Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 10:19   #2371
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

a widzialyscie ta gazete z meskimi nagimi fotkami?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:21   #2372
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:22   #2373
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziękuję bardzo ale będą mało skromna i powiem że wiem że mi fajnie dlatego nosze ale jak mówie nie znoszę odbijania światła lampy itd w okularach dlatego mam ich mało
no i zwykle fotkuje się jakieś "wydarzenia" a ja wtedy nie zawsze zakładam
ale teraz nosić będę musiała cały czas nawet na imprezki bo dosyć się to jedno oko popsuło..

tak eko było wcześniej,
ale nic śmiesznego - o olejkach naturalnych nawet fajnie gadały tylko skąd tyle olejków i piedół znaleźć ;D
łeee no to mnie ominęło powiem tylko, że mówili o moim szpitalu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:23   #2374
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-17, 10:24   #2375
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
zapowiada się ciekawie po przerwie o tym będzie haha
Stary 2011-03-17, 10:26   #2376
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

no tak wy tu sobie o męskich klatach czy gołych facet gadacie a ja musze iść do pracy

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:26   #2377
kliwia
Zakorzenienie

rosi ftki w tv widzialam to very najsss musze w jakims sklepie zlukac
Stary 2011-03-17, 10:32   #2378
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Wiecie ja może jestem inna, ale nie krącą mnie inni nadzy faceci i nie kupiłabym takiej gazety.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:34   #2379
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ktosiu to kolegium akurat o którym myslę, ma podpisane z uniwerkiem i czytałam, ze ma się po nim tytuł lic.
W takim razie najprawdopodobniej będziesz miała dwie obrony pracy, jedną w kolegium, drugą na uniwerku i dwa dyplomy.

Cytat:
Treść usunięta
Kupiliśmy bluzeczkę i takie bombowe paputki (mąż wynalazł, zaszył sie gdzieś w sklepie a potem leci do mnie z takim dziecięcym uśmiechem na buzi, mało nie padłam ) i jeszcze pare pierdółek typu smoczek, szczotka do butelek itp. Ogólnie mieliśmy zamiar więcej rzeczy kupić, ale ceny mnie powalają, wolę zamówić na allegro.

Cytat:
aaaa w ogóle dziś imieniny ma mój tata i mój syn a do tego siostra się ma zgłosić dziś na porodówkę bo już przenosiła i może przez to dziś urodzi haha było by wesoło
Ale byłoby super, gdyby siostra dzisiaj urodziła
No i wszystkiego najlepszego dla taty i Patryka

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
(...)
No idę myć włosy w moim nie eko szamponie.
To chociaż deszczówki moglaś nałapać, byłoby bardziej eko

Cytat:
u nas też dziedziczne ma to mama i my obie, ale nie wiem czy ma to zależność z płcią bo brata nie mam zobaczymy jak to u mnie będzie czy Pat odpukać... zobaczymy, moja siostra nosi od 2 roku życia, ja od 4 klasy mama od urodzenia i nie zapowiada się żeby to zmienić,
mama ma bardzo duże szkła, bez okularów mało co widzi, ja mam nie najgorsze bo 0.5 i 2 jedno oko mam super wszytko widzę z drugim gorzej ale musi być szkło korekcyjne w obu żeby oba pracowały, no a siostra ma bardzo małą bo 0.5 i 0.5 więc u niej to drobnostka
ale ja miałam mniejszą wadę 0.5 i 1 ale po ciąży i porodzie mi się pogorszyło

damy znać
trzymam kciuki za remont

no widzisz to u mnie jest inaczej, nawet znalazłam jakieś fotki w okularach - wrzucam

ooooo maseczka z pomidorów mogłoby być ciekawie

sorki za fotko za mgłą ale mam kłopot z wybraniem takiego gdzie nic się nie odbija
no i zatęskniłam za długimi włosami
Raczej nie ma to związku z płcią, bo u nas ma moja mama i mój brat, a ja mam tylko minimalny astygmatyzm, nawet nie mam szkieł z cylindrami.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Wiecie ja może jestem inna, ale nie krącą mnie inni nadzy faceci i nie kupiłabym takiej gazety.
Kwiatuszku, ale czy to że jest się na diecie znaczy, że nie można nawet w menu popatrzeć?
Stary 2011-03-17, 10:35   #2380
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-17, 10:37   #2381
kliwia
Zakorzenienie

rosi nie wiem
Stary 2011-03-17, 10:39   #2382
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a dla mnie facet w okularach jest bardziej pociagajacy niz bez
a ja swojego lubię bez - w okularach jest mocnoooo poważny jak nie on

Cytat:
a widzialyscie ta gazete z meskimi nagimi fotkami?
nie widziałam bo byłam w kuchni ale sobie przewinęłam i oglądam całkiem całkiem

Cytat:
Treść usunięta
hahahahahahahahhahahaha dziękuję

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
łeee no to mnie ominęło powiem tylko, że mówili o moim szpitalu
a co mówili o twoim szpitalu?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ale byłoby super, gdyby siostra dzisiaj urodziła
No i wszystkiego najlepszego dla taty i Patryka

Raczej nie ma to związku z płcią, bo u nas ma moja mama i mój brat, a ja mam tylko minimalny astygmatyzm, nawet nie mam szkieł z cylindrami.

Kwiatuszku, ale czy to że jest się na diecie znaczy, że nie można nawet w menu popatrzeć?
oj bardzo my było fajnie dziękuję
no tak myślę że nie ma związku... ale..

hahahaha pięknie to ujęłaś popatrzeć zawsze można

a muszę wam powiedzieć że te fotki bardzo bardzoooooo smaczne... nic wulgarnego popatrzyłabym
kupie sobie taką gazetę mąż mi mówił czy ma mi kupić jakąś kolorową gazetę ostatnio to wiem co teraz będę chciała hahahahahahahaha

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

ROSIIII http://www.eksmagazyn.pl/
Stary 2011-03-17, 10:39   #2383
kliwia
Zakorzenienie

rosiiiiiiiiiiiiii
http://www.plotek.pl/plotek/51,79592...1&obxx=9196656

Stary 2011-03-17, 10:39   #2384
mona_ja
Wtajemniczenie

Rossi fajna fryzurka szkoda że ja nie mam takich gęstych włosów, wogóle nie mam pomysłu na moje włosy, ciagle chodze w kucyku

Nie chce urażać świadków Jehowy, ale... tu jest fajny filmik, może już go widziałyście http://www.youtube.com/watch?v=uIeuNCIdzXE&feature=fvst

AgatkaL piękna sukienka, będziesz śliczną panną młodą!

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:40   #2385
martucha84
Zakorzenienie

ale ten teraz na czerwonej okładce to średni - wcześniejsi byli fajniejsi....

i muszę powiedzieć ze ciekawa gazeta bo nie tylko facet mało jest facetów.... więcej artykułów.. ale musiałabym się wczytać...
Stary 2011-03-17, 10:43   #2386
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Można oczywiście ja nie mówie, że nie tylko mnie to po prostu nie kręci. Nie chodzi o to, że mam męża tylko po prostu nie kęcą mnie takie fotki Gdyby mąż mi taki prezent zrobił (w postaci takich fotek) to cały dzień bym je ogądała, ale on nie lubi pozować.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
i muszę powiedzieć ze ciekawa gazeta bo nie tylko facet mało jest facetów.... więcej artykułów.. ale musiałabym się wczytać...
Dla artykułów może bym ją kupiła.
Stary 2011-03-17, 10:43   #2387
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-17, 10:45   #2388
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dla artykułów może bym ją kupiła.
musze powiedzieć że całkiem ciekawa....
są art owszem o sexie itd ale i o płodnosci, o facetach - wywiady min z mozilem, z Tyszką Raczkiem itd.. moda itd podoba mi się

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-03-17 o 10:47
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:50   #2389
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
musze powiedzieć że całkiem ciekawa....
są art owszem o sexie itd ale i o płodnosci, o facetach - wywiady min z mozilem, z Tyszką Raczkiem itd.. moda itd podoba mi się
No artykułu mogą być ciekawe. Jednak te fotki jak dla mnie są fatalne. Nie lubie facetów z papierosem.
Stary 2011-03-17, 10:51   #2390
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-17, 10:52   #2391
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
hahaha dobre ciekawie by napewno bylo

---------- Dopisano o 03:32 ---------- Poprzedni post napisano o 03:30 ----------

a na czym polega step?

ja jestem jak kon po westernie od dwoch dni mam takie zakwasy ze masakra ... ale dzisiaj bylam na zumbie
Masz podest i generalnie wchodzisz na niego i z niego schodzisz wszystko do muzyki i układy są. Mnie się strasznie podoba.

Cytat:
polecam bo mój fryzjer jest czaddd
jest jeszcze mariusz ale on to ekstrawagancki jak nic - fajnie tnie ale nie do końca słucha co chcesz - bo ma wizje... mój słucha i tnie jak chcesz ale jak wie że nie będzie pasować to ci powie jak on to widzi itd zaproponuje coś innego a ty decydujesz

noszę noszę astygmatyzm, plus nie widzę z daleka noszę cały czas okulary - oprócz jakiś większych wyjść - nie mogłabym założyć soczewki, bo jak byłam mała siostra mi wsadziła palca do oka i to zdrowo aż się w szpitalu znalazłam i mam psychiczny uraz i nie dam sobie nic koło oka zrobić, pomalowanie rzęs przez kogoś innego odpada bo mi mrugają i łzawią, to samo z kropieniem oczu - tragedia więc nie dam rady soczewki
a nie widziałaś mnie w okularach bo nie fotkuje albo mało fotkuje i jakoś nie było ci dane
cieszę się że wieczór udany
A gdzie dokładnie jest ten fryzjer? Bo ja u pewnego pana Mariusza też byłam i pewnie to ten sam

A co do okularków, to bardzo ładnie Ci w nich! No i faktycznie - jak trzeba nosić to trzeba, chociaż na Twoim miejscu zastanowiłabym się też nad laserem. ach nie! Bo przecież nie dasz sobie zrobic tego zabiegu! Odpada. No to jesteś skazana na okulary

Cytat:
aaaa w ogóle dziś imieniny ma mój tata i mój syn a do tego siostra się ma zgłosić dziś na porodówkę bo już przenosiła i może przez to dziś urodzi haha było by wesoło
Trzymam kciuki za siostrę i Aleksandra. Pięknie by było gdyby dzisiaj urodziła No i wszytskiego naj dla Patryczka i taty

Cytat:
u nas też dziedziczne ma to mama i my obie, ale nie wiem czy ma to zależność z płcią bo brata nie mam zobaczymy jak to u mnie będzie czy Pat odpukać... zobaczymy, moja siostra nosi od 2 roku życia, ja od 4 klasy mama od urodzenia i nie zapowiada się żeby to zmienić,
mama ma bardzo duże szkła, bez okularów mało co widzi, ja mam nie najgorsze bo 0.5 i 2 jedno oko mam super wszytko widzę z drugim gorzej ale musi być szkło korekcyjne w obu żeby oba pracowały, no a siostra ma bardzo małą bo 0.5 i 0.5 więc u niej to drobnostka
ale ja miałam mniejszą wadę 0.5 i 1 ale po ciąży i porodzie mi się pogorszyło
ja też mam dziedziczne. Noszę od 7 roku życia i mam już bardzo dużą wadę. Od roku chodzę w soczewkach i jestem prze szczęśliwa!

Cytat:
bo on w takim głupim wieku teraz
ale soczewki są wygodne, maż chce najpierw soczewki a potem już laser
kochana jak ma mieć laser, to niech nie nosi soczewek bo może być problem. soczewki powodują twardnienie rogówki a to jest nie wskazane.

Jestem śpiąca! Pogoda do duszy! pada i zimno.
Dzisiaj idę na obiad z moimi przyjaciółmi - ale będzie się działo!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:55   #2392
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
taaa uwielbiam takie teksty hahaha

Cytat:
o przywiezionych pijakach
Stary 2011-03-17, 10:55   #2393
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
a ja swojego lubię bez - w okularach jest mocnoooo poważny jak nie on

nie widziałam bo byłam w kuchni ale sobie przewinęłam i oglądam całkiem całkiem

hahahahahahahahhahahaha dziękuję

oj bardzo my było fajnie dziękuję
no tak myślę że nie ma związku... ale..

hahahaha pięknie to ujęłaś popatrzeć zawsze można

a muszę wam powiedzieć że te fotki bardzo bardzoooooo smaczne... nic wulgarnego popatrzyłabym
kupie sobie taką gazetę mąż mi mówił czy ma mi kupić jakąś kolorową gazetę ostatnio to wiem co teraz będę chciała hahahahahahahaha

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

ROSIIII http://www.eksmagazyn.pl/
Cytat:
najsss
Stary 2011-03-17, 10:57   #2394
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
no właśnie ten kolo z czerwonej mi się średnio podoba a ci dwaj wcześniejsi... mrrr

pokazałam mężowi - kupi mi hahahaha

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A gdzie dokładnie jest ten fryzjer? Bo ja u pewnego pana Mariusza też byłam i pewnie to ten sam
na balbinie - na osiedlu na hotelowcu - zaprowadzę cię
A co do okularków, to bardzo ładnie Ci w nich! No i faktycznie - jak trzeba nosić to trzeba, chociaż na Twoim miejscu zastanowiłabym się też nad laserem. ach nie! Bo przecież nie dasz sobie zrobic tego zabiegu! Odpada. No to jesteś skazana na okulary

nie no laser to bym zrobiła ale pomalować oczy albo coś to nie i dziękuję za komplement
Trzymam kciuki za siostrę i Aleksandra. Pięknie by było gdyby dzisiaj urodziła No i wszytskiego naj dla Patryczka i taty

dziękujeeeeeeee
ja też mam dziedziczne. Noszę od 7 roku życia i mam już bardzo dużą wadę. Od roku chodzę w soczewkach i jestem prze szczęśliwa!

kochana jak ma mieć laser, to niech nie nosi soczewek bo może być problem. soczewki powodują twardnienie rogówki a to jest nie wskazane.
no właśnie u nas twarnienie rogówki też dziedziczne i się tego boje

Jestem śpiąca! Pogoda do duszy! pada i zimno.
Dzisiaj idę na obiad z moimi przyjaciółmi - ale będzie się działo!
ojjjjjj zazdroszcze obiadu
Stary 2011-03-17, 10:58   #2395
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

A ja już praktycznie od piątku w domu siedze. Mąż po pracy robi zakupy więc ja nie wychodzę. Bartuś się już dobrze czuje jednak nadal przyjmuje antybiotyk. Jakby dzisiaj była ładna pogoda to byśmy wyszli na spacer na pewno, a tak wole nie ryzykować.
Stary 2011-03-17, 11:05   #2396
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Oto ona
Śliczna

Przełączyłam na 2, a tam.... ekomama
czuje się osaczona

Zimno takie, a ja usze jechać szwagierce do szkoły po wpis. Nie chce mi się. Ale namówiłam męża, zebyśmy się spotkali na mieście i podjechali do hurtowni dziecięcej, pooglądać wózeczki i kupimy kocyki i prześcieradełka - bo to wole pomacać przed zakupem

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 11:07   #2397
ania20m
Wtajemniczenie

mamy projekt znalazłam w gazetce Lipińskich bardzo podobny projekt do tego który my sobie rysowaliśmy na kartce i po małych modyfikacjach będziemy ten domek budować Architekt bardzo przypadł nam do gustu, młody obrotny, widać że sie zna na rzeczy, zaraz nam wszystko wytłumaczył co op kolei będziemy załatwiać, bardzo fajny
a projekt ten z linku tylko dach nad garażem chcemy jednospadowy żeby w tych pokojach nad garażem w szczycie były okna. http://projekty.lipinscy.pl/Saloniki/

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 11:14   #2398
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Śliczna

Przełączyłam na 2, a tam.... ekomama
czuje się osaczona

Zimno takie, a ja usze jechać szwagierce do szkoły po wpis. Nie chce mi się. Ale namówiłam męża, zebyśmy się spotkali na mieście i podjechali do hurtowni dziecięcej, pooglądać wózeczki i kupimy kocyki i prześcieradełka - bo to wole pomacać przed zakupem
Fajowo A macie już jakiś wózek na oku?

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
mamy projekt znalazłam w gazetce Lipińskich bardzo podobny projekt do tego który my sobie rysowaliśmy na kartce i po małych modyfikacjach będziemy ten domek budować Architekt bardzo przypadł nam do gustu, młody obrotny, widać że sie zna na rzeczy, zaraz nam wszystko wytłumaczył co op kolei będziemy załatwiać, bardzo fajny
a projekt ten z linku tylko dach nad garażem chcemy jednospadowy żeby w tych pokojach nad garażem w szczycie były okna. http://projekty.lipinscy.pl/Saloniki/
Bardzo fajny domek Fajnie, że zaraz przy wejściu jest kuchnia, nie będziesz musiała daleko biegać z zakupami. Nie podoba mi się tylko to przejście z łazienki do kotłowni, fatalne rozwiązanie
Stary 2011-03-17, 11:20   #2399
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Czesc kochane

u mnie pogoda ze tylko spac...pada, szaro i ponuro
Na dodatek my dzis z Tomciem sami w domu, maz w pracy

aniczko - witamy!! pokaz koniecznie fotke Natusi w tym pieknym lozu
jak sie czujesz? umiesz siedziec (pytam bo ja przez 2 tyg nie usiadlam po porodzie) zycze zebys szybko doszla do pelni sil! i duzo pociechy i radosci z malej kruszynki

Kliwia - ja tez uwielbiam facetow w okularach-jak moj maz zalozy okulary to zarz mam ochote sie do niego dobierac

Guciu - dabaj dalej cycuszka bo nie ma zartow, a porazka z tymi lekarzami co bylas! mam andzieje ze trafisz na fajnego kompetentnego!

Rosi - fajna fryzurka ! i ten makijaz w stylu Reni J. wymiata haha

Jak czytalam wasze hasla o eko mamie Reni to padalam ze smiechu tez nie lubie za bardzo wielu jej pogladow!

A dzis dd tvn byl ojciej Łazarz co matecznik otworzyl w Głubczycach-widzialyscie? znam go osobiscie - zloty facet!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 11:22   #2400
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo fajny domek Fajnie, że zaraz przy wejściu jest kuchnia, nie będziesz musiała daleko biegać z zakupami. Nie podoba mi się tylko to przejście z łazienki do kotłowni, fatalne rozwiązanie
nie bój nic to przejście też będzie zmienione komin bedzie przestawiony na ścianę od łazienki a wejście do kotłowni będzie pod schodami ukryte.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości