u dochtora, dostałam groprinosin, poprawy nie czuję. Gorączka mnie trawi... Ile można brać prochy na jej obniżenie, w końcu zacznę świecić w nocy od tej chemii...
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Katty -
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko, jak Kangur?
|
#927 |
|
rude jest piękne:)
|
![]() zabieg kangura przelożony na jutro na godz.9,00 ,wet nie dojechal bo zdechł,to znaczy samochod mu zdechl nam nawet bardziej pasuje ta godz ,bo un ten kangur juz dostal dzis kolacyje i nic nie moze jeść ..Nawet kociaste jutro rano nie dostana amciu ,dopiero jak odwieziemy rudego,zeby mu nie bylo przykro ,ze jedni jedza a drudzy nie ![]() uprasza sie o zawiązanie kciukasow jutro ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Sasiu ,a zimne oklady ? letnia kapiel?
|
#928 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-03-16 o 18:19 |
|
|
|
|
#929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To mówię Ci ja- dochtor Jewonka Burska
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2011-03-16 o 18:23 |
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Sasia - a Ty bierzesz antybiotyk ?
herbatka lipowa, malinowa .... jak łykniesz tabletę i gorączka zaczyna spadać, to chłodne okłady na podudzia i brzuch (zmieniać jak się zrobią ciepławe), koleżanka moja dzieciom zbija gorączkę nakładając im skarpety maczane w occie ( no i ogólnie dużo pić - czy się chce, czy nie chce
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

za kangura
- ale i tak nie wystarczyło na błękitne niebo - tylko czasami sie wychyla spomiędzy chmur
jakoś tak między nimi wybiorę .... chcoć chyba nawet bardziej się skłaniam do Malinowej Biedrony .... ale skoro tyle luda to mniej będzie się rzucała w oczy moja komóra z foto aparatem .... a co będę jadłą - nie wiem, a założę coś do czego będzie pasowało moje wyjściowe wielkie bursztynowe serducho na długiej szyjnej srebrnej smyczy ... ale coś tak wieczorowo casual, niekoniecznie od razu jaki operowy szyk
i piórko w ... no!

ona by się zainteresowała bursztynowym wisiorem
jest +3, przewiało mnie w płaszczu i czuję jak mnie rozkłada 

a i tak po schabach mnię liznęło zimno ....