![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasia Tusk została szafiarką- blog córki premiera
Cytat:
![]() I tak jak Ty, niezależnie od tego czy to PR Tuska czy nie, to oglądam ten blog z przyjemnością, bo na Kasię patrzę naprawdę chętnie.
![]() |
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No sorry, ale za takie pieniądze to w Diorach i Chanelach się nie polansują raczej ![]() Co do bloga, zastanawiam się, na ile to autentyczna potrzeba pisania, a na ile zabieg PRowy. Ale faktem jest, że blog przyjemny, a Kasia Tusk b.ładna. Wolę to niż żenujące wynurzenia Marty Kaczyńskiej o pochwale konserwatywnego modelu rodziny... [ ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
I ja jestem ta, której poglądy Nie zmieniły sie po obejrzeniu tego bloga (notabene bardzo na tak, jutro idę na shoping ;F)... Bo nadal jestem za tatusiem Kasi :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Już niedługo Katarzyna Tusk i Jolana Kwaśniewska - lekcja stylu
![]() haha ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Aaaa tę odżywkę Joanny serdecznie polecam! :P przez myśl mi przeszło czy przez przypadek nie mamy Kasi tutaj w naszym gronie wizażanek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałkość intelektualna tego człowieka mnie jakoś odrzuciła. ![]() W sumie Jolę też mogliby wygasić, bo padłam z wrażenia, jak wystrojona z córką Olą gotowały jakieś makarony i nauczały o tym naród ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zadomowienie
|
Może z Chanelami czy Diorami przesadziłam, zresztą moja wypowiedź miała raczej żartobliwy charakter. Co nie zmienia faktu, że nie sądziłam iż córka premiera ubiera się głównie na wyprzedażach w najzwyklejszych, nisko-cenowych sieciówkach. Co w tym dziwnego? Pewnie nic
![]() A zarobki premiera jakoś nigdy mnie nie interesowały, poważnie. Więc nigdy się nie zastanawiałam czy jego dochód to miliony czy tysiące. To, że zarabia kilka razy więcej niż przeciętny Polak to fakt oczywisty, a nie przeświadczenie . Więc to normalne, że większość osób myśli, że jego córka kupuje ubrania w nieco lepszych sklepach aniżeli dajmy na to reserved czy h&m i to jeszcze po obniżce cen. Więc zaskoczenie pozytywne. ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() A co do drugiego zdecydowanie się z Tobą zgadzam ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiecie ile dostaje Lech Wałęsa? ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
Może i PR pewnie i tak, ale strzał w dziesiątkę :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
keep calm and contour on
|
sympatyczna,ladna dziewczyna, podoba mi sie blog i jakos nie utozsamiam jej z corka premiera tzn wiem ,kim jest,ale nie patrze na nia ze tak powiem przez pryzmat 'pozycji'
![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Diory i Chanele zwykle stać kapitalistów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie Kasia na początku robiła trochę błędów, na szczęście już poprawiła ![]() ![]() blog bardzo przyjemny, Kasia śliczna, aż miło popatrzeć nawet jeśli to zabieg PR-u, to jak wyżej, strzał w 10. ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
odwiedzam jej bloga praktycznie od początku (czyli odkąd przeczytałam o nim na starym, dobrym pudelku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Ale kto głosuje na jakąś partię, bo córka jednego z działaczy, czy nawet przywódcy, prowadzi fajny blog modowy?
![]() Kasia jest śliczna. Zawsze jak patrzę na jej szczuplutkie uda to mnie odpycha od lodówki i podjadania ![]() Ma świetny gust i gdyby nie to, że mam inną figurę to pewnie już kilka takich samych ciuchów miałabym w swojej szafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo, z innej opcji, ludzie, którzy widzą u Tuska wilcze oczy? Takie pierdoły (lub nie pierdoły) mają wielkie znaczenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
na bloga zdarzy mi się zajrzeć czasem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zacznijmy do tego która ze znanych blogerek nie ma konta na wizażu ![]() (btw. córka państwa Kwaśniewskich też ma świetny styl, lubię sobie popatrzeć na jej fotki z różnych imprez bo naprawdę jej zestawy mi się bardzo podobają - szkoda pod tym względem, że tak mało jej w mediach) a tak apropo tej dyskusji o funduszach - cóż, za te naście tysięcy utrzymać : siebie w w-wie, córkę na studiach w Sopocie (zwłaszcza z mieszkaniem a nie w akademiku) no to wcale nie tak różowo - jasne można żyć na dobrym poziomie ale raczej na szaleństwa sobie pozwolić nie bardzo można Cytat:
![]() czytelnicy blogów modowych to raczej cienki target dla PR partii politycznych głownie biorąc pod uwagę : wiek bo często to nawet nie wyborcy, często to studenci - a co za tym idzie często ludzie zdający sobie już sprawę z tego jak ten cały marketing działa bo na byle kierunkach o tym bredzą wiec już bardziej wyczuleni na takie akcje, których akurat nie wzrusza kto jest kogo ojcem albo córką... najbardziej podatnych na takie akcje zjadaczy chleba to raczej w statystykach blogowych nie uświadczysz no jak dla mnie taki PRowiec który wydawałby kasę na coś takiego nadawałby się do zwolnienia ![]() ale to tylko moje zdanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto opłaca jego mieszkanie w wawie ?jego samochody?garnitury itp do tego politykiem nie jest od wczoraj ,zdążył sie dorobić. Pewnie nie kupuje 10 kg cukru w promocji w biedronce. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz pokażę. I oczywiście nie zapominajmy, że jest to pensja bez wszystkich premii itp, bo tego to się już nie liczy, a często robi wnet za drugą pensję ![]() Bez przesady, to ja bym chciała mieć tak nie-różowo, jak pan premier i jego rodzina. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Ja nie twierdzę, że premier biedę klepie, ale jakieś nieziemskie pieniądze to też nie są.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
O czym my tu mówimy, przestańcie premier jest na świeczniku a zarabia.... DUUUUUUUUUŻO mniej niż europoseł.
O tak tak też lubię styl Kwaśniewskiej. Tylko brukowce za często zwracają uwagę na jej panieństwo a ona zachowuje się jakby się tego wstydziła. Powinna powiedzieć raz a dobrze że to jej sprawa jest młoda i czerpie radości z życia a tak to zwodzi i zwodzi i nie wiem ;p |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
BAN stały
|
moim zdaniem Kasia i jej blog sa ok, fajny i dobry pomysl, zawsze mozna cos podpatrzec, nie podoba mi sie, ze ludzie tak na slepo w komentarzach ze wszystkim sie z Kasia zgadzaja i jej przytakuja jak kury, ludzie miejcie troche wlasnego zdania.
Edytowane przez annaboleyn Czas edycji: 2011-03-16 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Zresztą, nieważne, bo widzę, że internet podaje różne dane. A jak wiadomo, pewnie i tak nie znamy ile tak naprawdę wynoszą wszystkie diety, premie itp.
Zresztą nie chcę nawet wiedzieć, ile im tam się tak naprawdę wraca za paliwo, mundurki, wyposażenie i te inne. Narzekać na pewno nie powinien. Zresztą, co mnie tam portfel Tuska. I tak będę bogatsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziewczyna ładna, wydaje się być bardzo sympatyczna, ma dobre oko do ciuszków - lubię to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
BAN stały
|
ladna, ale za chuda, taki patyczak, bez kraglosci, faceci takich nie lubia, pewnie tez jest plaska, ale poczekamy az sie pokaże w bikini lub innym dekolcie. ma wielkie, wylupiaste oczy jak u anorektyczki i to mi sie u niej nie podoba. poza tym prezentuje tylko 1en typ ubran dla chudych jak ona, wiec ten jej blog nie jest uniwersalny w jakims stopniu jesli chodzi tylko o mode.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
zaden troll, wypraszam sobie, kazdy moze miec swoje zdanie, ogolnie jest ladna, napewno ladniejsza od donalda. lol
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.