|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Polly nie pomogę Ci, nie poradzę, bo sama sobie nie radzę to ja zmykam spać życzę kolorowych ![]() to nie był fajny dzień
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko - potwierdzam - ja mam nerwicę lękową - zdiagnozowaną - i znam źródło - ale juz wyleczyc nie umieli - tzn powiedzieli to samo co i ja wiem - i niestety leczeniem tego nie idzie uznac za żadne skarby
ja mam na tle wypadków, śmierci - uzasadnioną jak ch... Flo -
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 00:59 |
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Młodzieńcze, oto klucze do mieszkania, ktore możesz wynająć, jak wyjedziesz za granicę, bo mam dla ciebie świetną pracę, o Mamę się nie martw, bo będzie szczęśliwa, i kładę tu dla Ciebie piękne ubranka- luzackie, ale szykowne, wydają Ci się małe, ale jak przymierzysz, będą dobre, bo oto twoja dieta zakończyła się sukcesem, a co złe, nie wróci, i weź wytrzyj te łzy, bo czeka na Ciebie cud kobieta, która jest właścicielką perfumerii (a co tam)"
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wiem o tej perfumerii to nie było bezinteresowne co nie? ![]() ze niby darmowe testery by nam przysyłał - bo przeciez nas lubi - bo ześmy wyszły na wprost jego oczekiwaniom jak to sie pięknie ukłąda wszystko |
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kilka lat po smierci ojca, matka znalazła sobie przyjaciela , nie umiała się w tej sytuacji znaleźc , czuła się pokrzywdzona i odsunieta ( a była już dobrze po 30-tce )
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla wierzących ZIEMIA bez NIEBA nie ma sensu. Nie prowadzi tego ksiądz, tylko normalny facet, żonaty, dzieciaty- i uzależniony od hazardu. Nikt nikomu nie narzuca- tak, jak napisałam - są terapie "cywilne"
|
|
#637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to abstrakcja i chyba wolę tą moją nerwicę lękową - skraca mi zycie - ale zyje nadzieją ze są magiczne mądre sposoby techniki naprawienia tego w sumie mało mam do naprawiania - reszta niech zostanie taka jak jest no moze z 20 % więcej smiałości by mi sie przydało ale nie za duzo - bo wtedy to juz bym była w połowie śmiała ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
czyli wie o czym mówi, no coś w tym jest rozumiem - trza dostosować do potrzeb rynkowych jednak z moja "nieuległościa" nie wiem dzie bym mogła pójśc zeby łaskawie dac se pomóc - tylko ze ja tylko te nerwice - to specjalizacja wąska taka luźna refleksja - swego czasu byłam na oddziale wewnętrzym psychiatrycznego szpitala, ( dzięki znajomościom - wiem jak to brzmi) i tam z kolezankami z sali zachodziłysmy w głowę ze straszne jest cierpiec fizycznie i zachorowac fizycznie ale po zobaczeniu chorób psychicznych WSZELAKICH, szczęki nam opadły, strasznie bałysmy sie o to żeby w zyciu nam sie to nigdy nei przytrafiło, ze to jest piekło na ziemi, i skąd ono przyłazi? dziecko Rosmary - te i inne klimaty , dlatego myslę ze spokoj "ducha/umysłu" to jest raj na ziemi Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 01:14 |
||
|
|
|
#638 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale za to "jutro będzie dobry dzień", jak to śpiewała, eee, Kasia Sobczyk ![]() Cytat:
Się wzruszyłem, serio ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem podatna na wpływy wszelkie- nawet kolor może mnie wprowadzić w określony nastrój (bujam w obłokach podczas pięknego spaceru np), otoczenie też "mnie tworzy", ale kij ma 2 końce- bywa, że działa przygnębiająco (to mało powiedziane)- np. po wernisażu w Nonsensie miałam potworny dół, 2 dni płaczu, ciągle wracały wspomnienia- nie sytuacji, a samego wnętrza. W towarzystwie np przejmuję charakterystyczny sposob wyrażania się, szczególnie, jeśli kogoś podziwiam lub czuję przed nim respekt- nie to, żebym coś udawała, tylko jestem plasteliną. Nie to, żebym przejmowała jego poglądy, czasem mi się nie podobają i potrafię się nie zgodzić, ale tonem tego kogoś... Po prostu jakoś tak za bardzo się wczuwam, wsiąkam- ale też i czerpię pełnymi garściami, kiedy maluję- jestem we własnym obrazie
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryxie - nie łąpiem Cię za słówka, nie za słówka - o zadnym fałszu nic nie pamiętam - czyli musiało byc ot bezwiednie powiedziane Kurdę a fogle to jak myslicie - gdzie jest Gryx jak go ni ma???? u zony? chyba ma dziefszyne i nic nam o tym nie mówi ![]() O! Rozterko - a jak Mercedes do soku? przyszedł ? śmiga ino hyżo? |
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawami przeszłymi nie nalezy sie zdręczac, bo juz nie ma sie na nie wpływu. Z przeszłością nalezy sie pogodzi i zamknąc rozdział.
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem wtedy, jeśli ktoś uważa, że nie ma problemu- jak mój Tato- nie ma rady, niestety. I po to jest to dno- żeby zakutym łbem w nie przygrzmocić i coś sobie uświadomić - ale to wiesz To miłe
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
działa cuda tylko ja miałąm łatwo - o ta "przeszłosc" nie otaczała mnie w terażniejszosci - tak całkiem przeszła, gorzej jak nosiciele przeszłości wciąż nam przed nosem sie pokazują - to nie fiem czy bym umiała - ale chyba tak czemu to nie idzie mi z nerwicą ? boszzszsz |
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mercedesa - wstrzymałam sie w ostatniej chwili z zakupem, bo dalej nie moge zdecydowa którą ( sprzedawca ten sam) .Jak mi się uda zdobyc brakującą kwote to wezmą droższą , wielofunkcyjn a i najlepszą w tej klasie. A jak nie to tez wielofunkcyjna ale ciut gorszą i z krótszą gwarancją.
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj sceptycyzm do fachowców (mających leczyć) rosnie wprost proporcjonalnie do liczby nowo poznanych - mówię o doświadczeniach i efektach - a raczej ich braku |
|
|
|
|
#647 | ||
|
BAN stały
|
Tak, tak, tak!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Tak fogle to się czuję "przyjacielsko oszukany", tak sobie uświadamiam sam przed sobą pewne rzeczy, krok po kroku, no i nic miłego to nie jest, ech... |
||
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz, napisałaś w odniesieniu do 12stu kroków- prawo rynku- tak, to prawda, bo to jest skuteczne (ale- podkreślam- nie jedyna to metoda)
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
matko, nie wstanę do pracy ,
Wypachniam sie moim nowym Deep red i spadam wo wyrka ![]() Do jutra.
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz prostuję - napisałam "prawo rynku" odnośnie tego ze są terapie dla wierzących i niewierzacych - ze wiesz ze dla kazdego cos dobrego ze dla chudych rurki a dla grubych szwedy i sukienki - dopasowane na miarę potrzeb, popytu - i to jaknajbardziej pozytywne było , słuszne i pocieszające mnietzn eee w sumie sie zgadzamy - ja sie niejasno wyraziłam - chyba nie uzylam tam własciwego cytata |
|
|
|
|
#652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przerwa!!! Idę z psami
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SPADAM
|
|
#654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a ja idę czytać dobranoc all ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Cytat:
i ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Cytat:
ciekawi mnie jak, bo moje spojrzenie na swiat mi odpowiada - na zycie tez - na siebie juz tak nie po cąłości - ciekawe czy sie zgodzę z nimi od czego zacząć, bo filozofia wschodu to chyba niejedna jest? jedyną filozofie jaką znaąłm to była KAnta i Nitchego i do niczego nie była mi poczebna |
|||
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Rejcz- zgadzamy się, sprostowanie nie było potrzebne
Jakieś puchy tutaj? no to idę- dać mleko guciowi
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gucio nie dostałby mleka jakby był ruch? ja przebieram nóżkami kto w kolejnej ociekającej seksem "powieści" jeszcze umrze i kto kogo zabije i czy zgadnę tego ktosia ? uwielbiam taką rozrywkę włąsnie z nudów popaczyłam na dół strony wizażu - i tam ajkieś statystyki ogólne - obecni an wizażu i czemu Justyna masz + ? nie żebym była zawistna, broń Cię panie boze, ale z ciekawości pytam bo legendy nie znajduję Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 02:18 |
|
|
|
|
#657 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Ja też spadam, dobranoc |
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. masz na myśli walkę o piwnicę? Tylko sex tam trudno mi zobaczyć 3. Nic o tym nie wiem- nie mam zielonego pojęcia ![]() Jedyne, co zrobiłam, wzięłam udział w konkursie na flachę Jimmy Choo Trzeba zapytać Truskawy, dziwne Dobranoc- nie śpiących proszę o trzymanie kciuków za zaśnięcie- żeby piwnica mi nie przeszkodziła Pa, pa
|
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam takie swoje brudne harlekiny
|
||
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i każdego dnia się zastanawiam czy się nie złamać, nie wrócić to zależności od..., nie iść poprosić o pomoc bliskich, bo teraz jest dno i 20 metrów mułu... ale każdego dnia zakładam maskę i staram się nie pokazywać emocji ani skali problemów... chociaż coraz słabiej mi to chyba idzie, bo słyszę, że ktoś widzi, że jestem smutna, ciężko mi i mu mnie żal (sic!) - zaprzeczam... doszłam do etapu, że jak sama sobie nie pomogę i nie wygrzebię sie z tego - to po prostu nie poradziłam sobie, nie mam co robić na tym świecie, zresztą to będzie naturalna kolej rzeczy... każdy ma swoje demony i swoje granice wytrzymałości, ja już dawno przekroczyłam te, których myślałam jakiś czas temu, że nie dożyję... nie wiem ile to jeszcze potrwa, bo psychikę własną ogarniam całkiem nieźle, rozumiem wszystkie emocje, mam świadomość własnych mechanimzów obronnych i staram się przełamywać, tylko realnie jest do dupy i bez nadziei na poprawę... to się wysypałam na dobranoc kolorowych |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

...jakbym miala w sobie szczepionke-na wpływy, na cieszenie i na smutek
. inną sprawą jest ze smucę sie owszem, ale nie tym co sie stało ,tylko na zapas 

) tamto do 40stki siamto itd