|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część IV
Cytat:
We wszystkim wyglądasz pięknie |
|
|
|
|
|
#2372 |
|
Raczkowanie
|
ha!!! właśnie kliknęłam na allegro słynną kobaltową marynarkę za 250 pln. Jakby ktoraś z Was była zainteresowana to ten sprzedawca ma jeszcze wystawioną jedną sztukę w rozmiarze M
|
|
|
|
|
#2373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda tylko ze te spodniczki nie wygladaja tak dobrze jak myslalam bo chcialam sie po nia wybrac ale własnie najpierw czekalam na Twoja relacje ![]() Edytowane przez Be.iw Czas edycji: 2011-03-17 o 11:19 |
|
|
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie zary pojawilo sie kilka nowych rzeczy m.in ta "piekna" torba na zakupy. Kosztuje UWAGA 400zl
co prawda skorzana ale z daleka wyglada jak zwykla eko torba ![]() I jeszcze moze kogos zainteresuje- nowy odcien tych butow- wg. mnie bardzo ladny bez, lepsze od czarnych
|
|
#2375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2376 |
|
Rozeznanie
|
link do kobaltowej marynarki:
http://allegro.pl/zara-woman-marynar...513434485.html edit: hmmm, przed chwilą były te marynarki jeszcze dostępne w rozm. M, już nie ma;p a mnie z nowości na stronie w oko wpadły szczególnie 3 rzeczy ![]() 1) różowa marynarka 2) tulipanowa kiecka, do opalonego ciała .. mhmmmm 3) t-shirt super do krótkich szortów... :p pomyliłam zdjęcia koszulek, już jest ok.
Edytowane przez canaduelle Czas edycji: 2011-03-17 o 10:52 |
|
|
|
|
#2377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to jest link do aukcji, którą kliknęłam. Widzę, że marynarka w roz. M tez juz poszła w świat, ale to chyba nic dziwnego - za taką cenę ![]() A tak BTW to z czym macie zamiar nosić tą marynarkę??? Z jakimiś ostrymi barwami (tak jak Magda Mołek z zieloną bluzką i czerwonymi szpilkami) czy w jakiś bardziej lightowych kolorystycznie zestawieniach? Pochwalcie się pls bo teraz szukam rozpaczliwie inspiracji
|
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=gabi1234;25773070]ja mam ten pasek i jest on moim ulubionym
i nie obchodzi mnie, czy jest jeszcze modny czy już nie najważniejsze że pasuje mi do tyyyylu rzeczy i tak fajnie "odsztywnia"tak więc bierz!! bo jak się siostra rozmysli, będzie za późno Dzięki Gabi za radę, Kochana jesteś ![]() |
|
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2380 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieje, ze wybaczycie mi 'zgapienie' od Gabi - tez wrzucam zdjęcia z przymierzalni ^^
Niestety, nie mam takiej figury (nóg ;( ) jak Gabi, więc fotki brzydsze ;p Połaziłam dziś po Zarze i spodobało mi się kilka rzeczy, wiec zgarnelam je do przymierzalni :1. pewnie już wiecie, ale w Galerii Krakowskiej pojawiły się niebieskie spodnie z podwiniętymi nogawkami (da się je rozwinąć aha, na foto nogawki są krzywo podwinięte ![]() 2. Spódnica za 89 zł, rozmiar S, za duża, niestety XS nie znalazłam ![]() 3. Sukienka - PIĘKNA, tylko wzielam S (podświadomie nie biore w Zarze XS no bo jak ja wielki słoń mam w xs włazić?! wiem wiem chore to;p) i jest za duża. Już mi sie nie chcialo po XS iść, ale sukienka została w mojej głowie - ŚWIETNIE się układa, zwłaszcza z tyłu, i ma kieszenie, co uwielbiam
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2011-03-17 o 12:43 |
|
|
|
|
#2381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tu nie widze zadnego "słonia", chyba jakis przykrył Ci traba oczy
|
|
|
#2382 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2383 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2384 |
|
Zadomowienie
|
Pani_Pusia, dziękuję
). Zalozenie aparatu ortodontycznego to najlepsza dieta odchudzająca veroniquef, one kosztuja 169 zł Kolor jest świetny
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi - super relacja!
![]() Viera- hmm, gdzie niby jesteś gruba? masz grube nogi itd.?
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Gabi, jak zwykle świetna fotorelacja
![]() podoba mi się tak zielona spódnica, ale nie wiem czy na tyle, żeby ją mieć (jej, jak dawno nie byłam w Zarze )Cytat:
za tego słonia masz bardzo dobrą figurę podoba mi się spódnica sukienka - sama wiesz, że za duża, mniejsza czemu nie, choć bardziej podoba mi się jej brudno-różowa wersja
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-03-17 o 14:22 |
|
|
|
|
|
#2387 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Życie to pożądanie. Cała reszta to tylko szczegół." Edytowane przez Cellly Czas edycji: 2011-03-17 o 16:33 |
||
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gabi super relacja, widziałaś może bluzeczkową wersje tej białej sukienki z czarnymi rękawami? Edytowane przez nombre Czas edycji: 2011-03-17 o 14:46 |
|
|
|
|
|
#2389 |
|
Raczkowanie
|
świetna różowa marynarka, którą ktoś tam na górze zamieścił
|
|
|
|
|
#2390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
spodnie bardzo fajne i super leżą sukienka na wieszaku mi się podoba, też ją mierzyłam (w którejś relacji są zdjęcia też) i czar prysnął, materiał jak dla mnie strasznie sztywny, sterczący, bardzo krępował mi ruchy i ogólnie źle się w niej czułam
|
|
|
|
#2391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe mam niestety odwrotnie, jeszcze rok temu rozmiar 34 obecnie 38 chyba ![]() jak widac nic w naturze nie ginie i koniecznie mierz mniejsze rozmiary, bo te z fotek widac ze za duze, spodnie nie opinaja pupy i sie walkuja pod nia, spodnica wisi, sukienka rowniez wszedzie odstaje
Perełki cruelty - free - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478181 Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych Edytowane przez Pani_Pusia Czas edycji: 2011-03-17 o 16:11 |
|
|
|
|
|
#2392 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zdaje się że to taki mały come back czerwonej sukienki z kolekcji jesień/zima, do której tu dziewczyny stadnie na forum wzdychały, a której prawie nikt na oczy nie widział ![]() ![]() różowa marynarka świetna - kurde nooo, dlaczego mi w różu nie do twarzy ![]() Cytat:
muszę się teraz zaczaić na jakąś bluzkę w ostrym kolorze ![]() Cytat:
Chudzina jesteś, wbijasz się w ZAROWĄ XS-kę, S-ka wisi na Tobie jak worek na strachu na wróble a Ty ze słoniem wyskakujesz Spodnie super, sukienka zdecydowanie fajniej by wygladała w mniejszym rozmiarze!!!
Edytowane przez lenka799 Czas edycji: 2011-03-17 o 16:14 |
|||
|
|
|
|
#2393 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy widziałyście u siebie może te bluzki? W Krakowie widziałam je już akiś miesiąc temu, ale było ich malutko, czekałam na więcej i się nie doczekałam,a teraz ani 1 nie ma
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny za 10-15 minut ruszam do zary. Jak coś komus sprawdzic lub kupic to szybko mi tu pisac
|
|
#2395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2397 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co Ty kochana zaraz wychodzisz to nie bede moze juz dzwonic,chyba,ze tak bedzie Ci wygodniej?
Jak bedzie i XS i S to wez S A jak nie bedzie S a bedzie XS to wez XS,moze sie jakos wcisnę
Edytowane przez ewelinkka20 Czas edycji: 2011-03-17 o 16:59 |
|
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spadam
|
|
|
#2399 |
|
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że ta spódnica powinna być w talii - jest z wysokim stanem
|
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi, co mam powiedzieć co? Znów fantastyczna fotorelacja! Kurczę naprawdę gdyby nie Ty na połowę tych rzeczy w sklepie nie zwróciłabym uwagi
![]() Możesz powiedzieć coś więcej o tej szarej marynarce? Jest taliowana? Jaki materiał? i cena oczywiście ![]() Tak jak pisałam Ci na blogu, spodnie od tej marynarki, które również masz są na mnie za duże, XS odstaje w talii myślałam o krawcowej ,ale czy da radę...?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

ładna jest to fakt, ale leży po prostu nijak 
i czarna - niestety tylko M i L przez co wisi jak worek 

co prawda skorzana ale z daleka wyglada jak zwykla eko torba 

)
masz bardzo dobrą figurę
) za materiał zapłaciłam ok 3 zł a za przeróbkę 18