![]() |
#151 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2575541 3]Co do teściów to jak już wyżej gdzies tam wspomniałam, szkoda klawiatury na nich, na samą myśl ciśnienie mi skacze.
![]() To moze jakiegos kosmatego pajaczka w ramach "podziekowania" na nastepna Gwiazdke? ![]() Cytat:
Cytat:
Jak przedtem nikt sie nimi nie interesowal, tak nagle meza rodzinka zaczela sie wtracac...przyjezdzac, podjudzac... Ochotnikow na czesciowe odciazenie obowiazkow nadal jakos brakowalo!? Ale "doradcow" bylo bez liku! Czlowiek czul sie obco we wlasnym domu! Rozstalismy sie. 5 lat pozniej ona zmarla ale mnie to ani ziebi ani grzeje. Mysmy zostali z dlugami ale z czystym sumieniem i razem ![]() Ja z herbatka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#152 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Długo już mieszkasz w Stanach?
![]() |
#153 | |||
Zakorzenienie
|
Ja pająków,myszy szczurów itp nie lubie.
![]() Masz wesoło z tymi zeberkami ![]() ![]() ![]() ![]() corvetto,herbata też dobra.A propo jakby co ja lubie earl greya ![]() Witam-y ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajne ptoki mosz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Konto usunięte
|
Ja mam zeberki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2576098 6]Ja mam zeberki ![]() a mnie kusi chomik ![]()
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2576098 6]Ja mam zeberki
![]() Ups,sorki za pomyłke ![]() despa,linu widze Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam świnki morskie i wielką klatkę na pół pokoju (zamiast szafy)!
![]() No i bujną wyobraźnię co do zeberek ![]()
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#159 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
biało-rudą ![]() ![]() ![]() A co wyobraźni,korci mnie by zapytać jaka to wyobraźnia,ale może lepiej nie pytać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to chlup ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2575133 9]Kurcze ciężko nadgonić was. U nas nikt nie chrapie aczkolwiek małż kiedyś mówił, że mi się zdażyło ale ja jakoś tego nie słyszałam ![]() ![]() ![]() Jesteś przyjęta ![]() Cytat:
![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2575242 5]Dla ścisłości spróbuje załączyć zdjęcie ![]() Udało się jeszcze zdjęć nie załączałam na wizażu . Tak wyglądają te olbrzymy, te akurat są wygooglowane ale bardzo podobne do moich.[/QUOTE] Ładne te ptaszki. ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-16 o 17:55 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Kurde ale miałam nadrabiania. Nie piszcie tak szybko, co?
Ja mówiłam o wadach więc żeby nie być gołosłowną to Wam napiszę, a co! Tylko może z tego wyjść że Wasze Chłopinki to jednak ideały ![]() Mój chłop lubi wydawać kasę- o jak mnie to wkurza niemiłosiernie owszem też lubię zaszaleć raz na jakiś czas finansowo ale trzymam umiar. Nie robi sam zakupów ![]() ![]() Czasem mam wrażenie że to ja organizuję cały dom, płacę rachunki- co prawda z jego konta- cóż- ale ja - a on ma czas na wszystko, a jak słyszę już i zaraz to mnie krew zalewa. My mieszkamy sami na szczęście dla wszystkich, zmieniliśmy 3 miesiące temu mieszkanie, już prawie nie na wariata ale jeszcze troszkę rzeczy brakuje. Moja córa wreszcie ma gdzie gwiazdorzyć... Co do teściów to teraz mam relacje tzw poprawne- ale było ostro, nie rozmawialiśmy ze sobą chyba z 11 lat, nie byli na naszym ślubie a swoją wnuczkę zobaczyli po raz pierwszy jak miała ponad 2 latka. |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |||||
Zadomowienie
|
Ja tez zrozumialam ze chodzilo o ZEBRY z ...kopytami, ale sie nie odzywalam (po cichu liczylam ze ktos inny podlapie) Ale smiesznie wyszlo
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja tylko psinke Cytat:
Cytat:
Ja narazie "spadam", trza sie za jakis obiad wziasc.... Zycze Wam milego wieczoru czy nocki . Musialam wyeliminowac emotikonki bo tylko 20 mozna uzyc ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
#163 |
Zakorzenienie
|
ja ,a właściwie to teściowie, bo u nich w domu, mamy dwa psy, szynszyla, chomika, i kotka
#164 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do teściów to ja z moimi od zawsze miałam poprawne relacje. Od razu mnie polubili ja też nie mam do nich większych zastrzeń, bo oczywiście mają swoje za uszami, ale ogólnie nie mogę za bardzo narzekać.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-03-16 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a numer wzielem od kolezanki tylko dlatego, ze powiedziala ze on nikomu nie odpuszcza sygn i z zadna nie pisze wiec pomyslalam, ze mi odpisze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam ![]() A propo zeber, to raz przyjaciółka się mnie pyta "chcesz krówkę?" ja: "taką dużą, łaciatą z kopytkami i robiącą muuu?" "nie, taką w kostkach" Swoją drogą, dzisiaj na alkoholach byłam i wpada gościu i pyta takim... hmmm... tonem znawcy - degustatora "Proszę Pani, ja wiem, że może się Pani nie znać, było tutaj kiedyś takie wino musujące o smaku brzoskwiniowym." Ja z uśmiechem, "z brzoskwiniowych to mam tylko Piccolo" "O to, to, dokładnie, najlepsze wino pod słońcem" - miał potem dziwną minę, kiedy wyjaśniłam mu, że to szampan dla dzieci ![]()
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
Jak sie w szkole dowiedzieli ze jestesmy razem to nam nie dawali dluzej niz 2 tygodnie:P ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- No ja mam tylko teściową ale i tak mam bardzo "interesująco".. Ale to bardzo długa historia. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
#172 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak to mamy chomika. Jednak zawsze miałam psa albo kota (w sumie najpierw wilczura, pudla x2 i jednego kundelka + 2 kotki). I jakoś z chomikiem nie umiem się obchodzić. On w ogóle jakis dziwny. Na kołowrotek w ogóle mi nie chce wchodzić.. :P ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Ok. Mykam spać. Jutro wyjeżdżam więc proszę Was nie piszcie za dużo! ![]() Dobranoc Dziewczyny! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Milej podróży.Postaramy się pisać niedużo,a w sam raz ![]() Dobranoc chłopaku ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ad.2 Co za gość. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Ja na ślubie uczciwie piłam wino, jak sobie przypomniałam, że mam, a małżon też, potem wódkę
![]() Lepiej, nad ranem, koniec wesela, mieliśmy duuużo gości przyjezdnych, u nas w mieszkaniu teściowa z synami (jedno łóżko+materace) a my "cholera, nie mamy gdzie spać" ![]() Jezu, nie wyspałam się, małżon wybiera się do lekarza, zamiast zadzwonić, to musi jechać na wypi.zdowo się zarejestrować "bo on nie ufa telefonom"
#175 |
Zakorzenienie
|
nie mam wcale tak duzo
![]() ja chce juz piątek ![]()
#176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym chciała mieć psa, ale wiem, że to tak jakby drugie dziecko w domu więc póki Bartuś nie podrośnie to narazie nie chcemy żadnego zwierzaka. Co do alkoholu na ślubie to ja wypiłam szmpana i może ze 2 lampki wina jakoś nie chciałam. Mąż bardzo mało pił i był trzeźwy na poprawinach też mało pił. Jakoś nas oboje nie ciągnęło w ten dzień.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-03-17 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Konto usunięte
|
Ale wam te moje zeberki przypasowały
![]() ![]() ![]() ![]() I są to jedyne zwierzaki w domu, jak byłam mała to chciałam bardzo pieska jak to dziecko ale rodzina mi wyperswadowała, że w bloku piesek się męczy, że to duży obowiązek, że często nas nie ma w domu itp itd, i tak mi już w "musku" zostało, jak bym miała swój wymarzony domek z ogródkiem to owszem, chciała bym, no może jeszcze bym chciała jakiegoś miniaturkowego psiaka typu york ale mnie nie stać. O czym wy tam jeszcze pisałyście ?? O ślubie, więc my mieliśmy cywilny z najbliższą rodziną i świadkami, po ślubie poczęstunek w domku i tyle. Było winko i jedna falsecka symbolicznie, gdyż ze mnie sie zrobił wróg alkoholu. Jedynie pifffko lubię ale obecnie wogóle nie pije bo na diecie jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
A daj spokój z Yorkami.... Głupie toto, że szkoda gadać. Może i mordkę ma, fajnie się głaska, ale to jednak nie jest pies dla zwykłych ludzi. I strasznie chorowity - jak nie masz ręki i czasu, to lepiej jakiegoś innego psiaka posiadać
![]()
#179 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak narazie wystarczą mi te moje zeberki i dwóch facetów . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2577457 0]A
I są to jedyne zwierzaki w domu, jak byłam mała to chciałam bardzo pieska jak to dziecko ale rodzina mi wyperswadowała, że w bloku piesek się męczy, że to duży obowiązek, że często nas nie ma w domu itp itd, i tak mi już w "musku" zostało, jak bym miała swój wymarzony domek z ogródkiem to owszem, chciała bym, no może jeszcze bym chciała jakiegoś miniaturkowego psiaka typu york ale mnie nie stać. .[/QUOTE] nie zgadzam sie co do tego bloku, nie metraż sie liczy a poświęcony czas (i jego jakość) z czworonogiem Cytat:
![]() te psy może i mają pewne predyspozycje (jak każda rasa), ale jak sie kupuje po zdrowych przebadanych rodzicach jest ok. Fakt szata wymaga czasu, jak każdego długowłosego
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.