|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. II
Cytat:
![]() Chyba do większości najbardziej przemawia "Zamówienie..." ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Agatko, gratuluję nabytków Wyglądają ciekawie, a mnie osobiście zaciekawiła "Pogarda", "Nasze losy są jak rzeki" i "Siostra"
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
No, fajnie. Pamiętam jak pokazywała mi tę książkę zaraz po wydaniu, ale niestety nie miała dodatkowego egzemplarza by się podzielić
. Ale cieszę się bardzo, że jej książka tu się pojawiła, bo wiem, że została wydana przez bardzo małe niezależne wydawnictwo.
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Moje lumpowe nabytki
Nówki, góra dwa razy czytane. Razem 6 zł.
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczęściara. U mnie w pobliżu nie ma żadnych lumpów, gdzie można by dorwać książki ![]() Jestem ciekawa "Jednego dnia" i rzekłabym, że zazdroszczę "Apsary" ale na szczęście i do mnie idzie
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna cena i fajne nabytki - zwlaszcza ta z Frostem w roli głowniej
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko niestety ciągle czytam książki z bibliotek, bo "własne nie uciekną"
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
a to moje prezenty z dnia kobiet
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
łądna ta Apsara-poczytałam sobie na necie i zapowiada się nieźle
![]() dobre zdobycze nie są złe ![]() ja w swoich lumpach tylko dwa razy widziałam ksiazki/ostatnio mogłam wziąć za 1zł jakieś kryminały po angielsku ale odłożyłama teraz nei chce sie ta jechać po nie bo troche daleko iść ja sie zastanawiałam nad "Groteską" ale w końcu jej nie wziełam ,za to 4 inne z MAtrasa zabrałam ( miałam jeszcze zew 3 wziać ale jak zoabczyłam jakie to "małe" tozrezygnowałam![]() a w poniedziałek idę odebrać w Selkarze: Picoult"W naszym domu",M.Edelmana "I była miłość w getcie" ,Wybór opowiadań T.Borowskiego, a na miejscu jeszcze coś wezmę ![]() U mnie na półce leżą dwa Larssony z biblioteki do przeczytania ,a poza tym koleżanki mamy z pracy"Muzeum niewinnosći" PAmuka<tez niezła "kobyła" >a ja gromadzę na swojej półce kolejne zdobycze bbo włąśnie"One nie uciekną" mam 60 ksiazek do przeczytania
Edytowane przez GOśka T. Czas edycji: 2011-03-12 o 12:11 |
|
|
|
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
u mnie na LC wybiło 117 nieprzeczytanych
ale ostatni jakoś nie mam chęci na czytanie, całe dnie spędzam w pracy albo w szkole, jak wracam do domu to na chwilkę odpalam komputer i spać ostatnio nawet nic nie kupiłam, czekam na koniec miesiąca i wypłatę... a jak tam biedronkowa promocja, kupiłyście coś ciekawego?
|
|
|
|
|
#281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pięknie wyglądają "Indie" i "Kuba"
Cytat:
3 z 4 Twoich pokazanych pozycji prawie wylądowały u mnie w koszyku, ale wciąż się zastanawiam ![]() Cytat:
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
wizyta w taniej książce= 1 przewodnik po Azji
2 książki z przepięknymi ilustracjami wybitnego polskiego ilustratora "Blues Nosorożca" "Czarna Góra" genialnie ilustrowana "Alicja w Krainie Czarów" przez Roberta Ingpena wyd. buchman ![]() ![]()
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zdobycze od początku roku
![]() A teraz czekam na ŚDK i jakieś fajne promocje, bo mam ochotę zaszaleć
|
|
#284 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Heh ja też - już od początku roku nabyłam wiele książek - cześć z nich udaje mi się dostać po okazyjnych cenach lub w tak zwanych "tanich książkach" (często można w nich natrafić na prawdziwy rarytas). Pozostałe niestety kosztuja mnie majątek - zwłaszcza gdy wyplata wpływa na konto - potrafię w księgarni wydać dużo pieniędzy (bo wole mieć książkę dla siebie
). Nawet e-booki czytam i kupuję na goneta.net - teraz czytam J.Przetacznika - ale mam już niestety coraz mniej czasu na czytanie, zwłaszcza, że robi się już coraz cieplej na zewnątrz
|
|
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
Mariah widzę u ciebie książki, które sama mam albo które chce przeczytać. Normalnie jakbym widziała moją listę książek do przeczytania. Mamy chyba bardzo podobny gust
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana piekne zakupy! Takie ladne rzadki ksiazek Napewno imponujacy!
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
Od 21. marca w Biedronce będzie można kupić książki po 23,99 zł ---> http://www.biedronka.pl/ksiazka/
Gdyby były tańsze, może kupiłabym Giffin. |
|
|
|
|
#289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim układzie muszę bacznie obserwować Twoje zakupy, może podpatrzę coś dla siebie ![]() Cytat:
![]() dzięki
|
|
|
#290 |
|
ćwir ćwir
|
"Łaskawa ziemia" na Allegro jest
Ale drogo stoi Cieszę się, że mnie się udało upolować, ale czekam z niecierpliwością, bo podobno nadana w zeszły czwartek i jeszcze nie ma
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Mariah, świetny zbiorek!!!
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję nowych nabytków
Mariah łączy nas kilka książek ![]() U mnie nie przybyło nic nowego z książek. Przymierzam się do złożenia zamówienia w ŚK ![]() Na razie zdradziłam moją pasję książkową na rzecz pasji perfumeryjnej
|
|
#294 |
|
BAN stały
|
Mariah piekne stosy! Aż miło popatrzeć
|
|
|
|
|
#295 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Prezentuję moje grzechy
Jungstedt i Martel z wymiany. Reszta to zakupy w Matrasie i na allegro. "Grabarz" zbiera tak dobre recenzje, że nie potrafiłam się powstrzymać, a "Wiek luksusu" i "Sekret Freuda", któraś z Was już tu prezentowała i pozazdrościłam, więc kupiłam póki cena jeszcze niska ![]() Byłam dziś w Matrasie i chciałam kupić ten "Różany labirynt", o którym było tutaj tyle pisane. Prezentuje się przepięknie, ale babki w księgarni powiedział, że czytały i początek tylko dobry, a reszta to kaszana i że szkoda mojej kasy
|
|
#298 |
|
BAN stały
|
seduction już na blogu to pisałam, ale nie zaszkodzi jeszcze raz - śliczny stos
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym chciała Martela. Natomiast mam "Samotność liczb pierwszych" - piękna książka! |
|
|
|
|
|
#300 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję stosów dziewczyny
![]() Mariah, jak tam Angelika? Mam dwie pierwsze części, ale oczywiście jeszcze nie przeczytałam ![]() Widziałam reklamę nowej serii Biografie, widziała je może któraś z was na żywo? Zastanawiam sie nad kupnem, ale jak sa wydane tak jak Chmielewska to podziękuję...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

. Ale cieszę się bardzo, że jej książka tu się pojawiła, bo wiem, że została wydana przez bardzo małe niezależne wydawnictwo.

ale ostatni jakoś nie mam chęci na czytanie, całe dnie spędzam w pracy albo w szkole, jak wracam do domu to na chwilkę odpalam komputer i spać

Ale drogo stoi
Cieszę się, że mnie się udało upolować, ale czekam z niecierpliwością, bo podobno nadana w zeszły czwartek i jeszcze nie ma