|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Zadomowienie
|
a mi się zdawało że 1,45 - 1,49zł, ale nie będę się upierać
![]()
#995 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja kupuję taki za 2,49 chyba w osiedlowym sklepie. Czas spróbować tego z Biedro
![]()
![]() |
#996 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
Zakupiłam dziś w Biedronce gumę do włosów
![]() Zobaczymy co z tego będzie przy najbliższym myciu włosków
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
była już oferta na przyszły tydzień?
![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny na 22 stronie tej nowej gazetki są dwa rodzaje płynów do płukania. Czy one już kiedyś były? Bo był złoty, ale to chyba nie ten.
Dzięki za wstawienie gazetki ![]() Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2011-03-16 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zapoluje na srodek do czyszczenia piekarnika, odplamiacz do ubran w sprayu, no i zelowe krazki Duck Fresh bardzo sie oplacaja normalnie w Rossmanie jedno opakowanie kosztuje 11zl a tu dwa sa po 13zl wiec super oferta ![]()
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
czy te kurtki przeciwdeszczowe za 60zł co mają być od jutra były juz kiedys w sprzedaży i czy ktoś wie czy warto?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Raczkowanie
|
Chciałam spytać, czy używałyście tych tabletek do zmywarek Glossima, czy one nadają się do krótkiego zmywania?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Nie wiem jak u was w waszych osiedlowych Biedronkach ale w mojej dzisiaj po 18 jak poszłam po pracy to na wystawie pojawiły się zestawy młynków Kamis, sosów grzybowych, myśliwskich lub do pieczeni i nawet pojawiły się już zające wielkanocne czekoladowe w 2 wersjach ![]() ![]() Czytając wątek skusiłam się na Serek Delicate Indie i pyyyycha, zakochałam się ![]() ![]() A dzisiaj spróbowałam duży jogurt o smaku panna cotta z truskawkami i jakoś mnie nie powalił, choć nie powiem, smaczny,,chyba spodziewałam się że bedzie bardziej waniliowy ![]() Popcorn maslany polecam! I mam chrapkę na te chipsy karbowane Biedronkowe, ale to dopiero po świętach bo postanowień muszę dotrzymać a zrezygnowałam z przekąsek, za dużo w biodra idzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
U mnie też dzisiaj były zające czekoladowe i inne świąteczne słodycze
![]() Taaa.. serek India polecałam od siebie bardzo mocno, ale nie wszystkim posmakował.. Ja też dzisiaj kupiłam kolejny, chyba smakuje mi tak bardzo bo ma sporo kurkumy, którą uwielbiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to bym wszystko wykupiła z tej gazetki, taką mam manię sprzątanie ![]() Ale nastawiam się, jak już kiedyś na zestaw za 19,99 zł do sprzątania. Muszę poniuchać tych Edenów. Fajna promocja na Perwoll ale akurat ost. kupiłam już proszek. Te ściereczki też kuszące. I zestaw za 19,99zł zapachów Air Wick ![]()
![]() |
#1006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na dłuższych programach wszystko w porządku, dobrze domywają.
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziś pytam Was o te szale wiosenne i kurtki przeciwdeszczowe
![]() ![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio też był za 19,99, ale tylko różany. Więc bym się tak nie nastawiała na te zapachy, bo pewnie nie będzie wyboru... No chyba że się mylę bo nie jestem w stanie doczytać tych micupkich literek.. btw, mogli by w Biedro pomyśleć o przycisku do powiększenia tych gazetek
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- się usmiałam, hehehe nei słyszałam jeszcze takiego określenia ![]() ![]() mi te serki Delikate nie posmakowały, wzięłam tylko z papryką, bo innych nie było, a z migdałami fuj, szczypiorek o jak cebula:P więc się skusiłam na paprykowy,dla mnie za gęsty, wole zwykłe topione z Hollanda ![]()
#1010 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=whenee;25778753]Ostatnio też był za 19,99, ale tylko różany. Więc bym się tak nie nastawiała na te zapachy, bo pewnie nie będzie wyboru... No chyba że się mylę bo nie jestem w stanie doczytać tych micupkich literek.. btw, mogli by w Biedro pomyśleć o przycisku do powiększenia tych gazetek
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Przecież na stronie jest lupa z plusem do powiększania gazetek |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Raczkowanie
|
stopniowo odkrywam niektóre biedronkowe produkty, i co mogę polecić z ostatnich dni to Maślanka, w dużym litrowym kartonie, chyba kosztuje koło 2 zł ale nie jestem pewna. W smaku bardzo dobra, gęsta, schłodzona z syropem albo owocami smakuje wysmienicie! Polecam
![]() Oprócz tego kupiłam ten proszek ultra do kolorowych rzeczy, spokojnie można w nim prać, zrobiłam 3 prania i nie widzę, żeby działo sie coś niepokojącego. ![]() I dziś kupiłam w biedronce takie fajne chusteczki Delikatne, wyciągane, zawsze je kupowałam ale w opakowaniu albo z tymi zwierzakami, albo z tulipanem, a dziś kupiłam w takim fajnym, wiosennym zółtym opakowaniu w kwiatki! Była tez wersja wielkanocna z kurczakami i jajkami, ale stwierdziłam, ze jeszcze za wczesnie ![]() A no i kupiłam pomarańcze, są w promocji po 2,75 i są bezpestkowe, przynajmniej w mojej biedronce takie były ![]() z całego serca polecam "Mieszankę chińską" z mrożonek! Jest pyszna, uzalezniłam sie od niej! Edytowane przez ewamarchewa123 Czas edycji: 2011-03-17 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I mieszankę również polecam, praktycznie u mnie ma mnóstwo zastosowań, m.in do buritto czy z do sosu pomidorowego z kiełbaskami ![]()
![]() |
#1013 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
kupiłyście może ten opiekacz do kanapek Clarus? Warto? |
![]() ![]() |
![]() |
#1014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zadomowienie
|
Jaki opiekacz??? Jest dzisiaj??? MUSZE kupic!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Przyczajenie
|
ziemniaczki z zamrażarki pierwsza klasa!! do tego morszczuk filety, mizeria z Biedronkowych ogórków i jogurtu i obiadek palce lizać
![]() U mnie tych serków Delikate Toskania itp nadal nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Raczkowanie
|
ostatnio pytałam o serek śmietankowy Zielona Łąka. poszłam dziś z zamiarem zakupu i... nie ma! wydawało mi się, że jeszcze całkiem niedawno je widziałam... ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Czy w B. dostanę mąkę pełnoziarnistą?
![]()
#1019 |
Raczkowanie
|
ja Zielona Łakę kupuję regularnie, a od dwóch dni jej nie ma, obeszłam Biedronkę chyba z 3 razy i nie było.
mam nadzieję, że nie wycofali, tak jak past jajecznych, bo mi ich brakowało niesamowicie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zadomowienie
|
Hej, jak myślicie, czemu alkohole w Biedronce są aż tak tanie? Ostatnio przeczytałam tu, że Baileysa sprzedają w Biedronce tanio, dziś poszłam i co widzę? Johnnie Walker i Malibu za 29,99zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.