|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4201 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Dot.: Chcia³abym mieæ rude w³osy
S³uchajcie dziewczyny ja równie¿ chcia³abym zrobiæ sobie rudy kolor ale boje siê ze strace wszystkie w³osy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 093
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.
Cytat:
![]() Ja mam w³osy na poziomie 6 z tego co sie dowiedzia³am... Wezme jednak 8,44 jak mowisz bo boje sie przyciemnienia. a nast razem moge wziac 7,44 i domieszac... ![]() Czy ten kolor na zdj to bedzie na poziomie 8? Jak sadzisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym scie³a to "siano" przynajmniej do ramion wg mnie te w³osy wo³aja o pomstê do nieba ![]() ![]() A jesli nie chcesz isc do fryzjera to zerknij na watek "br±zowow³ose farbowane" czy jakos tak........tam dziewczyny z pewno¶ci± Ci poradz±... Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Cytat:
Ja 8/44 widzê jako¶ tak: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziekuje Melina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 125
|
Cytat:
nie wiem co znaczy poziom 7 ,ale odcien rudego jest taki ,ala braz rudy :| nie wiem jak to opisac,ale jest ciemny i jest taki jakiego nie lubie i wlasnie zastanawiam sie nad rozjasnieniem bo jak bylam w sklepiej fryzjerskim to babka powiedziala ,ze taki jak wkleilam w linku nie wyjdzie mi bez rozjasnienia bo mam juz za ciemne i kladac na ciemna baze nie wyjdzie mi nic jasnego i wlansie zatsanawiam sie nad zakupem : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...eramidami.html i pozniej ewentualnie majirel 7.4 albo matixa sr-c |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 125
|
no wlasnie chodzilo mi o 7.40 ,czyli to najbardziej fajne z palety
![]() a jak chce rozjasnic wlosy , to rozjasniacz kladzie sie tak samo jak farbe? ze najpierw odrost pozniej calosc? czy jak ?<zielona> i jak rozjasnie juz to wode mam kupic 9 ?? ( do tej pory uzywalam tylko 9 ) czy moze nizszy ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Konto usuniête
|
Jeszcze tylko napomknê
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Cytat:
Nie wiem jaki masz naturalny kolor. Moje naturalne, ¶redni br±z, ta farba z³apa³a normalnie, bez rozja¶niania, z 6% oxydantem, zatem je¶li nie jeste¶ brunetk± w ogóle nie k³ad¼ rozja¶niacza na odrost. Rozja¶niacz tylko na ciemne/farbowane na ciemno w³osy. Do rozja¶niacza we¼ wodê max 6%. I uwa¿aj, ¿eby nie by³o u Ciebie takiego efektu jak wy¿ej na zdjêciach kyou666 zatem rozja¶nij je lekko, do ciemniejszej rudo¶ci. U mnie w szufladzie czeka jeszcze 7,45 nie mog³am siê zdecydowaæ, który kolor wybraæ, obydwa ³adne, aczkolwiek do 7,40 chyba nie wrócê, razi w oczy okrutnie, za stara jestem na taki odcieñ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Przyczajenie
|
Ja farbowa³am Loreal Magno..no nie bardzo pokry³o mi wszystko..
wcze¶niej mia³am dekoloryzjace wszystko robione w salonie..koszt ³aczny 180z³. wysze³ marchewkowy i góra duzo ja¶niejsza od do³u.. teraz w³asniee mam na³o¿ona szamponetke kasztan by pokry³ te jansosci..bleee za³±czam fotki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Raczkowanie
|
firma Artego 7F zmieszaæ z ma³± ilo¶ci± 6F + natura 6 i wyjdzie
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- aha tu jest jak cos link. 2 z tabeli palette mozna sciagnac i kolory zobaczyc http://www.artego.pl/pliki_do_pobrania.asp?id=19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Raczkowanie
|
masz racjê wybierz siê do DOBREGO fryzjera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
Melina to teraz wzrosty moj i mojego TZ-ta 160 i 194
![]() ![]() ![]() ![]() ogladalam dzisiaj piekne baleriny w tk maxie ![]() ![]() elmaa Twoje wlosy to niezla zagadka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak wspomnia³as to ja wole teraz jasniej a potem najwyzej mieszac kolory bo normalnie boje sie zeby sie nie przyciemnily.. Zalacze fotki potem przed koloryzacja i po ![]() Czekam tylko na koniec miesiaca na kaskê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 276
|
Cytat:
![]() Ja w niedzielê strzelê sobiê pierwszy raz na w³osy vitalitisa 7.44-bojê siê ![]()
![]() |
#4217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Moni@ Czas edycji: 2011-03-18 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Ja nie wiem czy to pokolenie takie poros³o czy ki diabe³ ![]() ![]() Moni@ i Ankazar czekam na zdjêcia! Ja planujê kolor za tydzieñ/dwa i bêdê mieszaæ 6/4 z 7/44 tym razem ![]() ![]() ![]() Moni@ w tym w±tku jest zdjêcie mojego ³ba z 7/44 w pojedynkê ![]() Edytowane przez 201709121022 Czas edycji: 2011-03-18 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
melina w sumie nie myslalam nad tym, ale faktycznie moj TZ sie na uczelni wyroznia
![]() ![]() ![]() ![]() anakazar ja robilam same 7.44 i na spranym wtedy jasno-karmelowym wyszedl po prostu slicznie i za pierwszym razem optycznie wygladal na kolor na poziomie 8 ![]() ![]() ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja jednak w niedziele w³osów nie farbuje-poniedzia³ek,wtorek. Szkoda,¿e fotek nie masz.Mam nadziejê,¿e podziele Twoje zdanie ![]()
![]() |
#4221 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
witam dziewczêta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Dziêkujê za rady
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Przyczajenie
|
dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Przyczajenie
|
Tzn u¿ywam te¿ p³ynu do prostowania w³osów ale to nic nie daje. Mo¿e znacie jakie¶ dobre kosmetyki? Tylko ¿eby nie obci±¿a³y w³osów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
![]()
Cze¶æ dziewczyny
![]() Jeszcze wszystkiego nie przeczyta³am - ale mam nadziejê, ¿e nied³ugo doczytam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ró¿nicy w wodzie ja nie zauwa¿am ![]()
![]() |
#4229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4230 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.