|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
b. ładne
Cytat:
, serio poszły już dwa ogłoszenia "zatrudnię" i ani jednego telefonu bezrobocie . I P. w dzień obrabia papiery, architektów, klientów a po 16 staje do maszyn i rżnie, zgrzewa, okuwa ad2. ad3. dobra to ja jadę do wieczora
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Betty ![]() Ja też mam przesrane, bo se wmawiam, że silna jestem i poradzę sobie, choć boję się nosa z domu wyścibić, ale dam radę. Kiedyś. Nie bendeu mientczakiem, co się innych prosi o pomoc. Tffardym trza być ![]() Wróciłam ze skkierniewic. W Urzędzie Pracy musiałam się odhaczyć, oczywiście żadnej pracy dla dziewczyny (same oferty spawaczy, operatorów koparek itp )I kiecki se na wesele kupiłam. Dwie ![]() edit: Co jest idiotycznym posunięciem, skoro się dopiero zaczynam odchudzać Ale goopia natura myśliwego rzuciła się na tanie sukienki z ciuchlandu, bo okazja ![]() edit: ee, widziałyście, że pojawiłą się jakaś gazetka dla bab z roznegliżowanymi facetami? ![]() http://www.eksmagazyn.pl/wazny-temat...-fight-clubem/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-17 o 13:19 |
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, poka sukienki
Dobrze zrobiłaś. Mięczactwo to raczej nieumiejętność poproszenia o pomoc- bo wstyd
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Ciebie zatrudni?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#695 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a jaki fajny koles na okładce ![]() a w srodku Mozil mam nadzieje ze nie goły
|
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
też masz tuszcz na plecach?
![]() Cytat:
A ja tyz mam naturę nieco odludkowatą, nie lubię mówić za dużo o sobie ani co czuję itp ![]() Kiecki muszę najpierw wyciągnąć z torby i spróbować obfocić komórką . Obie długie, proste, na ramiączkach ![]() Z tym, że dość oryginalne i na bakier z aktualną modą ofkors: jedna z mięciutkiego weluru w świetnym kolorze ciemnego turkusu, a druga czarna, z dekoltem obszytym retro pożółkłą koronką ![]() Cytat:
![]() No i co on ma na głowie? To mają być włosy? czy sierść? ![]() No i stylizują go na Pitta a w Fight Clubie to Norton rzondzi!!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-17 o 13:34 |
||
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to fidzeu tak jak na moim b. prymitywnym obrazku. Fotel (szary kwadrat) był by jak ktoś proponował mobilny, komputerowo-gościnny. Kanapa jest na przeciw biurka więc można używać kompa do oglądania filmów z kanapy
![]() Zamiast biurka i regałów można tez wstawić blat, pod blatem z dwóch stron szuflady a na środku miejsce a'la biurko a nad blatem półki coś jak na zdjęciu np.
|
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest tylko wstępny plan, na więcej nie mam czasu bo roboty sporo...
|
|
#699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ![]() Cytat:
Cytat:
jakie? ![]() Ja już popracowałam na dziś mało trochę ale cóż.
|
|||
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
niestety na wieszaku wyglądają bardzo nieciekawie, buu
![]() Pierwsza jest ciemnoturkusowa, prosty dekolt, ale na dole jest lekko rozszerzana a'la syrena i się o dziwo całkiem fajnie na mojej figurze prezentuje -> ![]() A ta druga wygląda jak oryginalna stara kieca po babci (choć nie wiem, czy się taka czarna na wesele będzie nadawać, bardziej hollywood lat 40-tych )Do tego na dzień dzisiejszy planuję taką kamejke, a włosy ułożyć jakoś TAK ![]() Ale do września wszystko się może zmienić, moze schudnę aż tak, że cza bedzie kolejną, węższą kiecę kupić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-17 o 13:46 |
|
|
|
#701 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
o, w tym miejscu też ustawałam w myślach biurko
w sumie to dwa jedyne w miarę sensowne ustawieniaCytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#702 | |||
|
BAN stały
|
Dobry!
Cytat:
Jeśli ja schudnę, to chciałbym się choć trochę polansować (w przeciwnym wypadku niech koniec świata będzie dzisiaj!) ![]() Bo nie masz pojęcia, jak ja tego nie-na-wi-dzę!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale serio uwielbiam projekcic jesli nie kce sie nakręcacFlo - doczytaąłm ze to Bar Ciś zgniótł, kurcze szkoda, moze na poczatku faktycznie mnie też letko, ale potem zrobiło sie cąłkiem pozytywnie - co z tym zrobic i inne - taka wymiana zdań, doświadczeń to pacz jaka ma czyscicielską moc - Kamena zgłodniałą - odzegnuje kryzys - cuda cuda w Barze nad (nie tylko Wisłą) Ju - a myslalam wczoraj jak sprawy zprofesorem - ale gópio mi zapytać było - wiesz - to tak jak zapytać kogoś - jak Twój mgr ? a np jest niepowowodzenie, a ja mam talent do pytań jak kulą w płot a i masz pięęęęęęęęęęęęęęękne kolczyki - wreszcie zahaczają o mój styl, ba nawet prawie takie same sobie kiedyś wybrałam ( oczywiscie wirtualnie, nie kupiłam bo prawie nie chodze w kolczykach ) Guciowi dawałam 3 latka - on mnie rozbraja, z akażdym razem - na razie wizualnie ![]() czy jestem chora - nie rajcują mnie magazyny w tem stylu - są tak o dupę rozczaś że ogarnia mnie śmiech, szyder lub obrzydzenie - bleeeeeeeeeeh brzydkie pany kurde ale dzis zabiegany/ zajeżdzony dzień - a leje powinnam siedziec na tyłku w domu i fajne oba projekty Kamenowego pokoju - ale Anetunia ta fotka choc to styl dosyć ikea/nowoczesny i jakoś nie wiem czy Kamena by siew tym widziała ale sam zamysł i wykonanie na focie niezłe, wada ze za bardzo przypomina biuro, ale modyfikacji jest gazylion przecie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 14:10 |
|
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomysł na włosy fajowy. Wiesz, że chyba w sobotę zlocik warszawski? Mnie też- jakoś mi ulżyło
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
jest w tym coś , rozumiem Cię - swego czasu śmiałąm sie ze fajka do gęby drin do rączki i ot całe koszonko, ale niestety miałam okazje "przejechać sie" kosiarką - to juz wolę umyc okno - moja trauma
![]() koszenie jest wqurfiające - cos w tym jest |
|
|
|
#706 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. miód na moje serce 3. teraz ja będę mieć w cytatach "śmiech, szyder lub obrzydzenie"
|
|
#708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i strasznie wąskie te sukienki No nie mam Aż takie straszne? Nigdy nie miałam tej (nie)przyjemności Gorsze niż prasowanie? ![]() Cytat:
Nie no aż tak to nie mam Jakieś lęki Cię nachodzą
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-17 o 14:38 |
||
|
|
|
#709 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mnie już parę osób przekonywać próbowało, że to przecież "taki czysty, letni relaksik" (sraksik!) Jak sobie tylko pomyślę, że muszę to dziadostwo z garażu wytoczyć, użerać się z przedłużaczem i uważać, żeby go nie posiekać, a potem do przodu, do tyłu, w bok, opróżnij kosz, uważaj na botaniczne okazy itp., to maluje mi się zapewne malowniczy fqrf na obliczu
|
|
|
|
|
#710 |
|
grozi wypollizowaniem
|
maja-ta babcina kieca wyglada bardzo interesująco
musisz da fote swego ciala w niej + kapelutek i woalka , rekawiczki i dluga fajka w lufce
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Do przodu, do tyłu, w górę i w dół... na prawo, na lewo... " Nie dziwię się, więc, że się wqrwiasz jak źle kosisz ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, ale już w tym mies. kasę przehulałam ![]() Cytat:
szkoda, że taka tylizacja się na wesele nie nadaje, ale bardzo chętnie bym gdzie indziej tak polazła do tego piptoły, retro fale we włosach i czerwona szmina, mrrr ![]() Cytat:
pierwsza ma taki krój i taki kolor (fajnie połyskujący, jak to welur ), a druga jest z drapowanego, rozciągliwego materiału, więc na wieszaku się kurczy, ale na mojej doopie rozciąga i dopasowywuje (choć te marszczenia nieco poszerzają) ![]() I jeszcze upolowałam w moim ulubionym ciuchlandzie (sieci textland - świetne rzeczy) dwie blusski Ta druga będzie idealna na jakiś koncert metalowcowy, aż się nie mogę doczekać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-17 o 14:47 |
|||
|
|
|
#713 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fiecie co......muszeu zaluzje na gwałt zamowic
)...nawet myslałam nad linką ikeową co by cos na niej uwiecic jakby mnie naszło ....ale warunek jeden-zadnych był i falban-ma wisiec prosto-jak deska nie marszczyc sie, nie falowac....jak to uzyskac .....kiedys mialam mala zasłonke i wszyłam jej patyk na dół ....dziala super..tylko zle sie to obsługuje jakby na całej szerokosci okna wszyc
|
|
#714 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A so tu tak cicho??
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#715 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() mnie też obrzydza, głos promieniuje na całokształt ![]() Cytat:
![]() a propos Monte Christo, Edmund Dantes to jedna z moich ulubionych postaci literackich Cytat:
poza tym wolę jednak nie mieć wszystkiego na wierzchu znając swój zapał do wycierania kurzy ![]() co do oglądania filmów z kanapy to bardziej widzę ustawienie Redsikowe, oglądanie monitora z 4,5 metra to kiepski pomysł.. pierwsza mi się b. podoba, mogłabyś sfocić jak na Tobie leży? ![]() a jak się w parę miesięcy zwęzisz to i kiece da radę zwęzić ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Polly, a zasłony panelowe? na stronie Ikei takie cos jest: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70120990 ale nie wiem jak to wygląda i montuje się
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś już nie bałdzo, bo się zachmurzyło i za ciemno na foty z komórki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-17 o 15:04 |
|
|
|
|
#717 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom...jak w drewutni ![]() Cytat:
czesław ...brzyyydal ![]() panelowe-nie mam parkingu dla nich , i karnisz trza kupic...i u mnie to na 4 poziomach musiałyby wisiec łeee bezsensu-zresztą-to ja wymysliłam zasłony panelowe -mialam dokłądnie takie juz 4 lata temu-te z patykami w srodku
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Nudzi mi sie w pracy, nie mam co robic
A tu jeszcze 3h siedzenia
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bluzki już mniej mi się podobają- jakoś ich na Tobie nie widzę, ale ja wiem? musiałabym na świeżo cię ujrzeć- no przyjedź, przyjedź, nocować możesz u mnie- W. nie ma, no i będziesz bronić piwnicy ew.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Od razu uśmiech na twarzy i komentarz " On jest golasem " 
, serio poszły już dwa ogłoszenia "zatrudnię" i ani jednego telefonu
bezrobocie 
. inną sprawą jest ze smucę sie owszem, ale nie tym co sie stało ,tylko na zapas 
)

, wogle to wczoraj bar mnie zdołował
niby dobrze że pracuje, ale znowu korzyści z tego nie przypadną nam

ale serio uwielbiam projekcic jesli nie kce sie nakręcac