Sierpniowe Panny Młode cz.II - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 21:12   #3481
jusztyska
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

dziękuje Wam dziewczyny za miłe opinie ja w sukni czuje się rewelacyjnie, jest taka lekka nie chciałam jej ściągać:P prawie półtorej godziny w niej hasałam po salonie:P

thea zazdroszczę remontu lubię takie rzeczy, wybieranie farb, kolorów, kafelków, dodatków
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 21:55   #3482
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość

no mam nadzieje, że jakoś to przetrwam, chociaż obaw mam duuuużo

a ponczoch 8 wlasnie nigdy nie spotkałam, ale pewnie trzeba lepiej poszukać ale tak jak piszesz trwałość nijaka

No ale już jestem "u siebie" hehe i mogę już wrzucić kilka fotek z przymiarki, jakoś nieszczególna, kariery fotografa moja mama nie zrobi... tren w sukni podpięty na szpilkach, bo ustalana była wysokość podpięcia, więc układa się średnio
Welon najprawdopodobniej bedzie taki jak na fotkach i być może też taki kwiatuszek
Nie wiem czy bizuterię dobrze widać, propozycja pani z salonu, ja się jeszcze na nic nie zdecydowałam...
biżuterię średnio widać, więc nie mogę ocenić, ale za to suknia jest rewelacyjna!! I wyglądasz w niej prześlicznie! Zazdroszczę, że już mogłaś ją przymierzyć moja w Polsce będzie najwcześniej pod koniec maja... A tren na pewno chcesz mieć podpięty na zewnątrz? Próbowały Ci podpinać pod spód? Jestem ciekawa, jak wygląda podpięty pod spód. W mojej sukni nie pasuje podpięty pod spód, ja muszę mieć na zewnątrz, ale u Ciebie coś mi nie leży w tym podpięciu może to przez to, że szpilkami tak prowizorycznie tylko podpięty, nie wiem
Stary 2011-03-14, 22:03   #3483
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanderek5 Pokaż wiadomość
biżuterię średnio widać, więc nie mogę ocenić, ale za to suknia jest rewelacyjna!! I wyglądasz w niej prześlicznie! Zazdroszczę, że już mogłaś ją przymierzyć moja w Polsce będzie najwcześniej pod koniec maja... A tren na pewno chcesz mieć podpięty na zewnątrz? Próbowały Ci podpinać pod spód? Jestem ciekawa, jak wygląda podpięty pod spód. W mojej sukni nie pasuje podpięty pod spód, ja muszę mieć na zewnątrz, ale u Ciebie coś mi nie leży w tym podpięciu może to przez to, że szpilkami tak prowizorycznie tylko podpięty, nie wiem
musi być na zewnątrz bo raz, że ozdobiony jest pięknym haftem, a dwa, że zwyczajnie nie da się go pod spód
a to jest podpięcie próbne, na szpilce, bo jeszcze nie ma tego całego ustrojstwa do podpięcia, tylko pani zaznaczała gdzie to zamontować, więc tren był podpięty tak "na słowo honoru"
w maju już będzie z tym podpięciem, więc wtedy ocenie jak to wygląda
Stary 2011-03-14, 22:30   #3484
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
musi być na zewnątrz bo raz, że ozdobiony jest pięknym haftem, a dwa, że zwyczajnie nie da się go pod spód
a to jest podpięcie próbne, na szpilce, bo jeszcze nie ma tego całego ustrojstwa do podpięcia, tylko pani zaznaczała gdzie to zamontować, więc tren był podpięty tak "na słowo honoru"
w maju już będzie z tym podpięciem, więc wtedy ocenie jak to wygląda
A nie przymierzałaś na bok jak by to wyglądało? Widziałam kiedyś u jakiejś znajomej tren właśnie podpięty na zewnątrz, ale na bok, tak fikuśnie i powiem Ci, że super to wyglądało. A tren też miała z haftem i nie chciała go chować pod suknię
Stary 2011-03-15, 09:34   #3485
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
a ponczoch 8 wlasnie nigdy nie spotkałam, ale pewnie trzeba lepiej poszukać ale tak jak piszesz trwałość nijaka

No ale już jestem "u siebie" hehe i mogę już wrzucić kilka fotek z przymiarki, jakoś nieszczególna, kariery fotografa moja mama nie zrobi... tren w sukni podpięty na szpilkach, bo ustalana była wysokość podpięcia, więc układa się średnio
Welon najprawdopodobniej bedzie taki jak na fotkach i być może też taki kwiatuszek
Nie wiem czy bizuterię dobrze widać, propozycja pani z salonu, ja się jeszcze na nic nie zdecydowałam...
Ja miałam kiedyś pończochy 8. Trwałość jak u mnie standardowa, ale wolę troszkę grubsze, bo się nie martwię tak naciągając na nogę, że zaraz pękną albo co
Suknia ślicznie leży, bardzo dobrze dobrałaś. Biżuterii faktycznie zbytnio nie widać, ale welon też ok. Ewentualnie jeśli już, to myślałabym nad jakimś delikatniejszym kwiatkiem, takim bardziej "drobnym", żeby miał trochę więcej szczegółów. Ale to tylko tak mówię, bo ten też jest ok. Po prostu mi się podobają trochę inne. Nawiasem mówiąc, czyżby salon VivienVigo w Full Markecie? I widzę, że przeceny butów mają, jest coś fajnego?

Cytat:
a i miałam jeszcze pokazać obrączki, które nam się spodobały, 3 modele raczej proste i w miare klasyczne łączy je to że są z białego i żółtego złota oraz występuje element matowiony czy jak kto woli oksydowany
Ten ostatni model na początku też nam się podobał. Ale ostatecznie wybraliśmy trochę bardziej skomplikowane, chociaż kryteria wyboru były identyczne jak wypisałaś

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
ja tez się bronię w czerwcu, ale mój promotor powiedział, że musimy oddać prace dopóki mamy z nim zajęcia (ostatnie mamy 17 kwietnia). a mojego jednego rozdziału od 5 lutego do dziś nie miał kiedy sprawdzić
Ojej, to zaczynam kochać mojego promotora. Inżynierkę sprawdzał mi do 3 w nocy, żeby tylko jak najszybciej oddać mi do poprawek. Teraz też siedzi od samego rana i kombinuje jak by tu załatwić, żebym nie musiała płacić za testy, których sama nie mogę zrobić i muszę zlecać.
Ale za to napisane nie mam nic...

a ja mam chwilowy przestój zaproszeniowo weselny, bo w czwartek mój wydział występuje na turnieju artystycznym i jak na razie to nie ma nas za dużo do wyjścia na scenę i ostatecznie mogę być zmuszona do zaśpiewania, a to może się niezadobrze skończyć dla publiczności a taką ładną "dumkę do rektora" ułożyliśmy...
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:24   #3486
Kinga_20
Zakorzenienie

Dziewczyny mam coś na poprawę humoru, chociaż myślę, że humory i tak dopisują z każdym dniem przecież coraż bliżej Oto co dzisiaj wyczytałam i mimo, że może się to zmienić 50 tys. razy to i tak jakaś tam nadzieja zostanie, że właśnie tak będzie:

"Lipiec to już temperatury powyżej 30 stopni. Będzie to miesiąc z najwyższą średnią temperaturą. Będą nam jednak też towarzyszyły deszcze, ulewy a nawet grad. W tym miesiącu czekają nas najbardziej ekstremalne zjawiska pogodowe.

Sierpień w tym roku będzie najlepszym miesiącem na urlop. Będzie słonecznie i sucho. Mimo, że średnia temperatura będzie niższa niż w lipcu, to skończą się tak deszczowe i burzowe dni." - wp.pl

Śliczne zaproszenia Dziewczyny!!!
jusztyska pięknie wyglądasz i widzę, że była próba wczepienia welonu i kwiatka do spiętych na bok włosów? Będziesz tam uczesna?

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 12:13   #3487
Almariel
Zakorzenienie

Kinga, to super nam się zapowiada nasz miesiąc Oby się ta prognoza sprawdziła.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 13:10   #3488
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Kinga, to super nam się zapowiada nasz miesiąc Oby się ta prognoza sprawdziła.
Oby, oby Musimy trzymać kciuki!

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 13:47   #3489
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:

Ja juz wyrazalam swoj zachwyt nad tym jak pieknie wygladasz w tej sukni, ale nie zaszkodzi sie powtorzyc-naprawde swietny wybor, suknia pasuje do ciebie i wygladasz przepieknie
Welon rowniez fajnie dopasowany. Bizuterii nie widac, chociaz wydaje mi sie ze dostrzegam perelke na koncu lancuszka....

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
Czytam na bieżąco co piszecie, ale żeby odpisać brakuje mi czasu. Zaczęliśmy w końcu nasz remont, wynosimy stare meble No i powolutku będziemy urządzać sobie wszystko po swojemu A do tego mam mnóstwo papierków do przygotowania- scenariusze zajęć, protokoły, sprawozdania i praca licencjacka jeszcze na głowie
Ale taką energię czuję w sobie, że na pewno dam radę
Ale fajnie. Zazdroszcze urzadzania swojego mieszkanka. Ja narazie zadowalam sie ciaglym zmienianiem wystroju w naszym -wynajetym. Musze cos poprzestawiac co kilka miesiecy-taka juz jestem
Narazie musi mi to wystarczyc.

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam coś na poprawę humoru, chociaż myślę, że humory i tak dopisują z każdym dniem przecież coraż bliżej Oto co dzisiaj wyczytałam i mimo, że może się to zmienić 50 tys. razy to i tak jakaś tam nadzieja zostanie, że właśnie tak będzie:

"Lipiec to już temperatury powyżej 30 stopni. Będzie to miesiąc z najwyższą średnią temperaturą. Będą nam jednak też towarzyszyły deszcze, ulewy a nawet grad. W tym miesiącu czekają nas najbardziej ekstremalne zjawiska pogodowe.

Sierpień w tym roku będzie najlepszym miesiącem na urlop. Będzie słonecznie i sucho. Mimo, że średnia temperatura będzie niższa niż w lipcu, to skończą się tak deszczowe i burzowe dni." - wp.pl
Super. Tez mialam to wkleic na poprawe nastrojow
Wiadomo, ze pogody nie da sie przewidziec pol roku naprzod-ale ja i tak zamierzam sie tego trzymac

A, zamowilam wlasnie sukienke na poprawiny Przyjdzie za jakies 2 tyg to wtedy sie pochwale. mam tylko nadzieje, ze bedzie pasowac
Stary 2011-03-15, 16:16   #3490
lasoa
Zakorzenienie

my mamy wybrane juz obraczki i welon krótki kupiony a długi będzie na zamówienie
Obraczki podobne do tych, niestety nie mogę znaleźć takich samych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zirkon-mb-zb39.jpg (29,7 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez lasoa
Czas edycji: 2011-03-15 o 19:01
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:12   #3491
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Ja miałam kiedyś pończochy 8. Trwałość jak u mnie standardowa, ale wolę troszkę grubsze, bo się nie martwię tak naciągając na nogę, że zaraz pękną albo co
Suknia ślicznie leży, bardzo dobrze dobrałaś. Biżuterii faktycznie zbytnio nie widać, ale welon też ok. Ewentualnie jeśli już, to myślałabym nad jakimś delikatniejszym kwiatkiem, takim bardziej "drobnym", żeby miał trochę więcej szczegółów. Ale to tylko tak mówię, bo ten też jest ok. Po prostu mi się podobają trochę inne. Nawiasem mówiąc, czyżby salon VivienVigo w Full Markecie? I widzę, że przeceny butów mają, jest coś fajnego?

Ten ostatni model na początku też nam się podobał. Ale ostatecznie wybraliśmy trochę bardziej skomplikowane, chociaż kryteria wyboru były identyczne jak wypisałaś
Tak to ten salon Szczerze, to mnie się tam szczególnie ani jedna para butów nie rzuciła w oczy nawet pani pytala gdzie kupilam swoje, bo oni tego producenta u siebie nie mają :P
właśnie w kwiatkach też wyboru nie mają zbytniego, ten był na próbę, mnie się podobają takie bardziej ala róże niż te co tu miałam lilie, ale to jeszcze zobaczę przy próbnej fryzurze, bo można tam u nich pożyczyć na próbne czesanie i welon i różne kwiatki

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
a ja mam chwilowy przestój zaproszeniowo weselny, bo w czwartek mój wydział występuje na turnieju artystycznym i jak na razie to nie ma nas za dużo do wyjścia na scenę i ostatecznie mogę być zmuszona do zaśpiewania, a to może się niezadobrze skończyć dla publiczności a taką ładną "dumkę do rektora" ułożyliśmy...
co Ty na pewno ładnie zaśpiewasz

Cytat:

Śliczne zaproszenia Dziewczyny!!!
jusztyska pięknie wyglądasz i widzę, że była próba wczepienia welonu i kwiatka do spiętych na bok włosów? Będziesz tam uczesna?
oby z pogodą się udało byłoby cuuuuudooooownie

Planuję fryzurkę na bok, co dokładnie to jeszcze nie wiem, ale właśnie spięte na jedną stronę i nawet welon mi podpasował, choć jakoś nie byłam wczesniej przekonana

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Ja juz wyrazalam swoj zachwyt nad tym jak pieknie wygladasz w tej sukni, ale nie zaszkodzi sie powtorzyc-naprawde swietny wybor, suknia pasuje do ciebie i wygladasz przepieknie
Welon rowniez fajnie dopasowany. Bizuterii nie widac, chociaz wydaje mi sie ze dostrzegam perelke na koncu lancuszka....

A, zamowilam wlasnie sukienke na poprawiny Przyjdzie za jakies 2 tyg to wtedy sie pochwale. mam tylko nadzieje, ze bedzie pasowac
dzięki raz jeszcze
no właśnie tak coś kiepsko ją widać :P bo to z takich drobnych kryształków jest :P

a zdradzisz jaki kolor kreacji? i jaki krój?

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
my mamy wybrane juz obraczki i welon krótki kupiony a długi będzie na zamówienie

bardzo fajne obrączki!!

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderek5 Pokaż wiadomość
A nie przymierzałaś na bok jak by to wyglądało? Widziałam kiedyś u jakiejś znajomej tren właśnie podpięty na zewnątrz, ale na bok, tak fikuśnie i powiem Ci, że super to wyglądało. A tren też miała z haftem i nie chciała go chować pod suknię
hmmm, ciekawe, ale chyba wolę standardowo z tyłu, zobaczę jeszcze dokładniej w maju na kolejnej przymiarce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 20:14   #3492
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne
Stary 2011-03-15, 20:29   #3493
Goyya
Raczkowanie

wiec nie poruszałam tematu zdobienia auta ślubnego,a pomysł był jak poniżej... obok jest nasza wersja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ubranko%20auta%202.jpg (121,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7205.jpg (82,6 KB, 27 załadowań)
Goyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 07:44   #3494
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
Napisane przez Goyya Pokaż wiadomość
wiec nie poruszałam tematu zdobienia auta ślubnego,a pomysł był jak poniżej... obok jest nasza wersja

wow, nie widziałam jeszcze nigdy czegoś takiego - ciekawy pomysł - oryginalny

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:

Taka wiadomość mi się bardzo podoba

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 07:48   #3495
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne ale nie wiem czy bym sie zdecydowała na taki ubiór
Stary 2011-03-16, 10:36   #3496
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
fajne
jeszcze z takim zdobieniem sie nie spotkałam

Cześć!!!
u mnie dzisiaj pochmurno. liczę na to, że prognozy na sierpień się sprawdzą byle by nie padało

muszę się umówić na przymiarkę sukni, by sprawdzić czy sukienka pasuje do butów - do obcasu

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 11:31   #3497
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ciekawe
Stary 2011-03-16, 13:41   #3498
Goyya
Raczkowanie

no znalazlam ten "ubiór" na wizażu i mnie powalił
no nie wiedziałam czegoś takiego nigdy też,ale nie podobały mi sie zadne kwiatowe ozdoby więc to bedzie moja wersja hehe
Goyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:33   #3499
blueberry88
Zakorzenienie

Przeglądam tak propozycje na pierwszy taniec. I wszystko super, ale moja suknia będzie miała halkę na trzech kołach - widziałam nieco filmików w necie i PMki z takimi sporymi sukniami nie bardzo wyglądają podczas większości tańców. Szczególnie tych szybszych, ale i w wolniejszych nie do końca... Panie w mniej rozłożystych sukniach o wiele lepiej.
Propozycji piosenek znalazłam wiele i do każdego tańca coś się nada - jaki taniec natomiast proponujecie?
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:03   #3500
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
oryginalne, ale ja raczej bym się na taką ozdobę nie zdecydowała

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
fajne
muszę się umówić na przymiarkę sukni, by sprawdzić czy sukienka pasuje do butów - do obcasu
koniecznie się umów i zrób jakieś zdjęcia

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Przeglądam tak propozycje na pierwszy taniec. I wszystko super, ale moja suknia będzie miała halkę na trzech kołach - widziałam nieco filmików w necie i PMki z takimi sporymi sukniami nie bardzo wyglądają podczas większości tańców. Szczególnie tych szybszych, ale i w wolniejszych nie do końca... Panie w mniej rozłożystych sukniach o wiele lepiej.
Propozycji piosenek znalazłam wiele i do każdego tańca coś się nada - jaki taniec natomiast proponujecie?
chodzi Ci o to czy walc, jive czy cos innego?
my się nie będziemy uczyć konkretnego tańca, po prostu zatańczymy tak jak umiemy najlepiej

Właśnie robię listę odmienionych nazwisk do zaproszeń, bo TŻ będzie drukował za niedługo
Powybierałam też różne wierszyki na zawieszki na wódkę i winko
I jeszcze zastanawiam się nad wierszykiem do zaproszenia
Który Wam się bardziej podoba?

A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej,zacałuj,
ty mnie ukołysz i uśpij,snem muzykalnym zasyp,otumań,
we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.

K.I.Gałczyński

„ ...Ty i ja spośród tysięcy
Mocno trzymamy się za ręce.
Niezwykły dzień, doniosła chwila.
I szept nieśmiały: miły... , miła...
Odtąd już razem zawsze i wszędzie.
Tak miało być i tak niech będzie.”

B. Leśmian
Stary 2011-03-16, 17:09   #3501
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
oryginalne, ale ja raczej bym się na taką ozdobę nie zdecydowała

koniecznie się umów i zrób jakieś zdjęcia

chodzi Ci o to czy walc, jive czy cos innego?
my się nie będziemy uczyć konkretnego tańca, po prostu zatańczymy tak jak umiemy najlepiej

Właśnie robię listę odmienionych nazwisk do zaproszeń, bo TŻ będzie drukował za niedługo

K.I.Gałczyński

B. Leśmian
Mi się bardziej podoba ten drugi.
Też będziemy tańczyć tak, jak umiemy.
Stary 2011-03-16, 17:12   #3502
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Mi się bardziej podoba ten drugi.
Też będziemy tańczyć tak, jak umiemy.
TŻ też uważa, że ten bardziej ślubny

Dziewczyny, a prosicie o coś zamiast kwiatów?
Stary 2011-03-16, 18:23   #3503
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:

a zdradzisz jaki kolor kreacji? i jaki krój?
Moge nawet wstawic zdjecie z aukcjii, tylko planuje obciac ten tyl, zeby byla jedna dlugosc

sukienka.jpg
Zamowilam ta brzoskwiniowa
Cytat:
Ja juz sie wypowiadalam, ze swietna jest ta dekoracja. I twoja niewiele rozni sie od orginalu - dobra robota

Cytat:

K.I.Gałczyński

B. Leśmian
Obydwa mi sie podobaja. Choc ten drugi jest taki akurat na slub

Cytat:
TŻ też uważa, że ten bardziej ślubny

Dziewczyny, a prosicie o coś zamiast kwiatów?
Ja swoim znajomym, wkladam karteczke z wierszykiem mojego pomyslu i prosze o .... slonika z porcelany. Nie smiejcie sie- zbieram sloniki, wiec skorzystam z okazji i powieksze swoja kolekcje, a co
Reszcie gosci tez cos zaproponujemy, ale jeszcze nie zdecydowalismy co konkretnie Toto lotek jakis taki oklepany juz dla mnie jest.
Stary 2011-03-16, 18:24   #3504
blueberry88
Zakorzenienie

Leśmian zdecydowanie.
Może też tak zrobimy, żeby na luzaczku coś zatańczyć, a nie układ, hmm...

My zamiast kwiatów - lotka
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 19:04   #3505
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
My bedziemy miec walc wiedenski

Cytat:
K.I.Gałczyński

B. Leśmian
Leśmian

Dziewczyny a jak z pierwszym tancem ? Idziecie na jakieś nauki ?
Stary 2011-03-16, 19:33   #3506
thea2
Zadomowienie

giazdeczka, sukienka jest śliczna ! I ten tył też jest fajny, zobacz na żywo, może akurat będzie ładnie się prezentował No chyba że wolisz króciutką- będzie śliczna A ten kolor..... cudo!

jusztyska, obydwa śliczne, pierwszy bardziej mi się podoba, ale tak jak dziewczyny pisały- bardziej na ślub pasuje ten drugi

lasoa, my mieliśmy w planach pójść na nauki, ale moja przyjaciółka, która tańczy w jakimś tam klubie (takim tanecznym) zaproponowała, że nas nauczy Nawet jej partner od tańca pomoże. I nie dość, że za darmo (wiadomo, że tak czy siak coś jej kupimy w podziękowaniu, ale to inna kwestia), to jeszcze nam załatwi salę, żebyśmy mogli z nią ćwiczyć, również za darmo Więc super się nam udało !
Stary 2011-03-16, 19:59   #3507
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Pamiętacie suknię, którą kupiłam za 200 zł ?
Oto ona na mnie Jest troszkę za długa, inaczej będzie wyglądać jak będę mieć na wadze -5 kg mniej i nie poprasowana

Mam tu dwie propozycje tej koronki : zostawić puszczoną jak jest w oryginale czy troszkę ją podnieść do góry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC12491.jpg (72,6 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez BebiBebi
Czas edycji: 2011-03-17 o 21:38
BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 20:21   #3508
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Moge nawet wstawic zdjecie z aukcjii, tylko planuje obciac ten tyl, zeby byla jedna dlugosc
Zamowilam ta brzoskwiniowa

Ja juz sie wypowiadalam, ze swietna jest ta dekoracja. I twoja niewiele rozni sie od orginalu - dobra robota

Obydwa mi sie podobaja. Choc ten drugi jest taki akurat na slub

Ja swoim znajomym, wkladam karteczke z wierszykiem mojego pomyslu i prosze o .... slonika z porcelany. Nie smiejcie sie- zbieram sloniki, wiec skorzystam z okazji i powieksze swoja kolekcje, a co
Reszcie gosci tez cos zaproponujemy, ale jeszcze nie zdecydowalismy co konkretnie Toto lotek jakis taki oklepany juz dla mnie jest.
sukienka suuuuper!
też bym pewnie tył obcieła
brzoskwiniowy kolor śliczny, choć ja zakochałam się w tym morskim

ze słonikami świetny pomysł! zwłaszcza, że kolekcjonujesz

my napiszemy chyba, że winko lub czekoladki a dla naszych przyjaciół, że książkę, bo ja czytam wiecznie coś, nawet w pracy się ze mnie śmieją, że jak tylko znajdę 5 minut wolnego, to nie wiadomo skąd książkę wyciągam :P

Cytat:
Leśmian zdecydowanie.
Może też tak zrobimy, żeby na luzaczku coś zatańczyć, a nie układ, hmm...

My zamiast kwiatów - lotka
To zależy jak się czujecie w tancu, jak swobodnie, to moim zdaniem najlepszy pomysł zatańczyć po swojemu byłam kiedyś na weselu, kiedy Panswto Młodzi, tak się zestresowali swoim wyuczonym układem, że pomyliły im się kroki, i zatrzymali się, podyskutowali chwilke i znow zaczęli tany

Cytat:
My bedziemy miec walc wiedenski

Leśmian

Dziewczyny a jak z pierwszym tancem ? Idziecie na jakieś nauki ?
a do jakiego utworu tanczycie?

My się nie wybieramy

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
giazdeczka, sukienka jest śliczna ! I ten tył też jest fajny, zobacz na żywo, może akurat będzie ładnie się prezentował No chyba że wolisz króciutką- będzie śliczna A ten kolor..... cudo!

jusztyska, obydwa śliczne, pierwszy bardziej mi się podoba, ale tak jak dziewczyny pisały- bardziej na ślub pasuje ten drugi

lasoa, my mieliśmy w planach pójść na nauki, ale moja przyjaciółka, która tańczy w jakimś tam klubie (takim tanecznym) zaproponowała, że nas nauczy Nawet jej partner od tańca pomoże. I nie dość, że za darmo (wiadomo, że tak czy siak coś jej kupimy w podziękowaniu, ale to inna kwestia), to jeszcze nam załatwi salę, żebyśmy mogli z nią ćwiczyć, również za darmo Więc super się nam udało !
fajnie, że macie takich znajomych, super sprawa!
Ja uwielbiam ten pierwszy Gałczyńskiego mam sentyment
Ale tak jak wszystkie piszecie, chyba zdecydujemy się na ten drugi, Leśmiana, bardziej ślubny i chyba w sam raz do zaproszenia, choć mam jeszcze jeden Gałczyńskiego w zanadrzu...

„Nie wystarczy pokochać …
Trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce
i przenieść ją przez życie.”

K.I. Gałczyński

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Pamiętacie suknię, którą kupiłam za 200 zł ?
Oto ona na mnie Jest troszkę za długa, inaczej będzie wyglądać jak będę mieć na wadze -5 kg mniej i nie poprasowana

Mam tu dwie propozycje tej koronki : zostawić puszczoną jak jest w oryginale czy troszkę ją podnieść do góry
Ślicznie suknia wygląda!
Ja bym zostawiła koronkę puszczoną do samego dołu
Stary 2011-03-16, 20:24   #3509
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

K.I.Gałczyński

B. Leśmian
Leśmian

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 20:59   #3510
thea2
Zadomowienie

jusztyska, ten:

„Nie wystarczy pokochać …
Trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce
i przenieść ją przez życie.”

K.I. Gałczyński

też jest piękny ! Hmmm... nie pogniewasz się, jeśli ewentualnie odgapię jakiś do swoich zaproszeń ?
Dobre z tym wyciąganiem książki

Bebi, ja zostawiłabym tak jak jest, czyli do samego dołu, ale to może dlatego, że nie podobają mi się wcale takie podpięcia Nie miałabym w tym przypadku dylematu, ale to Ty musisz zdecydować, poza tym Ty widzisz suknię na żywo, a to coś innego Ślicznie w niej wyglądasz!

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-03-16 o 21:01
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości