|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Widzę uzupełniamy
![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta, AniaWK - autko: Domcia, Miramar, Magi - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza, AniaWK - koniczynka Veaa, Miramar, Magi - chłopiec A3, Magi - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta, Magi - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne), snowprincess (e - fiolet), AniaWK (p - ciemne) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk kwiatko-gwiazdki ze złotem i diamentami Snowprincess Murano Pandora - niebieskie w granatowe kropki martinia, AniaWK,paulina95 - białe w niebieskie kropki martinia - fioletowe w kwiatki myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), Magi - fioletowe w trójkąty Tinka (x2), myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), Magi - różowe w kropki Tinka, Magi - biało-różowe paski Tinka (x2), Magi Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa
#662 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
martinia
Nie wiem jak Ty edytujesz ![]() ![]() Murano Pandora - niebieskie w granatowe kropki martinia, AniaWK,paulina95 - białe w niebieskie kropki martinia - fioletowe w kwiatki myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), Magi, snowprincess (x3) - fioletowe w trójkąty Tinka (x2), myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), Magi - różowe w kropki Tinka, Magi - biało-różowe paski Tinka (x2), Magi |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oglądałam zapowiedź tego filmu i wydał mi się ciekawy.. ale się zdziwiłam jak po chwili dotarło do mnie, że jest polski ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Snowprincess poprawiłam bo zapomniałaś o reszcie listy ![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta, AniaWK - autko: Domcia, Miramar, Magi - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza, AniaWK - koniczynka Veaa, Miramar, Magi - chłopiec A3, Magi - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta, Magi - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne), snowprincess (e - fiolet), AniaWK (p - ciemne) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk - kwiatko-gwiazdki ze złotem i diamentami Snowprincess, Spaza Murano Pandora - niebieskie w granatowe kropki martinia, AniaWK,paulina95 - białe w niebieskie kropki martinia - fioletowe w kwiatki myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), Magi, Snowprincess (x3) - fioletowe w trójkąty Tinka (x2), myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), Magi - różowe w kropki Tinka, Magi - biało-różowe paski Tinka (x2), Magi Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa Edytowane przez martinia Czas edycji: 2011-03-17 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
proszę mnie jeszcze dopisać na kwiatko-gwiazdki ze złotem i diamentami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
paulina95 jesteś pierwszą osobą, od której słyszę, że ten film jest warty obejrzenia. Chciałam się na niego przejść ale co krok słyszałam, żeby sobie odpuścić.
![]() ![]() murano pandora białe w niebieskie kropki należy do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
chyba nikt nie ma tego co Snow http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle...ments/790263CZ ?
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Spaza dopisana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Wtajemniczenie
|
martinia, nie ma za co
![]() A to do martinii i ani_wu ![]() A na film się wybierz, bo jest naprawdę mega ![]() ![]()
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to już w połowie filmu będę się pewnie domyślać jak się skończy.. skoro źle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
dokładnie Paulinka buzia na kłódkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Wtajemniczenie
|
Znalazło by się kilka sztuk pojedyńczych.
U mnie np. nikt nie ma różowej wstązki walki z rakiem piersi ..
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
nikt nie ma tych dwóch co ja np:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mogę tylko dodać, że ten koleś, który gra główną rolę zdobył serce kilku moich koleżanek i moje trochę też, chociaż wcale do najpiękniejszych nie należy ![]() No to znowu wyszło, że ja kochliwa jestem noo ![]()
![]() |
#676 |
Zadomowienie
|
Paulinka ja dalej w Twoim avatarze widzę jakiegoś koralikowego stworka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak serio, to ja nie wiem, z której strony Ty stworka widzisz ![]()
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dużo trolli których nikt nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zadomowienie
|
nikt mi nie wmówi, że to nie jest przybysz z kosmosu! Spadam na aerobik, będę wieczorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Wtajemniczenie
|
sorina, a od kiedy zbierasz Trolle?
![]() |
#684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Wtajemniczenie
|
Matko, padłam
![]() ![]() ![]() To sobie wymyśliłaś ![]() martinia, no dokładnie ![]() ![]() ![]()
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-03-17 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zadomowienie
|
swoja droga ciekawe czemu zadna z nas nie ma tej zawieszki
![]() http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...00-PAD-7954400 moze ja sobie ja kupie do "matki polki" bedzie "zona/matka polka" ![]()
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Ania rysunek boski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Wtajemniczenie
|
jolta, zapoznamy ze sobą nasze koralikowe ludziki?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.