|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
to i ja się dopiszę
![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989 -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989 -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989 Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989 - supełek slepafuria, VLS, Mirell Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek - krówka martinia, cym, sorina, VLS Chamillia puzell Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS[/QUOTE]
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Cytat:
![]()
![]() |
#453 |
Zadomowienie
|
Kwiat północy MAM !!
![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
Mirell, pogodowo paskudny i w ogóle paskudny, wszystko mi się wali aktualnie i nic się nie udaje. No ale jakoś żyję.
Na czarny diamentowy jeszcze czekam ale mam nadzieję, że już niedługo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
oj znów kusicie
![]() przy okazji dodaję Alienę ![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989 -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989 Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989 - supełek slepafuria, VLS, Mirell Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek - krówka martinia, cym, sorina, VLS Chamillia puzell Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS |
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 | ||
Zadomowienie
|
ja mam za daleko do Korony
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeśli o liste chodzi to ja mam własnie kwiat północy ![]() ![]()
![]() |
#459 |
Zadomowienie
|
A w którym to numerze, marcowym czy jeszcze z lutego? I czy coś ciekawego jest jeszcze tam może
![]()
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zadomowienie
|
martinia --> no! bo już się miałam do Ciebie przejść
![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
a czemu do mnie - ja tu tylko przy okazji uzupełniam listę
![]() ![]() to z A3: murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3 -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989 -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989 Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989 - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3 Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek - krówka martinia, cym, sorina, VLS Chamillia puzell Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS |
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#463 |
Zadomowienie
|
na razie prowadzi srebrne serduszko Pandory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oczywiście żartuję ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wypas ![]()
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nooo bo śliczne jest ![]() haha.. akurat mam czas i chęci więc mogę być i 'kozłem ofiarnym' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=406 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1295810319 Cytat:
![]() Aliena dawaj fotę ![]() ![]() najlepiej wstaw w klubiku żeby się nie zgubiła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Raczkowanie
|
i dla porządku lista
![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek - krówka martinia, cym, sorina, VLS Chamillia puzell Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS w Chamillie jednak nie planuję wchodzić....
![]() |
#470 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Miramar, a jak to jest z trwałością skórki? Bardzo się rozchodzi od takiej ilości koralików i faktycznie lepiej nosić 5-7 maks, czy może całkiem przyzwoicie jest z całością?
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Rozeznanie
|
To ja też
![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek - krówka martinia, cym, sorina, VLS Chamillia puzell Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa
#474 |
Zadomowienie
|
ooo dziękuję
![]() ![]() Tak apropos to zapięłam do niej jeszcze moje big czerwone serducho i założyłam razem z moją ![]() ![]() ![]() PS> Może jednak pomyślę o kolejnej bransoletce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Rozeznanie
|
Ja strzelam focha i idę spać
![]() Wygląda na to, że mam same dziwadła na pandorce, których nikt inny nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
cynn-dzięki
![]() to sie nigdy nie skonczy ![]() ![]()
#477 | |
Zakorzenienie
|
i to od dawna chciałam przeczytać
![]() Cytat:
![]() z pandorki raczej nie można mieć dziwadeł - ja tam osobiście chcę dużo więcej niż jest na tej liście ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Rozeznanie
|
Mi sie ani jedna bransoletka nie rozciągnęła, na co w przypadku srebrnej bardzo liczyłam. Moze po dłuższym czasie noszenia tak się stanie, szarą i srebrną mam dopiero od Walentynek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Wtajemniczenie
|
Czy ja dobrze widzę? ![]() ![]() Macie chyba dziewczyny jakiś dar ![]() ![]()
![]() |
#480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() acha...prosze jeszcze zwrócić uwagę na mój robiony na szybkiego manicure z okazji Patryka ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-03-16 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.