|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
A ja idę piec faworki do tej kawki hihi
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie biała bez cukru proszę
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Idealnie gładka skóra, dzięki naturalnemu kompleksowi naturalnemu.
hahah pieje z tego opisu pudru do tej pory
|
#1594 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Mniaaaam
![]() Prosz ![]() Wracając do torebek podobuje mi się Lena...(minikatalog str.9) tylko może mi ktoś podać wymiary? z minikatalogu nie mogę odczytać![]() I jeszcze podoba mi się tam taka torebka Karina...jest malutkie zdjęcie na str.9,pisze że będzie dostępna,ale w którym katalogu? Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-03-17 o 18:04 |
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Lena wymiary 19 x26cm
karina dostepna od kat nr 8.. ja strasznie żaluje, ze nie wzięłam leny w promocji.. |
|
|
|
#1596 |
|
Raczkowanie
|
witam, czy mogę was prosić o podanie terminów zamówień dla bydgoszczy do kat 4 i 5 ??? Dzięki z góry
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perełki w kat 5 na stronie 68 jest pędzel do twarzy ? miała może go któraś z was ?
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-17 o 19:14 |
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Specjalnie wzięłam opakowanie od serum Platinum i tam jest napisane, że trzeba stosować codziennie rano i wieczorem. Mnie się wydaje, że tego typu specyfiki stosuje się właśnie według zaleceń, bo z kolei są kuracje, które używa się raz na jakiś czas. Zastanawia mnie tylko po co w takim razie to serum mam używać tak samo często jak krem
Czyżby chodziło o marketing? Mam przy okazji pytanie do osób studiujących kosmetologię, na jakiej zasadzie działa spłycanie zmarszczek już powstałych? Bo wiadomo, że przecież ich nie usuwają. Moja mama zauważyła, że po kremach przeciwzmarszczkowych jej skóra jakby rozprężała się, coś na zasadzie nadmuchiwanego balonika. Może to być spowodowane np. efektem, że komórki skóry zatrzymują wodę i przez to "puchną" spłycając zmarszczki? Nie mam o tym zielonego pojęcia i tak snujemy różne teorie z moją mamą
|
|
#1600 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W moim otoczeniu jestem jedyna w swoim rodzaju przez to haha
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-17 o 19:12 |
|
|
|
|
#1602 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam torebke Magdelena. No i muszę powiedzieć, że jest całkiem fajna Wielkości takiej, że katalog się zmieści - czyli nie za mała inie za duża, taka w sam raz Wygląda na porządną - nic nie odpada i jest ładnie obszyta kolor: niebieski pomieszany z siwym. Zapinana na zatrzask, jedyny minus to taki że nie ma małej kieszonki na telefon komórkowy i pasek jest ciutke za długi jak dla mnie - ale ja jestem niska. Ale ogólnie torebeczka bardzo fajna
podoba mi się zapach Perceive Dew - coś mi przypomina, ale nie wiem co . Ale chyba sobie go zamówię bo jest cudny. A co!
Trzeba marzyć tak, jakby się miało żyć całą wieczność i żyć tak, jakby się miało umrzeć jutro. Edytowane przez Aurealia Czas edycji: 2011-03-17 o 19:18 |
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcą się goi, a ostatnio dziurka zabliźniła mi się razem z kolczykiemW piątek puszczam zamówienie i biorę próbki treselle - ciekawe czy mi przypadną do gustu
|
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-17 o 19:21 |
|
|
|
|
#1606 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Napisałam w strefie jeszcze jedno zapytanie o niego, że mi bardzo zależy itd, a oni: "Szanowna Konsultantko, Niezmiernie nam przykro, lecz w chwili obecnej nie mamy dostępnego tego produktu oraz nie przewidujemy wznowienia sprzedaży. Z pozdrowieniami, *************** Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska" i już ani słowa o Dziale Marketingu?
|
|
#1607 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zdecydowanie droższych od avonuCytat:
|
||
|
|
|
#1608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Informujemy, że z produktów oczekujących na Pani koncie tj. Tusz do rzęs Super Shock oraz Nawilżający krem przeciwzmarszczkowy do twarzy wszystkie są już dostępne. Jednocześnie informujemy, że za sprzedaż na 1000 zł w katalogu 04/2011 w kolejnej ofercie można będzie zamówić wodę toaletową SCENTINI CITRUS CHILL w cenie 4,50 zł. Z pozdrowieniami, Jna Za Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska
Edytowane przez in bloom Czas edycji: 2011-03-17 o 19:45 |
|
|
|
|
#1609 |
|
Raczkowanie
|
trzy.
robiłam dwa podejścia do kolczyków (miałam 2 razy przebijane uszy), no ale nie wiadomo czemu, moje uszy nie tolerują kolczyków. ![]() ![]() jutro robię drugie zamówienie z kat 04 . kilka klientek dało mi zamówienia i się uzbierało jakieś 300zł. mam nadzieje, że przyjdzie pierścionek beatrice.
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide sobie zrobić peeling ciała z wusów kawy hihi A ja już skonczyłam kat 4 z wynikiem Tys z groszami hihih Kat 5 czas zacząć
|
|
#1611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super rychło w czas .. dzis dostałam zamówienie właśnie z tym balsamem i właśnie mniejsza pojemność.. jak zawsze piszą po czasie - pod koniec katalogu chyba do nich napiszę tylko przeproszą i po sprawie |
|
|
|
|
#1612 |
|
Raczkowanie
|
Jasne, zaraz wrzucę
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Jasne, zaraz wrzucę
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłuje cię za to
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1615 |
|
vel Turkusoowa :)
|
|
|
|
|
#1616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiele już wizażanek wyrażało taką opinię na temt tego musu. Sama go miałam i zgadzam się z tym, że oprócz obłędnego zapachu nie spełnia żadnej roli
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny bedace liderkami, powiedzcie czy ta nowa 24k kredka naprawde sie blyszczy ? bo raz nacielam sie na ta teoretycznie migoczaca kredke i to tyle ma wspolnego z blyszczeniem...
boje sie znowu naciac na zwykla pospolita kredke
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie skończyłam ampułki sake&ryż ... fajne są - polecam
jutro zaczynam z białą herbatą .... jutro na cały dzień idę na szkolenie - ciekawe ile naskrobiecie postów
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

. Ale chyba sobie go zamówię bo jest cudny. A co!
Nie chcą się goi, a ostatnio dziurka zabliźniła mi się razem z kolczykiem

:mdleje :