|
|
#482 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
. Poza tym mam dziwną przypadłośc ze pieniądze lubie wydawac tylko na rzeczy kórych nie ma jak to kiedys mi ktos powiedział , np kino, teatr, kurs jezyka....a nie cierpie wręcz nabywac przedmiotów .no i zastanawialam sie..ale nie doszłam do zadnych wniosków Cytat:
Cytat:
jak trauma jakas wyparta to se nie porzypomne ..ale co do reszty...no kurde nie mam sie do czego przyczepić (nawet jako nastolatka myslałam ze chciłabym kiedys wychowaac swoje dzieci tak jak rodzice wychowali mnie ) rodzina idealna, z tendencją do nadopiekuńczości , ale nie jakas patologiczna...z reguły wszystko mogłam troche później niz inni , ale np na wakacje z chłopakiem mnie puscili (jak mialam 18 lat) ponadto zawsze i od najmłodszych lat tłumaczyli mi spokojnie dlaczego ich decyzja jest taka a nie inna...nigdy nie było nie bo nie ( jak u moojej najblizszej kolezanki)
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Tru - nie mam za bardzo czego pokazywać
Ale przynajmniej nastrój ciut lepszy...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#485 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobre,nawet mąż docenił
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale miałam pisać że ta Chorwacja to Ci sie widziała fest so nie? w sensie wtedy przebierałas nożkami z radosci |
|
|
|
|
#487 | ||
|
BAN stały
|
Bo trzeba być od czasu do czasu nieprzewidywalnym, to dodaje pikanterii
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Biada! ![]() --- Spadam |
||
|
|
|
#488 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
żle powiedzialam -19 lat mialam bo to juz po maturze było..ale czemu ci opada? smiejesz sie ze mnie czy jak? ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- co do chorwacji to tak-w ogole lubie podróże-bardzo ![]() zeby tylko kasa była
|
|
|
#489 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#490 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#491 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#492 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no podróże to coś czego prawie nic nie przebije uciechy dla musku lubisz - jesteś zdrowa luuuz :piona:---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- ja widziałam na zdjeciu - Wiedeń jak nic - ale mistrzowie drugiego/pierwszego planu te zośki |
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
wypasiony żakiet
![]() http://allegro.pl/unikat-prazkowany-...505354378.html
|
#495 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
właśnie znam osoby które jeździły same na wakacje od początków liceum, a takze takie które nawet na studiach kłamały rodziców , mieszkając w innym mieście kłamały ze np nie przyjadą do domu na weekend bo sie uczą..a jechały z chłopakiem na wycieczke....i mama nie mogła sie dowiedziec bo by zabiła ![]() ale tak szczerze powiedziawszy to z moich najblizszych znajomych zadna dziewczyna nie mogła w ogolniaku wyjezdzac z facetem..te co wyjeżdzały kanciły rodziców...ja nie potrafiłam kłamać
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
u nas to bylo tak ze tyle tych koloni i obozów było - ze w liceum to juz wolna amerykanka, tak jakby większosc wyjezdzała przed 18stką i rodzice przywykli do tego
majac 17 byłam w Barcelonie po raz pierwszy - niby zorganizowana grupa ale jednak bez starych sami mnie tam wygonili cobym swiata troche zobaczyłą - je nie kciałąm durna ![]() nigdy nie musiałam kłamac - moze dlatego ze moi rodzice tez podrozowali samodzielnie w młodzieńczym wieku - ojciec stopem fogle - ale on w czasach kiedy to było akurat najbardziej popularne |
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Ta już na pewno psychiczne
Ale to może jak menszów nie będzie Teziak jaki gryx ma głos? Ty powinieneś wiedzieć ![]() Napisz maila do obsługi ![]() Cio kupiłaś?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#498 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jest postęp-Gryks puścił mi strzałeczkę
![]() Teraz innych o to proszę-przełamujmy lody
|
|
|
#499 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na kolonie jeżdziłam co roku od 12 rż....ale chodziło mi o wyjazd z facetem sam na sam bez nikogo wiecej, pod wspólny namiot
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#501 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tam na takie niuanse uwagi nie zwracam
Za to Gryks puścił i mąż zauwazył efekt-"bo zupa była za słona" nie nastąpił
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sami an to zarabialismy - nie było wtedy tak drogo strasnie ino na koloniach chopaki w pokojach ( i łózkach) to nie był zaden ewenement ja chyba zyje w regionie rozpusty ![]() ja wiem ze to wygląda jakbysmy - bo to tyczy sie niemal wszystkich z mojej okolicy w tym wieku - mieli nieodpowiedzialnych rodziców - cóż, może, ale ja nie załuję a wręcz jestem im wdzieczna za umożliwienie takiej hmmm "szkoły zycia pozadomowego" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-16 o 20:41 |
|
|
|
|
#503 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Idealnie się wpasowuję w dzisiejszy barowy nastrój
![]() Piniu, najświeższe doniesienia z batalii refluksowej-doktorka mojego kochania powiedziała,że w okresie nasilenia objawów najlepiej przestawić się na kilka dni na dietę zupową (lekkie jarzynówki na wodzie) i tabletki. Potem można trochę brązowego ryżu z warzywami. Jak się polepszy trochę to dieta taka jak pisałam. A jak się zaleczy to można wszystko, byle z umiarem. Przy pierwszych objawach nawrotu parę dni diety. Zrobiłam test Ogona_ i też mi wyszło,że mam predyspozycje do kierowniczenia ![]() Chyba sobie w tym roku jakieś konkretne pnące zielsko na balkonie sprawimy. Nie ma to jak balkon z widokiem na ABW. Zawsze jak zapomnę zasłonić rolety, a muszę się przemieścić po prysznicu do pokoju, to się zastanawiam czy mają duży ubaw
|
#505 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
haha...no nie był ewenement nie...tylko rodzice o tym nie wiedzieli ![]()
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak sama, tylko ze znajomymi, to pierwszy raz wyjechałam w zejszłym roku ![]() no wiesz ![]() taki wyjazd toż to murowana ciąża, narkomania i kilka chorób wenerycznych ![]() żadnych wyjazdów z facetem przed ślubem ![]()
|
|
#507 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja nawet jakby mi rodzice pozwolili to bym nie miala z kim jechac...bo nikogo z moich znajomych nie puszczali....u nas kolonie z zakladów pracy były organizowane dla młodziezy do 17 rz ![]() ![]() no ale gorole zawsze krotko trzymali swoje córki
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
no na koloniach ( do 14 roku zycia ) nie był - ale wiesz nietrudno sie domyslic bedąc rodzicem nastolatka ze zamków z piasku budować nie będzie w tak trudnym wieku
kazdy rodzic wie - ze dzieci/ nastolatkowie to robią ino niektórzy boją sie zapytac ![]() i ze to nad morzem i dziewczynki i chłopcy będą tam niemal nago - tacy chłopcy to musieli cierpiec katusze na plazy |
|
|
|
#509 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oj tam...ja na koloniach to sie tylko całowałam i fakt faktem na kazdej mialam jakiegos narzeczonego
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak w tym ze slązacy szybko wypychali za mąż ( ale bez generalizowania - jest do dzis taka grupa społeczna/ pogórniczana u nas co ten trend wprowadza w zycie zaciekle, ale to inny temat brrrrrrrr) a tak fogle to ja ze ślonska nie pochodzeu oryginalnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

. Poza tym mam dziwną przypadłośc ze pieniądze lubie wydawac tylko na rzeczy kórych nie ma jak to kiedys mi ktos powiedział
, np kino, teatr, kurs jezyka....a nie cierpie wręcz nabywac przedmiotów
.
..ale co do reszty...no kurde nie mam sie do czego przyczepić (nawet jako nastolatka myslałam ze chciłabym kiedys wychowaac swoje dzieci tak jak rodzice wychowali mnie 

Spodziewałam się tej emotki =>