|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
wlasnie, moze cos sie z tego "urodzi"
![]() Koniecznie musisz wrzucic tego Luda na avatar ![]() ![]()
![]() Edytowane przez jolta Czas edycji: 2011-03-17 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Te branso z Apartu na żywo są jeszcze ładniejsze,takie ultra delikatne i nie będą się kłócić z innymi naręczami bransoletek,jakie nosimy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
dopisuje sie do pandorkowych muran - muranów - murano-
odmienia sie to czy nie??? ![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta, AniaWK - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza, AniaWK - koniczynka Veaa, Miramar - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne), snowprincess (e - fiolet), AniaWK (p - ciemne) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk kwiatko-gwiazdki ze złotem i diamentami Snowprincess Murano Pandora - niebieskie w granatowe kropki martinia, AniaWK,paulina95 - białe w niebieskie kropki martinia - fioletowe w kwiatki myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), kootekk - fioletowe w trójkąty Tinka (x2), myszka_77, AniaWK, Spaza (x2) - różowe w kropki Tinka, kootekk - biało-różowe paski Tinka (x2) Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, potworek wsadzony na swoje miejsce
![]() A, co do tego filmu, to potem na mnie nie krzyczcie, jakby się Wam nie spodobał ![]() ![]()
#695 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#698 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Wtajemniczenie
|
No no.. jesteś niezła
![]() Rozbestwienie to mało powiedziane ![]()
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Raczkowanie
|
ja mam!! ja mam
![]() i sorina ma!! i sorina ma ![]() Martinia nie chcę zaśmiecać forum kopiowaniem ![]() ale proszę dopisz mnie na "Lazurowe Pęcherzyki" ![]() moje jedyne z TOP LISTY |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Rozeznanie
|
to i ja się dopiszę
![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi, Mysiaczek -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka, Mysiaczek - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa, Mysiaczek -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka, Mysiaczek -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS, Mysiaczek - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta, AniaWK - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza, AniaWK - koniczynka Veaa, Miramar, Mysiaczek - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne), snowprincess (e - fiolet), AniaWK (p - ciemne), Mysiaczek (e-fiolet) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk, Mysiaczek kwiatko-gwiazdki ze złotem i diamentami Snowprincess Murano Pandora - niebieskie w granatowe kropki martinia, AniaWK,paulina95 - białe w niebieskie kropki martinia - fioletowe w kwiatki myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), kootekk - fioletowe w trójkąty Tinka (x2), myszka_77, AniaWK, Spaza (x2) - różowe w kropki Tinka, kootekk - biało-różowe paski Tinka (x2) Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa, Mysiaczek |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
PIP.
|
Ania umarlam z ludzika
![]() sorina ja tez od połowy stycznia ![]() ja miałam iść na sale samobjcow ale w końcu wybrałam jak zostać królem ![]() Jamam murano niebieskie w granatowe kropki. I turkusowe trojkaty, które tez tu trochę ma ![]() a z unikatowych mam kościół ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
a więc:
murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi, Mysiaczek -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa, LindenRathan Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka, Mysiaczek - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa, Mysiaczek -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka, Mysiaczek -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS, Mysiaczek - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta, AniaWK - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza, AniaWK - koniczynka Veaa, Miramar, Mysiaczek - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne), snowprincess (e - fiolet), AniaWK (p - ciemne), Mysiaczek (e-fiolet) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk, Mysiaczek - kwiatko-gwiazdki ze złotem i diamentami Snowprincess Murano Pandora - niebieskie w granatowe kropki martinia, AniaWK,paulina95, Ilios - białe w niebieskie kropki martinia - fioletowe w kwiatki myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), kootekk - fioletowe w trójkąty Tinka (x2), myszka_77, AniaWK, Spaza (x2) - różowe w kropki Tinka, kootekk - biało-różowe paski Tinka (x2) - turkusowe trójkąty Ilios Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa, Mysiaczek |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Rozeznanie
|
ja tez, ja też....
![]() no co Ty - niemożliwe... ![]() co do jedynaków ![]() ![]()
![]() |
#708 |
Wtajemniczenie
|
ilios, Jak zostać królem też oglądałam i jednak bardziej mi się podobała Sala samobójców
![]() ![]()
#709 |
Zadomowienie
|
Moja kompozycja z okazji dnia św. Patryka
mam ![]()
![]() |
#710 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Wtajemniczenie
|
cynnamon, ślicznie
![]()
#712 |
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() do Irlandzkiej bransoletki przydałby się beads skrzynka piwa ![]()
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Te beadsy z Trollbeads skrzynki piwa to są z mojego rocznika
![]() ![]() Chciałam poprawić podpis ale mi się nie mieści ![]() Stan uzależnienia: - charmsy -srebra 60 -bransoletki 2 - wsiorek 1 Trollbeads - murano 27 -mineraly 1 - srebra - 10 - bransoletki 2 srebrne 1 skórka -zapięcia 3 -naszyjnik wróżka - pierścionek kwiat głogu - stopery 2 Pandora - srebro 8 A&B - srebro 1 |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Wtajemniczenie
|
sorina, to weź to tak napisz może jedno obok drugiego, a nie jedno pod drugim
![]()
#715 |
Raczkowanie
|
jak skończymy z jedną listą, to zrobimy drugą
![]() z forumowymi unikatami ![]() ![]() ![]()
#716 |
Zadomowienie
|
chyba tylko ja mam myszy w serze z Trollbeads
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zobaczyłam że slepafuria ma mój koralik beżowy kwiat i już nie jest tylko mój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Rozeznanie
|
A ja mam taki - chyba nikt go nie ma http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...00-PAD-79316PC i taki http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...00-PAD-7940000
![]() ![]()
Kto nie wierzy w cuda ten nie jest realistą Edytowane przez Cierpliwa2008 Czas edycji: 2011-03-17 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z edytowanymi gwiazdko-kwiatkami ![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi, Mysiaczek -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa, LindenRathan Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka, Mysiaczek - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa, Mysiaczek -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka, Mysiaczek -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS, Mysiaczek - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta, AniaWK - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza, AniaWK - koniczynka Veaa, Miramar, Mysiaczek - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne), snowprincess (e - fiolet), AniaWK (p - ciemne), Mysiaczek (e-fiolet) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk, Mysiaczek - kwiatko-gwiazdki ze złotem i diamentami Snowprincess, Mleczak0, Sajf Murano Pandora - niebieskie w granatowe kropki martinia, AniaWK,paulina95, Ilios - białe w niebieskie kropki martinia - fioletowe w kwiatki myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), kootekk - fioletowe w trójkąty Tinka (x2), myszka_77, AniaWK, Spaza (x2) - różowe w kropki Tinka, kootekk - biało-różowe paski Tinka (x2) - turkusowe trójkąty Ilios Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa, Mysiaczek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.