|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
specjalnie dla Miramar
![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia - koniczynka - chłopiec - dziewczynka - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p) Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Tinka napisz do niego o zwrot przesyłki ![]() ![]() Edytowane przez martinia Czas edycji: 2011-03-17 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
to nie jest taka zwykła guma, ciężko to opisać, ale buty są na prawdę bardzo wygodne i dostosowują się do kształtu stopy
![]() Sajf no nie moje niestety ![]() ale walczę o tatuaż na plecach ![]() Cytat:
![]() ale mejla bym wysłała do gościa ze zdjęciem, tylko nie pisz mu, że buty przeżyły ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Rozeznanie
|
martinia prosze mnie dopisac do pandorowej koniczynki
![]()
#544 |
Zakorzenienie
|
........Wyrażanie osobistych odczuć przez kobiety w otwarty sposób nadal nie było w dobrym tonie, stąd charmsy mają swoją ukrytą symbolikę, podobną do tzw. mowy kwiatów. Delfin symbolizuje radość życia i zabawę, ciasto, często tort weselny – słodycz życia, motyl – barwne życie, ważka – szczęście, krzyż – błogosławieństwo, balerina – marzenia, słoń oznacza cenne życiowe wspomnienia, kwiat – miłość, która wkrótce rozkwitnie, torebka, sakiewka to symbol dobrobytu. Samolot, samochód czy walizka oznaczają zapowiedź przygód i podróży, serce – prawdziwą miłość, która zawsze cię odnajdzie. Pantofelek na obcasie, to życie pełne stylu i blasku, sowa symbolizuje mądrość życiową, a znaczek pocztowy fakt, że dobra wiadomość zawsze znajdzie swoją drogę by do ciebie dotrzeć, gwiazda oznacza spełnienie skrytego marzenia. Róża to piękno, biedronka – szczęście, klucz oznacza szczęśliwy dom, kłódka zaś, że twoje marzenie się ziści.
http://www.projektowaniemody.pl/inde...mody&Itemid=61\ Historia charmsów ja policzyłam dziś moje mam ich 65 ![]()
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" Edytowane przez sajf Czas edycji: 2011-03-17 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym witam!
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
martinia dopisz mnie proszę do kwiatkowego klipsa i emaliowanych serduszek (mam różowe)
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
PIP.
|
sajf, ale super ta historia charmsowa
![]() i ten charms z automatem z guma do zucia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Sajf jakia fajna historia
![]() ![]() LISTA murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza - koniczynka Veaa - chłopiec - dziewczynka - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - różowa) Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa Edytowane przez martinia Czas edycji: 2011-03-17 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko czemu wszystkie pudelka po trollach tak skrzetnie skrywam przed mezem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a chowamy przed bliskimi bo niestety kosztowne hobby... zobaczcie co przed chwilą dostałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Martinia, jesteś kochana ![]() Dopisz mnie do koniczynki, dziewczynki i emaliowanych serduszek (mam czarne). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
Miramar proszę
![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza - koniczynka Veaa, Miramar - chłopiec - dziewczynka Miramar - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - różowe), Miramar (e - czarne) Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciesze się że się podoba ![]() ![]() ![]() Fajna kompozycja ale ja kostkę bym wyciągneła i zastąpiła czymś o owalnych kształtach... chociaz wiem ze to kompozycja robiona na szybko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę właśnie pokombinować z kompozycją, tak jak radzisz - popatrzę na te moje owalne koraliczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ta kostka pasuje, mi się podoba taka kompozycja
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Rozeznanie
|
Martinia, naszyjnik naprawdę bardzo fajnie wygląda
![]() A co do listy koralików, to Ania3 ma 1 chłopca i 2 dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#561 |
Zadomowienie
|
witam doczytałam
![]() widziałam ładne bransoletki i tatuaże ![]() buty całkiem nie w moim stylu ![]() jesli chodzi o liste mozna mnie dopisac do pandorowych dzieciaczków ![]()
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sajf dawaj jakis zestawik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wspólne konto-przelewy i brak sklepów z nasza biżuterią mają swoje minusy ![]() ![]()
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
#566 |
Zakorzenienie
|
Czekajcie charmsy się odezwą niebawem, jak zamówienie Soriny dotrze z oskarem i klapsem z a&b
![]()
#567 |
PIP.
|
ja mam serduszka pandorowe fioletowe
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Przydałby się charms z krecikiem albo reksiem taki jak Aliena ma z kermitem
![]() http://www.galeriasim.pl/pl/p/Charms...owa-rybka/1530 ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- http://www.galeriasim.pl/pl/p/Charms...kwiatami/1564- kwiatki Nowiosci z yesa: globus i rękawica bokserska http://www.yes.pl/bizuteria/big_char...00-NIE-AVCL121 http://www.yes.pl/bizuteria/yes_char...00-CZE-AVVG022
#569 |
Zakorzenienie
|
Ej no poradzcie mi co z ta latarnią??
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Rekawica ślicznie jest zrobiona tylko nie moje klimaty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza - koniczynka Veaa, Miramar - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2) - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - różowe), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet) Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa te serduszka fioletowe i różowe to chyba te same prawda? ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- mi się latarnia podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.