|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
|
|
#1352 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny czy któraś z Was już zamawiała swoją paczkę przez paczkomat? ile za to się płaci i wogóle jakbyście mogłby mnie oświecić o tym transporcie ... Dzięki z góry
|
|
|
|
#1353 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro będę miała paczkę ![]() charm żabka nadal w brakach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja miałam odwrotnie z powiadomieniami z facebooka, bo przychodziły normalnie, klikałam jako spam i teraz już same jako spam przychodzą
|
|||
|
|
|
#1354 |
|
Rozeznanie
|
patusia dzięki wielkie
zanotowane
|
#1355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na paczkomat często mi się zdarza, że przychodzi szybciej niż miała byc
|
|
#1356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Każdy twój "ruch" ma rejestrowany Ma nawet dostęp do fv
|
|
|
|
|
#1357 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy składaniu zamówienia zaznaczasz "odbiór osobisty" na koniec wybierasz adres paczkomatu, w ciągu 48 godzin powinnaś dostać sms-a z kodem odbioru. Gdy już masz kod idziesz do paczkomatu, wklikujesz najpierw numer swojego telefonu, potem kod odbioru, otwiera się skrzynka , wyciągasz paczkę, wracasz do domu i masz "Święto paczki"
|
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny szukam ale info nie znalazłam
nie mogę znaleźć również w katalogu nr 4 - chodzi mi o wodę toaletową Christian Lacroix Noi znalazłam nr katalogowy w necie i w strefie konsultantki pokazało mi, że jest dostępny. Albo ja jestem ślepa albo nie wiem... ale w katalogu tego nie widzę.
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
o to nieźle z tymi liderkami ja swojej jeszcze nie miałam okazji poznać, rozmawiałam z nią przez telefon tylko parę razy.
Moja poprzednia to jeszcze jak były papierowe zamówienia to mi zawsze coś dopisała, jakieś demo jakiś produkt a ja too byłam taka cilęcina że pozwalałam sobie wmówić że ja to zamówiłam, aż wreszcie poprosiłam avon o przefaksowanie mojego zamówienia i wyszło na jaw, a jak miałam tak ze np. prosiłam żeby mi jakies perfumy dopisywała to nigdy ich w paczce na fakturze nie była, bo dobijała nimi swoje albo swoich ulubionych kk zamówienia. Tak że ciesze się że mogę przez neta składać zamówienie. Zamówiłam 9 tych małych balsamów i sprzedałam już 6. Dzięki Wam |
|
|
|
#1361 |
|
w krainie snu i marzeń
|
dziewczyny ktore pisaly o tej kuracji dotleniajacej do wlosow czy jest ona dostepna w kat 5? Bo nie potrafie jej znalezc... Zamowilabym mezowi
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1363 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe ja nie brałam w tym udziału ,więc mnie na tej liście nie ma ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
Tak ,ja polecam : Full Speed jest ładny
|
||
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Christian Lacroix Noir jest w netto nr 4 pozycja nr 17 , 75 ml , cena 44,90 kod : 27912 |
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam na katalogowy gunmetal, zółty- z poprzednich sezonów i odżywkę do paznokci. No i cienie (pewnie już były)
|
|
|
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
Wiece co wracając do tych cen na allegro - bo jakoś tego przeżyć nie mogę
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
ja z zapachów męskich polecam SIGNATURE
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1370 |
|
w krainie snu i marzeń
|
dzieki wielkie. Juz zaznaczylam w katalogu. Tak myslalam ze to jest to tylko zmylila mnie ta nazwa...
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie serii For Kids, czy ten żel pod prysznic malinowy można zastosować zamiast płynu do kąpieli i będzie się również mocno pienił ?
|
|
|
|
#1372 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1374 |
|
Raczkowanie
|
Też mnie to zastanawia.... kucze takie ceny i ilości...;/ Można jakoś to zgłosić.. na dobrą sprawę Avon powinien jakoś sie tym zająć jeśli ktoś sprzedaje np.800szt wody toaletowej.
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- już nie raz było to zgłaszane ale Avon nie wiele z tym robi |
|
|
|
|
#1376 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie klientki zamawiają serię Anew złotą czyli Ultimate i sobie chwalą ![]() zamów próbki a później kremy lub mini wersje tych produktów (k.4 str 100-101 )aha no i serum jest to tylko uzupełnienie pielęgnacji , i nie zastąpi ono kremu
|
||
|
|
|
#1377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Avon na to pozwala
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki, nadrabiałam Was i widziałam że ktoś pisał o szczotce do włosów, tej dużej kwadratowej. Szkoda, że wycofali bo jest super a już mi się zniszczyła
w którymś z zagranicznych katalogów widziałam, że jest normalnie w sprzedaży - może u nas sie chociaż kiedyś w netto pojawi. Czy ta okrągła (nr 4 w k5, str 136) jest dużo mniejsza? Ma ktoś porównanie?Mam szansę dobić w k4 do 1000 zł (pierwszy i pewnie ostatni raz ), ale nie chcę już robić paczki tylko w coku kupić. Wzięłabym serum z Anew i wtedy wartość produktów Anew z motywacyjnego do k4 przekroczy mi 120 zł. Czy w Coku dadzą mi mój prezent?? Czy to tylko przy zamawianiu paczki? I co jest w k4 za przekroczenie 1000zł? Pamiętam że jakaś tania woda ale nie pamiętam która ![]() Moja wish list na k5: - lakier green with envy (od dawna sie czaję )- jakiś podkład, ale nie wiem jaki - może coś doradzicie dla cery mieszanej, świecącej się okropnie? - zielony peeling clearskin - bo polecałyście - kolczyki Kemi - tarka do stóp niebieska - jedwabista kredka z netto turkusowa ![]() Czaję się też na Perceive Dew, ale może wezmę jeszcze w k4
|
#1379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny odnawiam pytanie
Co powiecie o torebkach LENA, MAGDALENA, AYANNA??nie wiem na która się zdecydować...hmm. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

Za darmo, a z prędkością kuriera.

ja nie brałam w tym udziału ,więc mnie na tej liście nie ma
w którymś z zagranicznych katalogów widziałam, że jest normalnie w sprzedaży - może u nas sie chociaż kiedyś w netto pojawi. Czy ta okrągła (nr 4 w k5, str 136) jest dużo mniejsza? Ma ktoś porównanie?
Czy to tylko przy zamawianiu paczki? I co jest w k4 za przekroczenie 1000zł? Pamiętam że jakaś tania woda ale nie pamiętam która