Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-16, 21:44   #4561
wiznatalka
Rozeznanie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ooo, to ja ale ja lubię trochę mój tyłek

Uczę dziś na blogu robić danie, które powinno być sztandarowym, kryzysowym daniem każdej SPD - pierogi, czyli jak wykarmić czteroosobową rodzinę za 8zł
dziś w Dzień dobry TVN było o specjalnych majtkach z wkładkami powiększającymi pośladki mi tam też takich akcesoriów nie potrzeba

o, jak kurs dla początkujących to ja chętnie, bo nigdy pierogów nie robiłam, kiepska ze mnie SPD
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 21:53   #4562
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
dziś w Dzień dobry TVN było o specjalnych majtkach z wkładkami powiększającymi pośladki mi tam też takich akcesoriów nie potrzeba

o, jak kurs dla początkujących to ja chętnie, bo nigdy pierogów nie robiłam, kiepska ze mnie SPD
do roboty! z Cholerką się uda

Punto - pewnie! I ale zaszalałaś
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:04   #4563
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

edit:

nowa ja ---> klik
jestem pod wrażeniem super

Dudi-faktycznie smakołyki na tym blogu

Ijaa- zazdroszczę tej siłowni, uwielbiam to zmęczenie po niej

ja spędziłam wieczór w łazience skorzystałam z okazji że Tż był w pracy i zrobiłam sobie SPA ale się zrelaksowałam
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:17   #4564
Nadia5
Zakorzenienie

Pierogow naumiałam lepić się niedawno z pół roku temu zaliczyłam pierwszą przygodę Na początku lepiłam sama później mama kupiłam mi w prezencie taka formę - wychodzi więcej na raz. Używałam jej do ruskich ale muszę dopracować - grubsze ciasto bo w wodzie mają tendencje do rezklejania się. Nie wszystkie ale zdarzają się złe egzemplarze

Zapas ruskich się kończy więc pewnie niedługo tż wymyśli jakąś zachciankę

ja wciąż czekam na reperację piekarnika i czaję się na karkówkę by Cholerka

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-03-16 o 22:24
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:21   #4565
cholernarejestracja
Copyraptor

Aż mi się zachciało kanapki z karkówką, ale nie mam pieczywa

A tych przyrządów do formowania pierogów nie lubię, bo nie da się w nie wepchnąć tyle farszu, ile lubię
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:24   #4566
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:

A tych przyrządów do formowania pierogów nie lubię, bo nie da się w nie wepchnąć tyle farszu, ile lubię
Zauważyłam. więc chyba wrócę do korzeni

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 23:09   #4567
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dziewczynki, dziś Was tylko podczytuję, gdyż umieram sobie z wielką dziurą po wyrwanej ósemce
Pozwólcie, że zacznę się udzielać, jak wrócę do świata żywych
wyrazy wspolczucia... pamietaj plukaj jak najczesciej dentoseptem albo szalwia ( rumianek tez dobry) bo teraz mozesz nie czuc wielkiego bolu ale u mnie np po tygodniu zaczely sie komplikacje mimo plukania , okladow z lodu , antybiotyku i przeciwbolowych
. uwazaj zeby ci w ta dziure nic nie wlazlo .Pamietam mi kazal lekarz kupic sobie strzykawke i igle i zagieta igla mialam sobie plukac czyms tam juz nie pamietam ale ciezko bylo . szybkiego powrotu do swiata zywych zycze .
Cytat:
Znaczy, że podpatrzę

edit:

nowa ja ---> klik

ja niestety nic nie zobacze ... wychodzi mi komunikat ,, Błędny Dyskusja klubowa.
Jeśli mimo to uważasz, że link był prawidłowy, napisz maila do webmastera z opisem komunikatów i Twoich czynności.

Cytat:

oj pierozki super . uwielbiam . te foremki czasem widzialam w wersji naprawde dosc duzej .
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 05:28   #4568
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki, dziś Was tylko podczytuję, gdyż umieram sobie z wielką dziurą po wyrwanej ósemce
Pozwólcie, że zacznę się udzielać, jak wrócę do świata żywych
zdrówka życze

Ijaa i jak wstawanie ?? dałaś radę??

ja wstałam, zaraz na uczelnie, potem po pączki bo babcia chciała i do Radomia z tż wracam dziś wczorajszy dzień minął mi ekspresowo, najpierw spotkanie z koleżanką i kawa w starbuksie PYCHA i kupiłam sobie w h&m bransoletke chociaż nie powinnam wydawać teraz już pieniążkow potem byłam na uczelni wieczorem was nadrobiłam i lulu
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 06:25   #4569
201604250957
Konto usunięte

Ijaa ciesze sie, ze Ci się podobało i ze prognozy na schudniecie są dobre ja tez mam figure o ktorej piszesz ( z reszta widzialas ) i mecze sie z tymi cholernymi boczkami, natomiast zauwazylam ze mimo wszystko hula-hop odchudza miejscowo

Aaby bidulko podziwiam Cie bo jak ja mialam przed sobą widmo usuwania 8 to mi sie robiło słabo na samą mysl, najwazniejsze ze to juz za Toba, teraz bedzie juz tylko lepiej

Punto dałaś czadu chcialabym jeszcze Ciebie zobaczyc en face by ocenić jak pasuje do Twojej twarzy ta fryzura

Kelpie ja sie wyłamie i powiem, ze bardziej podobają mi sie pierwsze

Nadia ciesze sie, ze gulasz smakował a ten lekarz to faktycznie poracha
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 06:35   #4570
alazkrainy
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Mam małą prośbę Które fajniejsze?
Mi podoba się drugie zdjęcie buta

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
J

Co do diety to ja im więcej o niej myślę tym bardziej chce mi się jeść. Jak mieszkałam w domu szło mi lepiej, bo tż nie kusił. Tak wiem, powinnam mieć silną wolę, ale czasami wymiękam.
Oj to prawda, że przy Tż ciężko, choć ostatnio i on sie pilnuje za to ja namawiam do jedzenia

ijaa no to fajne pocieszenie z ta figurą
a taki trener to kosztuje osobno, czy to razem w karnet wliczone czy jak to jest ?
my musimy kupic pulsometry to będzie się nam lepiej jeździło na rowerkach i przy odpowiednim pulsie jaki będziemy trzymać i tempie będziemy spalać tkankę tłuszczową

aaby trzym się

ooo cholerko kurs robienia pierogów jest dla mnie masz pomysły

Dziś padam jeszcze bardziej niż wczoraj, ale jeszcze jutro i weekend i myslę że od poniedziałku normalne godziny pracy będa
Wczoraj zawitałam o 21. 00do domu i tylko mycie i do łózka
Dziś to samo, bo jeszcze po pracy siłownia z 1, 5 godzinki
Ja to musze spalic tłuszczyk na biodrach bo tu mi się najwięcej odkłada i takie ćwiczenia sobie wybieram.
Choć ostatnio zauważyłam, że tak jakby spodnie troszkę luźnawe właśnie w biodrach się robią

Wszysckie chwalicie gulasz kash i ja musze go do menu wpisać a co !

Kurcze weekend też zapowiada mi się aktywny, w sobote do biblioteki muszę jechać, ciasto musze zrobić, bo babcia ma w niedzielę urodziny i jedziemy w gości. I chyba z odpoczynku nici.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:36   #4571
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:

Uczę dziś na blogu robić danie, które powinno być sztandarowym, kryzysowym daniem każdej SPD - pierogi, czyli jak wykarmić czteroosobową rodzinę za 8zł
Ooooo to coś dla mnie. Nigdy jeszcze nie robiłam pierogów, chociaż planuję od dawna.

Tak sobie myślę, że może w niedzielę zrobię. TŻ cały weekend pracuje, ja mam wolne od szkoły, więc trzeba to wykorzystać.

Cytat:

nowa ja ---> klik
Ulalala, odważnie.

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
zdrówka życze

Ijaa i jak wstawanie ?? dałaś radę??
Dałam radę. Nie jest źle, obstawiałam że będzie gorzej.
Ogólnie bolą mnie trochę nogi, pachwiny od rozciągania i ćwiczeń na wewnętrzną stronę ud.
Cała jestem taka trochę "czująca" że ćwiczyłam, ale bez tragedii. Poza tym już czuję sie lżejsza.

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Ijaa ciesze sie, ze Ci się podobało i ze prognozy na schudniecie są dobre ja tez mam figure o ktorej piszesz ( z reszta widzialas ) i mecze sie z tymi cholernymi boczkami, natomiast zauwazylam ze mimo wszystko hula-hop odchudza miejscowo
Hula hop pewnie nie tyle odchudza, co modeluje, rozbija tkankę tłuszczową. +W Twoim przypadku to chyba najlepszy patent - bo z górnych partii chudnąć nie musisz absolutnie.

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość

ijaa no to fajne pocieszenie z ta figurą
a taki trener to kosztuje osobno, czy to razem w karnet wliczone czy jak to jest ?
my musimy kupic pulsometry to będzie się nam lepiej jeździło na rowerkach i przy odpowiednim pulsie jaki będziemy trzymać i tempie będziemy spalać tkankę tłuszczową
Noooo, zawsze jakieś pocieszenie.
U mnie trening z trenerem jest w cenie karnetu.
Mam założoną kartę, jestem zbadana, zmierzona, zważona i mam rozpisany trening oraz jestem zostałam przez niego przeprowadzona.
Teraz na podstawie tej karty mam właśnie tak trenować, a za 4 tygodnie sprawdzenie i pomiary jak mi idzie.
Poza tym trenerzy non-stop są na siłowni, można więc bez problemu uzyskać od nich jakąś mocno, czy poradę.

Fajna sprawa moim zdaniem.

Znów mam przymuła. Czy to ta pogoda?
U mnie coś ponuro, chociaż słońce z chmurami walczy, przedziera się gdzie nie gdzie. Zimnawo jest, ale przyjemnie. I co ważne, nie pada.

Ale mi ten tydzień ucieka, intensywnie jest.
Dzisiaj wieczorkiem widzimy się ze znajomymi na plotkach, więc znów wieczór zleci, a jutro siłownia, a na 20 wybieramy się do kina na "Inwazję".

Weekend mam wolny od szkoły, ale sporo rzeczy do zrobienia mam. Prania ze dwa, konkretne sprzątanie, większe zakupu, planuję pieczenie mięska i ciasto (TŻ prosi już od dłuższego czasu). Trochę czasu poświęcić muszę na zdjęcia i wątek paznokciowy. Zastanawiam się też nad siłownią.
W niedzielę pierogi - postanowione, tylko na farsz muszę fajny przepis dorwać i będę się relaksować - coś z weekendu trzeba mieć.

Czas na kawusię!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 08:23   #4572
irenkaaa
Zakorzenienie

Punto mozna gdzies ta fotke zobaczyc?
Stary 2011-03-17, 08:29   #4573
marcia45
Zadomowienie

Dzień dobry w ten pochmurny dzień

Kawke właśnie dopijam i zbieram się do kończenia sprzątania i na uczelnie.
I chciałam pochwalić karkówkę Cholerki. Wczoraj ukroiłam kawałek na kanapki i przepyszna, TŻ też bardzo smakowała(choć nie miałam tej indyjskiej przyprawy i zrobiłam mieszankę innych)

Pierogi też zamierzam zrobić jak będę trochę więcej czasu miała.

Wczoraj zrobiłam duże pranie, uprałam płaszczyk wiosenny i torebkę(widziałyście blog Kasi Tusk- nawet dobry gust ma, ma moją torebkę).

Z TZ zaczynamy odchudzanie i ćwiczenia(ja bardziej zmianę nawyków żywieniowych i ćwiczenia). Wczoraj razem z TZ robiliśmy brzuszki, fajnie było ćwiczyć razem. TZ sie bardzo spodobało i stwierdził, że codziennie będziemy tak ćwiczyć. Czy mogę dostać zaproszenie do klubu odchudzających? Chciałabym poczytać o właściwym odżywianiu.

motylku trzymam kciuki za staż

punto Twój nowy fryz bardziej pasuję do mojego wyobrażenia Ciebie. Odważnie i przebjowo.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:34   #4574
Haniula
Zakorzenienie

dzien dobry Witam się i uciekam na usg cycoli
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:54   #4575
aaby
Zakorzenienie

Dzień Bobry!

Ja nadal sobie podczytuję...
Stan na dziś: tabletka p/bólowa pożarta, 600% dziennego zapotrzebowania na wit. C już się rozkłada w organizmie, hektolitry krwi połknięte (to jest najsłabsze ).
Nie chcę tutaj dzielić się każdym niesmakiem, żeby Wam czwartku nie zepsuć, ale smak krwi w ustach non stop jest... bleeee!

No, a samo wyrywanie pikuś, trwało może pół minuty
Teraz kraterze - zarastaj się!

Aaa, dziś zostałam w domu Tzn. pracuję, mam wszystkie papierzyska i robię, co do mnie należy, aczkolwiek zostałam w domku. Także jutro do pracy i weekend. W sobotę mam zajęcia, a w niedzielę wolne
Choć mam taki syf w domu, już teraz mam ochotę złapać za odkurzacz. Dobrze, że nie mogę mieć żadnego wysiłku, bo z tej mojej pracy zdalnej zbyt wiele efektów by nie było

Haniula,
Punto, nie spodziewałam się takiej zmiany! Osobiście dredy kompletnie mi się nie podobają, zwłaszcza, jak ktoś o nie nie dba i ma jeden wielki filc na głowie. Ale za odwagę. No i jeśli TŻ był zachwycony, tzn., że to jest fryzura dla Ciebie
ijaa, ja też chcę taki program z trenerem Ale po opisie tej łatwo gubiącej sylwetki stwierdzam, że jest mikronadzieja

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 09:24   #4576
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Bobry!

No, a samo wyrywanie pikuś, trwało może pół minuty
Teraz kraterze - zarastaj się!

aaby przepraszam ile? pol minuty? matko mnie 40 minut trzymali na fotelu ( nie ze tylko trzymali ale grzebali sie z tym tyle ) ale git bo na lezaco pozniej byly jazdy . wyrwac to nie problem najwazniejsze ze bysie szybko i sprawnie zagoilo.
Stary 2011-03-17, 09:45   #4577
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
aaby przepraszam ile? pol minuty? matko mnie 40 minut trzymali na fotelu ( nie ze tylko trzymali ale grzebali sie z tym tyle ) ale git bo na lezaco pozniej byly jazdy . wyrwac to nie problem najwazniejsze ze bysie szybko i sprawnie zagoilo.
Wyrywanie pół minuty. Dłużej czekałam, aż znieczulenie zacznie działać

Aaa, Marcia, przypomniałaś mi o czymś, o czym pisać miałam parę dni temu. Blog Kasi Tusk! Uwielbiam!
Ja wiem, że ma kasę, że na tego bloga pewnie trzeba patrzeć z przymrużeniem oka i nie we wszystko do końca wierzyć, ale ale... jaka ona ładna!! A jaką ma figurę! I cerę!
Miło popatrzeć na kogoś naprawdę zadbanego. To nastraja pozytywnie

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-03-17, 09:54   #4578
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Punto - pewnie! I ale zaszalałaś

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
jestem pod wrażeniem super

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Punto dałaś czadu chcialabym jeszcze Ciebie zobaczyc en face by ocenić jak pasuje do Twojej twarzy ta fryzura
Muszę TŻ poprosić bo nie dam rady z ręki Ale wstawię

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ulalala, odważnie.

Cytat:
Punto mozna gdzies ta fotke zobaczyc?
Na pw.

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
punto Twój nowy fryz bardziej pasuję do mojego wyobrażenia Ciebie. Odważnie i przebjowo.
A w realu się zdziwisz bom mała i niepozorna

Cytat:
Punto, nie spodziewałam się takiej zmiany! Osobiście dredy kompletnie mi się nie podobają, zwłaszcza, jak ktoś o nie nie dba i ma jeden wielki filc na głowie. Ale za odwagę. No i jeśli TŻ był zachwycony, tzn., że to jest fryzura dla Ciebie
Ja też nie

Wstałam, nie udało mi się umówić do lekarza Na wtorek dopiero
Po 12 z psem do weta znowu

Cytat:
Aaa, Marcia, przypomniałaś mi o czymś, o czym pisać miałam parę dni temu. Blog Kasi Tusk! Uwielbiam!
Ja wiem, że ma kasę, że na tego bloga pewnie trzeba patrzeć z przymrużeniem oka i nie we wszystko do końca wierzyć, ale ale... jaka ona ładna!! A jaką ma figurę! I cerę!
Ja czytam i Kasię i Zosię
Może Kasia ma kasę ale ubiera się na wyprzedażach Niesamowicie skromna i delikatna dziweczyna i do tego piękna kobieta

Z m i e n i ł a m swoje życie!

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2011-03-17 o 09:55
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 09:55   #4579
irenkaaa
Zakorzenienie

o tak tez sobie dodalam tego bloga do ulubionych .
figurka jest i zadbana dziewczyna

aaby ... mi to robili 40 min odkad znieczulenie dali pomijajac fakt ze dali podwojne bo najpierw nie dzialalo .

punto co masz na mysli piszac na pw ... ? wyslesz mi ? bo mi tamten link nie dziala musi byc jakas dyskusja klubowa a ja w klubie nie jestem niestety

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-03-17 o 09:57

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 10:05   #4580
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ogólnie podobało mi się bardzooooooooooo. Ćwiczenia urozmaicone, fajne.
Pomierzyli mnie, poważyli, zbadali (przy okazji dowiedziałam się, że moja waga w domu chyba jest popsuta ) i zarządzili trening.
Opiekuje się mną bardzo sympatyczna dziewczyna, sporo porozmawiałyśmy, przeprowadziła mnie przez cały trening.
Ogólnie nie jest ze mną źle - BMI w porządku, tylko % tłuszczyku trochę za wysoki. Trzeba spalić.
Dwie trenerki ze mną rozmawiały i dwie mnie trochę pocieszyły - że mam podobno dobrą figurę do chudnięcia. I szybko mi pójdzie. Niech im będzie skoro tak mówią.

I tak za mną 60 minut areobów + 30 minut ćwiczeń siłowych na nogi, ramiona i brzuch. Wszystko ze sobą przeplatane.

W piątek powtórka z rozrywki.
Zazdraszczam!!

Cytat:
To samo powiedziałam.
Podobno chodzi o to, że jeśli ktoś ma np. szczupłe ramiona, płaski brzuch, a ogromną pupę to jest ciężko coś z tym zrobić.
By spalić tłuszcz potrzebne są areoby, a one nie spalają się miejscowo, tylko wszędzie. Dochodzi wtedy więc do tego, że owszem spalają się z bioder, ale z ramion i brzucha też, a fajnie było zachować proporcję budowy.
Albo spalą mocno z ramion i brzucha, a z bioder niewystarczająco (albo w ogóle) - bo to akurat najtrudniejsze miejsce u danej osoby.
Hmm czyli u mnie jest problem i sama go widzę. W ogóle jak mówie komuś ile ważę to nie wierzą, bo dają mi więcej. Jak schudne nawet 3-4 kilo to wg BMI mam niedowagę, a brzuch dalej wisi! Nienawidzę tego!

Ale muszę się pochwalić, że ciałko mam już ładniejsze, trzyma się kupy I dziś pół kilograma mniej na wadze-choć tak jak mówie, na wadze mi kompletnie nie zależy, tylko wyłącznie żeby dobrze czuć się w swoim ciele i żebym nie musiała naciągać spodni, żeby ukryły fałdy

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Lekarz wyprowadził mnie z równowagi

Cytat:
wyrazy wspolczucia... pamietaj plukaj jak najczesciej dentoseptem albo szalwia ( rumianek tez dobry) bo teraz mozesz nie czuc wielkiego bolu ale u mnie np po tygodniu zaczely sie komplikacje mimo plukania , okladow z lodu , antybiotyku i przeciwbolowych
. uwazaj zeby ci w ta dziure nic nie wlazlo .Pamietam mi kazal lekarz kupic sobie strzykawke i igle i zagieta igla mialam sobie plukac czyms tam juz nie pamietam ale ciezko bylo . szybkiego powrotu do swiata zywych zycze .
Z tym płukaniem to ja byłabym strożna. Jak za szybko wyleci skrzep to zrobi się suchodół, a to jest koszmar. Wiem, bo sama przeżyłam, choć bardzo uważałam. Płukanie strzykawką i wciskanie polopiryny zaleca się w suchodole i już nabytych stanach zapalnych.

Cytat:

Noooo, zawsze jakieś pocieszenie.
U mnie trening z trenerem jest w cenie karnetu.
Mam założoną kartę, jestem zbadana, zmierzona, zważona i mam rozpisany trening oraz jestem zostałam przez niego przeprowadzona.
Teraz na podstawie tej karty mam właśnie tak trenować, a za 4 tygodnie sprawdzenie i pomiary jak mi idzie.
Poza tym trenerzy non-stop są na siłowni, można więc bez problemu uzyskać od nich jakąś mocno, czy poradę.
Ale czad ! I mega motywacja!

Dzień dobry

Pomimo tego, że leje jak z cebra i po raz kolejny nie poszłam do dermatologa (wstałam o 6.30 i jak zobaczyłam jak leje poszłam dalej spać), to humor mam dobry Zjadłam mega pyszne śniadankopełnozioarnieste kanapki z łososiem . Teraz popjam herbatkę zieloną i planuje dzień

Wczoraj wieczorem zaczęłam hulać i to co się ze mną stało po 10 minutach to koszmar. Zaczęło ze mnie lecieć-gorący pot i tak mnie mdliło, że po 10 minutach leżałam, a obok mnie miska. Na szczęście wzięłam bardzo szybko leki i dobrze się skończyło. W ogóle wczoraj cały dzień na uczelni było mi gorąco
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:08   #4581
201604250957
Konto usunięte

jesli chodzi o bloga Kasi Tusk to przyjemna strona, fajne zdjęcia, miło popatrzeć, ona sie wydaje normalną dziewczyną natomiast to co mnie trochę drażni to ten poradnikowy sposób pisania, ale poza tym git
Stary 2011-03-17, 10:08   #4582
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
A daj linka.
Kiedyś zaglądałam, ale przelotem gdzieś i kompletnie nie pamiętam adresu (w google nie mogę znaleźć).

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:14   #4583
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
A daj linka.
Kiedyś zaglądałam, ale przelotem gdzieś i kompletnie nie pamiętam adresu (w google nie mogę znaleźć).
Proszę

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-03-17, 10:25   #4584
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziewczyny, wysłałam Wam zaproszenie na fejsie do konkursu, proszę o przyjęcie (Tylko kilka z Was mam na facebooku)

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-03-17 o 10:29
Stary 2011-03-17, 10:29   #4585
dudipopka
kobieta za ladą

wpadłam sie przywitać i życzyć miłego dnia

effie lilii co z wami

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:30   #4586
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, wysłałam Wam zaproszenie na fejsie do konkursu, proszę o przyjęcie (Tylko kilka z Was mam na facebooku)
Ja nie mam tam konta
Choć ostatnio się zastanawiam nad założeniem, ale czasu brak.

Uuuu ale mam lenia. a roboty pełno.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:32   #4587
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Ja nie mam tam konta
Choć ostatnio się zastanawiam nad założeniem, ale czasu brak.
Ja trochę się wkręciłam w konkursy Ale tylko jak mam czasami więcej czasu.
Stary 2011-03-17, 10:38   #4588
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym płukaniem to ja byłabym strożna. Jak za szybko wyleci skrzep to zrobi się suchodół, a to jest koszmar. Wiem, bo sama przeżyłam, choć bardzo uważałam. Płukanie strzykawką i wciskanie polopiryny zaleca się w suchodole i już nabytych stanach zapalnych.

tak dokladnie to samo mi lekarz mowil ale mialam plukac i tak mi tam cos wkladal pozniej na pare dni .
W kazdym razie aaby zycze powodzenia i niech sie szybko i ladnie zagoi .Ja zaraz do pracy - skonczylo sie wolne .
Stary 2011-03-17, 10:48   #4589
201604250957
Konto usunięte

Dodaja potwierdziłam i gratuluje bo widzę, że wygrałaś tez Wam wysłałam zaproszenia, jak 3 osoby potwierdzą to moze tez sie uda w ogóle dziewczyny próbujcie bo jest dużo tych maszynek do rozdania, a wystarczy polubić stronę i trzech z zaproszonych znajomych musi potwierdzić udział
Stary 2011-03-17, 10:56   #4590
aaby
Zakorzenienie

Ja też wysłałam, ja też

edit: Nie rozumiem tylko, jak potwierdzić znajomość... Mnie od razu wrzuca na stronę konkursową...
edit: Aaa, wiem, chodzi o polubienie ich, a nie potwierdzenie znajomości... No to ja lubię

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2011-03-17 o 11:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości