Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-16, 22:44   #4891
Paulizia
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Widzialyscie wozki gdzie ze spacerowki robi sie gondole? Jestem w szoku, ale sie zastanawiam nad takim zastosowaniem...
http://www.petitestar.com/Product.as...ideos&prodid=6
Stary 2011-03-16, 22:44   #4892
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

żegnam sie na dzisiaj bo tż wraca z pracy

do jutra
Stary 2011-03-16, 22:46   #4893
Paulizia
Wtajemniczenie

Grazin... moj tez za 15 minut... musze zatrzec wszystkie slady

Papa
Stary 2011-03-16, 22:50   #4894
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Widzialyscie wozki gdzie ze spacerowki robi sie gondole? Jestem w szoku, ale sie zastanawiam nad takim zastosowaniem...
http://www.petitestar.com/Product.as...ideos&prodid=6
Ciekawe
A jaka nazwa fajna

No ja też się zbieram juz na dziś
Dobranoc
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:53   #4895
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Taczkę? Chodzi o takie taczki np. do piaskownicy?
A co Zosia w niej będzie w domu transportować? Pewnie słynną owieczkę
no taką do piachu
żeby radochę miała

oatatnio tak fajnie zaczęła Wow mówić
takie słodkie " łał "

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Ciekawe
A jaka nazwa fajna

też mi się nazwa rzuciła w oczy

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:53   #4896
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe
A jaka nazwa fajna

No ja też się zbieram juz na dziś
Dobranoc
ja tez to przyuwazylam
Stary 2011-03-16, 22:58   #4897
andziot
Zakorzenienie

branoc

Stary 2011-03-16, 23:01   #4898
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Skończyłam! Się nadłubałam, że ho hooo... ale mam satysfakcję wiem, ze to nic specjalnego, ale takie MOJE

Jaka piękna Jestem pod wrażeniem

mimbi świetny ten śliniak

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Teraz godzinę po kolacji mialam 152 a norma do 110
No i nie powiem, zaczynam się martwic. Wprawdzie, przed ciążą nie mialam cukrzycy bo badałam, ale teraz nie jest za fajnie.
Oby mi tylko przeszła bo urodzeniu, bo zdaję sobie sprawę co to cukrzyca i jak wyniszcza organizm
Za tydzień mam iść na kontrolę i jeśli wyniki się nie poprawią będę przyjmowała insulinę
a to chyba w brzuch sie daje zastrzyk ??
Przytulam mocno a zarazem trzymam kciuki za poprawę wyników

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 23:12   #4899
Lolka1212
Zadomowienie

No to ja też dobranoc

Papatki kochane
Stary 2011-03-16, 23:14   #4900
Paulizia
Wtajemniczenie

Dobra jeszcze jestem
KURVI? tez mam obiekcje jesli chodzi o nazwe... no i w ogole zaczelam sie zastanawiac i nie wiem czy takie rozwiazanie dla gondoli jest stabilne i nic tam sie nie wygina

Mezu wrocil z pracy z nieciekawa wiadomoscia, bo nasza kumpela jest w 36 tygodniu ciazy i ma za duzo wod plodowych tzw WIELOWODZIE, mala ma 2500 ponad i czekaja ich dodatkowe badania i usg. Oby wszytsko bylo ok!!!
Stary 2011-03-16, 23:47   #4901
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Dobra jeszcze jestem
KURVI? tez mam obiekcje jesli chodzi o nazwe... no i w ogole zaczelam sie zastanawiac i nie wiem czy takie rozwiazanie dla gondoli jest stabilne i nic tam sie nie wygina

Mezu wrocil z pracy z nieciekawa wiadomoscia, bo nasza kumpela jest w 36 tygodniu ciazy i ma za duzo wod plodowych tzw WIELOWODZIE, mala ma 2500 ponad i czekaja ich dodatkowe badania i usg. Oby wszytsko bylo ok!!!

Rozmawiałam na skypie z rodzicami. Prawdopodobnie już w piątek ojczym przywiezie łóżeczko, pościel i ciuszki dla maluszka, które podali dla nas nasi znajomi z PL Znów będę miała czym oczy nacieszyć. Nie mogę się doczekać.

Dobranocki Kochane Śpijcie słodko

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 00:31   #4902
mary poziomkowa
Zakorzenienie

To już moje 747284 podejście dziś, żeby Was nadrobić, ciągle mi coś/ktoś przerywa

Zacznę od tego, że Listopadowa mnie nieźle wkręciła, bo oprócz krągłego brzuszka, to ja żadnej nadwagi ani dodatkowych kg nie widzę, co więcej WIDZĘ WYSTAJĄCE OBOJCZYKI

Grazin, no brakowało mi tu Twojego poczucia humoru, weź no rozpisz jakiś grafik, kiedy TŻ pracuje, bo my też chcemy wiedzieć, kiedy tu wpadniesz

Z tym uciskiem i prawie ulewaniem, to mam podobnie, na dodatek PODOBNO dziwnie przez sen posapuję, głośno oddycham i wzdycham

Moria, Twój kurier jest boski i podziwiam Twoje opanowanie ja akurat ostatnio się mile zaskoczyłam, bo przyjechało łóżko, a akurat TZ pojechał na chwilę gdzieś. Zeszłam do kuriera, ten wystawia te dechy popakowane, opiera o ścianę, rzuca okiem na mój brzuch, a potem stwierdził, że mi to wniesie

Z tym wózkiem, to ja bym reklamowała. Popieram Cię. To nie jest normalne i nie wygląda, jakby się miało poprawić

Mimbi, dziecko drogie! Nie wiem, co powiedzieć. Po połowie Twoich przygód siedziałabym rozmazana w aucie. Co do szefowej, to nie skomentuję, bo nie chcę bana. Trzymaj się tam i nie dawaj!

Anula, dobrze, że już po wszystkim! Zdrówka i sił dla Mamy

Dobra, idę spać! Słodkich snów

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 00:45   #4903
agus87
Zakorzenienie

a ja jak zwykle spac nie moge
Stary 2011-03-17, 07:12   #4904
moria44
Wtajemniczenie

Cześć Babulki!

Już 7'maaa wstawać
Wiało u Was tak mocno jak w "naszem łódzkiem"? Aż mi panel z ogrodzenia wyrwało a teraz nieśmiało się słonko pokazuje, może dziś będzie ładnie

Mam na dziś ambitny plan -spakować torbę do szpitala Może ktoś się do mnie przyłączy?

amarcia - gratuluję talentu
mary - gratuluję zwycięskiego tytułu
Paulizia - no ja marzyłam o takim wózku ale przednie małe kółka się u mnie nie sprawdzą.
ddaaiissyy może akurat zjadłaś coś co mocno podniosło poziom glukozy? No i rzeczywiście te normy lekarz mocno drastyczne Ci podał. Trzymam kciuki abyś jednak uniknęła kłucia

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:36   #4905
MoniaK
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja dzisiaj się o 6 obudziłam ale jestem wyspana.

Moria, jak odpiszą z Dino to daj znać bo przecież musisz mieć sprawny wózek!
U mnie w łodzkiem nie wiało mocno ale jest bardzo pochmurno i trochę kropi

Rene, kołyska czadowa

Amaria, zdolniacha z Ciebie taka sukieneczka może być do chrztu

Andziot, oby dzisiaj już było lepiej z Twoimi skurczami. Odpoczywaj dalej kochana a kurteczka zosina fajowa

Daisyy, może nie będzie aż tak źle i insulina nie będzie potrzebna Ja się nie znam ale jeśli Andziotka mówi, że te normy takie wyśrubowane to może coś się jeszcze zmieni i wyniki się poprawią.

Mattal, zapomniałam Ci napisać że zaraziłaś mnie tymi żyrafami Zamówiłam sobie pieluchy w żyrafki a łóżeczko i przewijak też będą w żyrafy

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-03-17 o 07:38
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:36   #4906
Aliczka88
Zadomowienie

Heloł!
O jaaaaa ale spałam! Ledwo się obudziłam!

Słuchajcie mam problem - otóż zmieniłam witaminy ostatnio na Prentalen?? takie dla ciążarnych popularne, cholerka nie pamiętam a nie chce mi sie isc na dół zobaczyć. Ale w każdym bądź razie jest tam w składzie duuuzo żelaza. I od przyjęcia pierwszej tabletki chodze raz dziennie tylko do wc i załatwiam się na twardo - czarno!Przepraszam za szczegóły! Nie martwiło mnie to póki nie wysypało mi na plecach i pod pachą takich bąbli jak po ugryzieniu bąka! Strasznie swędzą! Myślicie, że to z witamin? Może za dużo ich w organiźmie? help!

Moria
wklej choć jedną fotke wózka A co do tory do szpitala to z chęcią bym Ci potowarzyszyła i też spakowała ale opróćz torby nie mam nic moge jedynie wpakować kota, zdjęcie męża i małą poduszeczke
Więc ja raczej odpadam

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:54   #4907
eweska
Moderatoreska

Dzień dobry
Ja również juz na nogach jak zwykle

U mnie dziś pochmurno, brzydko zimno i leje :/
Dziś pięknie w nocy spałam, nawet na siku nie wstawałam

synal już poszedł do szkoły, a ja będę się obijać, mam troszkę sprzątania ale nie chce mi się za bardzo, no ale cóż jak mus to mus
No i na obiad dziś robię pizzę :P
Stary 2011-03-17, 08:01   #4908
MoniaK
Zakorzenienie

Eweska, jaki masz sprawdzony przepis na pizzę? W życiu nie robiłam a chciałabym, tylko się boję tego wyrabiania
Stary 2011-03-17, 08:09   #4909
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Eweska, jaki masz sprawdzony przepis na pizzę? W życiu nie robiłam a chciałabym, tylko się boję tego wyrabiania
Kochana ciasto zawsze wyrabiam na oko, mleko, drożdże, mąka, sól i to wszystko.
Drożdże rozpuszcza w ciepłym mleku, wlewam do mąki, solę i wyrabiam, odstawiam do wyrośnięcia, jeśli ciasto jest za rzadkie jeszcze to dosypuje mąki, znowu wyrabiam i odstawiam do wyrośnięcia, no i gotowe Nie jest trudne ciasto do zrobienia, w necie na bank będziesz miała podane co i ile czego trzeba dodać jeśli boisz sie robić na oko.

Zaraz idę chyba na drzemkę :P
Stary 2011-03-17, 08:18   #4910
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ciasto zawsze wyrabiam na oko, mleko, drożdże, mąka, sól i to wszystko.
Drożdże rozpuszcza w ciepłym mleku, wlewam do mąki, solę i wyrabiam, odstawiam do wyrośnięcia, jeśli ciasto jest za rzadkie jeszcze to dosypuje mąki, znowu wyrabiam i odstawiam do wyrośnięcia, no i gotowe Nie jest trudne ciasto do zrobienia, w necie na bank będziesz miała podane co i ile czego trzeba dodać jeśli boisz sie robić na oko.

Zaraz idę chyba na drzemkę :P
Mniam narobiłaś mi ochoty no i dalej chodzą za mną te sorbety
Stary 2011-03-17, 08:18   #4911
zosiaaa
Zadomowienie

witam

u mnie w łódzkim pada deszcz , wiatr też wieje ale nie jest aż tak mocny

moria tez bym chętnie zobaczyła zdjęcie tego wózka

moniak ja też nigdy nie robiłam pizzy, bo nie umiem (nie lubię) wyrabiać ciasta drożdżowego, swoja droga to powinni wymyślić takie którego się nie wyrabia

dzisiaj wizyta u gin , już bym chciała żeby było po

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:36   #4912
bzyczka1
Zakorzenienie

a u mnie całą noc wiało i padało...spać przez to nie mogłam, wstawałam co godzinę do toalety...biedny ten mój tż ze mną, bo za każdym razem też się budzi

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:41   #4913
anula_81
Zakorzenienie

Hej kochane, ja w pracy ofkorse zimno dzis z rana bylo strasznie nie mam sie juz w co ubierac! mam dosyc moich zimowych ciuchow, a dzinsy ciazowe ledwie na mnie wlaza!
eweska ty wcale a ja dzis tylko 3 razy na siku! jak na mnie to rekord!!(ze malo znaczy

Moria u mnie nei wialo, ale 6 stopniowy mroz i slizgawka, na szczescie dzisiaj kolce
ja torbe bede pakowac jak mama przyleci wiec w przyszlym tygodniu, bo jeszcze nie mam wszystkiego.
Mary dziekuje, mama czula sie wczoraj dobrze, dzisiaj ma dzownic jeszcze, ale zdeterminowana jest zeby przyleciec!
gusiagatko jak tylko dostaniesz dzieciowe prezenty daj znac i zdjeciaaaaaa!
Paulizia niezly ten wozek, wyglada troche plastikowo, jak bugaboo, ale spoko, nazwa genialna.!!
szkoda kolezanki, a nie wiesz czy miala jakies objawy tego wielowodzia? waga? opuchlizna ?
daisyy cukrzyca ciazowa samoistnie ustepuje po ciazy najczesciej. dwie moje kolezanki mialy i wszystko bylo totalnie ok, dzieci zdrowe , one tez, wymaga to tylko troche dyscypliny, ale juz niedaleko konca bedzie dobrze kochana

andziot ja tez mam czkawki wieczorne i poranne u malej, a wczoraj w autobusie z pracy ccale 20 min podskakiwala!

w pasie mam..98!! wiec uroslam!

wracam do pracy

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:41   #4914
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Skończyłam! Się nadłubałam, że ho hooo... ale mam satysfakcję wiem, ze to nic specjalnego, ale takie MOJE
Śliczna!! Ja przy pierwszej córeczce dostałam komplecik od szwagierki, akurat tak do chrztu. Jak go znajdę, to kiedyś wkleję.

Czy wy też macie chandrę w takim zimny, mokry, wietrzny dzień?? Ja ledwo wstałam, a już mam go dość... Zaraz sobie napalę w kominku, zrobię ciepłą herbatkę z miodem i cytrynką, i śniadanko. Na dodatek mój mąż pojechał dziś pierwszy raz do nowej pracy na kopalni i czuję, że cały dzień będę o tym myśleć. Z jednej strony się cieszę, bo się poprawi nasza sytuacja, a z drugiej, to zawsze strach... A ja się w ciąży byle pierdołą przejmuję. Na dodatek zaczynam myśleć o wszystkim co jest do kupienia, bo to już 29 tydzień i czas najwyższy, by się za to zabrać...
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:59   #4915
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

witam...
mam dziś dzień paszteta DO KWADRATU
obudziałam sie obrzydliwie szpetna i brzydka i taka juz zasnę.
ochyda.
nie moge na siebie patrzec juz
juz nie mam sie w co ubrac nie mam kurtki bluzy nic. wrrr nie moge nawet sie schylic zeby buty zawiązać, czuje sie jak ubezwłasnowolniona.
czuje ze moje okropne samopoczucie jest wynikiem tragicznej pogody.

w ogole tż stwierdził ze w tygodniu bedzie spal w drugim pokoju bo sie nie wysypia. bo co sie poruszy to sie budzi bo sie boi ze mi cos zrobi albo małemu. no i faktycznie bardzo ostrożnie śpi. rozumiem go bo ciezko sie z takim wielorybem śpi. ale dla mnie to jak rozwod normalnie;(
niech mnie ktos przytuliiiiiiiiiiiii;-(
Stary 2011-03-17, 09:05   #4916
MoniaK
Zakorzenienie

Grazin, będzie dobrze doskonale Cię rozumiem, bo mnie też już wkurzają te ciuchy ciążowe, ciężko mi się schylać i w ogóle do d...

Weredka, trzymam kciuki za męża Jak Ci fajnie że masz kominek
Stary 2011-03-17, 09:06   #4917
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

hej
umnie tak jak u Eweski buro i ponuro,wieje i leje deszcz.
Odstawiłam chłopców do przedszkola ,zjadłam 2 rogale i leżę.
Spałam tak sobie,śniły mi się jakieś głupoty,mała dokazywała wypinała się że aż bolało.
Za chwilkę utnę sobie krótką drzemkę.
Moja rodzina uwielbia jak sama robię pizze,przepis znalazłam w necie
jest ich tam mnóstwo.A i ja daję mozzarellę zamiast żółtego sera pyyyycha,aż smaka sobie narobiłam.
U mnie dziś spagetti na obiad,życzenie chłopców.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja jutro jadę do lekarki po l4,pewnie i tak bedzie mnie badac no i usg koniecznie chcę.
Oj męczy mnie to chodzenie do 2 lekarzy.

Wózek dość ciekawe rozwiązanie ma a nazwa hmmm

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 09:13   #4918
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Monia dziękuje
ale pogoda u mnie tez nie napawa optymizmem. moze jakbym mogla zrzucic choc jedna warstwe ciuchów poczułabym sie lepiej

przepraszam ze tak marudze
Stary 2011-03-17, 09:24   #4919
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Mam na dziś ambitny plan -spakować torbę do szpitala Może ktoś się do mnie przyłączy?
ja bym z chęcią się przyłączyła, ale do torby mam tylko 2koszule, klapki ( w których chodzę po domu ) i kosmetyczkę której używam
kurcze przeraziłam się

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

Andziot, oby dzisiaj już było lepiej z Twoimi skurczami. Odpoczywaj dalej kochana a kurteczka zosina fajowa
już w nocy prawie wcale mi się nie kurczył, nawet jak się obracłam i do Zosi wstawałam ( bo sobie ubzdurała w nocy że ona chce pod kołderką a nie pod kocykiem spać )
dziś jeszcze trochę poodpoczywam ...

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Heloł!
O jaaaaa ale spałam! Ledwo się obudziłam!

Słuchajcie mam problem - otóż zmieniłam witaminy ostatnio na Prentalen?? takie dla ciążarnych popularne, cholerka nie pamiętam a nie chce mi sie isc na dół zobaczyć. Ale w każdym bądź razie jest tam w składzie duuuzo żelaza. I od przyjęcia pierwszej tabletki chodze raz dziennie tylko do wc i załatwiam się na twardo - czarno!Przepraszam za szczegóły! Nie martwiło mnie to póki nie wysypało mi na plecach i pod pachą takich bąbli jak po ugryzieniu bąka! Strasznie swędzą! Myślicie, że to z witamin? Może za dużo ich w organiźmie? help!
[B]
może wróć do tamtych tabletek ...
może to być uczulenie na jakiś dodatkowy składnik tabletki ...
no i żelazo niestety tak działa ....

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
dzisiaj wizyta u gin , już bym chciała żeby było po

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Czy wy też macie chandrę w takim zimny, mokry, wietrzny dzień?? Ja ledwo wstałam, a już mam go dość... Zaraz sobie napalę w kominku, zrobię ciepłą herbatkę z miodem i cytrynką, i śniadanko. Na dodatek mój mąż pojechał dziś pierwszy raz do nowej pracy na kopalni i czuję, że cały dzień będę o tym myśleć. Z jednej strony się cieszę, bo się poprawi nasza sytuacja, a z drugiej, to zawsze strach... A ja się w ciąży byle pierdołą przejmuję. Na dodatek zaczynam myśleć o wszystkim co jest do kupienia, bo to już 29 tydzień i czas najwyższy, by się za to zabrać...
nooo ja mam 34tc a nie mam nic do szpitala ...
te skurcze mnie przeraziły i dziś moria jeszcze , chyba czas wziąć się za zakupy !!!
ma ktoś jakąś mądrą listę torby do szpitala ???

no i ja też mam chandrę bo jak pomyślę że Zosia cały dzień w domu musi siedzieć to mi jej żal

właśnie odkryła taczkę nową
w dolnośląskim deszcz chyba przez całą noc padał ..
Zosia chyba przez tą pogodę spała do 8.10

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
witam...
ochyda.
juz nie mam sie w co ubrac nie mam kurtki bluzy nic. wrrr nie moge nawet sie schylic zeby buty zawiązać, czuje sie jak ubezwłasnowolniona.

w ogole tż stwierdził ze w tygodniu bedzie spal w drugim pokoju bo sie nie wysypia. bo co sie poruszy to sie budzi bo sie boi ze mi cos zrobi albo małemu. no i faktycznie bardzo ostrożnie śpi. rozumiem go bo ciezko sie z takim wielorybem śpi. ale dla mnie to jak rozwod normalnie;(
wiem że to nie na miejscu ale mnie Twój opis rozśmieszył (wredota ze mnie) bo bardzo obrazowo wszystko nazwałaś i myślę że każda z nas w jakimś stopniu by się dziś pod Tobą podpisała wielkimi literami

a co do mężula to mój od dwóch dni śpi na kanapie,
wczoraj go wygoniłam bo mnie ten brzuch bolał a on chrapał jak parowóz i spać nie mogłam i dodatkowo się nakręcałam no i dziś powtórka była
ale za to śniły mi się przyjemne rzeczy z meżulkiem mym

Stary 2011-03-17, 09:31   #4920
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cześć Dziewczynki Kochane,
ja dziś już po dwóch kłuciach. Na czczo miałam cukier ok ale po sniadaniu (owsianka plus kawa z mlekiem, bez cukru) wyszło mi 132 czyli z normami podanymi przez andziotke tragedii nie ma, choc podwyższone ale boję sie robić po obiedzie
Gadalam z kolegą z pracy który ma cukrzycę (oczywiście nie ciążową ) i on kłuje się insuliną przed każdym posiłkiem ! Nie chce tak Buuuu

Paulizia
; jesli to boczki to szybko je zrzucisz po ciazy i bedzie potem duuuzo duuuzo mniej Nie martw się.
a to co kolezanka Twojego męża ma to nawet o czymś takim nie słyszałam nie wiem na ile to powazne

andziot; to teraz tylko czekac na ładną i słoneczna pogodę i fru do piachu Podobno weekend ma być już ładny. Cieszyła się Zosia z taczki?

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Zjadłam 6 kiwi
Zaraz pęknę...
na zdrowie bo mają duuuuuzo witaminki C

gusiagatko; czyli już jutro będzie dostawa dzidziusiowych gadzetów?? Suuuper

moria, słonko u Ciebie? Ale masz faaajnie. Zazdroszczę. W Krk leje, zimno, wilgotno i buro Paskudnie !!
Odzewali się sprzedawcy wózka ? Mąż już Twoje zdanie podziela, że dobrze zrobiłaś reklamując?
Czekamy ma zdjęcia w wolnej chwili

MoniaK; skoro o 6 wstałaś to o której poszłaś spac
ale zobaczysz jaki będziesz miała dłuuugi dzień Tylko nie szalej z porządkami

anulko, tutaj też dzis przeokropnie. Jak pracka ??

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
witam...
ochyda.

Grazinko, nie smutaj się, wiekszośc z nas ma każdego dnia dzień paszteta
Jak mam jeszcze sie ubrac jako tako do pracy -no bo w dresie nie pójdę to czuje sie jeszcze gorzej. Choćby skały srały to wyglądam jak monstrum

Wiesz, ze ja z moim męzem spie już jakoś od grudnia osobno
Martwi sięTwoj TŻ i tak jak mówisz na pewno chodzi mu o to, że nie chce Wam krzywdy zrobić a nie uciekł od Ciebie bo nie chce spac z Tobą!

Juz z górki Coraz bliżej ładnej pogody niż dalej więc mam nadzieje, ze wraz z promyczkami słonka i nasze humory będą lepsze. A przede wszystkim to już coraz blizej dzidzi

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości